Új privát üzeneted érkezett!

Itt járt már valamelyikőtök? Érdemes elmenni?

http://www.babyoutlet.hu/

Itt is vannak leárazott babakocsik, bár nem tudom, hogy más üzlethez képest milyen az árszintjük.

Kép
Kép
lbernuska

Bocsi! Ezt nem ebbe a topic-ban akartam írni. :-)

Kép
Kép
lbernuska

Nem baj :lol:
Érdemes de,felesleges.Átkocsikázol a brendonba és lehet ugyan azt találod :lol:
Aztán ha kinézel valamit,akkor érdemes körbejárni,hogy hol olcsobb

mimi12

Sziasztok!

Ibernuska!

Én itt vettem a babakocsimat!
A 8. honapban voltam akkor, szerintem ráérsz még megvenni. Én csak szoltam az ismerőseimnek és sorba hordták a babakocsikat. Nekem egyik sem tetszett és vettem egy napi akciosat. Nagyon jol szuperál azota is.

Mimi!
Az esővédőt a Brendonba vettük hozzá.

Lányok!
Nem muszáj fujni kenni a gyereket szunyog és kullancs ellen. Van törlőkendője a Vape-nak. Mi már 2éve azt használjuk.

Sziasztok
Vendég

[quote="halmai judit"]
írta:
halmai judit
Lányok!
Nem muszáj fujni kenni a gyereket szunyog és kullancs ellen. Van törlőkendője a Vape-nak. Mi már 2éve azt használjuk.

Sziasztok

De jó,azt én is megnézem majd.
Amúgy egy ismerősben most volt kullancs.És a doki azt mondta,ha csak a védekezésre,mármint az írtószerekre költenének annyi reklámpénzt,mint az oltás kampányolására,akkor nem lenne dolguk a dokiknak a kullanccsal és a betegségekkel.
Sokan abban a tévhittben vannak,hogy az oltás védelmet ad.Pedig egy frászt.Az védelmet a kullancs terjesztette agyhártyagyuszi ellen ad,meg talán a babeziozis ellen is,csak azt nem mondják,hogy az a ritkább betegség.A lyme kor ellen jelenleg még nincs védőoltás,és az a húzosabb,akár évek múlva is jelentkezhet,amire az ember már nem is emlékszik,volt e kullancsa valaha.

mimi12

Sziasztok!

Ma voltunk Babaexpo-n és bár még a 4D-hez kicsit volt a porontyunk, azért végre Apa is megcsodálhatta leendő gyermekét. No és végre a szívét is hallhattam!!! El is sírtam magam... :-D Mostanában "kicsit" érzékeny vagyok.

Apa azóta teljesen rákattant a babakocsi és bababútor témára. Az expo-n megtaláltuk álmaink babakocsiját: CAM Cortina Evolution X3, csak rohadt drága, kb. 180.000.- Ft. :-D Szóval szerintem ez marad az álom és nézünk majd vmi olcsóbbat.

Judit!
Persze, még nem akarunk venni semmit, csak nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást. Nem beszélve arról, hogy az anyagi részére is időben fel kell készülni.

Mimi!
Amikor kicsi voltam, rengeteget jártunk kirándulni a szüleimmel és bennem mindig volt egy csomó kullancs. Akkor persze még korántsem volt ilyen rossz híre ezeknek a dögöknek. Ki tudja akkor is mit lehetett összeszedni tőlük...

Kép
Kép
lbernuska

Nézd Bernus mit találtam
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... cikk=V_859

Szerintem a mózeskosár tök felesleges,és ahogy látom,ez a kocsi is,jelentősen olcsobb anélkül.Lehet mire oda juttok,jóval olcsobb,vagy akciós lesz,vagy esetleg használtat is találsz.
Szerintem nyugodtan lehet nézni az ilyen áru kocsikat használtan is,mert annyira nem strapálják le őket.

Kullancs.Na ja,iskolás korunkban bennünk is bolt bőven,és sosem csináltak belőle ilyen nagy felhajtást,pedig akkor is ugyan ezeket a betegségeket terjesztették.

mimi12

Sziasztok!

