Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Megint gyorsan ezen a késői órán. A férjem nincs ma itthon, enyém a szoba, a gyerekeknek varrok takarókat.Kép Eddig én készítettem kiságybavalókat, most már a nagyok kinőtték a régi holmikat, na meg az új kisasszony is szépet fog kapniKép

Ági, én is 33leszek az ősszelKép
Nektek szép napot, a többieknek szép álmokat! Violnak drukk holnapra!

Kép
Kép
Kép
amica

Katus!Ez a faszi sem semmi,de én maradok Vinnél.Ma nem leszek megyünk csavarogni,vásárolni,kozmetikába,turkesztánba.Talán este ideférek majd.

Nadine!Írj mi volt!szorítok neked!
Reni!A szencsit nem semmi pénzbe kerül!!De kárpótlás érte,hogy gyönyörű a környezet és szép a házatok.
Szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Köszi jól vagyunk!
Reni! A cicim már jól van, bár vasárnap újra begyulladt, de 1 nap alatt rendbejött szerencsére! Viszont szerintem valamivel kevesebb a tejem mint az elején! Egyébként 3 óránként szoptatok!
Lara miket csinál már? Forgolódik? Gagyog? És mióta emeli igyen ügyesen támaszkodva a fejecskéjét?

Lányok! Köszi a dícséretet Szintit illetően! Egyet kell hogy értsek veletek! Kép

Ja és mutatok még egy képet, amin én is rajta vagyok:
Kép

Katus! Sikere volt a képnek?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nicika! Nagyon tündér a leánykád!! Ugynazokat kérdezem mint a Reni!

Én is 29 múltam februárban.

Én tojok a 30-ra, őszintén. Nem tud érdekelni. Talán majd a 40!!!
Vendég

Vero!
Fentebb már leírtam! Kép
Nagy már a pocakod? Hogy vagy?

KépKép
nicika

Lehet hogy én vagyok itt a legfiatalabb a magam 23 évével? Kép

KépKép
nicika

Hashajtó lekvárt Tamarinnak hívják, de csak 2 éves kortól adható. Állítólag a parafin olaj is jó de csak átmenetileg szabad használni...

idézet:
... tehát hashajtó hatású készítményeket kell adni, kevésbé preferálható a rendszeres kúp adás. (szilva kompót, lekvár, Laevolac ill. átmenetileg Paraffin olaj is szóbajön.)

...Ha bármi okból – természetesen itt nem gondolok nyilvánvaló anatómiai rendellenességre – a gyermek székrekedésre hajlik, első lépésben étrendjébe beiktatnám a széklet lazító hatású kosztokat: rostos levek, kompótok, lekvár. Második lépcsőben pedig a szintén szájon át adható Laevolacot ajánlanám. (A Paraffin klasszikus szer, alkalmazható, de nem hosszú távon, mivel a zsírban oldódó vitaminok felszívódását gátolhatja.)

innen vagyok okos:
http://www.babanet.hu/faq/gasztro12.php
Vendég

Katus! Temár régen vetted azt a Chicco kengurut a Momában?

KépKép
nicika

Sziasztok!
Vero!Elolvastamm a linket köszönöm.Az a baj,hogy mi már annyi mindent kiprobáltunk és semmi javulás nincs.Emlékszem volt egy hét míg paraffin olajat kapott és nem használt neki.A gyerekorvosnak szerintem már elege van belőlünk mert mindig azt mondja csak kisérletezek,meg,hogy majd kinővi.Addig meg szenvedjen szegény.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Nicika!

Pár hónapja, nem tudom megmondani pontosan, kb. 5.
Nagyon aranyos a Szinti!
A képet holnap vittük volna, de mivel még a Máté nincs teljesen meggyógyulva, nem megyünkKép
Jocónak nagyon tetszett.Kép
Le fogom fotózni, és felteszem, hogy a lányok is lássák mennyire jók a képekKép

Én decemberben töltöttem be a 27-et, de csak 17-nek érzem néha magam, sajna egyre ritkábbanKép
Na jó voltam már 100 isKép

Vero!
Hányadikán születtél a Jocó febr. 5-én volt 30.
Te is vizőntő vagy?
Kép

katus78

Helloka! Kép

Eszti,
én október 1-én leszek 25, ünnepelünk is, immáron hármasban. Kép Remélem arra már meglesz a baba! Kép Szépen néznénk ki, ha nem... Kép Na jó, ez durva... Kép

