Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Karmen :) Orsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Melinda :) Téged és Lottit is Isten éltessen sokáig! Nem csodálom, hogy meghatódtál, szerintem bármelyikünk így lett volna ezzel :)

Zitus :) Meggyógyultatok?

Akit érint az AUTÓSÜLÉS téma (15+), a Bébé Confort Moby (2008-as ADAC teszt egyik győztese) most kupon akciós a Brendonban!

Betti :) Üdv itt! Merre laktok? Mindjárt írok privit.

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

timika: köszi! Nézem a Brendon honlapot, itt nem látom, csak hogy 36900, ebből mennyi jön le az akcióban? Dobhatnál egy közeli képek Flóráról! :wink:

Karmen: és mennyi az a páratartalom, amennyire beállítod a párásítóval? Ha alacsonyabb a páratartalom, azt érzitek is valahogy, vagy csak a mérőállásból tudod?

Dóri sütit eszik, na és az eredmény :lol:
Kép Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok! :)

Timi :)
Köszi, gyerekek már jól vannak teljesen, én még taknyos vagyok. Hétvégén volt a csúcs, alig kaptam levegőt! :shock: A Salin nálam is bevált, tegnap egésznap fújattam magamra, és mára sokkal jobb ahelyzet! :D

Nálunk a párásító folyamatosan megy, nappal is, mert a padlófűtés miatt piszok száraz a levegő nálunk. Ha nem megy a párásító, fél nap alatt nagyon leesik a páratartalom.
Én is mérem, kb 45-50% között szokott lenni. Asszem 40-60% között az ideális.
Salin míg betegek voltak egész nap ment, most már csak éjjel. Ez ígys is lesz tavaszig.

Nóri :)
Nem csak a mérésből tudni, hogy alacsony a páratartalom, hanem nekem pl. nagyon kapar a torkom éjjel, reggel már szinte nyelni sem tudok. :roll: A gyerekek pedig szárazan köhécselnek éjjel.

Kép
Kép
zituska28

Norus :) http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/27610 - 7e Ft-tal olcsóbb.
Igyekszem majd feltenni pár képet - Klzsuzsi Matyijával is készültek tök jó közös képek szilveszterkor, csak kicsinyítenem kéne :) Látom nagyon jól sikerült a süti :lol: :wink:

KépKép

KépKép
timika

Csajok!
Valakinek nincs véletlenül kölcsönbe Márkra való piros-sárga kockás inge?
Farsangon Bob mesternek szeretne öltözni, :lol: voltam egy pár boltban, de csak bordót kaptam Neki.
Hátha van valakinek.
Köszi. :wink:

Ha valaki mégis szeretne a szomszédunk lenni! :wink:
Az ár erősen alkuképes!
http://www.oc.hu/ingatlan/H080808

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Karmen: Orsinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!! :lol:

Melindának és Lottinak is sok boldogságot!!!

Bocsi, hogy mostanában nincs időm írni, de Doró még mindig itthon, egyre jobban köhög, nem tudom, a gyógyszerek hatására-e, de mostmár nagyon aggódom. Más baja nincs, csak köhög, a köptetőre néha fújni (szívni) kell az orrát és elég hamar nyűgös, már kora délután úgy érzem, le kellene fektetni, sőt ő is mondja, de azért a 7 órát megvárjuk és kínlódunk. :D Szóval internetezni esélytelen!

Rendelek SALINT én is. Ha valaki szeretne még, csatlakozhat hozzám. Még a héten tutira megrendelem, sőt, ma-holnap, mert úgy érzem, sürgőssé vált. ha valakit érdekel, írjon privit vagy emilt.

Nóra: Írtam emilt a Salinnal kapcsolatban.

Karmen: Figyeltem, amikor írtad, de most nincs időm visszakeresni, hol írtad pontosan, a Bartók téren lehet kapni? És melyik üzletben? A gyógynövényes "gomba" pavilonban? És van készleten, vagy ott is rendelni kell? Köszi a választ és bocsi, hogy megint le kell írnod! :oops: :D

KépKépKépKép
hefe

Az előbb lemaradt:

Bea: A héten tutira lebonyolítjuk a bizniszt, majd hívlak. holnap megyünk dokihoz, utána kereslek majd! Puszi Nektek!

Mindenkinek szép estét kívánok!

Eszter

KépKépKépKép
hefe

Hali!
Most csak gyors, mert rohanok!

Tudok, 100%-os gyümölcs tartalmú ALMALEVET és "KOKTÉLT", 5 literes csapolható kiszerelésben. Garantáltan eredeti, a legjobb magyar minőség*, kunsági termelőktől.
Összetétel: 5 féle almából van ebből 3 édes. Hozzáadott CUKOR és TARTÓSÍTÓSZER MENTES!

Csapolható, légmntesen zárt, 5 literes tasakban:
almalé (100%) = 1200Ft - (240Ft/liter)
almalé (75%) + őszilé (25%) = 1400Ft - (280Ft/liter)
almalé (80%) + meggylé (20%) = 1400Ft - (280Ft/liter)

Fogj össze a családdal, barátokkal! - 5 db-tól (Szegeden) házhoz viszem! Első alkalommal célszerű hozzá venni egy 200Ft-os tároló dobozt, mely segítségével könnyebb a töltés.

* - Az agrár-környezetgazdálkodásban meghatározott, az általános gazdálkodásnál korlátozottabb (zöld és sárga) vegyszerhasználat mellett termelt és ellenőrzötten szermaradvány mentes alapanyagból készült.

