Új privát üzeneted érkezett!

Ja,ez a pocakfájás nálunk is volt,sokszor együtt sírtam Martinkával.Ez is elmúlt,amint nem volt olyan kis mohó!
Vendég

Upsz....
Vendég

Jó reggelt Lányok! :D
Alexa ,jobbulást Martinkának!
Kata!Nem semmi ez a cerkás kép!
Képzeljétek,reggel óta megy el a nyákdugóm,de amúgy semmi bajom,szokásos derékfájás van!
Kiváncsi vagyok nagyon,mi lesz! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Jó reggelt,

Kata,

Már sms-ben gratuláltam, de itt mégegyszer megteszem.
Tényleg szép nagy babátok van, és a cerkaméret...... :shock: :lol: :lol:
Apa bizti nagyon büszke rá, hogy az "ő fia" :lol: :lol: :lol:

Bessy,

Örülök, hogy altatható vagy. Minden rendben lesz, gyorsan túlleszel rajta és karácsonykor már ott lesz a babó a pocidban. :lol: :lol:

Alexa,

Jobbulást a kis lurkónak.Remélem hamar rendbejön.

Andesz,

Hááááátttt....én a hétvégére tippelnék. :wink: :wink: :lol: :lol:
Szerintem tuti babázni fogsz egy pár napon belül. Méhszájad is szépen nyílik. Szorítok neked. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

hű, Andesz, ez már nagyon a vége, nem??? Mikor mész be a kórházba?

Vicuska, azért próbáld Apát elkapni, ha hazaért, vagy reggel :wink: :P vagy éjszaka :wink: :P

Bessy,
végül is pihensz egy nagyot, legalább tudsz olvasni :wink:

Kata,
már írtam is sms-t annyira megrémültem azon amit írtál... Én még nem beszéltem meg BB-vel, hogy nála szülök, dehát nekem olyan egyértelműnek tűnt... Szerdán erről is meginterjúvolom!!!!! Most tökre izgulok, dehát ahogy ismer, remélem gondoja, hogy eszembe sincs másnál szülni :shock:
Te ez a cerka :P :P Hát nem semmi!!!! Jól látom, hogy egy kicsit a makk formája is látszik??? Vagy mást látok rajta???

Alexa,
Sajnálom, hogy Marinka még mindig náthás, de látod már milyen nagyfiú, várja,. hogy üres legyen az orra :wink:

Kriszta,
tényleg, mi volt az a sötét folt a hasán?? Van érdeklődő az ágyra? Vagy már beleszerettetek?

Kriszti,
a barátnőm babója is sokat bukott, emeltek ők is egy kicsit az ágyon, vártak-vártak és most már sokkal jobb :wink: Kitartás nektek is!!

Judy,
Bazsi hogy bírja újra a sulit? Hóóóó, ti ma mentek túrkálni Katával, ügyesek legyetek!!!!
Vendég

Szia Nati,

Bazsi jól bírja a sulit, szerintem már hiányzott is neki. Főleg a haverok. (a tanulás tuti nem) :lol: :lol: :lol:
Lekopogom (kopp-kopp), de eddig jól bírja az időjárást betegség nélkül. Remélem így is marad.

Igen, elvileg 9-kor talizunk Katával a turi előtt, de még nem adott életjelet magáról. :lol: :lol:
Azért én odamegyek, aztán majd jön. (remélem) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!!! :D

A mai orvosmeteorológiai jelentés (forrás: www.met.hu) :D :
A magasban melegedés zajlik, a melegfront jellegű hatás miatt egyeseknél fejfájás, álmatlanság jelentkezhet, és csökkenhet a koncentrálóképesség.

Krixta
Szegeden tudok több ilyen boltot is, csak kíváncsiskodtam, hogy erre van-e ilyen. Meg azt is tudom, hogy szegeden van pelusdiszkont, ahol pampers, libero és egyéb pelusokat lehet venni a csiri-biri csomagolás nélkül, ráadásul nagyságrendekkel olcsóbban.
Titababának akarok majd rácsvédőt csináltatni, meg talán a szopispárnára is ráprószálok.

Bessy
Örülök, hogy altatható vagy. Ha nem így lenne, akkor helyi érzéstelenítés lenne?
Nekem szőke burám van, így nem feltűnő, ha van pár ősz hajszálam. :lol: :lol: :lol:

Kata
Köszi, felírtam a turkászokat. :D
Tegnap felmérgeltek munkahelyen, ezért ma elmegyek anyagot nézni, persze, ha apa be nem előz. :D :D :D
Geri bébi már most nagyon férfias. :D Örülök, hogy minden rendben van.

