Sziasztok!
Én is itt vagyok ám!
Viki örülök,hogy jól sikerült az érettségi találka!
Nekünk jövőre lesz a 10 éves,de,ha megint ősszel akkor már nem megyek,mert akkor szülni szeretnék!
Gani Gabika igen cumizik,általábban,ha álmos,vagy felébred,akkor kel neki,s elalváshoz. Most kapta fel,régebben nem nagyon kellett neki. S azt se mindegy sokszor melyiket adom!
Kia nem semmi,hogy Levi 1 éves lesz,el se hiszem!
Miket fog kapni? Majd csinálj képeket,mert a tortára is nagyon kíváncsi vagyok!
Helga milyen volt a játszóházban?
Tegnap én se vittem le kocsit,mikor mentünk apa elé,de a kis ravasz cipeltette magát,lusta volt menni!
Fiora nagyon jók a képek,hihetetlen,hogy mekkora már Zsófi,s miket tud!
Tegnap csináltam fincsi sütit,majd rakok fel képet és receptet!
Anyu ma is nekem panaszkodott,már sokszor rossz hallgatnom.
Mert én miért nem megyek le 1 hétre,vagy hétvégére úgy,hogy ő elmenne vhova,csak ne otthon legyen?!De hova menne könyörgöm?! Azt se tudja,meg én Gabika mellett hogy tudnék mindent ellátni?:roll:
Megértem őt is.de nem tud mit tenni a munkát nem csinálja meg más helyette,hiába okolja nekem a mamát mindenért.
Amíg a mama jól volt sok mindent megcsinált,nem kellett neki 7végén 5kor kelni,hogy minden kész legyen!
Nagyon ki van,mert neki milyen sors jutott,még 7végén se tud semmit pihenni!
Nem irigylem az tény,de hát tényleg nem tud mit tenni.
Hiába szeretné a mamát otthonba tenni,de erőszakkal nem lehet,meg ott is le kell tenni 1 millát kb,amit nem tudom honnan szedne elő?!
Na mindegy elég a panaszból!
Hallottátok,hogy azt tervezik,hogy már az újszülötteknek is lenne személyi igazolványuk,2 évente kellene újítani. Mert,hogy az a baja a kormánynak,hogy a 14 év alattiak nem tudják igazolni magukat még...
S még egy kérdés:
Nálatok apjuk mennyire veszi ki a részét a babázásból?
Én tegnap nagyon mérges lettem apjukra. Oké,hogy egész héten melozik,s fáradt,megértem. Én meg itthon melozom minden nap,s én is elfáradok.
Erre hazajön,s leül az XBOX elé,s játszik.
Én meg csinálom a sütit,gyerek játszana vele,de nem ér most rá azt mondja!
Hát nem örültem neki,mert nem tudok egyszerre sütni,s gyerekezni is! Játsszon,pihenje ki magát,de tessék foglalkozni is vele rendesen amikor csak tud,mert szegénykém alig várja minden nap,hogy hazaérjen,s imádom mikor ezt csinálja!
Mondanom se kell több,mint 2 órát ott ült a gép előtt,utána meg jött a számítógép.
Jó hintáztak meg mesét néztek,meg énekeltek,de nem igaz,hogy neki nem sok annyi játék??? Nem lehet megunni?