Új privát üzeneted érkezett!

Kezdek belejönni! :lol:

Valaki kért magamról is képet! Háááááááát! Nem nagyon van!? :lol:

Azért itt az esküvőnkről egy, na meg a nagyról is ! Kép

Az esküvős várat magára, mert felébredt Mákos!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Szégyenlem magam, de elfeledtem szólni, hogy pár napig nem tudok jönni, festés miatt. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Most már kezd rendeződni a helyztet! :?
Viki a babád gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is olyan kíváncsi vagyok. Remélem eltudunk jutni mi is egy 4D-re.
A kérdésekre később válaszolnák, mert most csak bekukkantottam.
Képeket is teszek fel lassan a babaszoba oldalra. Régiek vannak fent a fotoalbumban nyílvánosan is. Veres Lilla Fióna néven.
Viki mi lesz a kicsi neve? :wink:
Na megyek, mert apa egyedűl fürdeti Lillát, és vele nem hajlandó fogat mosni. :twisted:
Sziasztok, és jó éjt! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
A hetünk nagyon zsúfolt most csak gyorsan egy kicsit írok.
Kicsi Tutim képzeljétek el az ágyon megy egyedül a földön még nem mer elindulni.Mindig megtapsolom milyen ügyes erre mindíg vissza és vissza megy az ágy sarkába és újra elindul.

Ibolya örülök hogy semmi gond nincs!Mi is voltunk 4d-s ultrahangon Győrben ha kell annak a címét és telefonszámát megtudom adni.Hallottam hogy már Tatán és T.bányán is van.

Rozika!A gyerekeid nagyon aranyosak nekem úgy tűnik mintha teljesen egyformák lennének csak barna és szőke kivitelben.
Egyszer mikor még tömblakásban laktunk a negyedik emeleten hozzánk is bejött egy denevér .A férjem besem mert jönni a szobába ő jobban félt tőle mint én.Rám maradt az ügy ,én meg hajtottam a denevért három órán keresztül a szobában törölközővel a fejemen nehogy a hajamba ragadjon és bebugyeláltam magam egy lepedőbe nehogy hozzám érjen mert frászt kapok.Aztán elfáradt és csak lógott a sarokba meguntam a dolgot megpiszkáltam egy nádszárral elkezdett röpködni férjem pont belépett és lecsapta egy párnával.Tudom védett állat de valahogy muszáj volt megszabadulni tőle.

Sziasztok
kicsi77

Feltettem a könyvjelzőnket de nem akar kép lenni belőle miért nem??

Kép
kicsi77

Szerintem Kicsi nem a BBCodot, hanem a HTML-eset akartad belinkelni az aláírásba. Ha nagyon nem megy szólj, és akkor jobban utánnanézek. Most megpróbálok feltenni az albumba pár képet. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=17228
Na tettem fel újabb képeket. :D
De aztán mi is lássuk a ti csodás gyerekeiteket. :wink:
Rozi 20 év múva randizhatnak a gyerkőcök? :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Örülök, hogy előkerűltél Fioona! :D
Most nincs időm sok, de a nap folyamán megnézem a képeidet :lol: ! ÉS.... hát persze, hogy randizhatnak, :D !!!!
Bár van már egy pár kiscsaj a várólistán :lol: :lol: !

A denevérekről csak annyit, hogy a télikertben lógnak valahol, mert este hallani a hangjukat! Iszonyú magas ott a belmagasság, vagy 3 emberes, így nem tudjuk, hol vannnak, de oda szoktam teregetni, ami most elmarad!

Tegnap egész nap Szegeden voltam suliban, kockára ültem a fenekem 4 előadásért, és persze a kicsit is magára kellett hagyni itthon apával, és mamával! :cry: ísenkinek nem kívánom,! Már úgy unom a tanulást! :x :x :x

Majd még jelenkezem! Szép napot! :D

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket.

Rozi! Nagyon szépek a fiaid. Várom az esküvős képet is rólad. :P

Erázs! Lőátom már valaki leírta, de a lényeg, hogy a BB codot kell bemásolni az aláírásodhoz a profilodban. Remélem sikerül. nekem is nagyon tetszenek ezek a vonalzók, meg így jobban látjuk, ki hol tart. :P

Fioona! A fiam neve még nem dőlt el, ui. apával nagyon nagy viták vannak ez körül. Ő Sándor, és hallani sem akar más névről. Én viszont Sándorról nem akarok hallani. szóval nem nagyon tudunk megegyezni. Én már összeírtam kb 10-20 nevet, ami tetszik, apa meg sem nézte. Mondtam neki, hogy akkor írjon ő is egy párat, és majd aból választok, de erre sem hajlandó. Nagyon makacs. :twisted: Úgyhogy most ott tartunk, hogy még mindig nincs neve a bébinek. Ha nem tudunk valahogy megegyezni, akkor úgy döntöttem, jobb, ha kinnt marad a szülésnél, mert nem szeretnék a dokik előtt veszekedni a néven. tényleg, mikor kérdezik meg anevet Szőnyben? Apának alá kell valamit írni hozzá? :roll:

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73

Hát mi nem vagyunk házasok, ezért kellet egy apasági nyilatkozatot aláírni az anyakönyvezetőnél, még a születés elött. De ott csak a vezetéknévről kellett nyilatkozni.
Aztán szülésnél töllem kérdezte a szülésznő, még mikor apa nem volt ott. Ennyi. Szülés után már a karján volt, hogy Veres Lilla Fióna. :D De egy alkalommal, mindenkinek joga van térítésmentesen megváltoztatni a gyereke nevét. :wink: De akkor ezt inkáb ne mond el a párodnak! :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

A Sándor nekem se tetszik. Pedig apukám az volt. Most a Kapolcs néven gondolkodunk, de nem az igazi.
Valszeg az lesz mint multkor. Külön-külön összeírjuk mi tetszik, aztán a közösökből választunk együtt. De, hogy gyerek mellett erre mikor lesz idő? :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Fióna!