Alexa
A mérleges dolgot már kérdezni akartam. Mondtam apának, hogy nem akarok otthonra babamérleget, nem akarom azzal izgatni magam, hogy jajj, most csak ennyi meg annyi grammocskát evett. Azt mondta, hogy muszáj lesz az elején mércsikélni... Tényleg muszáj?

Chrissyy
A védőnőnél nézegettem egy újságot és pocifájásra a csombort (más néven borsikafű) javasolják.

Andesz
Egyre izgibb a dolog! Gabi is így kezdte... ;) :D
Vendég

Szép napot!!!!!

Andesz!
hűha...!izgalmas hétvégétek lesz :lol: :lol: :lol:

Kata!
szuper a sztárfotó :oops: :wink: :wink:
Apától örökölte??? :oops: 8) :lol:
Jó hokimeccsezést 8)

Nati!
bizti gondolja,hogy Te nála szülsz :P azért egyeztessetek :D

Alexa!
tök jó,hogy Martinka így bírja az orrporszívót :P :P jobbulást neki!
Vendég

Sziasztok!
Beszéltem a szülésznőmmel,azt mondta v.színű,hogy nem sokat fog Bence váratni magára! :D
Fájdogálok,de ez még nem az igazi! :shock:
Chrissyy!
Nézz utána a neten,úgy tudom,a bukásra van valamilyen homeos bogyó!Ezeket már lehet nekik adni!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Komolyan jegyzettömböt nyitottam, mert annyit írtatok, de nem baj ám, örülök hogy megy a topic :)

Vicuska, hajrá hajrá. Itt a ti időtök! Ez a spontán laptető nagyon teccik!

Judy, 3 trimeszter? Így repülne az idő. Még emlékszem az első pillanatokra. Rossz lesz ha ilyen hamar elmegy ez a csodás időszak.

Márti, lakás dologba sajna nem tudok segíteni. Viszont ha megtudsz valami érdemlegeset kérlek küldj már egy privit. Bár minket nem fenyeget még hogy költöznünk kell, de jobb tisztába lenni ezkkel a dolgokkal. Nati ötlete sztem is jó!

Tand, örülök hogy Gréta jól van és sok erőt ad neked. Sajnálom hogy vannak tapintatlan emberek. Gyere hozzánk amikor csak bírsz. Pussz

Nati, nagyon köszike a tippeket, igérem próbálom majd valamelyiket. Gyógyszert semmikép nem vennék be!

Andesz, nagyon izgi, kiváncsi vagyok mikor kapjuk a hírt Gabitól.

Kriszta, köszike már teljesen jól vagyok (vagyunk). A kabival (mármint azzal hogy bálna kinézeted van) ne foglalkozz, most a legfontosabb hogy meg ne fázzatok. Neked is köszi az infót!

Bessy, én se értem miért kell olyan korán befeküdnöd, de bizti meg van rá az indok. Legalább egy jót pihizel. Aztán utána úgy se lesz időd, mert te is rohangálhatsz orvostól orvosig. Tudod a terhesség ezzel jár :)

Kata, micsoda méretek, azta! Biztos nagyon buszke Apa rá. Nagyon vigyázzatok ma magatokra az úton!

Judy, mi Vikiékkel, feltétlen megyünk a talira.

madiani

Alexa, remélem Martinka hamar jobban lesz. Küldöm neki a gyógyító puszikat. Nagyon ügyes gyerek hogy jól tűri az orszívozást.

madiani

Andesz, ma van a topic tali, ma már meg kell szülj :) Szeretnéd? Vagy várnál még hétvégéig?

madiani

Ani
A pocid jobban van már?

Andesz
Nem sok van már.... ;) :D
Vendég

Szilvi, köszike, már teljesen jól vagyok. Valószinű a hétvégi takarítás tett be. Most már tudom jobban oda kell figyeljek.

madiani

hát....!
Nem bánnám ha ma megszületne! :)
Megyek is takarítani! :D :D :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ani
Csak óvatosan a takarítással. :)
Reggel jöttem be a busszal, épp találtam egy pici helyet a szélvédőn, így felfértem. Majd felszállt egy csaj, majd megkér, hogy forduljak már megy egy picit, hogy jobban felférjen. De hát, A SZÉLEM, HOSSZAM EGY!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Még jó, hogy a következő megállóban leszálltam.
Vendég