Ha valaki szeretne privibe jelezze, szerda estig! Köszi :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

hefe: válaszoltam! Ez a köhögés randán hangzik :( helyedben kipróbálnám a szerzetesek körtéjét azért, tudom, hogy csalódtál a fűbenfábanorvosságban, de talán megér egy próbát. :roll:
http://netbio.unas.hu/shop_artdet.php?s ... Bio_216704

Zituska: aha, értem, ilyen torokkaparászás nekünk is szokott lenni, de ritkán. Nálunk is van padlófűtés, igaz, csak a nappaliban, konyhában, ahol alszunk, ott nincs.

timika: köszi, ez megfontolandó, bár összesen 1 db van belőle nekik készleten.

Enikő: mennyi ennek a lének a szavideje? Próbáltátok, hogy mennyit bír felbontva?

Dóri tegnap délután belázasosodott :( (estére 38.3), kapott Panadolt, éjjel kétszer kelt, de nem volt lázas, ma 36.9-37.1 eddig. Picit taknyos, egyébként semmi baja. Marcsi is taknyos kicsit, meg apa nagyon, várom, hogy rajtam mikor jön ki.

Salin: tegnap bekapcsoltam Dórinál este a takonyra való tekintettel. Nem zavarta a hangja őt se. Fél3-kor keltem hozzá, akkor porszívóztam az orrát, de nem jött semmi belőle :roll: , reggel a szokásos adag sűrűbb, azóta 3x szippantottunk, nem vészes, tegnap délután, amikor hőemelkedése is volt, nagyon folyt az orra. Most is megy nála, amíg alszik.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Csatlakozunk mi is a betegeskedőkhöz. :(
Lali vasárnap este belázasodott, hétfőn semmi, ment bölcsibe, tegnap már lázasan hoztam haza, este is az volt, éjjel sokszor kelt, reggel is lázasan ébredt (38.5). Most voltunk dokinál, valami kis zörejt hallott a tüdejében, kapott AB-t, de előtte Cataflam cseppekkel próbálkozunk, de ha holnap is lázas lesz, akkor el kell kezdenünk az AB-t. :( Folyik az orra, csúnyán köhög, hurutosan, és a szeme is begyulladt, váladékozik, kapott rá szemcseppet. Iszonyú nyűgös, bágyadt egész nap.
Én is meg vagyok fázva, ráadásul tegnap reggel munkába menet estem egy hatalmasat a jégen, bedagadt a térdem, mára már be is lilult. :roll:

Mindenkinek jobbulást, aki beteg!!!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Nóra: Köszi a tippet, még nem is hallottam róla, de szívesen kipróbálnám. Lehet valahol kapni Szegeden? Mert ezen az oldalon 1 hét a szállítási idő. :? A választ is köszönöm, megnéztük ma du. a Bartókon, de ott nem volt, nem is tudták megmondani, hogy lesz-e és mikor, így a Salint azt rendelem, csak kár, hogy várni kell rá.

Ma visszamentünk a dokinénihez, aki elküldött tüdőröntgenre meg fül-orr-gégészetre. A fül-orr-gégén negatív volt minden, de a röntgenre azt mondta a doktornő, hogy bronchitis és kaptunk rá antibiotikumot. :? Most más félét. Mondjuk én úgy gondolom, hogy mindegy, csak gyógyuljon meg, az a lényeg! De ezt a körtét tényleg kipróbálnám! :)

Kis betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Üdv.

Hefe, a dokitok fújós gyógyszert nem javasolt? Mert lehet, hogy kellene... Peti most épp kétfélét kap, ismét obstruktív bronchitise van, így napi 4x kap 2 fújás Ventolint és ugyanennyiszer ugyanennyi Flixotide-et.
Na lejjebb látom, hogy Doró is bronchitises. Nekünk is van AB receptünk, de csak akkorra, hogyha hét végére nem javul Peti taknyossága. Zinnatot írt a doki, én remélem, hogy nem kell kiváltsuk, majd konzultálok a házidokinkkal is, oda holnap megyünk vissza.

Norus, hát akkor családilag javulást!

Szilcsi, Lali is gyógyuljon!

Ági és
KépKép
exdeus

exi: De fújunk már több, mint 1 hete Atrovent-tel, de semmi javulás, sőt, azóta még jobban köhög. :(

KépKépKépKép
hefe

Nóri! Azt olvastam több helyen hogy az ideális 40-60%, de inkább min. 50%. Igy kb. 50%-ra nyomatom fel. Nem érzem ha száraz, de tény Norbi olyankor köhögös. Mérem és párásitok.

Hefe! A gyógyászati boltban lehet kapni, Nórinak azt mondták hogy febr.15 meghosszabitották az akciót. A patika után van 2-vel a Mars tér felé haladva. Régen talán festékbolt volt. (v az mellette volt?). Én telefonon rendeltem, 3 napot kellett várnom, ugyanis leltár volt és zárva voltak. Egyébként ahogy kinyitottak másnapra megérkezett a Salin.

Enikö! Most vettem 4 dobozzal:( de érdekelne hogy mi az almalé neve a 100%-nak. MErt 2 félét ismerek, mindkettöböl vettem már jo édeset és kissé savanykásabbat is. Most anyu vett édeset, megnéztem a lejárati dátumot és olyat vettem én is, ez nagyon finom:) De én drágábban vettem.
Ezt a tárolo dobozt nem értem. Az almalén van egy csap, légmentesen zár amugy, igy jo 1 hónapig. Minek kell a doboz, hogy újratöltsem??? :o

Szilcsi! szegényke, már megint beteg! Jobbulást neki!