Köszi az infót. Én is úgy tudtam, hogy ha házasok vagyunk, akkor nem kell az apának aláírni semmit. Így ha lehet megkerülném ezt az egészet, és egyedül fogok dönteni, ha addig nem változik a helyzet. Nekem a kedvenc neveim: Gergely, Kristóf, Marcell, Márton, Márk, Máté, Zsombor, Dávid, Dániel, Balázs, Ádám, Ákos. De elég nyitott vagyok a témára, csak van egy pár név amit egyáltalán nem szeretnék, pl. István, János, Zoltán, Sándor, Imre. Szóval ezek a régimódi nevek nemigazán tetszenek.
Na majd valahogy ez is megoldódik. Ráadásul 1 hónapja az anyósommal is összevesztem ez miatt. Megmondta, hogy mindegy hogy mi lesz a neve a babának, ő akkor is Sanyikának fogja hívni. Hát jól ki lettem osztva. Ráadásul azt is kitalálta, sőt közölte is a fiával, hogy úgyis az apának kell anyakönyveztetni a babát. Nem tudom, hogy ezt honnan szedte, mert ez régen sem volt így. na mindegy, ha ők így át akartak verni a hátam mögött, hát akkor én is így fogok hozzáállni. Mindegy most már nem idegesítemamagam rajta, majd valahogy kikerülöm ezt a dolgot ügyesen. :twisted:

kviki73

Sziasztok!

Megnéztem a képeiteket Fioona!
Csuda széééép! :D Olyan jót rötyögtem azon az alváson, az valami nagyon drága! :D :D
És hát egy ilyen csajszi, aki varrni és szá.gépet szerelni is tud.....! :D :D :D

A haja meg azon a képen tisztára, mint az ákosé volt egyszer! :)

Valahogy te úgy hasonlítasz a képekről az egyik állt.isk.-ás ofőmre.... :lol: , persze biztos, ha élőben látnálak, más lenne, de képről... :lol: !

Azt már akartam kérdezni, hogy csak érdekel az asztrológia, vagy míveled is valamilyen szinten, gondolok itt a horoszkó készítésre! :?: :)

Viki: látom benneteket sem kerül el a névválasztás izgalam! A párom Ákosnál Bendegúzt akart, én határozottan nem, végűl a könyvet végigbújva maradt a fehér sólyom=Ákos!
Anyósoddal szemben + ne hagyd magad, főleg, ha ennyire "jóindulatú"! Válassz te nevet, semmi köze hozzá, ő már választott egyszer! A párodnak meg nyudodtan mondd meg, ne haragudjon, de a Sándor már olyan ódivatú, és mellesleg nekem sem teccik :oops: Szerintem is te vagy helyzeti előnyben, mert tőled kérdik, max. tényleg kinntfelejted apucit, ha nincs egyesség, vagy 2. névnek marad a Sanyi! :? :? :roll:

Beszéljétek meg, akkor +nyugszol! :lol:

KépKép
Kép
siprozi

Rozi!

Köszi a nyugtatást, én is így gondolom, hogy talán nekem is van valami közöm a gyerek nevéhez, nem? A második név az most már biztos, hogy nem lesz, mert eredetileg is mindkettőnk vezetéknevét megkapja, és akkor már 4 neve lenne, és az sok. Én meg majdnem belementem, hogy levegyük az én vezetéknevemet, de ezek után, hogy ők így a hátam mögött szövetkezte, meg hogy mindegy mi a neve ő akkor is Sanyikának fogja hívni, most már nem egyeznék bele. Úgyhogy majd én szépen adok neki nevet, ha addig nem lesz semmi változás. :P

kviki73

Sziasztok!

Hát a vonalzónk csak nem akar összejönni bármit pötyögök be.Majd hétfőn jön a tesóm ő ügyesebb talán együtt majd lesz belőle valami.

A névválasztás nálunk is vita volt.Ha kislányunk született volna akkor nem mert Lilinek hívták volna ez mind a kettönknek tetszett.A férjem is Szilárd neki nem tetszik a neve ezért nem akarta hogy a kisfiú is Szilárd legyen.Nem tudtunk dűlőre jutni így sokáig csak Palikának hívtuk a bébit.De én is azt mondtam hogy én szülöm meg azt a gyereket ha nem lesz bennt velem szülésnél én döntök.Aztán még is meggondolta magát és bejött a szülésre mellékesen megjegyzem nagyon jó volt hogy velem volt végig pedig ellenkeztem eleinte hogy ne legyen bennt.Végül két nevünk volt Gábor és Szilárd.Mikor megszületett a kicsikénk nem volt kérdés tiszta apukája így Szilárdka lett.

Viki ne hagyd magad kitartás.

Ibolya nem válaszoltál hogy Lilla mit szól a kistesóhoz?

Megyünk köszönteni úgyhogy most ennyi sziasztok.

Kép
kicsi77

Kicsi!

A vonalzót úgy tudod beállítani, hogy ráklikkellsz valamelyik honlapjára, ott ahol a vonalzó van(pl Lilypie.com) és akkor kijön a honlap, ott egy kevés angol tudással beállítod az adataidat. Általában be kell írni az utolsó mensi napját, vagy a várható szülés időpontját. Aztán kiválasztod a vonalzó mintáját, majd a figurát, ami mindig jelöli, hogy hol tartasz. Ezek után van 3 kód, de neked a BB Cod-ot kell bemásolni. ezt az egész kódot kijelölöd, jobb egérrel másolás, majd bemész itt a profilodba, és az aláíráshoz szintén jobb egérrel beilleszted. Na nem tudom ebből mit értettél meg, remélem előbb-utóbb sikerül. Először én is bénáztam vele egy kicsit. De nem olyan bonyolult. Próbálkozz, elrontani nem lehet vele semmit, legfeljebb nem jön össze egy darabig. :P