Kullancs:
Én nem vagyok az oltás híve, hisz a gy.orvos részletesen elmondta, hogy akor fertőz a kullancs, ha több mint 24 órát szívta a vért. Átgondolva nem tartom valószínűnek, hogy ennyit benne legyen a lányomban hisz kirándulás után ugyis fürdés és tüzetes átvizsgálás van nálunk, persze nem kizárt, hogy.........
Egyébként mi nem sürűn járunk olyan helyre! Bár tavaly a kutyánk sehol sem volt a kerten kívül és szedtem ki belőle kettőt is!!!!

Ibernuska!
Szerintem is vadássz használt kocsira, és lehet, hogy az álom babakocsi valósággá válik. Nem kizárt. Annak idején a pihenőszéket és a játszószőnyeget is használtan vettem, de sikerült olyat kifognom ami teljesen újnak tűnt.

Sőt én a ruhák nagy részét is turkálóban szoktam venni. Most találtam itt Érden egy ujabbat. Nagyon jó minőségű, sokszor márkás ruhák vannak.
Sőt, láttam használtba 3 kerekűt, ha érdekel leírom az üzlet címét!!!

üdv mindenkinek
Vendég

Mimi!
Köszönöm a linket! Ez még nagyon hasznos lehet másra is, nemcsak babakocsira! Szerinted miért felesleges a mózes? Ennek a kocsinak sem dönthető vízszintesig a támlája. Bár mindenhol azt mondják az eladók, hogy egy pléddel ki lehet küszöbölni azt a kis szintkülönbséget. Hány hónapos kortól lehet már döntött támlával vinni a babát?

Zsand!
Hát valószínű, hogy használt lesz a babakocsi. Inkább legyen jó minőségű, de használt, mint valami gagyi újonnan. Légyszi add meg az üzlet címét! Benézek hozzájuk valamikor. Előre is köszi!

Szép vasárnap délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Ibernuska!

Nemtudom, hogy kiságyatok van-e már, de tegnap az expressz oldalán láttam egy kiságyat baldachinnal, ágyneművel, jó minőségű kisággyal 25000 volt!

Ma én itt vásároltam van kismama ruha is és gyerekruhák is! Át kell nézni, mert van köztük ilyenisolyanis.
Érdi kapu üzletház Budai út 24.
ez az elmű iroda mellett van.
Vagy ha így jobban tudod az OTP másik oldala, tehát az otp épülete, de a lakótelep felől.

A másik üzlet pontos címét nemtudom, de leírom, hogy hol van, nem érem el azt aki tudja a pontos címet.

A 70esen mész kihajtasz a stop shoppos körforgalomból mintha mennél a Peny-be. A körforgalom után úgy 200 méterre jobbra van az üzlet. Ki van írva, hogy angol bazár, nézd meg a múltkor jó babakocsik voltak. Ha otthagyod a számod hívnak, ha lesz új nekik.

Voltunk ma az Apehba, mert úgy kiszúrtam magammal, hogy elfelejtettem aláírni a bevallásom, hát rengetegen voltak.
Aki oda megy kaját vigyen magával.

Üdv mindenkinek!

zsand
Vendég

Bernus!
Ha jól számolom Te télen fogsz szülni.Ugye?
Na vannak pl 5000ft os textíl mózesek.Azokt tök jók,simán be lehet egy ilyen babakocsiba is tenni.Mire jön a jó idő,adigra meg,nyugodtan lehet a baba a babakocsiban is.
Ja és,hogy is fekszik a baba a pocakodban?
Én a Szabit sokat hordtam a hordozóban,abban még véletlenűl sem vizszintesen feküdt.
Én nem tudom,ez a vizszintesen fektetés a babakocsiban,szerintem egy jó reklámfogás.Éhen halnának a gyártók,ha senki nem vene drágán babakocsihoz tartozó mózeskosarat.

mimi12

Sziasztok!

Látom a vásárlás a téma.

Ibernuska!
Ez a bolt a Riminyákin van:
ALBERT ÜZLETHÁZ
2030 Érd, Gellért u. 2.

