Sziasztok!
Hát,egyenlőre mi is csak álmodozunk a házról..
.Már megint előbb járt a szám..Na de nem is az a gond,hogy elkiabáltam,hanem hogy kiderült, a telekszomszéd,akinek a mindene a mi nappalinkra és konyhánkra nézett volna,egy hatalmas asztalosműhelyz húzott fel.Éppen időben vettük észre,teljesen véletlenül.Ugyanis úgy néz ki,mint egy lakóház,de ha jobban megnézed,akkor lehet látni,hogy mi is valójában.Na meg ott a hatalmas teherautóbejárat és a cégér a másik oldalon(amit tőlünk nem látni),hogy asztalos
.
Vagyis lemondtunk a házról,mert ha nem is kap engedélyt azonnal(mertmég nincs neki),rossz szomszéddal együtt élniiszonyat.Na meg előbb utóbb,ha leget fizet,úgyis megkapja az engedélyt.
Ezért most ismét felvettük a kapcsolatot azzal a sráccal,akitől egy kicsit (jóval
) arréb telket vettünk volna.Elvileg jövő hétel leelőlegezzük,aztán majd meglátjuk.Mivel sok a melós a családban,elvileg a 13 millából teljesen felhúzzuk(megvesszük a telket) a házat...
A másik rossz hír,hogy Apa jövő héten megy ki 6 hétre dolgozni...így egydül maradunk egy időre.
De a pénz sajnos nagy úr,így hamarabb jutunk előre és nem kell később nélkülöznünk és nagyobb eséllyel indulunk a háznak.
Bulcsú ismét újabb dolgokat produkál,de természetesen egyik sem teljesen normális..
Az egyik,hogy elkezdett hátrafelé mászni és menni.Legújabb fogalalatossága,hogy előremászik(szalad) és elkezd csúszkorűlni hátrafelé,amíg csak lehet,Ha meh menés közben vagyunk--természetsen kézenfogva---gondolo egyet és megindul hátrefelé..aztán egy kicsit oldalra és megint hátrafelé lépeget..mint aki táncol..
.Na meg egy újabb félutata talált ki az egydül járás felé,elkezdett térden menni!De szó szerint!!!!!képes az egész szobán keresztülaraszolni térden és nem esik el!Annyit mondom neki,hogy talpon egyszerűbb volna,de már csak azért sem!!
Azért tett már 4-5 lépést egyedül és önszántából,még meg is lepődtem!Az ágytól a bébitaxiig ,aztán totty
!
Jövőhéten kedden megyünk vissza a bőrgyógyászhoz,utána intézem a röntgent vagy a CT-t.Aztán majd beszámolok!
Kati
Jobbulást...és hány ujjad van még meg?
Szegény Te.látod,szegény embert még az ág is húzza!Egyébként hasonlóan szoktunk mi is járni a Bulcsúval,mert tuti,hogy akkor és arra indul,amikor és amerre mi.Mindig láb alatt
.
Most már tényleg írok mélt!
Kíváncsi
Ha néha gyakrabban jönnél erre,akkor nem csak Katival tartanánk életben a topikot
!!!
Tök jó az a kocsi!Biztos nem únsz meg benne semmit
!Se egy rádióadót,se egy kazettát!
De remélem,ez más konstrukciós hibában nem nyilvánul meg!
A házat nem is tragalaom tovább a feniek miatt,de a javaslatod megfontolandó
!Azt azért nem ígérem,hgy meg sem állunk 5 gyerekeig
!
Giti
Nem jött meg a csomag
,de azért vhogy a hétvégét még kibírjuk.Hát nem tudom ,hogy ez a CT dolog hogy lesz,mert valszeg én maradhatok vele itthon,akkor még nem vállajuk be,majd vmelyik szünetben.Aztán lehet,hogy egy röntgen is elég lesz.
Én is inkább azért szeretném megejteni,hogy ne aggódjak folyton.De élehet,hogy csak így született és ilyen is marad...ez lenne a legjobb,mert legalább tudnám,hogy semmi baja.
Hát ház témában is sokféle helyzet van.Ezért az árért itt VP-ben csak telket lehet kapni egy lerobbant házzal,amit el kell bontani
.De kicsit feljebb a Bakonyban már 4-5 milláért kész családi házat kapsz..De a kert már nagyon kéne..meg hogy ne kelljen sok igénytelen emberrel együtt lakni!
Na pusszantás,jók legyetek és jó hétvégét!
Anyapoc