Nici,
Szinti nagyon aranyos, szépen fejlődik! Kép De akinek ilyen lánykája van, legyen kicsit vidámabb a fotókon, na! Kép Tessék mosolyogni, csíííz! Kép

Reni,
ez igen, nem semmi ajándékok! Kényeztet az egész család rendesen! Kép Megnéztem mindkét oldalt, nekem bejött az első is, ami a városról ír. És sógorék háza... Hűűű, marha szép! Kép
És neked meg tök jó, hogy közel vagytok hozzájuk is, és a melóhelyhez is. Kép

Hajni,
szuper, hogy minden rendben volt a szűrésen. Kép Többször akkor már nem is kell menni, ugye? A sztorika, amit leírtál, tényleg cikis lehetett a dokinak... Kép

Amica,
húúú, te is még ilyen későn fent vagy? És még olyankor látsz varrni? Kép Gondolom napközben nincs rá időd, de én ilyenkor már bezuhannék az ágyba... Kép

Gabi,
te meg a palacsintát küldted jó későn... Kép Olyankor már senki nem eszik ám! Kép Na jó, valaki biztosan... Kép
De ha nem érzed magad szexmániásnak, akkor Apa tulajdonképpen miért is hív nimfonak? Kép Szegény... Valószínű nem véletlenül... Kép Nem kell ám tagadni... Kép

Mi megvagyunk, egyelőre maradok itthon. NST jó lett, utána volt UH. Megnézett, azt mondta egy fokkal jobb a helyzet, de a lényeg nem változott... Behívta a Szilvesztert is, megnézetett vele is. Fúúú, ő csinált hüvelyi UH-ot is. A dög... Kép
Szóval most van egy hosszabb szövegem is, de ez sem sok...
"UH: lepény a hátsó falon tapad, mélyen. Bal oldalon részben a mellső falra áthajlik. A belső méhszáj szabad, a lepény megközelíti a méhszájat, de nem éri el.
TVS: mélyen tapadó, inkább marginalis praeviának megfelelő kép látható. Cervix hossza: 43 mm, a lepény távolsága a belső méhszájtól: 22 mm."

A cervix az pontosan micsoda? Én úgy tudom (lehet, hogy rosszul), hogy a lepény... Viszont akkor, ha az, akkor a 43 mm az olyan pinduri, nem?

Amikor végeztek velem Kép mindketten, Berkes kérdezte, hogy nem akarok-e bent maradni. Mondtam, nem. Erre ő vadul gondolkodik, majd azt mondja, húsvét ide vagy oda... És akkor hosszú csend, néz olyan bambán, gondolkodik... Nem tudtam elképzelni mit akar. Gondoltam nem tudja hányadika van, mondom 7-e van. (Nehogy azt higyje már, hogy mittomén holnapután itt a húsvét...)
Erre még mindig néz, néz... Mondom ha kell, esetleg hétfőn, ha muszáj... És akkor végre megszülte, közli, hogy kedden jöjjek NST-re, és akkor kapni fogok attól az NST-s Jutka nénitől beutalót laborra és altatóorvoshoz, és menjek is el, ha esetleg mégis csaszi lenne belőle, akkor ezek legalább már meglegyenek. De persze nem biztos, hogy császár lesz, mert nem olyan rossz a helyzet, de nem is a legjobb... Szóval ott vagyunk, ahol a part szakad... nemtom kedden lesz-e UH, és ad-e újjabb határidőt... De az is lehet, hogy biztos, ami biztos, beleteszem a kocsiba a csomimat, mert max ha véletlenül azt találná mondani, hogy maradjak, akkor ne kelljen csak azért hazajönni. Mert onnantól tulajdonképpen 9 nap, és addig még akármi is lehet.
Az utasítás továbbra is az, hogy ha vérzek, akkor menjek.
Ennyi történt ma, szóval itthon vagyok, maradok is... Kép

nadine81

cervix a méhszáj.

