Sziasztok!
Én is vagyok ám,csak kicsit el voltam havazva.
Mamám jól van,holnap hozza haza a mentő. 1 hónap múlva lesz majd kontroll.
Anyu tegnap volt nála,és azt mondta,hogy 4-5X elkérdezte,hogy milyen nap van és hány óra!
Sajnos lehet ez a visszamaradás neki a betegségből.
A dokinő elmondta,hogy bármikor újból előjöhet neki,akár súlyosabb formában is ,mert a nyaki erei nagyon rossz állapotban vannak sajnos.
Anyu meg jelentette ám a verést!
Az osztályvezető főorvosnak szólt,aki egyben az Etikai Bizottság elnöke. Az ügy kivizsgálás alatt.
Viki tényleg a KODAK-ban is van lego,el is felejtettem,pedig sokszor járok arra!
Hétfőn estefele a PROFI-ban összefutottam
TRÉCSIVEL!
Mindenkit puszil!
Sokat dolgozik,meg akkor is pont szülőiről jöt,és apjuk volt a 2 gyerekkel,kicsit azét tudtunk beszélgetni!
Láttam a Játszóházat én is. Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mennyi lesz,meg hogyan működik majd. Közelségileg jó lesz,de persze a másikhoz képest ez jóval kisebb lesz,de azért szeretném majd megnézni!
Kia akkor te sem unatkozol már!
Pakolás nálunk is nagyon megy,de a hisztikorszak!
Tegnap sarokba is állt már,nem tetszett neki,de muszáj a nevelés,s ez 100X jobb,mintha verném szerintem!
Mondjuk ne mondom,hogy még nem kapott ki a popsira,meg a kezére,de az más!
Elég nehezen bírta ki a 2 percet,de következetesnek kell lenni,és menni fog!
Helga akkor te is nagyon készülsz már a szülinapra!
Anno 2 éve én is március 9-re voltam kiírva!
Tegnap megvettem a lufikat,és kaptam tűzijátékot a papirboltban,ráadásul fele annyiért,mint tavaly,mikor a cukiben vettem.
Anyósék és a sógornőmék jönnek majd vasárnap a bulira,1 hét múlva meg anyuéknál lesz a banzáj!
Nika??? Te is nagfyon rég voltál!!!