Kriszti! De aranyos vagy, hogy így feldobódsz tőlem!
Ezekszerint Aziz sem marad el semmiben Áditól!
Nagy betyár ez a két hapsi. Mi a Pag-szigetre készülünk (, remélem össze is jön). Csabi haverjáék nyaralójába megyünk. Ez egy jutalom út lesz, mert tavaly a fiúk segítettek leburkolni az üdülőt. Biztos nagyon szép helyre mentek Ti is! Majd meglesem a neten.
Hogy hisztizik-e Ádi a peluscserénél? Á, dehogyis csak mind a 4 végtagom be kell vetni, hogy lefogjam.
A lányok meg tagadják, de Timi is látta múltkor ám a produkciót a főtér kellős közepén. Jól van, Brigi lehet nem látta hisztizni, akkor épp véletlen kisangyal volt.
Majd dobok képet milyen is voltam barnán, de ahhoz meg kell keresnem és be kell "szkennelnem".
Szülinap: nem tervezünk valami nagy durranást. Itt lesz a szűk család, lesz ebéd, torta,meg egy halom ajándék. Kb. ennyi most. Majd jövőre már tuti emlékezni fog rá, akkor már zsúrt is rendezünk. Persze azért remélem ez is emlékezetesre sikeredik.
Na Kriszti jó sokat írtam, akár priviben is mehetett volna.
A többiektől elnézést kérek!
Brigi! Oké, látom, hogy eldicsekedtél!
Milyen ügyi, akkor lehet nemsokára elindul a kis drága!
A virágról jutott eszembe, ma megkóstolta Nünükém a virágföldet. Ott lábatlankodott a konyhába, amíg készítettem a kaját Neki, egyszer csak látom, hogy eszi a földet tök csöndben.
Szerencsére gyorsan észre vettem.
Manó! Neked legyen igazad, ami a hisztit illeti!
Jaj, remélem, hogy ki fogja nőni, ha egyáltalán ki lehet.
Bende biztos nem fog ilyeneket produkálni. Amúgy Ádiból sokan nem nézik ki, és mégis olyan csökönyös mint egy öszvér. Nem hiába kos a csillagjegye.
Timci! Akkor bocsi, igen utána eszembe jutott.
Mostanában nagyon dinka vagyok. Jövő héten én is nagyon remélem, hogy nem lesz ilyen borzalmas idő, bár hét elejére lehűlést mond. Nem tudom mi lesz utána, de jó lenne, ha jönne a tavasz!
Nem semmi a furgonos sztori!
Merre voltatok vásárolni?
Mogyo! Akkor Ágika is egy kis tornász! Nem semmi, hogy már most tiltakozik Ő is a pelusozás ellen!
Biztos jó lesz a balatoni nyaralásotok!
Kb. mikor mentek?
Névválasztás: Nálunk, ha lány lesz a Ketteske, akkor apa fogja a nevét adni, variációk: Viktória, Anna, (Csabinak nagyon tetszik a Réka is) . Viszont, ha kisfiú, akkor én, és ha rajtam múlik, akkor Milán lenne az uraság. Zárójelben megjegyezném most kicsit jobban szeretném, ha apa választhatná majd a nevet.