Amikor tavaly a fertőzőn voltam campylobakter fertőzéssel, volt egy szobatársam, egy idősebb néni, majdnem belehalt a corában vásárolt pacalevésbe.
Azt mondta, érezte ő, hogy büdös a hús, de jó alaposan megfőzte, ecetes vízben is előtte, gondolta, nem lesz baja, hát lett, nagyon komolyan.
Én azóta semmilyen multiban nem veszek húst, még a Sparba se nagyon, csak hentesnél, akihez régóta visszajárunk, meg a pipis boltba is, ezeken a helyeken nem is vernének át.
Enikő, jó osztálya lesz Boginak, csupa lány.
Hogy tetszenek neki az első napok? Vius jár oviba? Zaza akkor marad veled otthon?
Karmen, nem voltam a rádióban.
Én csak egy koncertre mentem ki, máskor nem is voltam, mert apánk bekavart és összevissza rakta a programjait, végül nem tudtam kimenni még egyszer.
Amit nagyon sajnálok.
Érdekes ez a kakadolog, nálunk is van néha hígabb kaki, és fogalmam sincs, mitől. De csak egy nap vagy egy alkalom és másnap már újra normális.
Tenap voltam itt a Müllerben, szuper áraik vannak a babadolgokra. A 84 db-os megapack Pampers 4299 ft, otthon ennyiért feleekkora csomagot kapok.
A dupla kiszerelésű tejpép 1250 ft, két 500 grammos csomag van benne, nálunk a Sparban egy csomag ennyi. Kár, hogy nincs Szegeden Müller.
Hja mi apánkat is behívták péntekre a GH-ba (az egyetemi munkaügyre), nyilatkoznia kell a csp-ról, hogy ezután megosztva kapjuk. Értelmét nem látom, minek kell kettészedni azt a kis pénzt is???
Ma megyünk vissza Szegedre délután, holnap reggel oltás (bárányhimlő), de nem tudom, megkapja-e Lali, megint nem eszik, remélem, nem a torka ismét.
És nekünk is fizetni kell 2000 ft-ot, de csak a nem kötelező szuri beadásáért, a kötelezőket beadja ingyen a drnéni. Július 1-jétől van ez az új szabály, eddig nem kellett fizetni semmiért.