Ilyenkor érzem milyen marha nagy szerencse, hogy NOrbi jul. óta bölcsis de még 2 hétnél többet nem hiányzott eddig. Igaz nyomatok is sokmindent betegség ellen:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen a doboz tartja, a légmentesen záró zacskós almalevet, a doboz + 200 ft, de azt csak 1x kell megvenni, ugyebár, mert ha kifogy a zacsi, egy új teli zacskót tudsz a dobozba tenni!
A doboz arra jó, hogy az almalé (főleg a csapnál) ne kaphasson levegőt, mivel úgy megtartja a csapot. Szal érdemes megvenni.
:wink:

Hefe: Salint a Kisteleki utca -Rókusi krt sarkán lévő gyógyászati segéd boltba is lehet kapni (én ott vettem) és szokott lenni raktáron, nem kell rá várni és postaköltség sincs!!! Gyógyulást!++++++++++++ Szaunázni kéne a kicsinek... átjöttök hozzánk? Beülsz vele 15 percre 1 héten keresztül minden másnap és meggyógyul, ne nyomj bele semmitérő gyógyszereket!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Szilcsi: Nektek is gyógyulást!++++++++++++++++++++++ Lalinak is és Neked is a térdednek, jól összejött!!! Ti is gyertek át szaunázni ha van időtök/kedvetek, hidd el, segít!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a gyógyszerköltségeket nézzük, (mondjuk egy 2-3 gyerekes családnál és csak a gyerekeket nézzük) kb 1-2 év alatt megtérülne a gyógyszerek ára, amit elköltetek a felső légúti -és egyéb-megbetegedésekre..... szal a pénzen simán vehetnétek egy szaunát.... 8)

Norus: 1 hónapig bírja felbontás után megfelelő tárolás mellett! (dobozban) Gyógyulást kívánok a csajnak, a Salintól extra mennyiségű taki távozik a gyerek fejéből, szal ennek örülni kell :D

Exi: Oda is gyógyulást és nektek is áll az ajánlat :D Nyomjatok egy gruppen szaunát 3 felnőtt + 3 gyerek ölben itt-ott befértek :wink: :lol:

Jóéjt :)

ceniko
Szeged

Szisztok!

Bea!
Nagyon aranyos Levi a videón!!! Nyugi, nálunk is szétpakolnak a srácok, külünösen Konsti szereti az összes játékot kiszórni a tartóból....
AZ általad említett könyv megvan, de ahogy Enikő irja, Ábelt sem érdekli az itthoni "fejlesztés". hiába olvasunk, énekelek nem tűri, de az oviban, Andinál igen.... Sokat beszélgetünk, kérdezek, de úgy érzem ez kevés és amiatt ragaszkodnék a fejlesztéshez. Nem akarom később megbánni, h valamit nem tettem meg....

Eszter!
Jobbulást Dorónak!!!!!! Engem is bosszantana, h folyamatosan beteg! Talán a Salin.....

Szilcsi! Exi!
Jobbulást a fiúknak!!!!!!!Szilcsi Neked is!!!

A.T.Zita!
Én nem szeretem az inget ábelen, macerás......
Ők csoportosan öltöznek be, százlábúnak.... :lol:

Anett!
Ti hogy vagytok???????
Azt hiszem te "jósoltad"? h hamarosan be nem áll Ábel szája....igazad lett, tényleg papagáj :lol: AZ aktív szókincse még kicsi, de amit tud, azt ismételgeti. Főleg kérdez: "anya igen?? anya!, apa jön haza....A "miért korszak" még ezután jön.... :lol:

Nálunk is beteg lett Konsti... Hétvégén már lázaska volt (38,3) , de ami igazán aggasztott az az evés-ivás hiánya, így felkerestük a doktornénit. Nem elég, h piros a torka, a tüdeje nem tiszta, még brutál módon fogzik is. (Ábelnél az összes fogacska nem okozott annyi kínt, mint Konstinál egy). Hörgőtágítót, nyákoldót kapott és fülcseppet amit orrcseppként használunk. Az Ab-mal várunk holnapig.
Ábelt is megmutattam a doktornéninek, mert fájlalta a hátát. Kiderült még neki is van lerakódás, így Ő is kapja a hörgőtágítót és már második hete nincs ovi számára.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Üdv.

Hefe, na azt nem is ismerem.

Enikő, én mennék is szaunázni, de ha jól tudom, fulladósoknak nem ajánlott, és mivel alapvetően sajnos Peti is az, gyanítom, szegénykém odafulladna. Egyébként tényleg kösz!
Itt-ott beférünk? Ki itt megy be, ki ott? :D

Zsuzsu, javulást a fiúknak!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Ez infra szauna, nem gőzös, a finn szauna az amit nem javasolnak fulladósoknak. Itt csak simán meleg van bent, nem párás fullasztó meleg, és 4 centivel a bőr alá behatolnak az infra sugarak, szinte csontig melegít, mint nyári nap. És a takit kihúzza az embe fejéből, tüdejéből a váladékot, a bőrproblémákat megoldja, nem lesz pattanásos az ember, kiszedi a sok mérget ami a szervezetbe van (kiizzadod), minden tekinttben nagyon jó :wink:
Egy próbát megér, nem? Hoztok 4 törölközőt (1 alád, 1-be becsavarva, 1 a gyereknek és 1 tusoláshoz), egy tusfürdőt és átjöttök és majd meglátod!!!!

