Anita
Persze, nálunk is volt ilyen. Nálunk Bazsi egész egyszerűen nem hagyta szopizni Lacit. Olyankor mindig odajött, hogy fogjam a kezét, enni kér, inni kér, kiházgálta a kezem Laci feje alúl. Aztán a végén fejtem a tejet Lacinak és cumisüvegből adtam. Persze ennyire azért nem volt durva Bazsi viselkedése, de én annyira utáltam szoptatni, nekem mindkét fiúnál nagyon nehéz volt. Így meg tudtam, hogy Laci mennyit evett, nem volt az, hogy össze visza kajcsizott volna, tudtunk Bazsival is programot szervezni.
Olyan is volt nálunk, hogy simizgette, puszilgatta, aztán egyszer csak adott neki hirtelen egy kokit.Ez szerintem teljesen normális gyerekviselkedés. Én inkább akkor izgulnék, ha nem váltani ki ijen érzelmeket a dolog Bazsiból.
Most viszont már nagy haverok. Persze most is az kell mindig Bazsinak, amivel Laci is játszik, de már ad neki helyette mást, hogy ne sírjon.
Még előttetek van az a korszak, hogy Fanni is elkezd majd ugyanúgy visítozni, mint a kicsi, halandzsázni stb. Egy picit ő is visszamegy babába.
Nálunk már így rosszalkodnak a pasik:
Örülök, hogy könnyű volt a szülés.
Mikor költöztök?
Képeket nem dobsz fel a csajszikról?