Végül is ez nem olyan rossz hír, azt jelenti (a marginalis praevia, teljsen kiírva placenta marginalis praevia) h nem a méhszájon fekszik a lepény (placenta) hanem a közelében csak. Ez a legjobb variáció ami lehet. A másik kettő hogy teljesen rajta van, vagy részlegesen rajta van. Ha a másik 2 lenne tuti császár, így meg attól függ valóban hogy merre mozdul a lepény.

Úgyhogy ne aggódj, lehet még bármi, sima szülés v császár. Amúgy szerintem mindkettő ok, ha császárral kell szülni akkor ez van, minden rendben lesz akkor is!!!!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Megérkeztünk szerda este, nagyon jó volt otthon. Tegnap este akartam leülni,és írni nektek de nem jött be ez a hülye babanet.
Látom jól vagytok, annyit írtatok, nem is tudom visszaolvasni mindet.
Nici, gyönyörű Szintike!!! Jól látom neki sincs még fülbevalója?
Reni, utólag is boldog szülinapot!!
Nem semmi helyen fogtok lakni. Mikor költöztök?
Nadine, mennyi van még hátra? Már nagyon izgik az események látom.
Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero,
köszi a cervixet! Kép A marginalis praevia-s dolognak már én is utánanéztem pár napja, ki is nyomtattam, és anyámat nyugtatom vele! Kép
Amúgy engem meg pont a bizonytalan bosszant. Hogy vagy OK-s lesz, vagy vérecske és akkor futás...
De optimista vagyok, ezért OK-s lesz és kész! Kép

Erika,
szia!! Én meg totál elfelejtettem, hogy hol is vagy, miért nem írsz, rá is kérdeztem, aztán írta valaki, hogy otthon vagytok, és akkor beugrott... Kép Bocsesz... Kép
Ma vagyunk 38+1, kicsit feljebb olvashatod is, hogy mi a helyzet... Kép Egyelőre jó. Remélem marad is. Kép
No és milyen volt az út oda meg vissza? Alíz bírta? Bealudt? Meg tudta szokni az ottani környezetet? Nem volt gond az elalvással?
Mesélj, ha van időd.. Kép

nadine81

És akkor a 43 mm-es méhszáj az normális?

nadine81

Szia Viol!
Hát persze, hogy normálisKép
Ha már megrövidült volna nem otthon kukorékolnálKép

Örülök, hogy azért jó a helyzet! Mindjárt babázolKépKépKép!

Csak azért voltam sokáig fennt, mert nincs itthon a férjem, nem zavarta alvás közben a gép és a lámpaKép. Már sokra mentem, majd megmutatom.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,
köszi! Kép Csak gőzöm nincs, hogy amúgy mekkora egy méhszáj... Kép
Mi számít már rövidülésnek?

Igen, tessék fényképeket is mellékelni az alkotásokról!! Kép

nadine81

Vero,
köszönöm, elolvastam mindkettőt!! Kép
A szopisat el is mentettem! Kép

nadine81

Viol Kép örülök h tetszett!!
Vendég

Hűűű, hol van mindenki? Alig volt valami délután... Fogadjunk, hogy megint este/éjszaka jöttök, mint a baglyok! Kép

nadine81

Na, amíg baglyot kerestem (és nem találtam...), addig Vero írt! Van élet a földön!! Kép

nadine81

Hello!

Itt vagyok!De csak ennyi időm van, banános muffint sütök!Kép

Kép

katus78

Egy kis disznólkodás, vagy nyúlaskodás, vagy nem is csibéskedés!!!KépKépKép

Húsvéti előkészület!Kép

Kép

katus78

Katus,
húúú, sütés közben mik jutnak eszedbe!! Kép Nem is tudom kinek rosszabb... Kép Ahogy látom, a nyúl is eléggé szenved... Kép

Most én kérek receptet! Kép Kérlek, egyszer, ha időd engedi, írdd le nekem a muffin receptjét. Ezek egy kalap alá vehetők, csak attól változatosak, hogy milyen ízesítésűek? Mert most hétvégén a Stahl csinált valamilyet és elég egyszerűnek tűnt...

nadine81

No, lépek pancsizni! Kép

Kép

nadine81

KépKép
nicika

Banános - csokis muffin

25 dkg margarin
25 dkg cukor
4 db tojás
30 dkg liszt
2 kávéskanál sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 kávéskanál őrölt fahéj
2 kávéskanál kakaópor
fél kávéskanál őrölt szegfűszeg
1 késhegynyi szerecsendiópor
10 dkg étcsokoládé (apróra darabolva)
3 db kicsi banán (összenyomva)

Mindent összekeverünk,formába tesszük kisütjük.