Zsuzsu: Gyógyulást a fiúknak. Mennyi a beteg gyerek :shock: :cry:

ceniko
Szeged

találtam egy szuper kérmet, hátha valakinek jól jön az infó.
nagyon száraz bőrre, ekcémára szuperjó:

www.sanatopic.hu

gyógyszertárba lehet kapni, 300ml 1000ft körül van.
nekem nagyon jó, már nem használok szteroidot, elég ez a krém.

párásító:
kinek milyen van?
mekkora szobába jó?

salin nekünk is van, én nem vettem észre eddig semmi különöset, viszont nagyon hangos, de meglehet szokni.
Vendég

Zozo nekünk Vivamax ultrahangos hidegpárásítónk van olyan 13 000 ft körül vettem kb 2-3 éve (ha jól emlékszem) és marha jó :D Én vettem hozzá, mindjárt + még 1 szűrőt is. Nagyon szeretem.
Ilyen, csak a mienk tartálya nem átlátszó:
http://www.vivamed.hu/PublishedService? ... code=GYVH3

De ennél olcsóbban is kapni ugyanezt pl az argep.hu segítségével :wink:
De a Kisteleki-Rókusi krt sarkán a Rextra gyógyászati boltba is szokott lenni!

Az almaléről érkezett fotó! :wink:
Kép

Tehát a doboz amiben van az 200 ft (csak 1x kell megvenni és utána, csak az 5 literes utántöltős zacskót)! A zacskók alján jól látható a "csap" amit megnyomva tudjuk kiengedni a gyümölcslevet. Ahogy ürül, úgy vákuum képződik, szal teljesen légmentes.
Felbontás után még 1 hónapig jó szobahőmérsékleten, de nálunk max 3 napot bír ki, utána elfogy :D És mivel nagyon tömény én vízzel hígítom, kb felesbe! :wink:
Akkor az árak még egyszer:
almalé (100%) = 1200Ft - (240Ft/liter)
almalé (75%) + őszilé (25%) = 1400Ft - (280Ft/liter)
almalé (80%) + meggylé (20%) = 1400Ft - (280Ft/liter)

Enikő

ceniko
Szeged

Enikő!
hány m2-es szobába jó a párásító?

nekünk is van, de az csak pici szobába jó.
ahogy néztem ami jó 60nm-re az már 100 ezer körül van.
Vendég

[quote="zozo01"]E írta:zozo01nikő!
hány m2-es szobába jó a párásító?

nekünk is van, de az csak pici szobába jó.
ahogy néztem ami jó 60nm-re az már 100 ezer körül van.

Andikám!
Közel kell rakni az ágyhoz. :D 8)

Pusza:
E

ceniko
Szeged

Zozo :)
De jó, hogy írtad, már megyek is érte a patikába! :D
Totál kész van a kezem, csupa ekcéma, valszeg a mosgatószert nem bírja, de képtelen vagyok kesztyűben mosogatni, a mosogatógépem meg becart. :evil:

Betegeknek jobbulást!!!

Én még taknyos kicsit, de a gyerekek jól vannak, ez a lényeg! :D
Noémi ma szurit kapott: Prevenar emlékeztetőt.
Voltunk Vele 2 éves státuszon, 87 cm, és 12 kiló.
A betegség alatt fogyott majdnem 1 kilót. :(
De most már újra a régi az étvágya is, remélem, hamarosan összekapja magát!!

Kép
Kép
zituska28

Halihó!

Zozo, én is megyek a kenőcsért délután, megnézem, van-e itt nálunk a kis gyógyszertárban. Köszi a tippet! :D
Párásító: http://www.a-gyal.hu/legtisztito/ a miénk ilyen és imádom.

Zitus, de jó, hogy meggyógyult Noémi! Boti is kilábalt már a köhögésből?

Lali jobban van, nem kezdtük el az AB-t, tegnap este csak kicsi láza volt, ma reggel már láztalanul ébredt. :D A kedve is jobb, és a szeme is javul. :D A térdem viszont nem javul, elég csúnya lett, bár igaz, az én érzékeny bőrömön minden franc egyből és sokáig meglátszik. :roll:

Kép
szilcsi

Mindenkinek jobbulást!!! Tegnap délutánra én is pocsékul lettem (hányinger és hasonlók), ma már sokkal jobb, de még maradok a piírítósnál meg a háztartási keksznél. Dóri ma is a hőemelkedés határán, pont mint tegnap.

Salin: Karmen: a netes rendelésre írták az akciót febr. 15-ig, nem tudom, hogy a Bartókon is érvényes –e addig. Enikő, ahol te írod, ott kicsit drágább postak. nélkül, mint a neten rendelve postak.-gel együtt, de csak amíg tart az akció. Ja, és ott sincs mindig raktáron, amikor én kérdeztem rá kb egy hónapja, épp nem volt.
Egyébként lehet, hogy mi leszünk a kivétel, akinél nem működik :( , de Dórinál ment éjjel, és nem hozott ki semmit, reggel se jött ki a takony, csak a szokásos Sterimar-os fújás után, azzal viszont sok+sűrű. Apa nálunk is fúrja, szerinte is hangos, bár D simán elalszik mellette, de apa szerint azért ébred sokszor, mert zúg. Tény, hogy 4x sírt fel éjjel, és rá ez nem jellemző.

hefe: a Lófarához közel, a Gogol u.-ban (ha a nagykrt felé mész, a jobb oldalon) van egy gyógynövénybolt (pincébe kell lemenni), ott van, 700 Ft körül. (Legalábbis múltkor volt, amikor nekünk kellett.)

zozo: És ettől elmúlt az ekcémád? Dórinak is ekcémás a keze, eddig nem múlt el semmitől (szteroidosat ne is ajánljatok, nem kenem rá), akkor kipróbálom, hátha! Már vagy nyolcfélét biztos próbáltunk.

