Új privát üzeneted érkezett!

Amica,Hajnus!
Nagyon durva a 3 éves oltás?Kép
Jövő csütörtökön viszem Szonját!Lehet láza tőle?Mert péntek ovi.

KépKép
eszti76

Húúúú apa most telcsizett,hogy holnap nem melózik úgyhogy este vége lesz mint a botnak.Na jó nem részletezek úgyis ebben a témában mocskos a szám és gátlástalan vagyok.Nutellás nem lesz,de lesz kakaós,lekváros,fahéjas.Ha az is jó fénypostán küldök sok szeretettel.Hmm holnap megyek kozmetikába meg a nődokimat is megkéne látogatnom októberben lejárt már a rákszűrésem meg megint kavar a bajom.Ezt még átgondolom pedig jó lenne elmenni turkesztánba nehogy valami baj legyen.Meg cipőt is kéne vennem meg a húsvéti cuccokat is meg kéne vennem.
Vendég

Fahéjas jó lesz,azt is szeretem!Jó sokat küldj ám!Kép
Nekem is kell mennem a jövő héten a nőgyógyhoz.
Ezek után apa haza mer menni?Vagy tudja mi a szándékod azért vett ki szabit?KépKépKépKépKép

KépKép
eszti76

Akkor majd szólok mikor küldöm és nyisd ki az ablakot nehogy betörjön.ÁÁÁÁÁÁÁ nem tudja!KépKépKépKépMajd csak úgy rávetem magam meglepetés szerűen.
Vendég

Na most koccolok megjöt apa és átveszi az uralmat.Este még jövök.Vagy nem!
Vendég

Sziasztok!

Eszti!

Jöhetsz holnap, megnéztük. Örülök, én is arra a filmre gondoltamKép
8 30-ra megyünk a dokihoz, kb., mikor jössz?
Ha van még valami jó, hozol nekem?

Gabó!

Nekem is küldhetsz egy kis palacsintát.
Most telcsizett Vin este megy Kanizsa felé, mi legyen, szóljak neki, ráérsz ma?Kép
Vagy mondja, megy, hogy bocsi programod van?KépKépKép
Kép

katus78

Katus!
Sajnos nekünk nincsen több filmünk de amint lesz már viszem is.Mese van.
Tetszett a Fűrész?
Meló után mennék 14.00 után.
Jó lesz?
Júúj de megpuszilnám a Vini száját!Kép

Nekem ezen a képen tetszik nagyon:

Kép

Neked ki tetszik színészek közül?

KépKép
eszti76

Én sem tudtam belépni... Kép

Eszti,
hááát, legyen igaza anyumnak meg neked, szeretnék már ott lenni... Lehet, hogy holnap ott is maradok már a kórházban?! Kép remélem azért még nem... A hétvégét szeretném még itthon tölteni... Kép
Azt a szalonképes pici ágyas jelenetet honnan sikerült letöltened? Én csak durvát tudok... Kép

Gabi,
én tegnap kívántam meg a palacsintát. Délután pihiztünk kicsit, és én amikor kikeltem az ágyból, egyből nekiálltam, annyira kellett... Kép Pedig aludni nem aludtam, hogy esetleg azzaé álmodtam volna, csak egyszerűen megkívántam. Csak nem terhes vagyok?! Kép
Apának vége lesz, mint a botnak?? Kép Te így mindig eltervezed, hogy mikor lesz entyempentyem? Kép Ejha! Kép
"turkesztán": Kép

nadine81

Na de hogyan lehettek ennyire oda ezért a pasiért?? Kép Kép

nadine81

Viol!
Az egyik képeslapküldőből töltöttem le,hogy melyik volt azt már nem tudom.
Ha a jövő héten még otthon leszel akkor hétfőn ha akarod leviszem neked a Fűrész 1 és 2-t.
Amikor reggel belenézel a tükörbe és az arcod valahogyan nem a te arcod akkor már csak 1,2 napod van a szülésig.Tudod ezt meséltem már.Az én arcom egy hólyag lett csodálkoztam is mennyire meghíztam egy éjszaka alatt.KépKép
Csak akkor még nem tudtam,hogy ez már a vég volt.Kép