kviki73

Hú Viki. Mikor ilyeneket olvasok, mindig úgy érzem szerencsés vagyok a mini csdaládommal. Persze aztán gyorsan eszembe jut, hogy milyen rossz Lillának 1 nagyszülővel. :( Nagyon dúrva számomra amit leírtál. Még szerencse, hogy ahogy látom, téged se kell nagyon félteni. :wink: Mondjuk ilyen névvel, hogy Viktória! Ez a minimum. :wink:
Sztem azért is fontos, hogy milyen nevet adsz a gyereknek, mert azzal együtt sorsot is választasz neki. Ezzel már kicsit Rozinak is válaszoltam. Igen mívelem az asztrológiát. 4 évig tanultam, de végül nem vizsgáztam, mert szinte majdnem napra pontosan akkor született a Lilla. Szóval asztrológiailag lehet elemezni a neveket is.
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=49&cid=22450
Itt egy-két név elemzése is megtalálható, köztük a Sándor név is.
Az Ákos, Bálint, Dávid Kristóf nekem bejön. Csak a Bálinttal az a bajom, hogy pont "Valentin napkor" lenne a névnapja, a Dávid meg elcsépelt. Egyébként múltkor, Veres Kristóf Dávid lett a véglegesített fiú név.

Kicsi bocsi elfeledtem. :oops: Szóval Lilla pár szót beszél még csak, bár mindent ért, ha akar. :twisted: Nem tudom tisztába van e a testvér szó jelentésével, de azt mondta, idézem: "jó" :roll:
Hááááááááááááááát meglátjuk.
Nálatok mi a helyzet azóta kaja fronton? Azért rafkósak ezek a bébi étel gyártók. Állítólag minden gyártó, egyedi, csak rá jellemző ízvilággal látja el a termékeit. Ezzel is már ilyen korai életkorban akarják a saját márkájukra nevelni a kis fogyasztókat. Tény, hogy nyaralás alatt, Lilla is csak üvegeset evett ebédre. Itthon aztán ugyanúgy mint Szilárdka, nem volt hajlandó megenni a főztömet. :evil: Én meg úgy döntöttem, hogy akkor nem eszik. Az volt uzsira is, meg vacsira is elé rakva. Pár napig ment a cirkusz. De azért minden este, ha más nem, este 7 órára ráfanyalodott az ételre. Van az a mondás, hogy "gyerek teli tányér elött nem hal éhen."
Azóta szerencsére megint rendesen eszik. Persze minden gyerek más, neked kell eldöntened, a te fiadnál mi jön be. Ezt csak példának írtam le. :wink:
Képzeljétek lemértem Lillát, és 93 cm magas! :shock: Mekkora lesz ez a lány?
Na megyek ebédelni, mert éhen halok. :lol:
Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Nehéz, betonozós nap áll mögöttünk, persze nem én betonoztam, az én részem csak az energia biztosítása volt, amivel el is telt az egész napom! :) Hál Istennek, Áki hagyott főzni, 3 órát aludt de.! :)
A jövő hetem megint szép lesz, nem lesz itthon Attila, így egyedül leszünk a gyerekekkel 5 napig ! És amilyen pehhes vagyok, most fog annyira lehűlni, hogy begyújtanom is kelljen, és az eső is most fog szakadni ( ami azért rossz, mert ilyenkor úszik nálunk a pince)! :cry:
Na jó, nem rontom tovább a közhangulatot!

Hol van Erázs?!
Kicsi, azt már én is akartam kérdni, hogy mizus kajafronton?
Szilárdka miket csínytevősködik mostanában! Mákos képzeljétek, kipakolja a pelenkázó szekrényt, benne a kosárban lévő zoknikat, harisnyákat!
Nemgyőzöm pakolni, de legalább tök jól eljátszik egy ideig!
:wink:

Na Viki, megnyugodtál már? Feltétlen értesíts, ha dűlőre juttok névügyben! De azért ne idegeskedj nagyon, jobb a nyugi a babának is! :)
Megvan amúgy a babakelengye már? Emlékszem, mikor Csabust vártam, úgy imádtam vásárolni neki, mindíg a pocimra tettem a rucikat! Jut eszembe egy jó tanács, ne vegyél baba körömvágó ollót, tök felesleges, nem ér semmit, nem lehet levágni vele a pici körmöket! Vagy ti letudtátok, csak én vagyok ilyen béna? Na mindegy, vásárolgass csak,. nincs is annál szebb! :wink:

Fioona: Asztrológiával kapcsolatban, a gyerekek elemzését is meg tudod csinálni születési évük, idejük alapján? mert engem tök érdekelne! :D

Mostmár engedem apát is gépezni! Szép napokat mindenkinek!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Rozi!

Már szinte majdnem minden megvan a babának. Én is imádok vásárolgatni. Mik kellenek még: Légzésfigyelő, fülhőmérő, kisolló( bár nem te vagy az első,aki azt mondja, hogy nem lehet levágni vele a baba körmét, így azt hiszem ezt kihagyjuk. Meeg hát kaptam egy mellszívót kölcsönbe, és ahhoz kellenek cumitsüvegek, meg tejtároló. Bár elég használt a cucc, lehet, hogy veszek egy új készletet magamnak. Szóval a többi minden megvan már. :) A névről meg ha nem beszélünk, akkor semmi gond. Én meg nem hozom szóba, mert nem akarok veszekedni. :twisted:

Na csak felugro9ttam egy percre, és már futok is tovább, mert még rendezgetem a babaszobát, amíg még erőm van.

Puszi mindenkinek!

kviki73

Sziasztok!

Végre nagynehezen összejött ez a könyvjelző.Kaja fronton haladunk! :D Ma turmixoltam neki husi levest csirke májjal répával krumplival ízlett neki. :D :D De azért még a végén mikor én ettem csak csak kellett neki simán a levéből is neki az volt az igazi így szereti nagyon a husi levest,semmi nélkül.
Szombaton a névnapköszöntésen meg a kokuszkockát maricskolta és utánna nyalta le az ujjacskáiról. :lol:
Pakolni az én Tutim is pakolna ki be mindenhonnan de én nem engedem hogy a szekrénybe pakolásszon.A bucsuba vettünk neki krokodilt aminek a hátán van szilofon azt nagyon aranyosan ütögeti tetszik neki hogy tud zenélni és még táncol is rá.Nagyon újdonságot nem csinál most egyre többször próbálkozik egyedül menni az ágyon sikerül is több lépést menni a földön csak feláll egyedül de még nem indul el.
Ja a bébikajára visszatérve Szilárdka mindegyiket megeszi mindegy melyik gyártja .Egyedül a spenótból evett csak három kanállal több nem kellett.Ezzel rám ütött nekem is elég három kanál.
Pakolásra vissza:
Azt szoktam csinálni a Szilárdkával mikor a kompba van hogy minden székre és polcra amit elér rakok valamit amit leszedegethet neki ez a paklás és ezzel ő is elvan egy darabig,meg van egy nagy kosarunk a játékaival azt rámolja ki.