Fotóakció van a dm-nél, 100 db 10x13 kép 1900 Ft.
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... gozas.html

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Üdv.

Enikő, ja arról lemaradtam, hogy infra. :) Majd meglássuk! Kösz még egyszer. Most Bioptron lámpázunk.

Szilcsi, de legalább tudod, hogy mitől flekkes a térded. Rajtam az esetek nagy többségében rejtélyes foltok szoktak kijönni, az én bőrömön is meglátszik minden car.

Ági és
KépKép
exdeus

Enikö! Én eleve dobozzal veszem az almalevet, igy már értem. Nem tudtam hogy anélkül is kapható.
Dobozt tudok adni aki kér majd. Én nem szoktam higitani, de már rostos levet sem, de láttam már másoknál aki ugy issza.

Zozo! Gyerekorvosnál ajánlanak mindig egy termékcsaládot ekcémásoknak. Nem probáltam de látom anyukák nagyon viszik. Majd nevét elökeresem, zsomboiak gyártják. Az asszisztens szerint a gyerekklinikán fejlesztették ki.

Orsi ma kapta a 6 éves oltást, nagyon ügyes volt:) Megigértem elviszem megint a köv. Toy Story 3D-re:)

Párásito. Nekünk is az van ami Enikönek, ö javasolta és olyat vettünk. SOkat használjuk, nem volt még gond vele.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!
ok. :lol: köszi a tippet.
a hálókban gyorsan tudok párásítani.
a nappaliban reménytelen, de nem próbálkozok tovább.

Norus!
Vivinek is ekcémás volt a keze, én bizony kentem Elocom-mal, nem volt más választásom, csak nagyon picit.
nálunk mindig van itthon, télen a hidegtől én állandóan ekcémás vagyok, vagy a mosószertől, mosogatószertől, akármitől, mindentől szó szerint.
pár napja van itthon ez a krém, én már mindent kipróbáltam, ilyen jót még nem találtam, mosogatás után, bekenem a kezem és mióta használom nekem sem kellett az elocom, pedig szinte majdnem minden este kentem már vele a kezem.

fürdés után kenek vele mindenkit. :lol:

Karmen!
kíváncsi vagyok a krémre.

köszi a párásító infókat.
Vendég

Zsuzsu!
Na látod mondtam én :D gratulálok Ábelnek. Nyugodj meg, nincs olyan gyerek amelyik ne tanulna meg előbb utóbb beszélni,ki előbb ki utóbb. Az is lehet eddig nem volt kedve hozzá, kényelmes,Málna így van a pelussal, múlt héten már 2 hete itthon wc-be kakilt,bölcsibe volt,hogy wc-be pisilt (ott nem kakil egyáltalán) most meg közli,hogy ő nem hajlandó és a pelusba akar. Na :?
Mi is meggyógyultunk, megy a bölcsi, munka!

Szilcsi!
Jövő hét csütin lesz a farsang!
20140113113746

Karmen!
Ügyes volt Orsi! Majd mi is megyünk oltásra hamarosan..

Akkor úgy döntöttetek marad Orsi még egy évet oviban, jól emlékszem?
Csak azért kérdezem, mert lesz most 9-10.-én nyílt óra a Tarjániban, nem tudom érdekel-e idén?
Én szeretnék menni.

Szülinapos fotó?:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Gyógyuljon meg mindenki hamar, azt kívánom!

Zozo!
Névről ismerem a krémet, de még nem próbáltam.Tényleg jó lehet akkor.

Karmen!
Az a krém is érdekel. Mi a neve? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül?

Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Szilde: Képzeld, harisnyák passzolódnak Esztiékhez. Csak hogy követni tudd a sorsát :)

Enikő: Nekünk kell kipróbálás céljából egy 100% almalé.

Zozo: Írtam privit.

Szilcsi: Hogy érezd, nem csak Lalival történik mindig valami:
Levi tegnap ugrált az ágyon, amikor össze volt csukva kanapénak, és odakoppantotta a száját a támlához ahol kemény...elharapta a nyelvét, borzasztóan ömlött a vér belőle, a szája feldagadt, minden baja volt :( 1 órán át sírt :( Azóta "csak" hüppög meg jajjgat :(
Éjszaka is fölébredt, gondolom nagyon fáj neki :((
Remélem hamar gyógyul nyom nélkül!
Tegnap meg sem mertem nézni, ma reggel néztem meg nagyjából először, hát borzasztó ronda :( Legalább 3 centis a seb a nyelvén, az ínye is ronda a felső fogainál, meg a szája is bedagadva :cry:
Emellett taknyolnak is mindketten kicsit már pár napja.....

Betegeknek jobbulást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág, istenem szegény Levi. :( Olyan kis eszetlenek néha ezek a kölkök, a hideg futkos a hátamon időnként, hogy miket tudnak csinálni. :roll: Lali úgy harapta el a nyelvét tavaly nyáron, hogy levált egy csíkban a nyelve széle, és egy pici darab tartotta csak, ott lifegett, azt mondta rá a doki, hogy lehet, hogy kicsit pösze lesz emiatt majd, de azóta sem vettem észre, hogy máshogy beszélne. :roll:
Enni tud Levi, vagy annyira fáj még, hogy azt sem? :( Na akkor ő is a "jó" gyerek kategóriába tartozik... :lol:

Anett, köszi, hogy szóltál a farsangról, együtt lesz az összes csoportnak? Én azt hittem, csoportonként külön tartják. Talán hétfőn mehetünk már ismét bölcsibe-melóba, holnap reggel megyünk vissza a doktornénihez. Lali is visszaesett a szobatisztaságban, amióta kórházban voltunk az agyrázkódás miatt, azóta csak ücsörög nagy ritkán a bilin, de nem rak bele semmit. Aztán bejelenti, hogy kakálok és nyomja a pelusba. :roll:

Zozo, megvettem a testápolót, kíváncsi vagyok, megérte-e az árát, elég drága szerintem. :roll: De ha segít, akkor megérte. :D

Enikő, isten éltesse Violádat!!! :lol: Képet majd kérünk ám a buliról!