Telefon/Fax: 06-23/361-215

Nyitva tartás:

H-P: 8.00 – 18.00 h, ebédidő: 12.00 – 13.00 h
Szo: 8.00 – 13.00 h

BERGON babakocsi mintabolt:

* 40 különböző modell, 2 év garancia
* mózeskosárral háromfunkciós változatban
* autobaby hordozóval négyfunkciós változatban is kapható
* a világon egyedülálló színválaszték
* Bergon hinta
* Bergon kiságyak

Ha mindenképpen ujat szeretnél. Amikor voltam akkor még bölcső is volt. Van a BERGON-nak is háromkereküje és mozessel.

Sziasztok Kép
Vendég

Zsand, Judit!
Ezer köszönet és hála a sok infóért! Lecsekkolom majd mindet!

Mimi!
Mint tapasztalt anyukára, hallgatok rád. Meg a pénztárcánk is ezt súgja. :-D Egy-egy babakocsi a mózessel jóval többe kerül, mint anélkül. A Turbo Kölyök-ben láttunk babakocsikat 60-70e Ft-ért textil mózessel, nekem az is szimpi volt...

Kép
Kép
lbernuska

Bernus!Bőven elég a textil mózes!!Azt is lehet,esetleg az álomkocsit megveszitek,és egy olcsó textil mózest bele.AZ télire bőven elég,ráadásul meleg is.Mire itt a jó idő,adigra meg már nem is fog kelleni a mózes.SZerintem tök felesleges+ tízezreket kiadni csak azért,hogy legyen mózeskosár.
Amúgy anno a lányomnak volt,mert akkor az volt a módi.
Augusztusban született.Míg jó idő volt,ki volt támasztva a lányom mindennel,hogy ne lötyögjön a mnagy mózeskosárban.Oké télen jó volt de,ennyi.Januárban már 5hós volt a lányom,és ha ébren volt,már akart felülni a mózeskosárban.Nem igazán csípte ébrenlétben :?

mimi12

Sziasztok!

Jó régen írtam már...de időnként olvaslak benneteket:-).
Szeretnék egy kis segítséget kérni lányok. Képzeljétek kistesónk lesz....8-9 hetes kismama vagyok:-) Nem terveztünk, így alakult, de nagyon boldogunk vagyunk:-). Csütörtökön megyek a dokimhoz akkor kezdjük a vizsgálatokat (egy uh-t már csinált, amikor észrevettem, hogy készülődik valami). Lassan el kéne mennem védőnőhöz....de azt sem tudom hogy megy ez Érden. Segítsetek legyetek szívesek, hogy hová kell mennem? Ha esetleg tudnátok telefonszámot azt is megköszönném. Mi Parkvárosban lakunk........
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Szép napot kívánok mindenkinek!
Üdv
Peni

KépKép
peni

Peni!
Juj de,jó!! :lol:
Jó nagy kalappal neked a kismamasághoz!
Le kell menni a központba,az orvosiba védőnőhöz.
Parkvárosban,merre,hol laktok?Mert utca szerint vannak a védőnők,és a rendelésük is úgy van.A mi védőnőnk,pl terhesrendelést pénteken tart de,jó bejelentkezni telefonon,mert rengetegen vannak.

mimi12

Peni ezt találtam neked.Remélem jó a tel szám
Felső u. 39. Tel: (23) 365-232 / 153 mellék

mimi12

Hali!
Bocsi a zavarásért!
De hátha.....

Továbbított üzenet:
Érden, az utcánkban találtam 3 kiscicát, az anyamacska nem volt sehol. Nagyon féltem, hogy elütik őket, ezért behoztam őket, de nálunk nem maradhatnak.
Ezért: 3 kiscica gazdát keres!
Egyelőre annyit tudok róluk, hogy a szemük nyitva van, élénkek,egészségesek. Szerintem eddig csak anyatejen éltek, mert a tálból evés ivás elég viccesre sikerült. (De megették a párizsit, és a tejet is meg tudták inni)
2 fiú, egy lány.
A cicák Érden vannak. Azóta már 5 nap eltelt, és a cicusok féregtelenítve lettek, a kedves megtalálónak köszönhetően.
Érdeklődni:
taskob@t-online.hu
KépeK és kapcsolat:
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=194666

június 10., 10:32
Kérem, segítsen aki tud!
Üdv.
Andi
andi68

MIMI!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a drukkot is!:-) Megpróbálom kideríteni a telefonszámon melyik védőnőhöz tartozom:-). A Sóskúti úton lakunk egyébként....tényleg utcák szerint van a felosztás? Nem is gondoltam......
ÜDv
Peni