Elkezdtétek már a karácsonyi vásárlást?Ilyenkorra nekem már a nagyja megszokott lenni most meg semmi.Sok mindenkinek vásárolunk egy csomó pénz elmegy mindíg,/20 embernek/

Sziasztok!

Kép
kicsi77

Sziasztok!

Gondoltam adok életjelt magamról. Látom magához tért a topic.

Viki
nem irigyellek a név körüli válságért. Az anyósodat nem is jellemezném. Viszont előbb-utótt beszélnetek kell a dologról és kompromisszumot kell valahogy kötni, mert véleményem szerint az nem megoldás, hogy te a szülőszobán bemondasz egy nevet. Próbáld puhítani valahogy az embert. (mondogassad neki, hogy ezt a nevet a gyerkőcnek egy életre választjátok, és ennek olyannak kell lenni, ami neked is és neki is megfelel).
Nálunk ez úgy működött, hogy én mondtam a neveket ő meg mindre mondta, hogy nem. Aztán kiderült, hogy lány lesz akkor már fiú neveket nem is keresgéltem és végül a Rékára rábólintott.
Ja, és biztos ami biztos alapon a kórházba menet, közöltem vele, ha eletleg kinőtt volna valami a lába között akkor Bence lesz :D
tőlem egyébként előre megkérdezték a nevet a szülőszobán (én is szőnyben szültem)

Kicsi
Hatalmasat nőtt a fiad. És lassan jön a szülinap. mennyit van kompban egy nap? Állítólag a nagyokosok szerint max. napi 30 perc megengedett. A kajákkal mi ugyanígy voltunk, mint te. Mindegy mit főztem, az nem volt jó. Én egyébként a menta patikában szoktam venni a kecskeméti bébiételt, utoljára még 160 Ft volt. A Réka is megette az összes fajtát. Egyszer én is vettem neki spenótosat megette az egészet, aztán amikor utána vettem akkor már nem volt hajlandó megenni.
Régen én is már szeptemberben elkezdtem a karácsonyi vásárlást, de most semmi ötletem nincs, hogy kinek mi kellene. Ez a legnehezebb az egészben, mert már mindenkinek mindene megvan, ezért nálunk már inkább csak jelképes ajándékok mennek. Rékának nem tudom mit vegyek, novemberben van a névnapja, aztán kari, januárban szülinap. És persze mindenkinek nekem kell kitalálni, hogy mit vegyen. Egy ötletem van a kikában láttam hintalovat cirka 8000 ft-ért. Majd valamelyik mamával megvetetem. Igazából játékot már nem is nagyon akarok neki, mert így is tele van velük az egész lakás. Búgócsigát láttatok mostanság valahol?

Ibolya drága, neked írtam valamikor egy mailt, nem kaptad meg? Nagy-nagy gratula a bébihez és nagyon vigyázz rá.
Kinél fogsz szülni?

Még Vikinek jutott eszembe, ha szülés után megkérdezik, hogy voltál-e nagyvécézni (és ha esetleg még nem), akkor egyrészt bólogass, hogy igen, vagy próbálj valamilyen természetes hashajtóhoz (aszalt s.barack) folyamodni, mert mikor én szültem az egyik szobatársammal bevetettek valamilyen hashajtót és ugye szegény bébi is fosizott tőle rendesen.

Sziasztok

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Márti megkaptam a levelet, ígérem, mihamarabb válaszolok! :oops: :wink:
A gratulációt köszönöm, igyekszem vigyázni magunkra, bár gyerekkel nem olyan könnyű. A hintalóról jut eszembe, hogy tavaly Lilla ezt kapta: https://www.r-med.com/index.php?prodid=14&catid=8&gkey=Cavallo%20Rody%20lovacska
Kép
Nagyon szereti!
[quote]M írta:ég Vikinek jutott eszembe, ha szülés után megkérdezik, hogy voltál-e nagyvécézni (és ha esetleg még nem), akkor egyrészt bólogass, hogy igen, vagy próbálj valamilyen természetes hashajtóhoz (aszalt s.barack) folyamodni, mert mikor én szültem az egyik szobatársammal bevetettek valamilyen hashajtót és ugye szegény bébi is fosizott tőle rendesen.

Ez bizony tényleg így van. :( Én se úsztam meg a gyógyszert. Hála Isten nálunk Lillának nem okozott gondot, de ezt az aszalt dolgot én is bevetem. :wink: Kösz a tippet!
[quote]D írta:e azért még a végén mikor én ettem csak csak kellett neki simán a levéből is neki az volt az igazi így szereti nagyon a husi levest,semmi nélkül.
Kicsi meg is érdemelte Szilárdka, amiért olyan ügyes volt. Kell egy kis ösztönző jutalom. :wink:
Bébikomp nekünk nem volt, de emlékszem egy csaj pont akkor volt a védőnőnél mikor mi, és mesélte, hogy a kompal nekiment a gyereke valaminek, és kiment a foga. :( A védőnő mondta is nekik, hogy nem is kell komp. Hát, ahány ház, annyi szokás.
A pakolás nálunk is ment. Én mindig engedtem pakolni, de csak azt a fiókot, amibe az ő ruhái vannak. Ma már mindent pakol. :D Az újságjaimtól elkezdva, a pelenkájáig mindent. :) Néha olyan a szoba, mint a csatatér. :shock:
[quote]F írta:ioona: Asztrológiával kapcsolatban, a gyerekek elemzését is meg tudod csinálni születési évük, idejük alapján? mert engem tök érdekelne!