Drukkoljatok nekünk, délután megyünk a Tornyoshoz köldök- és kukivizitre. Már rettegek előre... :shock: :(

Kép
szilcsi

zozo: az elocom-os vagy a ftorocort-os kenőcstől elmúlik Dórié is, de ha nem kenem, azonnal visszajön. Ennél a tapasztalatnál tartottam nyár végén (neki nyár elején jelent meg tavaly), azóta nem kenem ilyenekkel. Próbáltam sokmindent (Halicar, Rubisan, diófalevél-főzet, grapefruitmag, körömvirág, Alsol, belsőleg kombucha+prebiotikum, meg egy Vitalion-os tabletta, amitől egy ismerősnek elmúlt a kezéről és nem jött vissza többet), egy ideje saját készítésű kencével kenem (alapkencének Lipobase vagy fürdető, ebbe konyhasó+Stevia cseppek+olajfalevél-kivonat), ezzel egész jó, de elmúlasztani kéne végleg. Diétát és terhelést is próbáltunk házilag, tej, tojás, olajos magvak kilőve. :roll:

Karmen: engem is érdekel a kence!

szilcsi: drukk!

Büszke vagyok Dórira, mert egy hete nincs cumija! 8) Teljesen jól elvan nélküle, egy bőgés se volt, pedig nagyon sokat cumizott, sokkal-sokkal rosszabbra számítottam!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi
nem drága, ill. nézőpont kérdése.
jobb mint a Vichi és jóval olcsóbb, a Vichy 4-5 ezer, na azt is bírja a bőrőm :lol:

Norus!
amióta ezzel kenem a kezem, nem kellett elocom, nem jött elő.
én csak az elocom-ot ismerem, a bőrgyógyász akihez járok, keveréket szokott felírni, abba is elocom megy.
a gy.doki azt mondta nyugodtan kenjem V-re, kicsitől nem lesz baja, csak ugye én se akarom folyamatosan használni.

nálam és vivinél akkor is kijön az ekcéma, ha nem 100% pamut a ruhánk. nem azonnal, pár nap alatt.
Vendég

zozo: Dórinál igazából azóta nem múlt el, amióta előjött, van, hogy alig lehet észrevenni, de teljesen nem múlik el. Először csak a jobb kezén volt, ahol megjelent, ott elmúlt és mellette jött ki, és 2-3 hónapja van a balkézfején is. Van, mikor randább, de nem tudtam eddig összekötni semmivel.

Karmen: ugye te kerestél régeben fogorvos, aki altatásban dolgozik? Ezt olvastam egy ingyenes lapban: "bódítás nevetőgázzal altatóorvos jelelétében (éber szedáció)", QueenDent fogászat, Dr. Királyné Dr. Urbán Andrea, www.queendent.hu 20/337-1114 (Fülemüle u.-n van)
Most nézem az árlistáját, egy szimpla tömés 10ezer, jó ég... :shock:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi: Jesszusom...ott estem volna össze, ha leharap egy darabot Levi a nyelvéből....brrrrrrrrrr....ezt még olvasni is rémes volt, pedig friss az élmény nekünk is, én már tegnap is az ájulás környékén voltam :( És utána összeforrt neki?
Mondom a védőnőnek (őt hívtam ma, hogy megnyugtasson), miért történik mindig ilyesmi LEvivel?!?!? Azt mondja: mert fiú! És megnyugtatott, hogy fog még ilyenebb is történni :( Hát nem tudom, de ez nagyon gáz. Viszont nem lehet gumiszobában tartani és óvni mindentől, az se egészséges, sőt. Dehát így meg ez a folytonos ideg, hogy mikor mi történik....ráadásul ez egy olyan ártatlan ugrálásnak indult, amit nap mint nap szoktak művelni....
Hát enni nem bir. Inni se a csőrös poharából, csak sima pohárból, de abból meg 1-2 kortyot iszik csak, aztán fölhúzza magát, hogy macera így az ivás, és magára önti.... Rágni való dolog esélytelen.... Sinlacot evett natúr ma még meg tápszert adtam neki kiskanállal. Gondoltam vacsorára valami nagyon semleges ízű főzelékpépet csinálok neki, azt mondta a védőnő, hogy gyümölcsöt, ilyesmit ne kapjon ami csípheti a sebet :(
Kíváncsi vagyok mi volt T-nál.

Nóra: Igen, a magánfogorvos az ennyi. Nekem is ennyiért tömték a fogaim bő 1 éve :(
Steviát hol vetted?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szülinapi ovis képek :)

Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Elocom nekünk is a legjobb, de az nagyon erös. Most van helyette még egy jo ami nem ilyen erös, a Protopic 0,3%.