KépKép
peni

Igen utcák szerint van.A Sóskútiba csatlakozik a mi utcánk is.lehet ugyan az a védőnő megy majd hozzátok is (a Melinda).?
Ő tök aranyos.

mimi12

Tényleg Peni!
Ti nemszoktatok ide a(Fényező u-ba) játszóra menni/jönni?

mimi12

Mimi!
Köszi a továbbképzést babakocsi témában! :-) Már értem, hogy a textil mózes miért jobb a nagynál!

Peni!
Nagyon nagy gratula a babához! :-) Meg tudom erősíteni Mimi által megadott védőnői tel.számot, de nekem a 160-161-es mellékekekt írták fel. Szerintem azért, mert a rendes rendelőjüknél csőtörés volt és most átmenetileg más szobákban vannak. A kartonozóban megmondják, hogy hol találod őket.

Kép
Kép
lbernuska

Szia Peni!

GRATULÁLOK!

Ugy emlékszem hogy ugy volt irva a védőnéninél a kiirás, hogy kerületek szerint. Én sem igazodtam el rajta, valoban jobb a telefon.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Még egy kis ovi téma. Ami teljesen felháborító!!!!!!!!!!!
Ma azt hallottam, hogy az egyik oviba /talán Kutyavári, de ez nem biztos!!!) az elutasítottak közül 16(!!)an fellebeztek és mind a 16gyermeket felvették!!!
Hát kérdem én, ha fellebezésnél volt 16 hely akor felvételinél MIÉRT nem????

csak gondoltam ezt megosztom veletek!!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Zsand!
Ez tényleg felháborító!!
De tudod a legfelháborítóbb számomra az,hogy sok óvóda+vezetősége totálisan hülyére veszi a szülőket.
És sajnos sok esetben a szülők nincsenek tisztában a jogaikkal,és nem járnak a dolgok után.
Ennél az esetnél látszik,tudták a szülők,hogy nem utasíthatják el a gyereket,mert oda tartozik,a szülők dolgoznak a gyerek elmúlt 3éves,..stb.
Ilyen anno volt nálunk is,mikor a lányom ment oviba.Ott egy kiscsajt visszautasítottak,mondván anyuka otthon van a kicsivel.Na a csaj személyesen ment be az önkormányzathoz
panaszt tenni,és még segítettek is neki megírni a levelet(mert azért nyoma kell,hogy legyen).Ugyanis az önkormányzatnál közölték,az nem indok,hogy az anyuka otthon van a kicsivel,attol ha a gyerek oda tartozik,fel KELL!!,hogy vegyék az oviba!!
Volt is ám belőle balhé.Valószinű az önkormányzat jól odakoppintott az ovinak,mert szeptemberben a vezetőnő ,nagyoncsúnyán nézett az anyukára és nem egysze hangoztatta,hogy a 27.gyerek a csoporban.
Na aztán anyuka megmondta,adig míg a Budaörsi oviba,Érdről,Törökbálintról,Biáról hordják a gyerekeket,és a vezető fel is veszi őket,adig maradjon kussban,ha olyanról van szó,aki a háta ablakábol látja,az óvóda udvarán játszó gyerekét.

Én tuti biztos vagyok benne,hogy az itteni ovikis tele vannak,olyan gyerekekkel akik,nem körzetesek,és jó a protekciójuk.

mimi12

Sziasztok!

Hát az tuti biztos, hogy ezt az ovi kérdést protekcióval gyorsan meg lehet oldani. Mint minden mást. De azért azzal a gyerekkel sem bánhatnak túl kedvesen az óvónénik, akit fellebbezés, meg önkormányzati utánajárás után vesznek fel!