KépKép
eszti76

Hát mert elérhetetlen!Kép
Meg tetszik a feje meg a teste.Kép

KépKép
eszti76

Megyek,tornázom egyet.Kép

KépKép
eszti76

Eszti,
én minden reggel úgy nézek bele a tükörbe, hogy kicsit megijedek... Kép Mint aki nem egészen normális... Kép Ezt főleg a fejem, azon is a hajam teszi... Kép De akkor ezentúl sasolom a képemet is! Kép
Kellemes tornát! Kép
Mi meg megnézünk egy filmet.
Ha neked nem gond, köszönöm elhozhatod a filmet, lesz egy kis borzongás még így az uccsó napokra! Kép de tényleg csak ha nem probléma.

nadine81

Eszti,egyből borogasd be és adj lázcsillapitot!
Megjöttünk a csipőszürésről,jo sokan voltak.Nem emlékszem,a multkor irta vki a babauszást?Mert most hallottam,hogy szerdán van 5,fél6 és 6.Meg szombat de.

Kép

Kép
hajnus

Eszti!
Mi oltás után kimentünk a játszira, azt tanácsolta a doki, hogy szaladgáljon, biciklizzen, mert akkor kevésbé merevedik be a lába. Estére a kádba már ölbe kellett bevinni, másnap sántikált még kicsit és azután helyrejöttKép

Kép
Kép
Kép
amica

Hajnus!
Köszi!A barátnőm kislánya ma délelőtt kapta meg és még fáj neki.Az övét is borogatják.Kiváncsi leszek mit mondanak holnap,fáj e még,lesz e láza.
Kép

Viol!
Persze,leviszem.Nem gond mert Szonja oviban,Attila dolgozik
Kép

én meg legurulok Hegykőre egy kis borzongást vinni az életetekbe.Kép
Ja,nekem még csak terhesnek sem kell lennem ahoz,hogy brutálisan nézzen ki a fejem reggel.Kép

KépKép
eszti76

Amica!
Köszi!Akkor nem volt Mártonnak láza ezek szerint.Aznap akkor irány a kresz park vagy az Erzsébet kert és nyomatjuk a biciklit és kergetőzünk.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Itt is "szep" tavaszi ido lett, tegnap ota tok sotet van es szakad az eso.

Tegnap jott egy manus felszerelni a parabola antennat, es amikor vettunk, ingyenes felszereles jart hozza. Na ugy volt, hogy hetfon jonnek, es a Jason mikor beszelt veluk elore, akkor mondta nekik, hogy a tetore szeretne, nem pedig a haz oldalara valahova. Erre mondjak, hogy az 80 dollar lesz. Mert ugyan ingyenes a felszereles, de nem a tetore. Na szoval hetfon telefonaltak, hogy megsem jonnek, erre a Jason mondja, hogy o itthon ult (nem igaz am) ugyhogy karpotlaskent engedjek el a 80 dollart. Ebbe bele is mentek, ugyhogy amikor ez a faszi telefonalt, hogy egyeztesse, hogy mikor jon szerdan, akkor mondta neki, hogy a tetore kell szerelni, es ingyen. Na ez marhara nem tetszett neki, ugyhogy ahogy megerkezett tegnap, azonnal vagta a pofakat. Ha kerdeztunk valamit eppen csak boffentett valamit, aztan egyszercsak kerdezi, hogy hasznalhatja-e a wc-t. Mondtuk igen, es kesobb hallgatom, hogy megy a ventillator a wc-ben. Mondom ez csak nem sz..ni ment be? Aztan megkesobb felemelem a wc deszkat, es tele van sz.r csikokkal a wc!! Hat ne haragudj! Ugy kiakadtam! Fel fogom oket hivni ma, es elmondom a fonokenek. Ha mast nem annyit talan elerek, hogy a munkatarsai is tudjak, hogy micsoda egy diszno.

Reni!
Boldog szulinapot! Tok jo a hazatok!! Mekkora?

