Sziasztok!
Őszintén szólva én is tartok attól például, hogy 40 fokban nyáron nagy pocakkal meg fogok bolondulni...
Lolával pont tökéletes volt. Mire jött a kánikula, őt már nem kellett magamban cipelnem. Amúgy is szarul viselem a meleget.
Arról nem is beszélve, hogy az összes kismamacuccom téli, meleg.
Szóval kezdhetem a berendezkedést is.
Másrészt viszont tökre örülök, mert megint jöhet a tervezgetés, névválasztás, ultrahangok, ruhavásárlás, szobaberendezés, kocsi, stb. Nagyon jó ez a készülődés. Persze ezzel még várok pár hónapot, majd a második trimeszterben bőven ráérek vele.
Úgyis pont pár hete néztem ki egy tök jó kiságyat, de mivel már van, őrültség lett volna cserélni. Most viszont az is jöhet.
A mocorgást meg nagyon várom már. Olyan jó volt érezni, hogy lökdös. Igaz, mivel faros volt, nem volt annyira kellemetlen, mert nem a gyomorszájamat rugdosta, hanem az oldalamat.
Berni!
Pont nézem, hol tartasz. Ez volt az az időszak, amikortól én már minden nap kértem Lolát, bújjon már ki.
Az nst-ket meg mobilra rögzítettem, van egy csomó szívhangos felvételem.
Azta zslebi!
19 hóig szopizni! wow. Akkor nagyon ügyik voltatok!!! Nekem már csak egyetlen csomag fagyasztott tejcim van, igaz, ahhoz képest, hogy már 4 hónapja nem szopik, jól kihúztuk vele. A kórházban is furi volt, mert császáros létemre az első naptól deciszám borítottam a mosdóba a felesleget... Győztek is csodálkozni.
De persze a tjcinek nagy halála a kimerültség, fáradtság, kialvatlanság, és nem rendes étkezés, ezért amilyen sok volt az elején, olyan gyorsan el is apadt, amikor már alig győztem egyedül...
Mák, hogy Lola nagy zabás, és bármit adhatok neki. Szerintem a rozsdás vasat is benyelné. A múltkor a pattogatott kukoricára hajtott ezerrel... valami édes volt!
Mutizok nektek videót az első mászás-ülés próbálkozásról.
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... qWGyqy1jE6
Yvette