Nálunk a szomszédban van egy "magán bölcsi", egy alapítvány üzemelteti, és a 70 éves szomszéd nénink + 1 fő segítség van kb. 10 kisgyerekkel egy picike udvaron, meg a házban. Nem tudom, hogy rendes állami bölcsikben-ovikban mi megy, de itt állandó a kiabálás: "Nem meg mondtam, hogy gyere ki a homokozóból!", "Azonnal gyere le a csúszdáról!"... elég sokat sírnak a gyerekek. Szóval a bánásmód nem túl szimpi, főleg úgy, hogy gondolom a szülők fizetnek ezért rendesen.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Én is úgy gondolom, hogy sajnos a gyerek issza meg a levét, ha már az önkormányzat intézkedik.
A barátnőm az ovi szomszédja hát már hallotta, hogy szólj anyának, hogy korábban jöjjön érted!!!
Most mennem kell mert a lányom igényt tart rám, de ezt még folytatnom majd!!!
üdv
Vendég

Folyt.köv:

Gusztustalan dolognak tartom, hogy ma nincs hely, de holnap van méghozzá 16(!!!!)
Az unokahúgunkat is úgy vették föl a bölcsibe protekcióval, egyébként elküldték!
Ovi téren nekünk is lett volna protekciónk, de nem akartam igénybe venni, nehogy ezért más szemmel nézzenek a lányomra, persze ha nem vették volna föl lehet, hogy igénybe veszem.
Sajnos nekem meggyőződésem, hogy a protekciós gyerekek más bánásmódban részesülnek. Hisz az ovónő is ember, persze ez nem mindig rossz értelemben van.

Már egy ideje emésztem magam. Eddig minden mozdulatát láttam, ismertem, szeptembertől pedig a nap jelentős részét nem velem fogja tölteni. Háát nekem is még emésztenem kell ezt.
Bár igyekszem a gyerek előtt ezt nem kimutatni!!!

Már megint dörög az ég.

Ki mit csinál hétvégén? Nálunk bababuli lesz. Légvár, sok gyerek meg bográcsozás. Remélem az időjárás kegyes lesz velünk.
Üdv mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Látom az örök téma az ovi.
Megkérdeztem a védőnénit hogy mennyi az esélyünk jövöre. Azt mondta hogy most sok gyerek visszamarad az oviban, de jövöre ök mennek suliba igy több gyereknek lesz hely. Persze ha a körzetibe iratom, amit én nem szeretnék. Szerintem oda járjon oviba ahova suliba fog, mert igy a barátai lehetnek az osztálytársai.

Zsand!
A szoktatás nem csak a gyereknek szoktatás, hanem az anyukáknak is. A nagyfiamnál amikor ott kellett hagynom az oviba, hazafelé még sirtam is. Pedig ugy jöttem el hogy boldogan játszot nem volt vele gond. De nekem akkor is nagyon rossz volt! :cry:
Csak nem szülinapja lesz a lányodnak?

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Láttátok hogy délután jég esett? Ha nem megmutatom:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/183038
Vendég

Sziasztok!

Berni, én jobban éreztem magam kettesben a babával, mégha "kezdő" is voltam. Egyébként míg nem volt gyerekem nem mertem megfogni másét, nehogy "kárt" tegyek benne, de mikor Bubó megszületett valahogy minden természetes volt, tudtam, hogy fogjam meg, mit kell csinálni, ez úgy jön..... úgyhogy te is fogod tudni! Igen, ezek fizetősek.
Biztos, hogy lesz kedvetek a következőhöz is! :D
Aztaaaa, jó árak vannak babakocsik terén... Mi nem is vettünk az elején. Én kenguruban hurcolásztam Bálintot, amikor már nem bírtam akkor vettünk, de azt sem sokat használtuk, mert legtöbbször autóval közlekedtünk. Levegőzni meg egy régi babakocsiba tettem ki. A mózesnek én nem sok hasznát látom. :wink: "Szegény" kezdő szülőkkel annyi hülyeséget megvetetnek....(köztük velem is :wink: ) na majd a másodiknál fele annyit sem fogsz megvenni :wink: :) Pl. cumisüveget, cumit is vettem, de minek? :roll: Bubó cumizavaros lett tőle....

