Nagbri: akkor Daninak hiányoztál!
Azért remélem nem sokáig voltatok távol, hogy kibírta hamika nélkül.
Te nem szoptatod már? Vagy cumisüvegből oldjátok meg ilyenkor? Nekem is volt ilyen vörös, de erről már nem hiszem, hogy találok képet, azok valahol magyarországon vannak.
MAndula: elhiszem, hogy Neked nincs időd nagy bulira ennyi tanulás mellett...
De jó lesz az úgy ahogy lesz!
Mogyó: jó hosszú volt a hajad, megnéztem én is az iwiwen! És milyenre akarod vágatni?
Manó: várjuk a Te képeid is!
Igen, teljesen más voltam, nekem is úgy tűnik, de azért fiatalabb is voltam 4 évvel, meg picit vékonyabb is.
Andi: nagyon szépek vagytok a képen! Szőkeségek!
Édes ez a kislány is!
Nekem is hullt a hajam, szerintem abban az időben amit Te is mondasz, 4-5 hónaposan, mostmár viszont abszolút nem, vagyis visszaállt a normálba. Biztos nem árt ha kencézed, sőt jó is, de szerintem anélkül is helyreáll.
Látod mikre vagyunk képesek a férfiak nélkül is? Két gyermek fürdetése minden gond nélkül!
Timcike: szupi a cumi, Daninak is ilyen van, igaz Nagbri?
Remélem szeretni fogja Atticy! Szerintem sem a legjobb a Cora, de én szeretek ott sétálni, egy kicsit többet adnak a dekorációra mint a Tesco, az Auchanról nem is beszélve. Neked nincs régi képed? Vagy mindig ilyen természetes színű volt a hajad? Egyébként nekem most sem az, feketére volt festve még júniusban, persze azóta majdnem teljesen kikopott, de azért még sötétebb mint az eredeti.
Most is repcsivel mentek haza, vagy kocsival, férjed is megy?
Aziz most mászott bele könyékig a gyógyszertári popsikenőcsbe!
Alig bírtam lemosni, olyan zsíros. Szerencsére nem kapta be!
K.