Szia mindenki! Öröm látni, hogy beindult az élet. Jelentem Ákos meggyógyult rosszcsont mint mindig.
Auróra! Látom ti is bölcsi előtt áltok. Áki őssszel csak kettő lesz, de a piszkos anyagiak miatt vissza kell mennem dolgozni. Szerencsére ígéretem van rá, hogy mehetek 4 órában dolgozni. Így a gyerekekre is jut idő, pénz is több, bölcsi se egész nap kell.
Hiszti? Az néha nálunk is van. Földön fetrengés, vagy ha be akarjuk kötni kocsiba, etetőszékbe. De fifikás a fiú, figyel, hogy foglalkozunk-e vele. Ha nem törődök a hisztivel, abbahagyja. Megtörtént, otthagytam a aszobában a földön. Felállt, szépen kijött a konyhába, földre feküdt óvatosan, nehogy megüsse magát és kezdte újból az üvöltést. Aztán jól meglepődött, hogy kinevettem. A nagyfiamnál anno rendszeresen hidegvizes mosdatásra volt szükség. Úgy belelovallta magát, hogy nem is tudott magáról. Megmosdattam és csak nézett, mi van, hol van. Szerintem türelem, jó szó és elmúlik. Ja és következetesség. Ha azt látja, engedsz ha balhézik, vagy csak jobban figyelsz rá, nem fogja abbahagyni. Én ha látom kitörőben a balhé, inkább megpróbálom gyorsan másfelé terelni a figyelmét.
Doki néni/bácsi. Nekem 14 éve ugyanaz, bent a XVII-ben. Bármerre költöztünk is, mindig visszajártunk hozzá. Most is inkább vállalom az autókázást, de azt gondolom egy jó doki ennyitmegér. Egyébként az első fél évben kijárt hozzánk Gyömrőre, és még nagyon elfogadni se akart érte semmit. Szerencsére ritkán ad antibiotikumot, inkább a természetes gyógymódokat szereti. A fiaim imádják és sose féltek tőle. Nem is adott rá soha okot. Egyetlen hátránya van: annyian járnak hozzá, hogy mindig tele a váró. De szerintem minden jó dokinál ez a helyzet. Babókról egy két fotót feltehetnétek. Én megkezdem a sort.
Majd jövök, de most ragad a szemem, megyek aludni.