RáadásKép

Málnás joghurtos muffin:

2 tojás
15 dkg kristálycukor
1 van.cukor
15 dkg ráma
másfél doboz málnás joghurt
25 dkg liszt
1 csmg.sütőpor
20 dkg málna

A tojásokat felverrni,bele a cukrot.Ha felvertük bele a rámát meg a joghurtot,majd lassan hozzáadni a lisztet.A legvégén kanállal belekeverni a málnát.

Csokimorzsás muffin

Hozzávalók:
10 deka finomliszt
10 deka teljes kiőrlésű liszt
1½ kávéskanál sütőpor
5 deka apróra vágott étcsokoládé
1 tojás
1 kávéskanál vaníliaaroma
10 deka barna cukor
½ deci olaj
2 deci 1,5%-os zsírtartalmú tej

Bemelegítem a sütőt 200 fokra, és a muffintepsi horpadásaiba beleteszek egy-egy papírkapszlit.
A tésztához egy nagy tálban összekeverem a kétféle lisztet, a sütőport meg a szódabikarbonát, és éles késsel – épp úgy, mintha petrezselymet aprítanék –, morzsásra darabolom az étcsokit. A csokimorzsát a lisztes keverékhez szórom, és előveszek egy másik tálat.
Ebbe beleütöm a tojást, rácsepegtetem a vaníliaaromát, és hozzáadom a barna cukrot, az olajat meg a tejet. Kézi habverővel alaposan összedolgozom az egészet, és ha már sima, gyorsan hozzáöntöm a csokis-lisztes egyveleghez.
A tésztát fakanállal összekeverem, és egy evőkanállal arányosan szétosztom a muffintepsi horpadásaiban. Mehet is a sütőbe kb. 20 percre. Ennyi idő alatt a csokimorzsás muffinok megsülnek, és közben szépen meg is növekednek.
12 muffin lesz belőle.

Almás-fahéjas muffin

Hozzávalók:
10 deka finomliszt
12 deka teljes kiőrlésű liszt
1 és fél kávéskanál sütőpor
1 kávéskanál őrölt fahéj
1 citrom
8 deka barna cukor
1 tojás
15 deka joghurt
fél deci olaj
15 deka alma
2 evőkanál méz (4 deka)
5 deka mazsola

Bemelegítem a sütőt 200 fokra, és a muffintepsi horpadásait kibélelem 2-2 papírkapszlival. Azért a duplázás, mert ha a mézes-mazsolás töltelék miatt a süti esetleg galádul bele kívánna ragadni a tepsibe, a kettős védelem gondosan megakadályozza ezt. Ezután előveszek két nagy tálat és két kisebbet. Az egyik nagy tálba a kétféle lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát meg az őrölt fahéjat teszem, és belereszelem a megmosott, szárazra törölt citrom héját. A másik nagy tálba a barna cukrot szórom, ráütöm a tojást, belekanalazom a joghurtot, meglocsolom olajjal, és kézi habverővel mindezt jól összedolgozom. Jöhetnek a kisebb tálak. Az egyikbe belereszelem a megmosott almát héjastul (a csutkáját persze kihagyom, majd megcsöpögtetem kevés citromlével. A másik kis tálban pedig összekeverem a mézet és a mazsolát.
A joghurtos keveréket átöntöm a lisztes tálba, hozzáadom a reszelt almát, és fakanállal az egészet egybeforgatom. Ez a tészta. Evőkanállal félig megtöltöm vele a muffintepsi horpadásait, és a tésztakupacokon arányosan szétosztom a mézes mazsolát. A töltelékre rákanalazom a maradék tésztát, és íme, megszülettek a töltött muffinok. Beteszem őket a meleg sütőbe, és kb. 20 perc alatt megsütöm. 12 muffin lesz belőle.

