Na sziasztok!
Végre vagyok én is. Ma taliztam Lolával a tescoban.
Szóval: nagyon kész vagyok. Szombaton ablakot pucoltam mamámnál és hétvégén itt volt a Dávid.
Vasárnap szülinapozás: elég jól sikerült, majd próbálok képeket feltenni. Kapott babákat, babaházat, plüsst stb. Fél órát pakoltam az új játékokat utána, hogy találjak helyet. Anyum eléggé rátelepült Emesére, így kevés embernek jutott belőle. Sajnos
Anyósomon is éreztem, hogy többet játszana vele. De hát ez van... végül is Emese akart anyuval játszani, erről nem tehetek.
Majd megpróbálok fotót feltenni.
Hétfőn vittem haza a Dávidot délelőtt, előtte elmentem a két gyerekkel a vérvétel eredményemért. Kiderült hogy a túlsúly valószínű anyagcserezavarból adódik. Már elkezdtem halolaj kapszulát szedni rá, de majd megyek a körzetihez is ünnepek után.
Utána még bementem Csilla barinőmhöz a kórházba. Tök fura érzés volt, mert majdnem pont napra pontosan három éve én is ott feküdtem. Mondtam is neki, hogy egy év múlva én akarok fürdőköpenyben ott ülni és ő látogasson. A kisfiát, Petit nem tudtuk megnézni, pedig Mesi követelte, de majd valószínű holnap felugrom hozzájuk és akkor megnézem. Biztos édes....
Kedden: vásárlás hármasban a tescoban. Katasztrófa.
Szerda délelőtt (ma): mamámnál takarítás, utána tesco bevásárlás. És most végre itt, legalább pihenek is.
A kórházban taliztam bent a Lollok dokival, megbeszéltük, hogy január elején megyek hozzá és ezerrel ráállunk a baba témára. Ha más nem, inszeminációval.
Tök jó, hogy biztatott. Tudom, hogy ez a dolga, de valahogy bízakodó vagyok.
Cirmi: állítólag holnap lesz tali, de én nem tudok jönni, mert délelőtt sütök, délután takarítás. Lehet, hogy tesóm majd áthozza Emesét ide nektek.
Hajni: szerintem most már ez a hányinger dolog baba lehet.... legalábbis remélem. Adja isten, hogy most még sok hónapig ne legyen mensid. Úgy kívánom!!!
Lola: töltsetek sok szép családi percet ebben a pár napban. Nagyon szép Somi a fotókon. Olyan kis vegyes gyerek. Mindkettőtökre nagyon hasonlít.
Még kb. vagyok most egy fél órát, írjatok!!!
Puszi