Betti!
NYUGI!!!! Félre a tápival!
Kikapcs! Tudom könnyű kintről dumálni! Nyugi! Én is álltam sírva hajnal kettőkor a fürdőszobában kezemben a fejővel, mert anyám szerint azért üvöltött a ded, mert nem kapott eleget enni! egy csepp jött ki!
Vannak teák, hoemos bogyók /ha nincs a ptaikában akkor meg kell rendelniük! /
Mérleget is tedd fére! Nem kell, hogy még az is nyúzza a gondolataidat, a lelkedet, TÉGED, hogy milyen anya is vagy, hogy Emberke csak a cicis és csakis a cicis kaját enné, TE meg nem tudsz teljesíteni! Ezeket a gondolatokat is félre. Levendulás, gyertyafényes fürdő, Apa maszival, két szopi között és gondolj arra, hogy TE VAGY A VILÁG LEGJOBB MAMIJA!!!!!
Babaúszás:
ha jól tudom akkor Belláné Zsuzsa tartja az úszást! NAgyon jó fej! A program amit csinálnak is nagyon jó!
Tudom! Én is csináltam!
Jó kis muri! Manók nagoyn élvezik! Annyi a feladat, hogy addig amíg rászánjátok magatokat hűteni kell a vizet. Fél-egy fokkal. És ha iabál, hogy ez neki nem jó akkor no para. A vízben azért mozogni is fog!
Szülésznő:
Pesten szültem a híres neves Szent mrében. A szülésznőm egy angyal! Más szerint is!
Apa kávézott, homeoztunk, családi légkör, nem volt kiabálás, nem votl macera! Ha Isten is úgy akarja akkor a köv. Manó is ott bújik ki!
Betti!
Kiscsoportban voltak kirándulni?
Itt nem viszik őket sehová, mert kicsik!
Ez olyan szomorú!
Ha még nem untok akkor átmásolom a mai délelőttömről szóló leírásomat:
Bocsi, hogy ebben a szutymák időben még én is nyomom a depit, de el kell bőgnöm valakinek, hogy mi történt!
Este alig akart elaludni Móci, így reggel is nehezen ment az ébredés. 1. Anyai szívszaggatás: nem akarok menni oviba - mindezt becsukott szemmel. Ráadásul az eső is szakad és Apának pont ma kell korán mennie. Szóval így indultunk! Bennem a para, hogy ebben a gáz időben mi jót fogok csinálni.
Bencus énekelve mosott fogat.
Öcsém bartánője végül elvitt minket, bár furi volt, hogy Móci ez ellen is tiltakozott, mondván ő gyalog akar menni. Mondja ezt egy autómániás kispasi!
Oviba be, semmi gond! Átöltözünk semmi gond!
Bemenni egyedül már nem szerett volna. 2.Anyai szívszaggatás. Cipő, kabát le. Anya be a terembe. Pár perc. Anya feláll. Odasúgom Mócina, hogy mennem kell, mert Apa megkért, hogy vigyel e lvalamit a postára. Gyerek nem hülye! Nem veszi be! Mondom visszajövök! Nem. Kapaszkodik, követ. 3.Anyai szívszaggatás. Óvónéni ölbe veszi és elindul vele a játékok felé. Közben Móci kapaszkodik a pulcsimba. 4. Anyai szívszaggatás. Anya ki a terembóől és nem bírja tovább,mint ahogyan most sem, milüzbenírom ezen beszámolót. Anyai szív megszakad és előtörnek a könnyek! A könnyek amiket le kellett nyelni és most is le kell nyelni! Már csak 3 óra és megyek az én drága kicsi fiamért!
Befizettem a kaját. amikor benéztek rá már játszott, de mit gondol most a kicsi buckójában? Vagy eszébe se jutok, mert ott van a sok játék! Bár így lenne! Most nagyon rossz! Csend van! NAgyon nagy! Fájdalmasan nagy csend!
Tudom, hogy ez az életnek a rendje! De nagyon fáj!
Azóta elhoztam!
Orsihoz csatlakozva, nagyon nehéz a leválás!
Amikor érte mentem semmi szemrehányást nem láttam az arcán! Aztán majd kiderül ha lefekvés után még lesz ereje gondolkodni! Olyankor jönnek a nagy elmélkedések! Pl. tegnap az volt a gondja, hogy ott hagytuk a cuccait és el fogják vinni. Ma közölte az óvónénivel, hogy csomagolja össze, mert ő viszi el!
Szebb napokat!
k