Nadine!
Tenyleg most nagyon nagy lett a pocakod, es szerintem is lejjebb van. Juj de izgi most mar! En a Balinttal mar kb. 1 honappal elobb ugy ereztem, hogy holnap szulok, es vegul 2 napot ra is huztam.

Kép
Kép
agi

Milyen jo,hogy Bence már az ujfajta oltást kapja!Se láz,se fájdalom.Jövő héten megyünk mi is a 4hosra.Csak az a baj,hogy nagyon messze van,mert a Mikola drnőhöz járunk a József Attilára.

Kép

Kép
hajnus

Lányok!Ki tud valami hatásos hashajtót,a Virágnak kellenne.Nagyon szorulásos és már nagyon sok mindent ki probáltunk,de semmi eredmény.Most adtam neki kúpot de azt nagyon utálja.

KépKép
kola2

Zsani!
Szonja is nagyon szorulásos volt és én egy a naturpatikákban kapható gyógynövényes hashajtót adtam neki.A nevére már nem emlékszem de azt tudom,hogy Naturland termék.Ha az ott levő eladónak elmondod mi a panasz ő úgyis tud adni valamit.A Tescoban lévő naturpatikában vettem.Egyébként granulátum.Kép

Ági!
Az még nem lett volna nagy baj,hogy nálatok jön rá a sz@rhatnék de legalább az ürülékét letörölhette volna az a kakamatyi.Nekem égne az arcom a hejében.(Persze én nem is kerülnék ilyen helyzetbe)Kép

KépKép
eszti76

szóval a"helyében".Az elöbb elírtam.

KépKép
eszti76

Sziasztok!!

Köszi mindenkinek a szülinapi gratulaciot!!! Mar 30 eves vagyok!!! HIHETETLEN!!!

Gabo!

Ma amikor setalni voltam en is lattam, hogy a hegyek fenn egy kicsit havasak, de itt nalunk nem volt semmi. Ma süt a nap, de eleg hideg van 11 fok. A hazunk 160 m2-es lesz. Az also szinten van egy vendeg fürdö, kamra, elöszoba, konyha, etkezö es egy nagy nappali. Fennt 2 gyerekszoba, iroda, haloszoba es egy fürdö. Valamint majd kesöbb a padlas teret is be lehet majd epiteni.

Viol!

optikusnak tanultam es sikerült is itt a szakmamban elhelyezkedni. A pocakod sokat nött es szerintem mar kicsit csuszik lefele! Lehet nemsokara jön DORKA!!! Kép

Vero!

En a szoptatos parnat ugy kaptam ajandekba nagyon szeretem annelkül nem is szoptatok, mert olyan nehez fel oran keresztül tartani Larat. Es a terhesseg alatt is olyan jo volt mindig ezzel aludtam.

Eszti!!

A haz majd sarga szinü lesz es az ablakok körül pedig valoszinü feher keret lesz.

Holnap reggel megyek egy elöadasra a csecsemö etkezesröl mesel majd egy nö. Igazabol nekem sincs sok fogalmam, hogy mit is lehet adni a picurkaknak.
Tegnap Laratol egy szuper ejszakat kaptam szülinapi ajandekkent 8.15-ig aludt este 9.30-tol! Kép

Kép
Kép
reni76

Vero!
Szopis parnam nekem is van, es a Bencenel 18 honapig hasznaltam, meg most a Balintnal mar a 14. honapja. En is nagyon szeretem. Amikor mar ilyen nagyon akkor plane jo, hogy tartja a parna. En csak ajanlani tudom.

Kép
Kép
agi

Vero!
Szopis parnam nekem is van, es a Bencenel 18 honapig hasznaltam, meg most a Balintnal mar a 14. honapja. En is nagyon szeretem. Amikor mar ilyen nagyok akkor plane jo, hogy tartja a parna. En csak ajanlani tudom.

Kép
Kép
agi

Reni!
Nemsokára én is megtudom,hogy milyen 30 évesnek lenni.
Milyen rendes csajszid van.Tudta,hogy szülinapra adni kell valamit és ő ezt az éjszakát adta.Kép
Végül is az április elég szeszélyes hónap így akár még hó is jöhet.Azért ne jöjjön!Kép

KépKép
eszti76

Eszti!