Narancsos muffin

Hozzávalók:
10 deka finomliszt
10 deka teljes kiőrlésű liszt
1 1/2 kávéskanál sütőpor
2 narancs
1 tojás
10 deka barna cukor
10 deka narancslekvár
20 deka joghurt
1/2 deci olaj

Bemelegítem a sütőt 200 fokra (gázsütőnél a 6-os fokozat), és kibélelem papírkapszlival a muffintepsi horpadásait.
Mivel úgy a legegyszerűbb elkészíteni a tésztát, ha a "száraz" és a "nedves" hozzávalók külön-külön kerülnek bele egy-egy tálba, előveszek 2 keverőtálat.
Az egyikbe beleszórom a kétféle lisztet, a sütőport meg a szódabikarbónát. Ezután hozzáreszelem a megmosott, szárazra törölt narancsok héját, és félreteszem.
Következik a másik tál, a "nedves" hozzávalóknak. Beleütöm a tojást, ráhintem a barna cukrot, hozzákanalazom a narancslekvárt meg a joghurtot, és rálocsolom az olajat. Ujjaimon átszűrve belefacsarom az egyik megreszelt narancs felének a levét is, és kézi habverővel alaposan összekeverem az egészet.
Ekkor a "nedves" tál tartalmát átöntöm a lisztes tálba, és fakanállal tempósan összedolgozom a muffin tésztáját.
A kész masszát végül igazságosan szétosztom a tepsi horpadásaiban, és meleg sütőben kb. 22 perc alatt megsütöm a narancsos muffinokat.
12 muffin lesz belőle.

Most ennyi, ha kell még keresekKép

katus78

Sziasztok!
csak egy rövid kukk!
Nicika!Szép a kislányod.

Reni!
a Feketeerdő klinika szép táját idézi a sógi házának környezete.

Katus!
Elkezdtem a filmet.Tom Cruise játszik benne asszem bérgyilkost.

Viol!
Vigyázz hétfőn megyek!

Nercsi!
Nem volt rossz visszajönni?

Lassan indulunk egy koktélbárba a szomszéd országba.A sógornőm férje dolgozik ott és megnézzük.Kép

Szép estét mindenkinek!

KépKép
eszti76

Katus,
jééé, köszönöm, ez tök jó!! Ki is másolom/mentem gyorsan! Kép

És ezt a muffinformát rá kell tenni egy tepsire és úgy kell bevágni a sütőbe?

Na most megyek csak pancsizni... Kép

nadine81

Eszti,
hűűű, vigyázok, mert jössz!! Most kedden is mekkora kupit csináltál!!! Kép

Kellemes estét! Kép

Asszem azt a Cruise filmet mi is láttuk... Collateral - A halál záloga
Egész jó.

nadine81

Ezt a két rajzot a Patrik rajzolta nekünk a Mátéról, és a keresztlányunkról.
Szerintem szuper!!!Kép
Mégegyszer kösz nektek Nicika!

KépKép

KépKép

katus78

Az jó film!

De jók a muffinos receptek!
Hol veszel kapszlit? (Ilyen kis papírizé, fodros szélű, igaz?)
Vendég

Közben jöttek rajzok!! De jóóók!!
Egész du nem volt jó a babanet, én azért nem jöttem!!

Kis szmájlik melyik linkről valók? Például a szakács-szmájli a Katusnál!
Vendég

Szerintem innen, Vero:

http://www.peppiclip.de/Smilies/index.html

Aztán lehet, hogy nem, csak itt is van olyan kategória, hogy "háztartás" vagy "kaja, pia".

Jók a képek!! Kép

nadine81

És jó éjt is Mindenkinek! Kép

nadine81

Sziasztok!!

Megjött az egyik ejszakai bagoly!! Kép De ilyenkor van idöm ideülni. Dieter dolgozik ma ejjel a kicsikem meg alszik mar.

Katus!!

A www.ferienhof-fritsch.de oldalon rajt vannak az arak is az apartmanrol. De 40 Euro/ ejszaka / 2 fönek . Freiburg kb. 45 percre van tölünk, aztan ami meg nagyon szep Strassbourg kb. 1 ora az is!
Es persze ezen kivül rengeteg szep varoska meg kirandulohely van a környeken. Holnap megkerdezem anyost, hogy van -e valamilyen katalogusa. A kepek amit Patrik rajzolt egyszerüen fantasztikus!! Gratula Patrik!!

Nicika!