Az uj krémet, fürdetöt stb. gyerekorvosi rendelökben lehet venni, nálunk biztosan. A gond hogy én nagyon ritkán tudok elmenni, mert dolgozok a rendelési idö alatt, igy akkor tudok másnak is venni ha majd megyek. AZt mondták ott anyukák (mindig veszik elég sokan ugy látom) hogy nekik bevált. Én még nem probáltam, hangsulyozom! Van fürdetö, ápolo és popsikrém. Azt mondták hogy a fürdetö nem szokott védöréteget képezni a börön, csak zsiros töle a bör, ez meg igen.
Hát persze pont most nem találom a szórólapot:( De azt hiszem a neve Alberello és a weboldala ez volt, de most éppen nem megy.
http://www.albarello.gbcom.hu/
ez egy másik helyen hirdetés, de igen ez a termékcsalád az
http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria ... ek/1870587
Én ugy tudom kb. 1e ft januártól.

Bea! Szegény Levi:(

Zita! Noémi már jol van?

Edit! Várunk egy évet, ezt javasolta a 2 uszástanár, a tánctanárja és még egy tanitónéni. Tarján III már nem lesz, nem tudjuk megoldani a közlekedést, nagyon messze van, stb.
Valszeg Karolina lesz, voltam ott nagyon tetszik minden! Orsi meg imádja a hittant. Van heti 5 tesi, abbol 1 tánc, 1 pedig uszás. A matek meg erös. Nekünk pont ilyen kell.

Nóri! Szimpla tömés én orvosomnál (nem tudom neked mi a szimpla még nem néztem a neten a linket amit irtál) nekem a fehér tömés volt 3 éve már 10e ft :o Megnézem mennyivel olcsobb mint az altatás, én megvallom nyugodtabb lennék ha tényleg aludnék:))

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Bea, nem akarlak elkeseríteni, de nem fog nyom nélkül Levi nyelve begyógyulni. Petinek a mai napig megvan a kis csíkja, pedig nem most volt, hogy sikeresen elharapta...
Mondjuk akkor szerencsénk volt, mert simán megitta a tápszert még akkor - cumisüvegből. De legalább evett és ivott is.

Szilcsi, na mi volt?

Norus, anno én is féltem, hogy Petitől hogy vesszük el a cumit, de a bölcsi miatt muszáj volt (azt mondták, hogy jobb lenne, ha nem lenne, mire visszük, persze sokan voltak, akiknek volt), egész könnyen vette az akadályt.

Enikő, Violának boldog születésnapot. Jó fotók, a tortát te csináltad?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Sanatopic krémet meg kellett rendelnem, mert nem volt a patikában...
Holnap lesz, de a símát rendelték meg, pedig nekem az erősebb kellene, de mindegy, lehet, most tűzoltásnak ez is jó lesz! :) Jövőhétre meg lesz az erősebb is!

Nekem azt mondták a patikában, 1190 Ft a 300 ml, sztem ez egyáltalán nem drága!
Sok testápoló ennél jóval drágább, és sz..t se ér.

Bea :)
Szegény Levi! :(
Remélem, azért szépen begyógyul Neki!!
Ezek a fránya száj sérülések annyira ijesztően nagyon véreznek :roll: . Boti 1 hónapja kb. elesett korizás közben, és egy másik kisgyerek korcsolyájába ütötte be a az alsó ajkát... Hát azt hittem összeesek, amikor hozták le a jégről az ordító gyereket, és ömlött a szájából a vér. Nagyon ijesztő volt, mert semmit nem láttunk a vértől, először megijedtünk, hogy a fogai, de szerencsére pont ottvolt egy fogorvos anyuka, aki megnézte, és szerencsére nem sérültek a fogai meg. Csillag alakban hasadt a szája fel, kb 3x-ára dagadt, és alig bírt beszélni. De szerencsére tudott enni óvatosan, és viszonylag gyorsan meggyógyult, most már semmi nem látszik, csak olyan, mintha kicsit cserepes lenne a szája.

Karmen :)
Igen, Noémi már jól van, kutya baja! :D
Remélem, erre az évre letudtuk a betegséget! :roll:

Enikő :)
violát isten éltesse! :D
Milyen torta? Nagyon guszta!

egy kép az új jelmezben :D :

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sajnos feltépte neki Tornyos. :cry: Vagy nem is tudom, hogy mondják ezt... :roll:
A köldöke szépen zárul magától, nyáron, júliusban vissza kell mennünk, akkor megnézi megint, de szerinte nem lesz vele tennivaló.
Bea, te mondtad, hogy a fölső köldöksérvet mindenképpen műteni kell? Mert Lalinak is felül van, és úgy tűnik, begyógyul magától.
A kukaca megint piros volt ma délutánra, a doki nem is mondta, mit fog csinálni, én meg pont odanéztem... :shock: :cry: Azt hittem, elájulok, elkezdett vérezni, csupa véres volt, meg olyan lilás, Lali ordított, beleremegett a sírásba, hullottak a könnyei, kapta oda a kezeit, közben megpróbáltam lefogni... :( Borzalmas volt, a pelenkája is csupa véres lett.
Most nem szabad vele semmit csinálni egy hétig, utána óvatosan lehet próbálni felhúzni, azzal is fél év múlva kontroll, ha akkorra sem jön rendbe, talán műtét. :(
Eléggé sokkolt a látvány, ráadásul apánk nem ért haza, elakadt a határon, egyedül voltunk. :(
Asszem, ez az az este, amikor inni fogok valamit, pedig itthon sosem szoktam. :oops: :(

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Bakker :shock: ez nagyon brutál lehetett,szegény Lali, remélem elfelejti hamar.
Farsang együtt lesz a 3 csoportnak, 9-11 óráig, jöttök be?Én megyek az anyuval, utána el is hozom Málnát :)
20140113113746

Szilcsi, hm, ez érdekes, Petinél csak ránézett, látta, hogy még babás, és nem is piszkálta, mikor meg be volt gyulladva, akkor csak valami "pálcával" lazították fel a bőrt. De gondolom, akkor Lalinál igen extra lehetett a gyulladás a letapadás miatt, mert ugyan Petinek is vérzett meg csípett neki az első pisiig, de utána gyorsan gyógyult nagyon!