Mikor van a szülinapod?

Kép
Kép
reni76

Május 27-én.A férjem pedig júliusban lesz 30 és úgy döntöttünk,hogy akkor ünnepeljük meg egy nagy bulival mindkettőnk szülinapját.Addigra remélem már igazi nyár lesz és akkor a kertben tudunk egyet duhajkodni.Kép
Ti,hogyan ünnepeltetek tegnap?Mit kaptál?

KépKép
eszti76

Na végre nagy nehezen kakilt a Virág.Holnap ugyis megyek a tescoba majd megkérdezem azt a granulátomot.Szegény gyerek teljessen kifáradt a nagy erőlködésbe.

KépKép
kola2

Én is 30éves leszek az idén ,tök fura.Nagyon gyorsan megy az idő.

KépKép
kola2

Zsani!
Amióta Szonja ovis azóta többet is eszik és már nincs székrekedése.Nagyon érdekes!
Te mikor leszel 30?

KépKép
eszti76

Hajni,
és akkor minden rendben volt a szűrésen?

Eszti,
már most is van borzongás az életünkben, persze más jellegű... Kép
Óóó, a szörnyű fejemet én is úgy értettem, hogy terhesség nélkül is megijedek magamtól... Kép

Ági,
az antennás pasi seggébe egy antennát kéne dugni... Kép Amúgy szörnyű. Ha már előfordul az emberrel, hogy idegen helyen jön rá, legalább tényleg takarítsa le maga után... Hiszem csakis őt minősíti a dolog...

Zsani,
én nem tudok jó hashajtót, szerencsére ez a probléma elkerül minket. De látom Eszti már segített. Kép

Reni,
akkor szerencséd van, hogy a szakmában tudtál elhelyezkedni. És közel lesz a melóhely a házhoz? Hogy kell ezt elképzelni, ti egy ilyen völgyben Kép vagytok, ahol minden csupa zöld? Kép Olyan, mint a tv-ben? Vagy ez egy város? Mert a képen nem sok épület van a közelben.
Nekünk is sárga házunk van fehér ablakokkal és fehér kerítéssel! Kép

Húúú, már mindenki azt írja, hogy lent van a hasam?? Kép Jééé, még a végén igazatok lesz, és hétvégén vagy jövő héten lebabázok... Kép De mindenképpen 20-a előtt... Kép

nadine81

Eszti!Augusztus 8-án leszek 30.Mi már annyira vigyázzunk,hogy olyat egyen ami nem okoz szorulást és mégis van neki,.Egyszer már beöntésre is vittük a kórházba.

KépKép
kola2

Eszti,
én is remélem, hogy május 27-én jó idő lesz már, mert két kollégámnak aznap lesz az esküvője, szeretném őket megnézni... Kép Bár még nemtom hogyan lesz, akkor kb 5 hetesek leszünk... Ha jó idő lesz, lehet azt kéne csinálnom, hogy berámoljuk a kocsiba a babakocsit és Gábort is, ők esetleg megvárnak lent a Városháza előtt (az eskembeskem úgyis csak kb 20-30 perc...), utána meg sétálnánk egyet a Fő téren. De az is lehet, hogy csak én ugrok be a kocsiba, megnézem őket és húzok haza...

Vagy úgy 5 hetesen mennyit lehet kint levegőn már a baba?

nadine81

Viol!Tényleg lent van a hasad szerintem is.

KépKép
kola2

Húúú, itt mindenki 30 lesz?? Én meg negyed százados... Kép

nadine81

Én most elköszönök, mindjárt kezdődik Fábry-bácsi... Kép
Holnap megyek NST-re és UH-ra, meg beszélek Dr. Szöszivel Kép is! Kép

Jó éjt Mindenkinek!

