Anett! Tényleg jó nagy Málnus, én is azon agyaltam, ki lehet nálatok magas.
De lehet, később már nem fog ilyen intenzíven nőni a kiscsaj.
Cipő: én az Assora esküszöm, nekünk az vált be, a Siesta nem, nem tudott benne rendesen menni Lali.
Nektek Bea mondta a gyógycipőt vagy voltatok ortopédusnál?
Sprite, én is szentesi vagyok, onnan költöztem ide Szegedre 19 évesen.
Nem tudom, Enikő írt-e neked szülésznő ügyben, de akit ő ajánlana, én is ajánlom, nála szültem én is (Enikő ajánlására).
Szuperjó fej csaj, kedves és vidám, és nagyon érti a dolgát. Dokiügyben szívesen írok neked privit az enyémről.
Exi, jaj de kellene az a szabadtéri jegy, én már nem kaptam, mi is 22-én mentünk volna. De sajna már más a program.
Enikő, Kareszod nagyon ügyi! Szuper lesz Viusnak, fejleszti az egyensúlyérzékelését a futóbicaj.
Tali sajna nem jó ma, máshová megyünk délután, amúgy is rohanásban vagyok, ha holnap el akarunk menni a Körösre, mosnom-vasalnom kell, pakolni stb., nem egyszerű egyik nyaralásból a másikba csöppenni. Na de nem mintha panaszkodni akarnék...
SZIN??? Emiatt hívtalak ma, csak nem vetted fel.
Szálloda: Hotel Szieszta, Sopron.
Bölcsi: fogalmam sincs, mikor kezdjük, elvileg szeptemberben valamikor, jövő héten lesz szülői, akkor tudok meg majd mindent pontosan. Még nem megyek vissza dolgozni, csak papíron, amúgy szabin leszek még két hónapig, mert annyi összegyűlt, mióta itthon vagyok. Szóval elvileg ha elkezdődik a bölcsi, időmilliomos leszek - és közben bilibe lóg a kezem haha.
Tényleg csajok, 26-án megyek SZIN-re, Zitussal és Enikővel, valaki még nem akarna csatlakozni?
(bár a jegy horror áron van sajna
)
Tűzijáték: mi még nem voltunk Lalival, szerintem kicsi hozzá, meg későn is van, meg tömeg, meg hangos, meg Lali olyan, ha nincs ágyban 9-fél 10 felé, akkor csupa nyűg, nem lehet vele semmit sem kezdeni. Bár most a Körösön leszünk, ott meg szokott lenni a torokban tűzijáték, de szerintem át fogja aludni, mi meg majd a ház teraszáról nézzük.