Új privát üzeneted érkezett!

Azt hiszem megyek alukálni... Most még lehet... Kép
Sziasztok!

Kép

nadine81

Katus,
egész jól bírom, ahhoz képest, hogy mekkora, jól elvagyunk együtt, nem meseríti meg túlságosan a napjaimat! Kép Az alvás természetesen csak oldalt vagy hanyatt megy, de ez már midegy, tulajdonképpen ez is kényelmes. Cipőelvétel is megy még, amivel hadilábon állok az a zokni! Kép Azt úgy oldom meg, hogy valahogyan oldalról, szóval nem szemből... Ami abszolút nem megy, az a fazonigazítás... Kép Az Apa reszortja... De már nem sokáig!! Kép

Ha Máté játszogat, akkor azért nem olyan rossz a helyzet, ugye? Remélem bírja azért. Olyan rossz lehet gyerekként, sőt, babaként betegnek lenni. Kép Felnőttként is sz@r, akkor pláne piciként... Majd csak jobb lesz! Tényleg, mire eljön az igazi tavasz meg a nyár, már el is felejtitek ezeket a nyűgös heteket! Kép Kitartás! Kép

Jóccakát! Kép

nadine81

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Szép álmokat!

Kép

katus78

Nadin! Tényleg hatalmas lett a pocakod! Kép A kiscsaj pár napon belül kíbújik! Női megérzés! Kép

KépKép
nicika

Óóóó, akkor megint én nyitom a napot! Kép

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Kép

Ne bántsátok az órát, inkább ugrás ki az ágyból! Kép Bár lehet, hogy már mindenki fent van, csak babázik, gyerkőcözik, dolgozik, stb! Kép

nadine81

ÁÁÁÁ, akkor mégsem én kezdtem!! Amíg kerestem a képet, megelőztél!! Na nem baj... Kép
Jesszus Nici, ne idegesíts!! Kép Majd holnap doktor Szöszi megmondja a frankót! Kép

nadine81

De basszus, én még mindig nem érzek semmit... Ami arra utalna, hogy jönne... Tök csend van, ugyanannyit mocorog, mint eddig...

nadine81

Akkor vajon hogy indítok? Fájással vagy vízzel?? Kép

nadine81

És ti hogy vagytok?? Kép Vannak friss képek? Gondolom vannak, mert őket rengeteget lehet fényképezni! Teszel majd fel ide? Vagy az oldaladon vannak újak?

nadine81

Nadine!Húúú mi volt esteKépKépKépKépKépRá gondolok beleborzongokKépKépKépKépKépNa itt be is fejezem.szép nagy a pocakod,de mindha kicsit lement volna nem?Vagy csak én vagyok kancsal?Egyre jobban izgulok érted,értetek.KépKépKépKépKépHolnap majd kiderül mit mond a Berkes.Kiváncsi leszek.

Katus!Talán most egybe lezajlik nála minden aztán hosszú-hosszú ideig nem is lesz majd beteg.

Reni!Reggel néztem a híradót a magyar 1-en és ott láttam,hogy havazott a Fekete erdőben.Te atya ég!!

Tök szupi ez a kocsi csak az a bajom vele,hogy alul nincs kosár!Na,de sebaj kaptuk és ez a lényeg.Képzeljétek nem viseli el a Husi ha ide ülök a gép elé.Ezt pár napja kezdte el.Ide mászik és nekiáll hisztizni.Biztos allergiás a gépre.
Vendég

Na de Gabííííííííí!!!! Kép Ilyet leírni!!! Kép Vagy megemlíteni!!!! Kép Ejnye!!! Kép Azért az új ágyra vigyázzatok ám!!!! Kép
Anyu is azt mondta ma reggel, hogy szerinte lejjebb van, de én nemtom. Nem tudnám megmondani... Igaz, ő ruhában látta, nem fedetlenül... Kép Passz. Most viszont nem mindig érzem totyogás közben, hogy nyomnának lentről... Kép
Tényleg, ilyenkor, amikor ideülsz, Levi mit csinál? Mivel köti le magát?

