Zsuzsó, Hát mázlid van ezzel a kaja-üggyel
Én ugyan imádok főzni, de csak ha olyan hangulatom van, és ha van, aki lefoglalja a gyereket, és nem sertepertél a lábamnál. Metr tuti akkor kapaszkodik fel a lábamnál, ha mondjuk olajban sütök valamit
Én pici esküvőt szeretnék Sőt, én Gyulán szeretném, mert olyan szép... De apa nem akarja itt, mert akkor a szertartásra nem jönne el senki a vacsoravendégeken kívül
Szóval valószínű Pesten lesz, 2011. szeptemberében
Anyósék. Hát nem egyszerű a dolog. Meghalnak az unokáért, de csak ha itt vagyunk. POnt ma mesélte anyós, hogy mivel ritkán látja az unokáját, nem kötődik hozzá, így nem is hiányzik neki. Csak akkor sír, amikor eljövünk, mert egy hétvége alatt összeszoknak. De aztán a következő találkozásig megint semmi hiányérzete... Odavannak a gyerekért amikor találkoznak, de "nem akarják kisajátítani", ezért vonulnak ki, ha ott vagyok. Hogy én is lehessek kettesben a gyerekkel... Na mindegy, nem értem őket. Meg sem próbálom megérteni. A lényeg, hogy éjjelre átvállalja Marcit, és mi alhatunk. Csak ne lenne kényelmetlen az ágy, amin alszunk
Orsi, biztos nagyon odalesz kistesóért. Csak nehogy "agyon-nyomja" a nagy szeretetével... És szerintem nehéz lesz vele megértetni, hogy attól, hogy kistesó, még nem játszhat vele azonnal
Pankaa, az tény, hogy hagynak minket. Bár ma pont rosszkor kopogtak be
És azt tényleg nagyon kedvelem, hogy simán itthagyhatjuk Marcit, nincs belőle probléma. Ha sír is, ketten megbirkóznak a dologgal. Mondjuk nem mindig úgy, ahogy kellene, tegnap is este 10 körül értünk haza a moziból, és még fent volt Marci. Mert nyűgös volt, de játékkal elvonták a figyelmét
A doki a Ráskayban rendel. Úgy tudom, ott kerestetek, nem?
Már csak hatot kell aludni, és költöztök... Milyen érzésekkel vágsz bele? Várod, vagy sajnálod otthagyni Debrecent?