Szilvi, hát igen, most hogy vonattal járok, többször is megkértek (öreg nénik bácsik) hogy segítsek levenni a csomagot a lépcsőnél. Mondtam: Ne tessék haragudni, de kismama vagyok nem szeretném megemelni magam. Megértették! (ez is ritka, általába, tisztelet a kívételnek, az idősek csak magukkal foglalkoznak)

madiani

Ani
Kérdezni akartam, hogy AFP-s izé vérvételre mikor mész?
Gondoltam, mehetnénk együtt, mert nem tudom, hova kell menni, meg ha esetleg össze kell vakarni.... :D
Vendég

Szilvi, 12.20-án megyek kora reggel mert 10-ig még vissza kell érnem a védőnőmhöz a terheléses vércukor mérésre (ugye elötte még 1-1,5 órával ennem is kell) Jöhetsz velem ha nem baj hogy már 7-kor megyek

madiani

Neked nem fix időpontot írtak a beutalódra?
Nekem azt mondták hogy csak azon a napon mehetek.

madiani

Vagyis a 7 óra csak akkor, ha az új SZTK-ba már akkor fogadnak.

Tényleg Csajok!

Hánytól lehet az új SZTK-ba vérvételre menni?

madiani

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok meg teszek fel néhány képet.Majd valamikor jövök és visszaolvasok.Amúgy minden ok!Tejci van és tündéri ez a kisfickó!Egyszerűen nem lehet betelni vele!Mindannyian nagyon boldogok vagyunk.
Addig is mindenkinek sok-sok drukk akinek kell!

Kép Kép Kép

Puszi Mindenkinek!
Gabi és Noel bébi
Vendég

Szia Gabi!

Csodálatos!!!! Garutálok! Noel baba hamarossan megszületik az unokatesód is! Pusszancs

madiani

Ani
Még nem voltam beutálóért, mert még fizetős vagyok. Jövő szerdán 8ra megyek lakcímet kérni. Nem tudtam, hogy ráírják az időpontot.... :oops:

Gabi
Noel bébi nagyon tüneményes!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Ani,

Akkor ti oda tudtok menni 4-re az Isolabellába????? Mert ha csak ti is fél 5-re értek oda fel kellene őket hívni, hogy késünk.
Márti, Szilvi, ti jöttök????

Andesz,

Akkor nagyon szorítok neked, hogy még ma meglegyen a babucikátok. :lol: :lol:

Gabi,

Nagyon édes Noel baba. :lol: :lol: Annyi boldogságot tud adni egy ilyen csöppség, és tényleg mindjárt meglesz az unokatesó is. :lol: :lol:

Katával megjöttünk a turkiból, 8 db rucit + 2 zoknit + 1 harisnyát + 1 kis kesztyűt vettem 400 ft-ért. :lol: :lol: :lol: :lol:
Megyünk jövő hét szerdán is. Nagyon jó ez a turkesz. :lol: :lol:

Kata,

Elfelejtettem jó szórakozást kívánni nektek, aztán vigyázzatok nagyon az uton.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello,

Judy, nem is igaz, csak 390 Ft-ot fizettél!! :lol: 400 Ft-ba még egy kiszokni belefért volna!!!! :wink:

Én pedig vettem 3 bodyt, egy "komoly" férfipolót, és egy nyéri rövidgatyapolós rucit 189 Ft-ért!! :wink: :wink:

Andesz, nagyon izgi az a nyákdugós törénet!! Kíváncsi leszek, meddig bírod!! Judyval azt beszéltük, simán megszülhetsz bármikor, tutira szép, NAGY, egészséges a babátok!! :lol:

Gabi, milyen édes, pici baba Noel!! Apának mutattam a képeket, és csak nézte milyen picurka!!! :lol:

Nati, már sms-ben is írtam, hogy nem kell izgulnos, BB tuti bevállal, hiszen nem most akarsz hozzá menni!! Újakat nem vállal!! Nyugi!! :P

Vicuska, remélem tegnap este nem tv-t néztetek..... :oops: :lol:

Andi, meríts sok erőt Gréta babából!! Mindig is voltak sajnos bunkó emberek, és lesznek is!!

Nekem pl. amikor kiderült, hogy vége az előző terhességemnek, és műtétes befejezése lesz, akkor el kellett mennem vérvételre. Ott a nőnek mondtam, hogy finoman csinálja, mert nagyon betoji vagyok. Erre ő: ne féljen, a szülés jobban fog fájni.... Persze nem tudta miért vagyok ott, de ott bőgtem el magam, hogy sajnos addig most nem fogok eljutni.... Nem győzött bocsánatot kérni, pedig nem direkt mondta.

