Helloka!
Eszti,
én október 1-én leszek 25, ünnepelünk is, immáron hármasban.
Remélem arra már meglesz a baba!
Szépen néznénk ki, ha nem...
Na jó, ez durva...
Nici,
Szinti nagyon aranyos, szépen fejlődik!
De akinek ilyen lánykája van, legyen kicsit vidámabb a fotókon, na!
Tessék mosolyogni, csíííz!
Reni,
ez igen, nem semmi ajándékok! Kényeztet az egész család rendesen!
Megnéztem mindkét oldalt, nekem bejött az első is, ami a városról ír. És sógorék háza... Hűűű, marha szép!
És neked meg tök jó, hogy közel vagytok hozzájuk is, és a melóhelyhez is.
Hajni,
szuper, hogy minden rendben volt a szűrésen.
Többször akkor már nem is kell menni, ugye? A sztorika, amit leírtál, tényleg cikis lehetett a dokinak...
Amica,
húúú, te is még ilyen későn fent vagy? És még olyankor látsz varrni?
Gondolom napközben nincs rá időd, de én ilyenkor már bezuhannék az ágyba...
Gabi,
te meg a palacsintát küldted jó későn...
Olyankor már senki nem eszik ám!
Na jó, valaki biztosan...
De ha nem érzed magad szexmániásnak, akkor Apa tulajdonképpen miért is hív nimfonak?
Szegény... Valószínű nem véletlenül...
Nem kell ám tagadni...
Mi megvagyunk, egyelőre maradok itthon. NST jó lett, utána volt UH. Megnézett, azt mondta egy fokkal jobb a helyzet, de a lényeg nem változott... Behívta a Szilvesztert is, megnézetett vele is. Fúúú, ő csinált hüvelyi UH-ot is. A dög...
Szóval most van egy hosszabb szövegem is, de ez sem sok...
"UH: lepény a hátsó falon tapad, mélyen. Bal oldalon részben a mellső falra áthajlik. A belső méhszáj szabad, a lepény megközelíti a méhszájat, de nem éri el.
TVS: mélyen tapadó, inkább marginalis praeviának megfelelő kép látható. Cervix hossza: 43 mm, a lepény távolsága a belső méhszájtól: 22 mm."
A cervix az pontosan micsoda? Én úgy tudom (lehet, hogy rosszul), hogy a lepény... Viszont akkor, ha az, akkor a 43 mm az olyan pinduri, nem?
Amikor végeztek velem
mindketten, Berkes kérdezte, hogy nem akarok-e bent maradni. Mondtam, nem. Erre ő vadul gondolkodik, majd azt mondja, húsvét ide vagy oda... És akkor hosszú csend, néz olyan bambán, gondolkodik... Nem tudtam elképzelni mit akar. Gondoltam nem tudja hányadika van, mondom 7-e van. (Nehogy azt higyje már, hogy mittomén holnapután itt a húsvét...)
Erre még mindig néz, néz... Mondom ha kell, esetleg hétfőn, ha muszáj... És akkor végre megszülte, közli, hogy kedden jöjjek NST-re, és akkor kapni fogok attól az NST-s Jutka nénitől beutalót laborra és altatóorvoshoz, és menjek is el, ha esetleg mégis csaszi lenne belőle, akkor ezek legalább már meglegyenek. De persze nem biztos, hogy császár lesz, mert nem olyan rossz a helyzet, de nem is a legjobb... Szóval ott vagyunk, ahol a part szakad... nemtom kedden lesz-e UH, és ad-e újjabb határidőt... De az is lehet, hogy biztos, ami biztos, beleteszem a kocsiba a csomimat, mert max ha véletlenül azt találná mondani, hogy maradjak, akkor ne kelljen csak azért hazajönni. Mert onnantól tulajdonképpen 9 nap, és addig még akármi is lehet.
Az utasítás továbbra is az, hogy ha vérzek, akkor menjek.
Ennyi történt ma, szóval itthon vagyok, maradok is...