Gabi!
Nagyon aranyos a kisbabátok! Az első videón olyan, mintha beszélne, vagy ásítana egy rövidet.
Nagyon édes. És az Einsteines videó se semmi! Nemsokára megismerhetitek személyesen is!
Eni!
Ha télleg hasfájós Beni, akkor a védőnő biztos meg tudja mondani, mit vegyetek. Annyi minden van, szerintem mi mindent kipróbáltunk: infacol (be se vette a szájába), espumisan szuszpenzió, gripe water. Igazából egyik sem segített. Kinőtte. De ze is babafüggő. A védőnőnk azt mondta, 6 hetes korára kinövi, nem tett, sőt 3 hós korára sem. 4 hónaposan volt 2 jó hetünk, azóta pedig fogzik Zsombi. Szóval nem könnyű.
Én soakt lejártam egyedül sétálni, amikor még ilyen picurka volt Zsombi. Odaadtam Zolinak, anyósnak, anyának, hogy lötyizzetek vele, nekem szükségem van friss levegőre. Sőt, a védőnőm mondta, hogy olykor menjek el egyedül vásárolni, papírokat intézni, fodrászhoz stb. Ettől még nem vagy rossz anya, sőt, ezáltal leszel jobb, mert türelmesebb leszel a Kismanóval.
Tejcsi: az egyik itteni barátnőmmel beszélgettünk, hogy odaadtuk ismerősöknek ingyér a tejcsit a fagyóból. A kis fodrászomnak elapadt, alig 2 hós a babája. Én meg itt néha tényleg a depresszió legmélyebb bugyraiban vagyok, a lelkem sokszor darabokban, mégis annyi tejem van, hogy éjjel alig várom, hogy Zsombi felkeljen szopizni. Ennyit arról, hogy teát akartam neki adni éjszaka... És arról is, hogy csak az tud szoptatni, annak van teje, aki akar/ja. Persze én akarom, de nem ragaszkodom hozzá, és mégis, nem fogy.