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő :) Viusnak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :) Szoktatok vele beszélgetni Vásárhelyről? Vagy mennyit ért az egészből?

Szilcsi, basszus ez nagyon-nagyon brutál. Tornyost sokan ajánlották, bevallom, én nem tettem volna, csak nem akarok mindig az a vki lenni, aki ellentmond... Kristóf kb. 2 éves volt, mikor voltunk nála (más miatt) és ha már ott voltunk, megkértem, hogy nézze meg a kukiját is, mert neki is le volt/van tapadva. De hozzátettem, hogy csak nézheti, nem nyúlhat hozzá, én húzom fel, amíg lehet... Persze mondta, hogy még várhatunk, de majd fel kell neki húzni, én meg mondtam, hogy érzéstelenítés nélkül szó sem lehet róla. Erre kifejtette, hogy szerinte miért rosszabb, ha el van érzéstelenítve :shock: Egy szónak is száz a vége, szerintem ő a brutális régi módszert képviseli, a Bán Gyula vagy a Kovács Tamás (utóbbi Bérkert klinikán van) más elveket vall.
Hja, és azt nem tudom, mondta-e, hogy neked mostantól ugyanúgy húzogatnod kell Lali kukiját, különben visszatapad, gondolhatod, ezután az élmény után, mennyire fogja engedni... :evil: :evil: :evil:

Mi is taknyolunk :( Úúúúúúúúúúúúúútálom a telet!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
timika

Szilcsi: Atyaég, szegény Lali :(
Nekünk a doktornő mondta hogy felül van a ksérv, és hogy az nem nagyon szokott elmúlni, aztán most mikor legutoljára voltunk mintha valami olyasmit mondott volna, hogy múlik...a csoda se érti.....

Enikő: Violának nagyon boldog szülinapot! Édesek a gyerekek az ovis köszöntésnél :)

Exi: Uhh. bár még azzal ússzuk meg a legjobban, ha csak látható nyoma marad. Majd nem nyújtogatja a nyelvét. Csak ne legyen pösze vagy mittudomén ilyen bajai ne legyenek tőle, meg utána se merek olvasni mi lehetne esetleg....
Úgy látszik tényleg a fiúk a nyelvharapósok :( Levi már másodjára harapta el. először nem volt ilyen brutál.

Zituska: Igen, ismerős ez az ömlik a vér és azt se tudjuk miből és mi lesz és jajj :( Minden fiú ismerősöm pókember lesz farsangkor :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen: köszi, de jó neve van! Utánanézek ennek is. Még pár tízezer, és kipróbáltunk mindent. :?

jégvirág: Vidra u-i bioboltban vettem a Stevia-t, van csepp is kétféle, meg por (aranyárban persze). Fogorvos: akikhez mi járunk családilag, azoknál 6ezer körül szokott lenni egy tömés (magánban), megyek pont hétfőn, majd kiderül…

Enikő: Isten éltesse Violát!

szilcsi, húúú, ez szörnyű lehetett. :cry: Az nem lehet, hogy erre nincs más módszer. :(

Nóra
KépKép KépKép
norus88

SziasztoK!

Kicsit eltűntem, de most már terveim szerint visszatérek közétek. Remélem azért van még, aki emlékszik ránk.

Mindenkinek szép napot.

Anna

Kép

Kép
sznanna

most dolgozok, nincs időm., de ezt muszáj.

Szilcsi!
jézusmária.
ne engedd meg h. még 1szer hozzányúljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SOHATÖBBET, keress mást, akárkit.

nem mesélem mit csinált Vivivel mikor 3hónapos volt, mert nem vagyok képes leírni, én se tudtam mit akar, de a mostani eszemmel pofánvágnám egyből, nem kicsit, nagyon, agyonütném.
Vivi elfelejtette, én nem.
DE Lali ezt nem fogja elfelejteni, szegény picike, nagyon sajnálom.
T. egy állat, jó dokiamúgy DE...................
Vendég

Anna :)
Gratulálok!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Gyere tényleg sűrűbben!
Hogy vagytok??? Nóri??? Képek??? :D

Bea :)
Botinak ezer jelmezt mutattam, ajánlgattam, mindegyikre az volt a reakció, hogy
" Neeeeeeem anya! Pókember leszek!" :lol: :lol: :lol: :lol: Hát evvan... :D

Szilcsi :)
Bakker, ez szörnyű!! :( :( :(
Mi nem voltunk még a Tornyosnál, de sztem nem is leszünk. :evil:
Szerencsére Boti kukaca nem igényelt semmiféle kezelést, kezdetektől felhúzható a bőr rajta, doktornénink szokta ellenőrizni néha.. Ezért nem is értek hozzá, de nem hinném, hogy ilyen barbár módon kell ezt csinálni. A keresztfiamnak vmi eszközzel fejtették fel, az is fájt Neki, de nem ennyire, és már nem is emlékszik rá.

Zozo :)
Jesszusom, mit művelt Vivivel, hogy ennyire rémes emlék?????

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?