Viol és Dorka 38+0 Kép

nadine81

Viol!
Te mikor leszel 25?
Ne aggódj leszel te is 30.Kép

Most megyek mert a Viasat3-on kezdődnek a kedvenc sorozataim.A mindenféle Helyszínelők.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

En viszem a primet, en 33 leszek. Kép

Zsani!
Probaltal aszalt szilvat adni neki? Az hajt. Vagy lehet kapni valami hashajto lekvart. Ezt csak onnan tudom, hogy az unokatesom is szorulasos volt es o is azt kapta. Talan valami bio boltban kaphato, nem tudom.
Nekem a Bence is es a Balint is teljesen bedugult amikor az anyatejen kivul mast is kaptak, es a Laevolac Lactuoz (nem biztos, hogy igy van irva) szirupot ajanlotta a Barna Kriszta. Kerdezd meg a gyerekorvost az adagolasarol. Vagy lehet kapni a gyogyszertarban laktoz port, ezt pl. gyumolccsel keverve lehet adni.

Kép
Kép
agi

Na gyorsan dobok fel pár képet Nadin kérésére! Kép
Kép
Kép
Kép
Unokahugival!

KépKép
nicika

Ági!A laeovolac szirupot szedi mindennap és nem használ neki ,ma hat nap után kúppal kakilt.Voltunk már orvosnál is de semmi szervi baja nincs.Szilvát nem szereti.
Nicika!Nagyon édes Szinti.

KépKép
kola2

Eszti!!

A Dietertöl kaptam egy ajandekutalvanyt amiben az allt, hogy a varosban ahol lakunk valaszthatok magamnak ruhakat es ö meg fizeti. Kép Egy hitelkartyat is mellekelt hozza. Es utanna meg valaszthattam egy ettermet ahol ebedelni voltunk!
Aztan sikerült is venni egy nadragot egy inget egy felsöt es egy nyaklancot es az anyu neveben pedig valaszthattam egy blezert! Szoval felöltöztettem magam a terhesseg utan! Kép

Delutan a Dieter csaladja volt itt köszöntöben, tölük kaptam egy ezüst nyaklancot es egy fülbevalot valamint 30 szal rozsat!

Szombaton este pedig a sogi, Dieter meg en szervezünk egy partyt. Dieternek is most vasarnap van a szülinapja! Igazabol a sogi szervezi a bulit mi csak par embert hivtunk meg.

Viol!

Igen mi egy völgyben lakunk a varos neve Zell a. H. !! Az interneten talaltok rola kepeket a www.zell.de oldalon.
A melohelyem kb. 5-7 percre lesz kocsival a haztol ugyhogy tenyleg nem veszes.
Ahol a hazunk van az mar nem a varos közepe az mar inkabb a hegyek oldala fele van es tul sok haz tenyleg nincs is a közelünkben.

Nicika!

Hihetetlen mennyit valtozott Szintia is nagyon szep kislanyod van! Hogy vagytok? Mi ujsag cici ügyben? Hanyszor szoptasz egy nap?

Kép
Kép
reni76

Lehet ez az oldal nem müködik amit megadtam, akkor a csaladnak is van egy honlapja ott is talaltok kepeket!
www.ferienhof-fritsch.de

A haz amit lattok a sogie es a felsö szinten van ket lakas amit pedig kiadnak.
Jöhettek nyaralni!! Kép

Kép
Kép
reni76

Mi ettöl a haztol amit a kepen lattok kb. 100 m-re epitkeztünk.

Jo ejszakat mindenkinek!!!!

Kép
Kép
reni76

Viol,minden rendben volt,nem is kell mennünk már többször.Hála Istennek.Volt egy jo poén:anyuka mondja dokinak,hogy nézze meg milyen a gyerek lábfeje,javult-e.Azt mondja doki:sokkal jobb.Mire az anyuka:nem az,a másik.Kép
Én februárban voltam 29,ha éredekel vkit.
Nicika,gyönyörű egy csaj!!!

Kép

Kép
hajnus

Reni én máris jelentkezem a nyaralásra!
Na én is megyek Fábryt nézni.Jo éjt!