Csak személyiség elemzést szoktunk ilyen korba csinálni, sorselemzést nem. Arról lehet szó, de csak, ha nem sürgős. :oops:
Nem igazán akarok várandósan sok időt ülni a gép előtt, nyomtatónk meg nincs. :(
Megyek is sziasztok, és jó babázást!

KépKép
KépKép
fioona

Megint én! :oops:
[quote]K írta:inél fogsz szülni?
Egyenlőre azt se tudom hol. Ki tudja lesz e még kórház jövőre. :?:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Valami történt itt nálunk, mert írtó lassú a gépem!
SZia Márti, örülök, hogy megismerhetlek! :D Búgócsiga itt nálunk Tatán kapható a Fényes áruházban, ha érdekel!

Kicsi gratula a vonalzóhoz, és a hamizáshoz! :D
Karácsonyra már én is készülök, megvettem 1 legó helikoptert, de anyós lestopplta, így gondolkodhatok tovább! Asszem trambulin is lesz idén, legalább a téli bezártságban kitombolhatják magukat!

nme tudom befejezni mert ordít Máki, írtó nyűgös, nem tom mi lett vele!
Majd folyt. köv.! :cry:

KépKép
Kép
siprozi

Még annyit Fióna, hogy a személyiség elemzés érdekelne engem, nem a sors, ha elvállalnád, megköszönném :lol: , persze nem sürgős! :)

Viki: nekem van egy vadi új mellszívóm (kézi), azt oda tudom adni ha kell! A tejgyűjtöket nem tartom praktikusnak, mert sok tejnél drága soklat venni, kevs tejet meg bébiüvegbe is el tudsz rakni! Légzésfigyelő nagyon jó ha van, nekem jó lett volna bébiőr is, mert emeletes a házunk, és szerettem volna főzés közben, vagy a kertben hallani, mikor ébred, nem pedig idegbajosan kapkodni, hogy ne hogy ne halljam ha sír! Mérleget csak akkor vegyél, ha szeretsz idegeskedni :wink: :D !

Hírtelen még ennyit tudtam karomon a deddel pötyögni, majd este jövök még, ha engedik!
(Szörnyű rossz így apa nélkül!) :cry: :cry: :cry:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Robcsi03!
Köszi az infót, majd hazudok egy kicsit és eszegetek amit mondtál. Talán igy jó lesz. :P

Rozi! Milyen fajta a mellszívód? És neked már nem kell? És teljesen új? Mert egyet már kaptam, csak valahogy úgy vagyok ele, hogy lehet, hogy inkább vesze egy teljesen újat. Én Avent kézit szeretnék. Ha ilyened van, írj légyszi. :?

kviki73

SZIASZTOK!
Képzeljétek ma paprikáskrumplit főztem hússal nem kolbásszal.Turmixoltam a Szilárdkának tettem bele egykicsi tápszert mert írtó sűrű volt az én drágám meg megette ízlett neki :D :D .Nagyon örülök neki most már lassan csak rászokik a mi kajánkra.

Márti nekem a keresztlányom Réka 6 éves volt de nem tudom mit vegyek névnapra.Sajnos karácsonyra sem tudom kinek mit ezért nem vettem még én sem semmit.

Lányok ti szoktátok orvoshoz és védőnőhöz is vinni a kicsiket minden hónapban??Mert én csak dokihoz szoktam .

A hashajtóról csak annyit én is hazudtam .De nem tudom mit várnak beöntés után kitisztul az ember én utánna két napig nagyon keveset ettem mitől lett volna széklet kérdem én??!!

Viki! Nekem csak hagyományos kézi mellszívom volt amit a gyógyszertárba vettem 1000 ft.-ért nekem nagyon jó volt az is.Először aventeset akartam de mikor megláttam hogy 15000 ft nem vettem .

Megyek mert Tutim nagyon játékos kedvében van szorakoztatom fürdésig.Sziasztok!!

Kép
kicsi77

Szió Viki! :D

Sajna el kell hogy keserítselek, nem aventes, hanem medela a mellszívóm! De attól függetlenül jó volt, bár sokat nem használtam, én az egész szoptatást elb...tan, és most azért fogalmazok ilyen durván, mert megérdemlem a saját kritikámat! (Bocsi!) :oops:
De tényleg nagyon szívesen oda adom, hidd el, könnyen kimosható, fertőtleníthető, ezzel ne legyen semmi bajod, vagy averziód! :lol: :wink: Persze te tudod..., csak ahogy Kicsi is mondja, írtó drágák!

Légzésfigyelőről meg az jutott eszembe, hogy mikor Ko.-ba laktunk, én kölcsönöztem havi3000-ért! A védőnőkön keresztül megtudhatsz talán valamit, ha nem +kérdem a sógórnőm, mert nekem is ő intézte!

Kicsi: Nekünk itt olyan ari a védőnőnk, hogy 1 hóban 1-szer tuti kijön házhoz, így én hozzá már nem is viszem, csak havi 1-szer dokihoz tanácsadásra!

Kicsi, látod nem is kellett volna aggódni a kaja miatt, jó kis pajtid van, tudja ő mitől döglik a légy! :wink: :D
Nagyon ügyes, csak így tovább! ( Mi is paprikás krumplit ettünk ma :lol: !)

A karácsonyra visszatérve, ma is voltam vásárolni, vettem egy tök jó kis fajátékot Mákinak, ha tudom, elküldöm a képét, +építőt, olyan legószerűt, remélem használni is lehet majd! :o

Puszi Mindenkinek!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Végre van egy kis nyugi! A család "munkában" én meg a Babával itthon, és Ő is éppen alszik.
Csak azért tüntem el egy kicsit mert Édesapa éppen cserépkályhát épít és elég nagy a rumli.

Fioona!
Tegnap a nagylányokkal megnéztük a képeket nagyon tetszett mindenkinek, gyönyörüek vagytok. Majd talán egyszer nekem is sikerül pár képet feltenni.