Peni, hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!

Zsand, én is ezen törtem a fejem.... minek lehet fellebbezni, ha elvileg nincs több hely, ha meg van, mért nem veszik fel rendesen. :roll: a szomszédunkat is elutasították és fellebbezett, elment, "sírt" nekik egy sort, hogy el kell költöznie, dolgoznia kell, blablabla és felvették! Persze dolgozni még nem dolgozik, fősulis....
Minket sem vettek fel, így maradunk együtt még egy évig(vagy ki tudja meddig :wink: )

Mi szülinapozunk hétvégén. Anyósomék most tudnak jönni, így előrébb hozzuk egy kicsit. Az én anyumékkal meg két hét múlva újra buli :wink:
sylph

Judit, de durva.... érdekes, nálunk nem volt jég.
sylph

Judit!
Itt sem volt jég,sőt nagy eső sem,csak nagy dörgés :lol:
Viszont pár napja itt szakadt az eső,a jég szélvihar volt,és akkor állítólag meg felétek nem volt eső.Vagyis a szomszéd szülei valahol a Riminyákin lent laknak,és ott állítólag nem is esett.Itt meg jégvhar volt.

Sylph!De jó Lili mindjárt 1éves lesz??Majd rakjál fel képeket a szülinapról!

Ovi.Tudjátok én azt tartom felháborítónak,hogy rengetegen protekcióval bekerülnek.Ráadásul úgy,hogy anyuka otthon van a kicsivel.Ne sértődjön meg senik.De szerintem kicsit túlzás,hogy otthon vagyok az 1év körüli kicsivel,és a nagyobbat benyomom protekcióval a nem körzetes oviba,ezzel elvéve mástol lehet akár a megélhetést.Ugyanis ha telenyomják az ovikat nem körzetes protekciós gyerekekkel,akkor lehet aki oda tartozik,anyuka a megélhetés miatt menne dolgozni de,nem tud,mert már nem jut hely az oda tartozó gyerekének.EZ a felháborító!!
Mert nincs bajom a protekcióval de,elöbb vegyék fel azokat akik tényleg oda tartoznak,és tényleg dolgozni menne a szülő!!

mimi12

Ja és új ovi.Na már tudom hová épül majd állítólag.Tölünk gyalogosan kb 10percre(sem).
Na állítólag ezt 1-2éven belűl átadnák.De ebből nem lesz itt megint semmi,ott semmit nemcsinálnak,még csak a gaz sincs lenyírva nem,hogy valamit áskálnának.
Nem lesz ebböl itt 2éve belűl így semmi. :?

mimi12

Judit!
Nálunk csak szimpla eső volt dörgéssel, de jég semmi! Húzzuk-halasztjuk, de minél előbb meg kell kötnünk a házra a lakásbiztosítást. Nem örülnék, ha egy jégeső szétverné pl. a tetőablakainkat és itt állnánk biztosítás nélkül.

Sylph!
Hát az biztos, hogy első gyerekét várókra minden szart rátukmálnak! Azért is örülök, hogy itt vagytok és tudtok ilyenekben tanácsot adni. Pont azon gondolkodtam, hogy kell-e a gyereket sétálni vinni? Hisz itthon is ki tudom tenni az erkélyre, vagy az udvarra, úgyis levegőn van. Nyilván azért nem fogok vele napi 24 órában itthon ülni, de gondolom egy ilyen levegőzés ugyanúgy megteszi, mint a séta, ugye?

