Sziasztok!
Sajnos a nátha jobban elkapott, mint szerettem volna
, úgyhogy miután szombaton elmentek a vendégek és kicsi romeltakarítást végeztem, mentem is az ágyba, egész vasárnap ágyban voltam, sőt mivel tegnap sem éreztem még tökéletesen magam, így kértem egy nap szabit. Amennyit én már jártam be betegen, most úgy gondoltam, hogy ennyit megérdemlünk
Válaszolgatok visszafelé, van ami már egész régi
Adrienn
A fogyás rám is rám fér
Igazából még szerettem volna úgy 5 kilót fogyni mielőtt terhes leszek, de azért nem bánom, hogy így alakult
Hízni még nem híztam, néha 1 kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Hányás szerencsére nincs, de a hányinger az kínoz rendesen. A babát sajnálom
A doki miatt történt?
Anett, Gyöngyi
Nagyon bízom benne, hogy megtalálom a nekem kedves orvost
Régebben hallottam olyat, hogy nem nagyon szeretik az orvosok, ha már terhesen kezd el valaki hozzájuk járni, de többetek példájából látom, hogy azért ez nem így van
Ibolya
Azt tudom, hogy sajnos, akinek pm alulműködése van, attól nem lehet "szabadulni"
Egy másik osztályon van az egyik kolléganőnek, pár hónapja született babája
, de majdnem az elejétől otthon kellett lennie betegállományban, mert korábban már volt egy vetélése.
Kata
A Bánya utca is az Andrássy telepen van. Te merre laksz? A Zrínyi utcából nyílik, ha elindulsz a kisállomástól, akkor balra azt hiszem a 8. utca, amelyik felében lakom. Ha végig mész a Bánya utcán a Teréz utcáig és elfordulsz jobbra, akkor már látszik a lakópark.
Akkor egész sokan laknak a környéken
Judit
Én is jártam régebben a Toldiba pár éve, igaz nem a konditerembe, hanem a tükrös teremben volt callanetics és arra jártam pár hónapig.
Ildi
Keresek majd valami normális képet magamról, ez nehéz lesz, mert szörnyű képek készülnek rólam
Ha választhatnék, hogy mit szeretnék, akkor kislányt, bár a lényeg, hogy egészséges legyen
A párom szerintem fiút, de nem nagyon mondja
Hát a nevekkel még sehogy sem állunk, mert a páromnak hülyébbnél-hülyébb ötletei vannak
Azt tudni kell róla, hogy időnként elég sajátságos a humora, úgyhogy ha valaki nem ismeri, akkor elsőre meg szokott lepődni
Most legutóbb mondta, hogy A betűvel kellene, hogy kezdődjön, mert az első alom mindig A betűvel kezdődik
A szülők már tudják, amikor voltam az ultrahangon, utána hétvégén elmondtuk. Örültek, meg a testvéremék is, már ajánlkoztak babysitternek
Mondtam nekik, hogy az még "kicsit" odébb van ...
Anett
Gratulálok a vizsgához. Mit tanulsz?
Azt visszaolvastam, hogy többé-kevésbé a vihart mindenki szerencsésen átvészelte, hát elég durva volt. És azzal "bíztatnak" minket, hogy ilyenre a klímaváltozás miatt, sűrűbben lehet számítani. Hát remek
Öcsém hívott szombat délután, hogy nem tudtak bemenni az utcájukba, mert a sarki háznak majdnem az egész tetejét lekapta a vihar, egy jó része átrepült a patakon túlra, a kisebbik része pedig neki a villanyoszlopnak, amit ki is döntött.
Most megyek még dolgozni, de már csak 1 és fél ; óra
További szép napot!
Erika
Ui.: A profilomon hol tudok változtatni? Tutira vak vagyok és a saját szememtől nem látom