Sziasztok!
Régen írtam,mert nem nagyon volt időm.
A cirkuszról én tudtam a mi oldalunkon,de még szerintem nem ülné Gabika végig az biztos!
Napos és hűvös napok váltakoznak itt,sokat vagyunk kint a levegőn,ami meg is teszi a hatását,mert délelőtt és délután is 2-2 órát alszik.
Viszont ami miatt el vagyok eléggé keseredve,hogy már 4 napja nem eszik főtt ételt,pedig minden nap neki más van készítve. Eddig minden levest megevett,most már azt se fogadja el!
Nagyon rossz és nehéz,mert egy nagyon jó étvágyú,nem válogatós gyerek volt.
Ma csináltam neki finom túrógombócot neki,remélem annak örülni fog. Azt kell készíteni,amit elfogad,minden nap mással próbálkozom,nem adom fel,de nem könnyű sajnos!
Balatonon már nem egyszer voltam lent vele,köztük tegnap délután is,nagyon szép!
A fényképezőnk viszont úgy tűnik végleg elromlik,le kell cserélni. Feltöltöm az elemeket,s már rögtön úgy érzékeli,mintha merülne,és 10-15 kép után le is merül teljesen. Apjuk azt mondta,majd kapok tőle egyet ajándékba a névnapomra!
Voltam fodrásznál is a héten. 6 hónap után már ideje volt nagyon is! Vágattam nagyon sokat,tetszik nagyon,meg végre így hamar megszárad,és egyszerű!
Apjuknak is megmutattam webkamerán és azt mondta nagyon csini!
Képeket majd otthonról töltök fel,nem hoztam el a kábelt.