Kicsi!
Nagyon ügyesen eszik már Szilárdka, elismerésem a türelmedért. Nálunk ez még hátra van a nagyokra meg már nem emlékszem.

Viki!
Totálisan egyetértek a lányokkal a "hashajtó" ügyben. Velem is eljátszották pedig én császárral szültem, és 2 napig szinte nem is ettem.

Rozi!
Bocsi de elfelejtettem megkérdezni a denevérek ellenszerét :oops: :oops: , de ép nemrég volt a tévében hogy idén nagyon sok van belőlük.

Jók legyetek mennem kell felébredt a Manó!

Pusz: Erázs
erázs

Sziasztok! Írok gyorsan míg Tutikám alszik.

A kompra visszatérve nekünk is van.Reggel beleteszem a járókájába és mikor megunta ő szokott a kompba kéreckedni.Fél órát háromnegyed órát van benne amíg a kaját felteszem.Nem tudom hogy miért ellenzik sokan.?Szerintem nem rossz dolod sokkal nagyobb szabadságot ad a gyerkőcöknek , na persze nem egész nap kell nekik benne lenni de a napi egy óra nem sok /szerintem/.Ha elfáradnak akkor med ugyís leülnek benne ,Amelyik gyerek meg lustább az teljesen mindegy hogy kompozik vagy sem úgyís késöbb tanul meg járni.Persze mégegyszer hozzáteszem ez az én véleményem!!!

A védőnőt azért kérdeztem mert én is csak dokihoz szoktam vinni valaki azt mondta hogy miért nem viszem a védőnőhoz is .De feleslegesnek tartom oda is mászkálni ha valami van majd jön ő.

Sziasztok!! Este megpróbálok még benézni .Aratás van és Apa csak este késön jár haza mindig.Enyém a fürdés etetés minden mire elalszik nem mindig van kedvem ide ülni.

Kép
kicsi77

Sziasztok!

Kicsi
Azért mondják, hogy napi 1/2 óra kompozás megengedett, mert a medencecsontnak nem tesz jót. (ez nem 100% már rég olvastam a témát).
Én 1 éves koráig szinte minden hónapban vittem tanácsadásra, utána már csak ha szurit kapott.
1 éves státuszra mindenképpen vidd majd el.

Viki
Most jutott eszembe a kórházról. Adnak napi 5 db pelust, de nem a legkisebb méretűt. Én azt csináltam, hogy vittem be 2-4-es újszülötteknek valót. Ha elfogyott hozattam be. Amit meg adtak elraktam, aztán mikor belenőtt elhasználtuk.
(ezt a tippet én is úgy kaptam)
Egyik szobatársam csodálkozott is, hogy az én babámon miért áll olyan szépen a pelus. :D

Gyerekem lenyomott ma egy kemény 1/2 órás alvást :(

Pussz

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok! :)

Szeretnék csatlakozni a topikhoz ha lehet. 24 éves vagyok párommal az első babánkat várjuk. Februárra vagyok kiírva. Szőnyben fogok szülni.
bernus23

Sziasztok!

Most vére van egy kis nyugim, apa hazajözz Óvárról 1 nappal hamarabb, most ő tartja a frontot! :lol: Próbálom összeszedni magam, bár egy kicsit szét vagyok esve! :cry:

Bernus!
Persze hogy csatlakozhatsz, és gratulálok a babátokhou, sok örömet hozzá! :D Majd a Szőnyiek ellátnak sok jó tanáccsal, én Tb.-án szülő kivétel vagyok! Könnyű a terhességed?

Viki!
Ma voltam a DM-ben, 13900 Ft az Avent kézi, + ha akarsz hozzá tejgyűjtőt! De szerintem előbb várd meg a tejgyűjtővel, hogy mennyi tejed lesz! Nekem azt mondta a védőnőm (A tatai) hogy pár ml-t jégkocka tartóba is tehetek, amit én +fogadtam, tök praktikus! :wink:

A komphoz csak annyit tudnék hozzászólni, hogy én is úgy hallottam, nem egészséges! Valószínű azért, amit Márti mondott!

Erázs!
Kérdezd meg légyszi a denevérek ellenszerét!
:D
Megint vettem karácsonyi ajándékot, tök béna vagyok, de ha sikerül, feltöltöm a képét, vagy legalább, hogy hol lelitek meg azt! :lol:

Márti, a Réka név tök csodás, Lilla mellett nálam ez a favorit! Milyen természet társul hozzá? ( Még szeretnék egy kislányt nagyon!) :oops: :lol:

Szép estét, napot éás egyebet!

KépKép
Kép
siprozi

http://www.gemklub.hu/images/30/3000001357_2.jpg
Ez az egyik karácsonyi ajándék!

http://www.gemklub.hu/images/30/3000001353_2.jpg

Ez a másik!

http://www.gemklub.hu/images/30/3000001594_2.jpg
Ez a harmadik!

Plussz dömpi!+ http://www.clementoni.com/catalogo/img_zoom/14715.jpg

PErsze nem mind kar.-ra, dec.-ben lesz nálunk a szülinap is!

A nagynak most hajtok playmobilos sárkányt, + vettem egy legó helikoptert, emit anyós lestoppolt!

Remélem nem untattalak benneteket, de én azon kevesek közé tartozom, akik úgy élvezik a kar.-i vásárlást, és egyáltalám nem nyűg!(Ami szeretetből jön az hogy is lehetne nyűg :?: ????) :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép
siprozi

Sziaztok!