Maci, kíváncsi leszek ,milyen anyagot kapsz majd!! :roll:

Na, megyek csinálom az ebédet, és mivel szép az idő, irány Graz... :wink:

Jó talizást nektek!! :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

OK, Katának igaza van, csak 390 ft-ot fizettem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,

A talira légyszi reagáljatok, hogy ki tud ott lenni 4-re.
Chrissy, Krixta végülis ti jöttök?????

Elvileg aki jön,

Ani,
Vikike,
Márti,
Chrissy,
Judy,
Krixta???
Szilvi???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Sajna nem tudok menni. :o(((( Apa nemsokára otthon van, megyünk vásárolni meg ügyintézni.
A következő talin ott leszek!

Kata
Én is. :o) Majd egyszer megpróbálok elmenni veletek abba a turiba.
Jó utat és vigyázzatok magatokra!!!!! (st. Pöltennél a Rosenbergbe menjetek be, isteni a rosenberger tortájuk... ;) )
Vendég

Szilvi,

Sajnálom, akkor legközelebb. :lol:
Jó ügyintézést. :lol: :lol:

Chrissy, Krixta????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judyű
Köszi. :)

Nem is meséltem, előrelépés történt lakcím ügyben. Jövő szerda 8ra van időpontot és lesz ideiglenes lakcímem!!!!!! :D
Vendég

Hahó!

Judy, mi mindenképp megyünk, de tényleg nem tudom igérni hogy 16:00-ra ott leszünk, hisz Levitől függ, hogy mikor kell. Felébreszteni azért nem fogjuk :)
Ha szeretnéd, szívesen felhívom őket hogy csak fél ötre megyünk, bár nem tudom a többiek mikorra érnek oda.

madiani

Huh, msot majdnem taliztam megint Vukkal.

Nagyon jó cuccokat vehettetek, voltam én is többször turiba, de soha nem találtam semmit. Nincs érzékem hozzá.
Kata, jó fözöcskét és jó szórakozást estére.

Szilvi, jah azt nem tudtam :) Örülök hogy sikerült a lakcímkártyát elintézned.

madiani

Ani,

Nagyon megköszönném, ha felhívnád őket, hogy csak fél 5-re érünk oda.

Chrissy, Márti, nektek is jó a fél 5???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi Ani,

Márti számát tudja valaki????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jajjj, találtam egy nekünkvaló házat, remélem, még megvan.
Nagyon gáz pont most, ebédidőben, telefonálni?
:roll:
Vendég

A létszámot nem tudom biztire úgyhogy maradt az eredeti asztalfoglalás (assszem 8 fő). Ha több hely van az nem baj :)

madiani

Szilvi, sztem nyugodtan hívd. Max azzal kezded hogy elnézést hogy most hívod. Nehogy lemaradjatok róla!

madiani

Ani,

Köszi, ha Chrissy és Márti is jönnek, akkor 5-en leszünk + a babócák. :lol: :lol: :lol:

Lehet elviszem a fiukat is, majd meglátom milyen hangulatban lesznek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani
Köszi!!! Már csörgök is! :)
Vendég

Szilvi,

Szerintem is nyugodtan hívd. Aki hírdet, az tisztában van vele, hogy bármikor csöröghetnek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, ugyan nincs mit :) Hisz közösen akarjuk ezt a talit. Sajna Márti számát nem tudom. Hozd a fiukat is nyugodtan. El vannak együtt? Nem unatkoznak? Jó volna őket is megismerni. :)

madiani

Sziasztok!

De jó Nektek,hamarosan taliztok!Irígy-irígy!

Gabi!Gyönyörűséges kisfiad van,milyen szép a kis szája(is)! :D Örülök,hogy jól vagytok,és van tejcsi!

Judy,lassan te is a turkizás bajnoka leszel! :D :D

Andesz!Húú,ez izgalmas!Bármikor szülhetsz!

Na megyek,befejezem az ablakmosást...
Vendég

Ani,

Ha tele van a szájuk pizzával akor tuti nem unatkoznak. :lol: :lol: Imádják a pizzát. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Alexa, jó időt választottál, gyönyörűen süt a nap. Ablakpucoláshoz épp alkalmas, bár nem túl szórakoztató, de ezt is meg kell valakinek csinálni. :)

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?