Kb. 1 hete kezdte el a bogaram az ujjat szopni ami nagyon praktikus, mert ha kiesik a cumija csak bedugja az ujjacskajat. Gagyog egesz nap, de szinte hihetetlen, hogy mennyit.Ja es rengeteget nevetgel. Van egy jarokaja es abban van egy olyan müanyag valami amira különbözö csörgöjatekok vannak felakasztva azt püfölgeti ha unatkozik. Meg forogni nem forog, de mar ejjel az agyban amikor szoptatok probal a cicim fele fordulni, de meg nem sikerült neki. A fejet meg mar nagyon regota tartja persze azert ha a kezemben van hatulrol mindig keszenletben vagyok, mert neha nyeklik jobbra-balra!

Nercsi!

Ha minden jol alakul kb. majus vegen költözünk!
Merted valamikor a kislanyod? Mennyi? En csak szobamerlegen tudom merni ugyhogy teljes pontos adatom nincsen, de mindenkeppen 6 kg felett van!

Eszti!!

Jo koktelozast!!! Hol voltatok?

Jo ejszakat mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
reni76

Nicika!

Eloszoris Szinti egy igazi baba! Olyan edes!
Masodszor pedig ezek a kepek allatiak!! Tok jo, nem tudom hogy mit irjak, mennyire el vagyok ajulva toluk!!! En is rajz szakra keszultem anno, de ha igy rajzolnak akik el is vegeztek, akkor en labdaba sem rughatnek. Amugy ahol dolgozik nem rajzol ugye? (Ugy emlekszem nevelo tanar.) Pedig kene! Nyisson rajz studiot vagy mit tudom en. Tok jok!!! Mondd meg neki, hogy nagyon tetszik!

Katus!
Tok jok a receptek. Te gyakran sutsz? En csak ritkan, es az egyszeru recepteket szeretem. Az a baj a sutikkel, hogy ha van, akkor eszem, pedig nekem aztan igazan nem hianyzik.

Mara itt is vegre tavasz lett, igaz reggel meg kodos, esos volt, de mostanra kisutott, es olyan meleg lett, hogy lerohad rolunk a ruha. Ennek oromere elmentem es vettem egy farmer szoknyat magamnak, meg a cicanknak egy kosarat, mert egy karton dobozban aludt eddig. Ezt o kisajatitotta maganak, ugyhogy felvittuk a haloba, de olyan ronda volt, hogy most vettem neki egy szep fonott kosarat. A lakk amivel le van kenve kicsit budi, ugyhogy remelem belemegy majd, mert ha nem, akkor en ulhetek bele a vegen. Kép

Kép
Kép
agi

Gyors itt vagyok amíg a gyerekem még alszik,mert ma sem leszünk itthon egész nap.

Viol!Örülök,hogy itthon vagy és nem kellett bemenni.Ez akkor nem is annyira gáz,de ha mégis be kell feküdnöd a jövő héten akkor vasárnap be tudok menni hozzád.

Katus!Gyönyörűek a rajzok.És szabad kérdezni mennyi volt?Mert ha minden igaz májusba megyek haza vele 4-5 napra és akkor én is csináltatnék vele.Bár lehet,hogy a május kiesik,mert a suliba nyáriszünet lesz és a vezetést kb. egy hónap alatt le kell darálnom.

Eszti!Jó volt a koktélozás?

Reni!Hát én átszámoltam a házatok árát.Lehetséges,hogy 70milla v. teljesen hülye vagyok?
Vendég

Teszek fel képeket az albumba ha valakit érdekelne.
Vendég

Vagyis csak tennék,mert nem engedi!
Vendég

Sziasztok! Kép

Reni,
tök jó, hogy Lara már ennyi mindent csinál! Kép Már én is úgy várom, hogy elérjük ezt az időszakot, amikor már sokat van fent és mondja a magáét! Kép

Ági,
szerencsére akkor elért titeket is a tavasz. Kép Ma itt is jó idő van, remélem marad is! Kép Milyen cicátok van? Hatalmas állat lehet, ha te is beleférnél a kosarába... Kép

Kép

Gabi,
köszönöm, én is megnyugodtam egy kicsit. Remélem kedden sem gondolja másképp a doki, de ha mégis, akkor várlak vasárnap!! Kép (Persze csak azért nem akarok befeküdni, hogy találkozzunk... Kép Bocsi, de nem mindenáron!!! Kép)

nadine81

Ja, és persze érdekelnek a képek, ha sikerül feltenned! Kép Tessék rápirítani a babanetre, hogy: "Naháááát!" Kép

nadine81

Jo reggelt Mindenkinek!!!