nadine81

Ja az ágyunk már kicsit nyikorog.Túl igénybe van véve.Azt mondják ha leszáll a pocak könnyebb "elcipelni"és nincs nyomás!Nem tom nekem végig nehéz volt.
Ilyenkor ide veszem az ölembe v. hisztizik.Most épp a székében eszi a kenyeret meg a virslit.ezzel elvan úgy fél-egy órát.
Vendég

Gabiék tegnap esti párbeszéde:
(bocsi, Gabi... Kép)

KépKép

nadine81

KépDe ha majd megszülsz ilyen szép leszel.
Vendég

Ez muris!Nem harakszom.KépKépKép
Vendég

Gabi,
ok-s, úgyis csak vicc volt... Kép
Óóóó, én most is ilyen szép vagyok!!! Kép
Álmomban... Kép

nadine81

Persze így is szép vagy midjárt kutatok is egy képet ha találok.
Vendég

Eszti,
most hallottam a hírekben, hogy Japánban (vagy Kínában...) egy pasit kiküldtek egy üzletből, mert órák óta csak olvasgatott bent és nem akart vásárolni. Kiment, és visszament egy beindított láncfűrésszel, megfenyegette a tulajt, majd letette maga mellé járó motorral és olvasott tovább... Végül a rendőrök vitték el a pasast...
Szóval vigyázz! Kép Ha valaki nem enged olvasni, inkább számolj el előtte 10-ig, nehogy baj legyen belőle... Kép

KépKép

nadine81

Gabi,
ne ám, mert még elpirulok!! Kép

nadine81

KépKépKépVan két dzsuvás amit muszáj volt felraknom persze te a középső vagy!KépKépKép
Vendég

Szép napot!
Én minden reggel fél 7 kor kelek.Megyünk a suliba.Kép
Micsoda témát találtatok igy bemelegitésnek!

Kép

Kép
hajnus

Ezt itthon is be lehetne vezetni néhány boltba!
Vendég

Gabi,
épp ezt az oldalt néztem én is... Kép Kép Kép
Aranyos a középső kép! Kép
Különben az előbb próbáltam valamit keresgélni azon az oldalon a 18+ kategóriában neked, de egyszerűen nem volt egy sem olyan szalonképes, hogy feltehettem volna... Kép

Hajni,
szia!! Kép Látod, Gabi kezdte... Kép Persze, mert neki lehet... Kép
Melyik suliba jártok?

nadine81

Na megyek megnézem azt az oldalt mik vannak!

Szia Hajnus!
Vendég

Ki mit főz ma? Én csirkét sütök... nyam-nyam... Kép

Kép

nadine81

Gabi, vigyázz, nagyon durvaaaa... Kép

nadine81

A szencsit!Tényleg nincs szalonképes.Bár tudnék mit feltenni,de nem akarok senkit megbotránkoztatni.Én majd este főzök mint midíg valószínű főzeléket.Ma paprikáskrumplit eszünk a Levivel.
Vendég

Persze nem nyersen, hanem így:

Kép

nadine81

Megyek, meg is nézem kiolvadt-e már szerencsétlen, vagy nyűglődik-e még picit...

nadine81

Na épp kakil a husim.KépPersze pelusba.A csirke fini szeretem nagyon.Na megyek kiszedem a sz....l!
Vendég

Viol,irigykedsz,mi??
A szt.Istvánba jár,másodikos.
Mi is paprikáskrumplit eszünk,Isti meg halrudat,mert nem eszik meg semmilyen főzelékfélét.
Szerintetek lesz eső?Ma kéne mennünk csipőszűrésre.

Kép

Kép
hajnus

Azt mondták,hogy ma nyugat felöl felszakadozik a felhőzet és délután már nap is lehet.Nekem is el kéne mennem itthonról.Talán nem lesz eső.
Na az én fiam meg a seprűvel birkózik éppen.
Melyik az a szt.István?
Vendég

A Kurucdomb alja,Pócsi u-val szemben.
Én meg megyek lassan Istiért,aztán hazarohanunk.Délbe gyors szopi,utána irány a kórház.Fél 2-től van,de jó lenne 1re odaérni.A multkor is tömegnyomor volt.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
jaja, irigymirigy... Kép Ez van. De eljön még az én időm is!! Kép
A Szt. István most nekem sem ugrik be. Mármint úgy, mint suli... Mint pasas, igen. Kép
Eső talán nem lesz... De hát ez ugye sosem biztos...