Csajok!
Bölcsi-ovi kérdésben Pesten is ilyen áldatlan állapotok vannak vagy csak Érd van ilyen kivételesen rossz helyzetben? Én győri vagyok és a barátnőm a gyerekét ugyanabba az oviba iratta Győrben, mint ahova annak idején ő is járt, pedig területileg egyátalán nem oda tartoznak. Lehet, hogy vidéki városokban azért jobb a helyzet... Nem fűzök hozzá sok reményt, hogy bármi is változni fog ezen a téren mire nekünk szükségünk lesz rá...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Felhívtam az Sztk-t a számon amit kaptam tőletek és kiderítettem hogy ki a védőnőm. Rucska Tiborné Ági.......ismeritek?
Mobil számot nem sikerült szereznem...azt mondták hogy menjek el a rendelési idejére az Sztk-ba.
De jó lenne ha ismernétek esetleg.......
Üdv
Peni

KépKép
peni

Szia Peni!

Sajnos nem ismerem a védőnénid! De ahogy elnéztem, mindegyik kedves, aranyos. Hozzátok is mentek otthoni látogatásra? Az enyém mondta, hogy kellene jönnie, de mivel az anyukák ilyenkor még dolgoznak, nem nagyon tudnak vele időpontot egyeztetni, mert az ő munkaideje véges. Ezért nálam még nem is járt. Hát ha ennyire jól érzem magam, nem is fog, mert kötetlenben dolgozom és jövök-megyek egész nap...

Mindenkinek kellemes hétvégét! Nálunk vendégjárás lesz, remélem az időjárás fog a grillezésnek kedvezni! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Ibernuska: NÁlam nem volt még de még én sem nála :lol: . Felhívtam a rendelőt azt mondták pénteken rendel a védőnő 10-től 12-ig. Majd a jövő héten odaszaladok délelőtt. ÉN is dolgozom, bár kötetlen a munkaidőm jobban örültem volna ha lehet időpontot kérni......Na mindegy végülis talán ha rá tudom venni magam a jövő héten elmegyek hozzá.
Amikor az első gyerekemet vártam akkor jött a védőnő lakásra is környezetet tanulmányozni vagy mi a fene :wink: . MOndjuk akkor még nem itt éltünk.

KépKép
peni

Sziasztok!

Szokott valaki a Netről letölteni mesét, filmet vagy esetleg zenét???Kérdeznék tőle párat.

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Mimi, ovi téma: a protekciót én sem szeretem, én is vihettem volna munkáltatóit, hazudhattam volna, de nem szeretek. Mi az esélytelenek nyugalmával jelentkeztünk, hátha.... de így sincs tragédia, jól elleszünk itthon. :lol:

Berni, én alig alig vittem sétálni a gyereket, jó volt otthon is a friss levegőn, tologattam a kertben.... :wink: Mit dolgozol?

Hogy telt a hétvége, lányok?

Nekünk jól sikerült, grilleztünk. És délután még anyuék is megleptek minket! Úgyhogy folytattuk az ünneplést. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 09:03-kor.
sylph

Sylph!
Tüneményesek a gyerkőceid! Lili most volt 1 éves? Nagyon boldog szülinapot neki!

Végzettségem szerint építészmérnök vagyok és most egy építőanyag nagykernél vagyok területi képviselő. Az irodám itthon van és sokat kell utaznom, de szerencsére csak Pest megyén belül.

Húúú... nálunk is volt grillezés a hétvégén. Ákosnak május végén volt a születésnapja, az enyém meg jövő héten lesz, így hétvégén Áki anyukája volt itt felköszönteni bennünket, most hétvégén meg az én szüleim jönnek. Apu nagy ezermester és segít még egy-két apróbb hibát kijavítani a házon.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Nálunk is volt grillezés és nagyon jól sikerült a gyerekzsúr.

Ibernuska!
Építészmérnök? Nem tervezel házakat? Nekünk konkrétan garázs lenne aktuális.
Macerás egy területi képviselő munkája? Én valami ilyen állást szeretnék, mert azt gondolom azért ez valamennyire kötetlen, én osztom be az időmet ez tényleg így van vagy álomvilágban élek?

pusz sziasztok
Vendég

Sziasztok lányok!

Sylph!
Nagyon jok a képek! Szépek a gyerekek és a gyepetek. Gratula a kislányodnak hogy már igy totyog, nagyon ügyi!

