Sziasztok!
Végre vissza tudtam olvasni!
És végre írni is tudok pár sort, ma 7-kor már aludt Doró, valami csoda folytán, szóval cincognak az egerek!
Enikő: A pasi, aki belerúgott Zalánba...
Érthetetlen... Ikea: Tök jó fej vagy
, ha marad szabad helyed a "túrára", szólj!
Zsuzsu: Sajnálom az éjszakákat!
Fiúcskák édik és gyönyörű szöszkeségek, mint mindig!!!
Dávid meg vörösödik!
Bea: Jó lenne elmenni a csokinapra!
Egy kis boldogsághormon senkinek sem árt!!! Kössz a tippet!
Mosó-mosogatógépek: Itt feltétlenül úgy érzem, szólnom kell. nagy Candy fun az egész család, egy hűtővel kezdtük több, mint 15 éve, imádtuk, hiperkeveset fogyasztott, még mindig üzemel, de vettünk egy újat, az is szuper, éppen ezért vettünk mosógépet is Candyt, 6 kilós. Éppen 2 éves, egész nyáron nem működött, mert teljesen bedöglött az elektronikája, még garanciális, a szerelő kicserélte a teljes elektronikát, 1 hónapot vártunk rá, de így sem működik!
A fehér ruhákat meg nem is merem megvenni, mert pár mosás után szürkék! 1 éve vettünk mosogatógépet is Candyt (akkor még jó volt a mosógépünk
), tök jó, hogy van, de annak is túlbonyolították az elektronikáját, szóval csak alacsony hűfokon lehet elindítani, mert pampog, hogy túlfűtött, és az üvegeket nem rakjuk bele, mert ocsmány, amit művel... egyszó, mint száz, Candyt NE vegyetek, ha fűtőszál van benne és sok funkció!!!!
Barátnőméknek Siemens van, az nagyon szépen mosogat!
Csal. Pótlék: Szerintem ennek nem sok értelme van, hogy adóterhet nem viselő jövedelem, vagy Ti láttok valami logikát abban, hogy be kell vallani??????? Szerintem csak szivatnak bennünket vele, hogy macera legyen a bevallásnál!
Asso: Ne bánjátok annyira, hogy bezárt a Csillag téri, és is kedveltem a fickót, de rájöttem, hogy a Feketesas utcán 1-2 ezerrel mindig olcsóbbak voltak a cipők-szandik, úgyhogy átszoktam oda. Most ugyan nagyon drágáltam, párszáz forinttal drágábbak csak a siesta cipők mellette, érdemes átnézni, tényleg gyönyörűek voltak.
Ovi: Hamarosan kezdjük Doróval, már tűkön ül miatta, addig is az ODÚ-ba járunk, nagyon profi fejlesztőket kaptunk, Dorónak is tetszenek a foglalkozások, szinte csak játszanak vele. Én nem is tudtam, hogy már neki való a társasjátékok egyszerű formája! Azt hittem a szabályok alakalmazását később kell megtanulnia, legalábbis ilyen szinten (kockadobás, te jössz-én jövök, ha ezt dobtad, ezt kell csinálni, stb...), de az ODÚ-ban azt mondták, hogy már kellene társasoznia
, szóval most ezt is fejlesztjük, mert Doró nem valami szabálykövető!
Szókincse megfelelő, a mondatalkotás javításra szorul és "pösze", de ez nem extra nagy lemaradás, szóval megnyugtató.
Dávidkám is nagyon kavar már, ma elkezdett mászni, felül szépen, fel is húzza néha magát a járókában és folyton vigyorog! Ma pl. feküdtem mellette, odamászott a combomhoz és beleharapott a 4,5 kicsi fogacskáival, aztán rötyögött rajta!
Na pussz és jó éjt!