Rozi! Köszi az ötletet a jégkockatartóval kapcsolatban, ezzel még megvárom, hogy van -e szükség a tejgyűjtőre, mert ha igen, meg tudom vetetni valakivel, amíg bennt vagyok a kórházban.
A légzésfigyelőt itt 2500 ért lehet bérelni, demivel 1 éves koráig ajánlott, akkor addigra 30 ezret kifzetek érte. Én a neten néztem az Angelcare a legjobb, legalábbis ezt dícsérik legtöbe, és ennek az új ára 40 ezer, de találtam egy áruházat, ahol újonnan 32 ezerbe kerül. És mivel szeretnénk még egy babát, szerintem jopbban járok, ha megveszem. Persze még szaglászok, hátha találok még jobb ajánlatot. :P

Robcsi!
Először is, lehet,h ogy én nem figyeltem elégg, de téged hogy hívnak? Mert ugye te lány vagy? Most biztos hülyének néztek, de olyan fura, hogy robizlak itt. Ha nem titok megírod a keresztnevedet? A pelus ötlet szuper, erre nem is gondoltam hogy nagyobb méretet fognak adni. nekem azt mondták, hogy napi 3 pelust adnak, és hogy vigyek be, mert ez kevés lesz. Már meg is vettem a legkisebb liberot.

Bernus! Üdv itt közöttünk. Gratula a szőnyhoz, én is ott fogok szülni.

kviki73

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan irok, mert irtó rumli van. Most olvasstam el az üzeneteiteket.

Viki!
A pelusról csak annyit hogy én most szültem augusztusban, és ha Veled van a babád akkor egy szem pelust sem kapsz. Mivel reggel kihozzák fél hatkor és Veled van este fél tízig. Addig akkor teszed tisztába amikor akarod, és abba amibe karod.
Ha bent van a baba és csak szoptatni hozzák ki akkor Ők teszik tisztába.
A kórházi utasításba ki van irva, hogy vinned kell a pelust mert azt nem biztositják.

Pusz: Erázs
erázs

Sziasztok!

Szeretnélek üdvözölni én is Bernus .!Komáromi vagy te is?Gratula a bábádhoz!! :D

Rozika nagyon jó kis játékokat vettél a gyerköcöknek.Valami ilyesmit szeretnék én is a Tutinak,csak lehet hogy jobb lenne műanyagból mert mindent megcsócsál.A kocka nagyon jó uncsitesójánál a Szilárdka is ugyesen rakta egymásra és persze utánna élvezet volt ledönteni.

Képzeljétek tegnapkrumpli főzeléket főztem arany kisfiam bevágott belőle egy nagy tányérral!
:lol: :lol: Este pedig zsemlét majszól és nem bokákolt tőle! :lol: :lol:

Lehet hogy fura és hülyének néztek hogy ennyi örülök ennek,de szerintem ez írtó nagy fejlődés hogy eddig nem evett meg mást csak bébikaját és ha egy kicsi darabka valami került a szájába bokákolt.

Ti ennyi idős korukba mindent úgy adtatok nekik mint ahogy ti ettétek?Gondolok itt a rántásos kajákra meg a tejfölösre stb:?

Viki! Nekünk is van légzésfigyelőnk Béby control a márkája itt Komáromban 25000 forintért lehet kapni.Megbízható készülék .Nekünk szerencsére csak akkor sípolt be mikor a Szilárdka lemászott róla vagy kivettem a kiságyból és elfelejtettem kikapcsolni.Elég erős fényű zöld villogó van rajta de én letakartam egy pelenkával így ez sem volt zavaró.

Na megyünk ebédelni.Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok

Kép
kicsi77

Most néztem a könyvjelzőnk nem tökéletes bocsi majd ha lesz időm kijavítom.
Mégegyszer sziasztok!

Kép
kicsi77

Sziasztok!

Bernus23 üdv. és gratula. Nem tudok sokat írni, mert a férjem rágja a fülem.......

Az egyszerűség kedvéért holnap lehet, hogy megveszik az alaplapot meg a processzort. Ennek következtében pár napig megint nem leszek, legalábbis addig, amíg apa nem szerez be másikat.

Valamit nem értek. Régebben nem lehetett bent hagyni a babát. :shock: Hogy van akkor most ez??????????????????
[quote]H írta:a bent van a baba és csak szoptatni hozzák ki

Ez min múlik????? Na most megint írtó ideges lettem! Lehet, hogy nem lehet velem a baba?????? :shock: :shock: :shock:
Es nem adnak egy szem pelust se? Bár ez még nem akkora gond, csak csodálkozom.......

KépKép
KépKép
fioona

Tudtam, hogy valamit elfeledek!
Rozi, ha vissza jöttem, lehet szó ,az elemzésről, addig is elküldheted az adatokat, csak nem veszti el a rendszer! :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Bocs csak gyors Ibolyának reagálok:
mikor én szültem annyian voltunk, hogy nem mindenkinek jutott babás szobában hely. Ez tuti csak azokra vonatkozik.
Pelenkaügyben meg azt is el tudom képzelni, hogy éppen csak kifogyott a készletük, mert ezt mindig úgy kapják.
(bár teszem hozzá azért ugye azoknak nem volt hely babás szobában akinek nem volt fogadott orvosa, mert érdekes módon nekem jutott hely)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok lányok!

Ugy örülök ennek a forgatagnak a topikban!

Néhány napja megkergült a netünk, most ai a munkahelyemről írok, de gyeses lévén, nem mindíg tok ide bejönni, így egy pár napig lehet nem fogtok rólam sem hallani!

Kicsi: megértelek, és nagyon gratulálok. és adj puszit a kis pöcsidnek a nevemben olyan szépen kajál! Máki egyébként mindenben azt eszi, amit mi, kivéve a babos, dolgokat! A tejfölös sem probléma nálunk, sőt! A joghurtot meg imádja!
Tegnap pl.: spagettit evett annyi változtatással, hogy kis kumpit is daráltam a tészta mellé, ma meg vadas volt a menű!

SZóval, próbálkozz csak bátran!

Fióna: köszi-köszi, már alig várom! Az adataink:

Csabi: szül: 2002,12,12 13,30-kor bújt ki, köldökzsinór 13,32-kor elvágva!
Máki: 2005,12,23 8,55-kor bújt ki!

Rohannom kell, bocs a többieknek majd máskor írok, nem tom befejezni!

KépKép
Kép
siprozi

[quote="robcsi03"]S írta:robcsi03ziasztok!

