Sziasztok!
Kármen!
Orsinak boldog születésnapot kívánunk!!!!!!
Exi!
Réka az édesanya?????
Nagyon szeretjük őket!
Szilcsi!
Nem vagyok járatos a rota témában. Itt a faluban azt mondta a doktornő, h évi 2-3 esetben van ilyen fertőzés ...a barátnőmék sajnos beleestek......Mi sem vagyunk beoltva, de reménykedem....
Köszi, Konsti jól van, kicsit náthás, de nem vészes. Lehetetlenség elkülöníteni őket, de remélem Konsti megússza a komolyabb betegséget.
Ábel már jól van, igazából 1,5 napig volt igazán beteg, tegnap már rosszalkodott...
Szemészet: mi majd 10.-én megyünk az általad említett Donáthoz. Ábelnek kontroll lesz.....
A-T.Zita!
Azt én sem értem miért vannak sok helyen kedvezményezetebbek. Az is érdekes, h csak egyik szülő mehet be. Sorsot húznak????????
A lényeg, h SENKI NE KERÜLJÖN BE A FERTŐZŐRE, LEGYEN EGÉSZSÉGES!!!!!!!!!
gyógyszer: napi 1x5ml, 6 napon át.....mi így kaptuk.... ezelőtt sosem szedtünk antibogyót, így nem is ismerem. Bence volt vele a dokinál, ez az adagolás számára....
Bea!
Más a fejlesztás itt az oviban és az Oduban.
ovi: egy könyvből (én is tudok beszélni a címe) mutogat kéPeket és mondania kéne a szót. Ábel inkább megmutatja, hiszen a passzív szókincse nagy. Tornáznak is, egyensúlyi feladatok.
ODU: sok-sok fejlesztő játék, mondókák, dalok, logikai feladatok, sok-sok manuális tevékenység. nem értek hozzá, de valahogy mindennel segítik a gondokodást a beszédet.
lehet, h én parázom túl, vagy elégedetlen vagyok, de ragaszkodom, a segítséghez. Ráadásul Ábel nagyon szereti, változatos, érdekes. Olyan m,int pld. egy szakkör......
köldöksérv: talán emlékszel Konstinak is volt, már műtét is szóba került, aztán pikk-pakk eltűnt és semmi nyoma.....(engem meg megoperáltak)
Kívánom, h minden rendben legyen Levivel!!!!!!!
Edit!
Én is mondogatom Ábelnek, h szuri lesz a vége, de rá sem hederít.....
Erélyesnek kell lennem és akkor lenyeli. Az, h elkeverem italba sem jött be, csak rosszabb.
Anett, Zituska!
JOBBULÁST A LÁNYOKNAK!!!!!!!!!