Hékás!
Gyula tényleg szép, mi is szeretjük, szoktunk is nyáron átjárni csavarogni, meg persze fürdeni.
Akkor látom neked is "jó" anyósod van
Én is tudnék regényt írni az enyémről.
Náluk is kényelmetlen az ágy
, sőt nekem minden ágy kényelmetlen, ami nem a sajátunk
Pár éve vettünk matracokat, na azóta nem fáj semmim alvás után!!!Mndom is mindig, hogy bárhová költözhetünk, de a matracok nélkül nem megyek egy centit sem!
Igen, a Ráksayban keresek,első körbe, mert az van a legközelebb, és Pesten nekem ez az elsődleges szempont
Költözés:én szeretek költözködni, helyet változtatni, jönni-menni.Szeretem a változatosságot, és ez már a sokadik költözésünk lesz, szóval van rutin.Pakolni is majd csak csüt-péntek fogok
Agyban már megvan hogy mit hogyan, hová, így "csak" csinálni kell.
Debrecenhez nem köt semmi, Szoboszlón lakik rokon, de évente csak 1x találkozunk, így nem fognak hiányozni.Itt "csak" a helyi fórumos ismerősök fognak hiányozni, velük már többször is taliztunk.
Tényleg, ti szoktatok talikat szervezni??
Na meg innen amúgy is el akartunk már költözni a hülye szomszédok miatt.Szóval már várom
Zsamin!
Bocsi, de az ovis téma is aktuális, ui. már idén be kell iratnom, hogy jövőre járhasson.Ha esetleg tudsz ajánlani...köszi
Játszóterezést én is várom, nyáron Emilinek sem volt gond az alvással!
Köszi a "lelki segítséget"
Persze, taliban benne vagyok!!Amint nem lesz 3 méter hó, na meg belejövök a gyerekkel való BKV-zésbe.
Ettől vmiért nagyon parázok, olyannyira, hogy már rémálmaim is vannak.(elhagyom, ellopják, ilyesmik
)Azon is agyalok, hogy fogunk bölcsibe járni-már ha felveszik egyáltalán-, ha esik az eső???Mert eddig ha esett, vagy nagyon esőre állt, akkor bent kuksoltunk.
Babakocsira esővédő:Emili sírna alatta, meg én sem tudok egy kézzel babakocsit tolni, másikban ernyőt tartani.
Biztos én vagyok a béna, de ez van.Amúgy is utálom az esőt.
Az meg hogy mindkettőnkre esőkabát...hááát...szintén nagyon gázosan hangzik.
Ja, kocsit nem vezetek, mert nem tudok-bár van jogsim, de minek???
Szóval reménytelen eset vagyok