Bocs csak gyors Ibolyának reagálok:
mikor én szültem annyian voltunk, hogy nem mindenkinek jutott babás szobában hely. Ez tuti csak azokra vonatkozik.
Pelenkaügyben meg azt is el tudom képzelni, hogy éppen csak kifogyott a készletük, mert ezt mindig úgy kapják.
(bár teszem hozzá azért ugye azoknak nem volt hely babás szobában akinek nem volt fogadott orvosa, mert érdekes módon nekem jutott hely)

Hát igen! Én is ezt furcsáltam. 2004-ben 3 babás szoba volt, és mindegyikben kinn voltak a babák! Miért fejlődnének vissza??? :shock:

Rozi mindketten Tbányán?

KépKép
KépKép
fioona

SZiasztok!

Most itthonról írok, úgy látszik a babanet-et szereti a gépünk, mert most működik!

Fióna: igen, mindkét pöcsim Tb.-án született! :D

Fürdetnem kell! Legyen nagyon szép napotok!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

MA megyek Ko.-ba majd integetek nektek! Figyeljetek! :D :lol:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Fél óra múlva jönnek a gépért!
Minden jót mindenkinek!

Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Húúúúúúúúúú, de eltünt mindenki! :shock:

Azért remélem jól vagytok, és előkerültök! Rozi tök jók a játékok! Imádom a fa kütyüket, a clemi meg Lillának is nagy kedvence!

Márti, marha jó a karácsonyos számlálód! Csak azt nem értem, nekem miért nem fér el 3 szalagnyi adat. :(

KépKép
KépKép
fioona

Ibolya lehet, hogy azért mert te betetted Lilla képét, én meg lusta voltam keresgetni képet.
Egyébként örülök hogy tetszik.

Most már jó a gépetek?

Voltunk délelőtt az Ázsiában tavaly vettem neki egy tök jó bélelt kantáros bársonygatyót, de most nincs, vagy még nincs. Megint kinőtt mindent. A nyár elején vettem neki melegítőket, már el kellett rakni, mert a gatya a lába szárát verte.
Aug. elején kellett neki venni új szandit 22-est, 1 hónap alatt kinőtte. Most néztem a bébicipő oldalát, hát az ő méretében elég gáz téli cipők vannak.
Lillának hányas lába van most?

Kép
Kép
robcsi03

Aztán én is arra tippeltem, hogy a kép miatt. De persze ezért, nem veszem le! :lol:
Akkor Réka is nő, mint a gomba. :roll: Most aszemm 23-as cipőt vettünk, még augusztusba, mikor hűvös csapadékos volt az idő, mert a malás kicsi lett. A szandi még jó volt múltkor. Azóta..........
Érdekes, mert mi meg pont úgy jártunk, hogy mikor előkerült a téli kabi, kiderűlt, hogy még jó rá! :shock: Igaz én mindig direkt nagyot veszek neki. :D :oops: Na de ezt akkor se reméltem. Nincs valami aktuális kép a leányzóról? Olyan kiváncsi vagyok, mekkorát fejlődött. :wink:
Az ázsiába mostanába én se találok jó cuccokat. Pedig régebben kilehetett fogni, elég türhetőket. A Tescosok is valami borzalmak lettek. :x Nézegetted a téli mala cipőket? Olyan gyanúsan olcsók. :? Nem tudom mit gondoljak rolluk.
Na megyek. Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Igen a tuskóban már nincs is body a méretükben, pedig tapintásra jónak tűnnek.
Mennyibe kerülnek a mala cipők, azt még nem néztem.
A múlkor pesten befutottam a Baby Outletbe, ott néztem Sieste kiscsizmát 5000 pénzért. Akkor nem vettem meg, mert még nyár volt, de most mondtam apának, ha arra lesz dolga akkor megyünk vele, aztán megnézzük most is van-e.
Abba a kiscsizmibe mondjuk teljesen beleszerettem :D És még az ára is nagyon ok :) Kép Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok Lányok!

Valóban eltűntem én is, mert valahogy nagyon nem megy a net nálunk! Valami gáz van a mikrohullámmal, vagy túlterhelt, vagy nem tom! :oops: A lényeg, hogy hiába írtam, nem küldte el! Sztrájkol, mint a Pestiek! :lol:

Elmondanátok nekem mi az a mala cipő? :?: :oops: Kicsit le vagyok maradva úgy érzem! :oops: :lol:
A minap kaptunk egy csomó kinőtt pulcsit Ákinak, mostmár ezzel is ki vagyunk segítve, de a cipő, csízma kérdés nálunk is nyitott még!
Szegeden a kínnyaiban tök sokféle cipőt láttam, de most nem lesz időm szombaton bemenni megint, muszály végig ülnöm az előadásokat :cry: :x :twisted: !

Márti nagyon cuki csajszid van! :D Mikor született, mert úgy nézem mindjárt lesz szülinap!
:)
És a karácsonyos szalag vonalzó nekem is tecccccik!

Fióna! Örülök, hogy neked is tetszenek a játékok, remélem a clemmy-nek Áki is fog örülni, és használni is fogja!

Amúgy a net mellett azért sem tudtam gép mellé űln, mert Csabusnak 39-40 fokos láza volt 3 napig, főleg este és éjszaka! Kiderült, vírusos torokgyulladása van :cry: , úgyhogy most nem megy oviba, itthon veszekednek a tesóval, és boldogítják egymást :wink: ( zajlik a testvérszicializáció :lol: ) !
NEm tom miért van ez , de a dokik nem ajánlják gyerekeknek az algopirint lázcsillapításra, mi meg úgy voltunk vele, hogy az legalább levitte neki! Kicsit görbén néztek rám a dokik! :?
Remélem hamar túl leszünk ezen is, és Máki nem kapja el!
Azt nem tudjátok, hogy a nagyfaluban az Auchan-ben (remélem jól írtam :oops: ) mennyi játék van, érdemes-e felmenni főleg lego és playmobil ügyben?

Ti nem szoktatok a kismamaújság babruhabőrzéjére felmenni?
Még egyszer sem voltam, de már tök megnézném!
Még maradnék, de átadom a terepet a, hátha nála lefagypának :wink: !

Legyetek jók!

KépKép
Kép
siprozi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?