Gabi,
majd egyszer Levi is...
Kép

nadine81

Hajni,
így már megvan! Kép

nadine81

Most voltam kint igen hideg van asszem nem megyünk ma sehova.

Hajnus!Írd majd meg mi volt a kórházban.
Vendég

Na, lelépek kicsit, pipifűszerezés előtt takarítgatok picit, nehogy futni kelljen, aztán mit hagynék itt magam után... Kép

KépKépKép

nadine81

Viol,csak győzd kivárni!

Kép

Kép
hajnus

Na végre,hogy be tudtam lépni!A tököm kivan már ezzel a Bababnettel,hogy mindíg van valami gáz!KépKépKép
Így fogok riszálni este apa előtt!KépKépKépKép
Vendég

Sziasztok!Én sem tudtam belépni.Gabó!Láttam az nlc-én is irogatsz.Nagykanizsán még megvan a billa?Dolgoztam ott 2hetet amikor itthon nyílt a billa ,oda kellett menni betanulni.De felmondtam mert csak takaritani kellett.Utáltam de Nagykanizsa tetszett.

KépKép
kola2

Megint itt a tél?Nagyon hideg van.

KépKép
kola2

Igen ott is bent vagyok.Te hát én is a Billába dolgoztam nyitástól ott voltam.akkor lehet,hogy onnan vagy olyan ismerős.Kár,hogy leléptél,mert kurva jó"bocsi,de így igaz"társaság jött össze.Imádtam ott dolgozni meg is szakadt a kis szívem mikor költözünk és ott kellett hagynom őket.
Vendég

Melyik részen dolgoztál?Én csemegén voltam.

KépKép
kola2

Én a zöldségen voltam.
Vendég

Sziasztok!
"Itt van az ősz,itt van újra..."de most nem tetszik mert tavasznak kéne lenni.Rohadt hideg van.

Katus!
Remélem jobban van a kis mosolygós!
Ha sikerült megnéznetek mindkét részt,holnap felugranék érte mert akkor eldobnám a Violnak is!
A film amit adtál nagyon jóóóóóóóóóóó!Egy nyomozócsajról szól akit bele akar valaki keverni egy gyilkosságsorozatba.Azt is vissza tudom holnap vinni mert már csak pár perc van hátra belőle.

Viol!
Az anyukáknak hinni kell.Ha azt mondja lejjebb van a poci az úgy is van.Az én anyukám csak egy pillantást vetett rám és megmondta,hogy terhes vagyok.
Nekem semmi de semmi tünetem nem volt közvetlenül azelött mielőtt megrepedt volna a magzatburkom.Aztán 11 óra múlva már anyuka is voltam.Szerintem nem kell feltétlenül érezni valamit is előtte.Kép

Be kell szereznem egy láncfűrészt!Kép

Gabóca!
Részleteket akarok!Kép

Amint nekiállok netezni a Szonja abban a pillanatban csak velem akar játszani.Addig tojik rám.Õ sem szereti ha nem vele foglalkozom.

KépKép
eszti76

Levi detto!Hát úgy kezdődött,hogy komolyan meséljem el?Megteszem!!
Vendég

Húúúúúú 8fok van nálunk.Asszem sütök egy kis palit délutánra.Nyami Ez lesz az elő édesség apának.Ha Ha Ha
Vendég

Meg kell zabálni ezt a kölyköt.Cappucinót iszok kicsit belemártottam a kis kanalát most meg nyújtogatja,hogy még!KépKépKépKép
Vendég

Nem kellenek a részletek mert elszégyenlem magam!KépKép
Dobj nekem is egy kis palit.Én a nutellásat szeretem legjobban.Kép

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?