Szia Mindenkinek!
Eszti!Együttérzésünket küldjük,és egy nagy adag kitartást.Jobbulást gyönyörű csöppödnek.
Nem is tudom,ilyen nehéz helyzetben mit lehetne még mondani...Sokat gondolunk Rátok.
Bogi!Csatlakozom a korábban szólókhoz.Kislányod tényleg dícséretet érdemel.Bátran viselni egy rovarcsípést nem kis dolog.Főleg ilyen csöpp korban....
Engem is felzaklat,ha csípés áldozata leszek,bár én allergiás vagyok a legkülönfélébb csípésekre.Majdnem mindig van velem kalcium.A Balatonon is kellett bevennem,bár "csak" pókok csípkedtek össze...
Már előre félek,hogy a viszolygásomat beleplántálom kisfiamba,pedig szeretném elkerülni.Néha rémálmaimban Marcit megszállják a rovarok,s emiatt sírva ébredek;ilyen háttérrel nehéz lesz kitartanom elhatározásom mellett.Az előttem álló jó példákból merítek erőt.
Korábban írtam,hogy én is ismerősnek talállak.Együtt ki fogjuk találni,hogy hol találkoztunk.
Hajni!Karácsony körül szeretnénk belevágni a kistestvér projektbe,talán addigra le tudok adni annyit,hogy ne kelljen 140grammos diétát tartanom a várandósság ideje alatt.És addigra Babintim is elég nagy lesz ahhoz,hogy ne legyen a szopi elhagyás akkora törés.Persze,lehet,hogy ez butuskaság...
kislányt szeretnénk.De ha a második is fiú lesz,az sem lesz baj.
Itthon úgyis sok nő sürgölődik (anyusom,két húgom,én,és még a háziállataink is lányok
).Biztos trükköt nem tudunk a baba nemének befolyásolására,de az biztos,hogy a peteéréshez közeli együttlétből inkább fiú (mert az xy-os hímivarsejtek gyorsabbak,de rövid életűek),az annál néhány nappal korábbi együttlétből lány (mert az xx-es hs-ek lustábbak,de hosszabb életűek és kitartóbbak) születik.Miket ki nem derít a tudomány!?
Szorítunk,hogy Nektek vágyatok szerint sikerüljön...
No,Jányok!Ma sem jutottunk el a baba-mama talira.
Elindultunk,de annyi elintéznivalónk akadt odafelé ("egy éves" gyermekorvosi ellenőrzés,futóműbeállítás,bevásárlás...),hogy végül a cél előtt visszafordított a fáradtság.A meleg plusz kivesz belőlünk.Ne kövezzetek meg,de imádom ezt a kánikulát.Mindig is sejtettem,hogy mediterrán típus vagyok;csak legyen elég ásványvíz a kezem ügyében...
Reméljük,jól telt a délutánotok,pancsoltatok helyettünk is.Ha készültek fotók,szívesen megnézegetném.
Mennyi a belépő?Ma utánanéztünk a Cziráki árainak (arra is jártunk
).Kicsit megdöbbentünk.A 3 órás felnőtt belépő 1800.-ft.Csak 18 óra után 750.- a kedvezményes,és ha jól értettük,még a csöppségnek is váltani kell jegyet.Persze már zsibongott egy kicsit az agyam,így előfordulhat,hogy az első döbbenettől hallucináltam.
A talikkal kapcsolatban már nem is ígérek semmit.Most úgy tűnhet,hogy szavahihetetlen vagyok,ám ez nem fedi a valóságot:a körülmények áldozatává válok unos-untalan.
Azért bizakodó maradtam.Éééééés továbbra is szívesen összefutnánk veletek.
Cukorterhelésen túlesett
Kismamáknak gratula!Pocaklakóknak jó fejlődést!
Szerettem volna még mesélni Marcimról,mert sokat fejlődöttés számtalan olyan közös élményünk van,amit szívesen megosztanánk Veletek,de látom,már megint bő lére fogtam,úgyhogy legközelebb.
Puszilunk Benneteket!