Sziasztok!
Vigicica: Jó lett a vonalzód,ügyi vagy! (akkor sikerült elmagyaráznom ,mert vissza olvasva elég zagyva lettem...
)
Szia Angyalkrisz! Nem tudom melyik ovi van hozzátok közel,melyik a ti körzetetek,de szerintem nagy általánosságban áprilisban lesznek a nyilt napok!Érdeklődj esetleg utána,vagy menj be a kinézett oviba,hátha ki van téve már a faliújságra!
Brigi: Drukkolok,hogy kész legyen az autótok!
Ovi,bölcsi: az egyik barátnőm az Ilosvay-ban dolgozott,majd utána kérdezek milyen tapasztalatai vannak/voltak!
Bölcsi:én is csak megerősítem amit a védőnőd mondott! Mi tavaly ,hirtelen ötlettől vezérelve kigondoltuk,hogy mégis csak bölcsizzünk! Csütörtökön találkoztam tök véletlenül a védőnőnkkel és megkérdeztem,hogy néz ki ez az egész bölcsi dolog,hova ,merre induljak,ha mégis beadnánk Aminát! Erre mondta,hogy akkkor "húzzunk" bele,mert hétfőn vannak a beiratkozások!
Se nyilt napon ,se semmi ilyen bölcsi néző körúton nem voltunk!Így a hozzánk (azt hittem ) a legközelebb eső bölcsibe be estünk hétfőn,kitöltöttük ,amit kellett,vissza vittem a papirokat kb egy hét múlva,és valamikor junius vége felé írták ki a faliujságra a felvételt nyert gyerkőcök nevét! (úgy voltam vele,látva a felvételre érkező "tömeget",hogy úgyse vesznek fel minket...)
Aztán mégis!Mindezt úgy hogy nem volt se munkáltatóim,se munkám,és ezzel tisztában voltak! És igy oktober 5-én elkezdtük igen rövid bölcsis pályafutásunkat!
De a mi csoportunkban voltak olyan gyerekek,akiknek anyukájuk a picivel volt otthon,vagy nyilvánvalóan jön a tesó! Úgyhogy nem igazán értettem én sem,hogy akkor mi is ez az országos bölcsi para!
De állitólag zugló nagyon jól elvan látva bölcsi terén,és idén még bővítették (vagy fogják) a férőhelyeket!
Szóval ilyen várólista dologról én sem hallottam,de persze ha biztosra akarsz menni,lehet nem árt a "nyakukra" járni!
Katának ebben lesznek tippjei!Ugye Kata?
Amúgy nekem is új ez a költözés dolog! Hova mentek,mikor?