Kép

Kép
hajnus

Nagyon gyors fénypostával mennek a palacsinták nyissátok az ablakokat.Induláááááááááááááááááááás!!KépKépKép

Katus!Szólhatsz neki elbírok két pasival is,de asszem a nagyobb energiát a Vinre hagynám ha lehet.Fincsi lesz.!KépKépKépKép

Eszti!Hú mennyi 30-as van itten.Három nappal később két nappal később egy nappal korábban és három nappal korábban születtál mint a Husikám az anyukám az apukám és a Balázs.Hú érthető volt?Iker az egész családom engem is beleértve.Jaj istenem,hogy tudtok horrort nézni nem is értem!Én frászt kapok tőlük.Juj milyen csókos szája van a pasinknak!

Viol!Azért,mert egyszerűen csodálatos a feje a teste szóval szép a fiúcska.Az hancúrt nem szoktam előre eltervezni ez akkor fordul elő amikor reggel már úgy kelek,hogy nem bírok magammal és ez kitart egészen estig amikor ha van kedve ha nincs"De mindíg van muszáj neki bírni a tempót"szexelni kell.És mivel ma sem bírtam magammal a tegnapi élvezetek miatt hát ma is ez a sors vár rá.Úgyhogy hancúrozok én helyetted is és Vero helyett is ameddig csak kell.Ja nem vagyok ám szexmániás!!Bár apa nimfónak hív.

Ági!Betolyok ez nem semmi!!Tudod ilyenkor mit kéne csinálni oda vinni egy dobozba a szart legyen akár az övé vagy az enyém és szépen elé v. ráburítani.Talán kapna az agyához,hogy micsoda undorító féreg.

Reni!Akkor jó ha nálatok nem esett!KépKépKépA tornának vége?Tényleg rendes volt Laráttól,hogy hagyott titeket nem tom mit csinálni.Én bevallom félek a 30-tól.Még van három évem nyár elején töltöm be a 27-et,de ha rágondolok,hogy közeledik a 30 bepánikolok.ez nem tom miért van.A ház nagyon szép és jó nagy.És azt szabad tudni,hogy ez mennyi pénzben van lesz nektek?

Nicika!Egyre édesebb ez a csajszi!!

Na megyek hátha apa elalszik bár akkor felébresztem.

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Gabo!!

Meg egy alkalom van hetfön a tornabol!
A haz pedig k.... sokba kerül pedig a telket ugy kaptuk a Dieter szüleitöl es a pince is megmaradt. Itt korabban egy nyaralo allt es azt bontottuk le. A pincet meg 1847-ben epitettek.
Az arat inkabb euroba irom ugy talan kevesebbnek tünik. 234.000 Euro!!!!!!!!!!! Es csak remeljük, hogy elegendö lesz! Dieter pedig rengeteg munkat maga vegzett el es sokszor jöttek haverok is segiteni.

HAjnus!!

VARLAK!!!!!!!!

Kép
Kép
reni76

Reni!
Ez gyonyoru hely!!! Micsoda kornyeken lesz a hazatok! Marha szep!
Nekunk dollarban (kanadai dollar) volt ennyi a hazunk telekkel egyutt. Jo draga a tietek! Viszont itt az ingatlan a lejobb befektetes. Mi ket eve koltoztunk, es most el tudnank adni kozel 400,000-ert.

Zsani!
Akkor tobb otletem nekem sincs. Kép

Hajni!
Ez a dokit tortenet jo! Milyen ciki! Kép

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Reni!

Nagyon gyönyörű helyen fogtok lakni, irigykedünk!
Jocóval sokat jártunk,(remélem még fogunk is) kirándulni, imádjuk az ilyen gyönyörű helyeket.
Lehet, hogy elmennék a sogihóz, mennyiért lehet ott szobát bérelni?
Tudsz valami internet oldalt ajánlani ahol, jó túra útvonalak vannak a környéketekről,, vagy valami prospektust küldeni, esetleg postán?
Milyen messze vagytok Freiburgtól?
Írhatod az mailre is, ha gondolod.
katus.t@freemail.hu

Eszti!

Én régen a Pitt fiút szerettem.
Most meg teljesen oda vagyok
Hugh Jackmanért!

Kép

Kép

Kép

Kép

Nicika!