Sziasztok
Vendég

Zsand!
Sajnos nem tervezek. Mikor fősulira kerültem, álmaim netovábbja volt, hogy tervező mérnök legyek, de menet közben jól elvették a kedvemet tőle. Beltenyészes egy szakma...

Eddig kivitelezésben és értékesítésben dolgoztam, de utóbbi áll hozzám a legközelebb. Cége válogatja, hogy milyen lazaságot, kötetlenséget enged meg. A mostani cégemmel nagy szerencsém van, tényleg csak néha kell bemenni a központba, amúgy mindent biztosítanak az itthoni munkavégzéshez (fax, laptop, internet...), de emellett sokat kell partnerekhez (tervezőkhöz, kivitelezőkhöz, építkezésekre) járnom, az időmet én osztom be, van egy irányszám, hogy hány látogatást kell egy héten megcsinálni, de a forgalom a lényeg. Ha azt hozod, nincs gáz. Szerencsére nálunk még nem építették be a GPS-t a kocsikba, így még szabadabb az ember. Persze a fizetés nem konstans, de van egy fix alap, meg a többi juttatással (mint cégautó magán használata...) együtt azért jól jövök ki.

De dolgoztam már más értékesítő cégnél (szintén építőipar), ahol az irodában kellett csücsülni és onnét kellett partnerekhez kijárni... szóval elég változó, hogy melyik cég hogy oldja meg. Van, ahol csak jutalékos fizu van, na olyat nem vállalnék be. Az viszont tény, hogyha mozgalmas munkára vágysz, az értékesítőé az. Nem kell 8 órát egy helyben ülni, lehet jönni-menni-intézkedni. :-D Én élvezem. Főleg azt, amikor nőként megjelenek egy műszaki egyeztetésen és 10-15 pasinak osztom az észt. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Szia Jpne!

Tök jo volt az évzáró! Nekem nagyon tetszett ez a megoldás.
Ott voltál ugye?

Szia
Vendég

Sziasztok!

Ibernuska!
Jó lenne valami ilyen munkát találni. Ha valakit érdekel egy barátnőm keres a turkálójába beugróst Pestre ha kell küldöm kit kell keresni.

Képzeljétek!
A héten itt van a bátyám és a lánya Lilike aki két hónappal és két nappal fiatalabb mint a lányom. Nagyon jól elvannak a csajok.

Tegnap voltunk a KJikába a lányom szobájába szerettem volna sötétítőt ami tetszett volna az 34000 lett volna, hát nem vettünk. Az ő szobájába két nagy ablak van, hát azért nem semmi szerintem.

Megyek gazolni a lányokkal. Szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Zsand!
Függönyt érdemes kis szalonokban is nézni.Lehet ott olcsobb.Bár nem bizti.A sötétítő nagyon drága.Ennyiért simán redönyt is felszerelnek.Nevetséges na!!

mimi12

Sziasztok!

Zsand!
Nekem az egész házba olyan függöny van ami dupla és fekete szálak vannak a belsejébe. Teljes sötétet ad! A Diegoba vettem, sok szinbe van de csak egyszinű, nincs minta rajta.

Sziasztok
Vendég

Zsand!
Én a Bétexre esküszöm! Ott a választék is nagy (sőt talán túl nagy, alig bírtam legutóbb is választani) és mindig vannak ilyen-olyan akciók, no meg olcsó és drága anyagok is. Van egy üzletük a Lehel úton, meg a Budaörsin is. De lehet, hogy van még több is. http://www.betex.hu/hu/openpage

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Ibernuska!
Valahogy nem is jutott az eszembe a bétex, pedig ismerem és ismerősök is szép függönyöket szoktak ott veni, ugyanis én szoktam nekik megvarrni.

Szerintetek miért nincs a mi ovinkba szülői csak menni kell beszoktatásra és kész. Azért csak kéne, vagy rosszul gondolom? Légyszi erre reagáljatok.

Még egy kérdés:
Dorinám egy nap 3*pisil reggel, alvás előtt, este fürdésnél, nem is sokat iszik, én azt gondolom ez nem túl sok. Szerintetek????

megyek mert fölkelt az aprótalpú.

üdv mindenkinek Zsand
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?