GAbo!

Most gyorsan en is atszamitottam, de nekem olyan 65.800.000 -re jött ki. Azt hiszem a multkor ugyis 10.000 Euroval kevesebbet irtam. Hat döbbenet sok az biztos. Kép

Lara ma megint vegigaludta az ejszakat. Kép 7.45-ig aludt es mikor felebredt nem sirt am, hanem vigyorog ha meglat a kisagya felett es azt hiszem, hogy szallni tanulKép, mert a kicsi kezeivel meg a labaval is jelzi, hogy boldog, allandoan csapkod meg kapalozik!

Milyen idö van nalatok?
Itt gyönyörü napsütes!!!
Minenkinek szep napot, ma lehet mar nem nagyon jövök, mert delutan setalunk meg megyek segiteni a garazst disziteni a sogoromnak az esti bulira. Este meg PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
reni76

Nadine!Persze,hogy nem örülnél neki pláne csak,hogy talizzunk.

Reni!Akkor jól számoltunk.Rengetek pénz.És vettetek fel kölcsönt?Ennyit ad a bank?Édes lehetett Lara és milyen jó baba,hogy megint étaludta az éjszakát.Talán már így is marad.Jó bulit estére.
Vendég

Reni,
te, az a 65 milla sem sokkal kevesebb, mint a 70! Kép Ha belegondolok, hogy mi a kettő különbségét vettük fel... Kép
A boldogságtól szárnyaló anyukának mi is juthatna, mint egy boldogságtól szárnyaló baba? Kép
Ha nem jönnél vissza, kellemes estét nektek! Jó szórakozást! Kép

Gabi,
jesszuska, annak persze, hogy örülnék, hogy találkozzunk, csak annak nem, ha kórházban kellene lebonyolítani a randit... Kép
Persze az más, ha már megszültem volna, de csak úgy, hogy ott figyelgetek húsvét vasárnap... Kép Hááát, az már nem király! De nem is lesz! Kép Én csakis babával vagyok hajlandó húsvétolni!! Kép
Hogy Apának csak azért is kettő nőt kelljen meglocsolnia!! Kép

nadine81

Annyit emlegeted lehet,hogy így is lesz.Végül is márcsak "pár"nap!KépKépKépKépKép
Vendég

Gabo!

Persze a teljes összeget a banktol kaptuk! Olyan nagyon könnyü nem volt ezt az összeget megkapni, mert a Dieter egyedül vette fel a kölcsönt amikor kezdtük az epitkezest meg csak kisegitöi allasba dolgoztam es ha együtt vettük volna fel akkor ugye a bank mar azt is szamolja, hogy 2 embernek mennyi penz kell a megelheteshez es ugy meg rosszabbul jöttünk volna ki. Vagyis nem lett volna elegendö a keresetünk a kölcsön törlesztesehez es a megelheteshez az ö elkepzelesük szerint.

Kép
Kép
reni76

Mi meg ma este még elmegyünk egy uccsó kártyapartira Gábor kollégájához. Kép Ki tudja, mikor megyünk legközelebb... Kép Asszem pizzát kapunk vacsiraaa!! Kép

Azt mondja a rádió, hogy a nős férfiak tovább élnek, mint azok, akik nem. Kép Mert hogy az életük úgymond rendszeres (nem a szexre értette) mederben folyik, kiegyensúlyozottak, és ott van még a nők gondoskodása(!) is Kép

Gabi,
gondolom ugyanez vonatkozik az élettársi kapcsolatban élőkre is! Kép Hisz a lényeg az állandóság. Kép

Hogy mi nők milyen rendesek vagyunk??!! Kép

nadine81

Reni,
akkor jól értem, hogy könnyebben adnak egy embernek? Vagy megkevertem a dolgot? Kép

Gabi,
hja, anyu teljesen biztos benne, hogy húsvétra már nagyit csinálok belőle... Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?