Sziasztok!
Jajj, de csodás idő volt ma!!! Előny - tök felvidított, meg voltunk sétálni is, hátrány - feltűnt, hogy mennyire mocskos a hajlék... így aztán porszívóztunk délután a nagylánnyal...
Apropó, séta! Ma volt alkalmam kipróbálni egy Peg Perego Aria-t, így hát már két márkában is kompetens vagyok
Szóval, Anikó, igazad van, ez a kocsi maga a tökély egy ennyi idős gyereknek, mint Ancsi (bár elaludt közben és nekem kicsit meredek szögben volt még akkor is, amikor teljesen hátrasöntöttem), és VÁROSBAN!!!! Szuper könnyű, keskeny, kényelmes a gyereknek, nagy a tárolója, szóval minden igaz, de! ezek az utak nem kedveznek a kis kerekeinek...
Gyöngyi,
köszi a cipős tippet, ha szép idő lesz csütörtökön elsétálok a piacra. Annyira még nem sürgős a dolog, úgyhogy jól körbenézünk. Az a helyzet, hogy nem adtam még Ancsinak kenyeret reggelire. Csak néha, rágcsálni. Mert teljesen kikészülök már attól, hogy nem találok egy egységes nézőpontot. Mindenhol mást találok. Kaptam egy könyvet karira (Kismama babaszakácskönyve), és úgy döntöttem, azt követem. De ő csak 1 éves kor körül ajánlja a pékárukat... Na, sebaj, mivel már elvesztettem minden reményem, és talán nem nyírom ki a gyerekem, kipróbáltam a kenyeret, tápiba mártogatva... Merthogy csak úgy "szárazon" kiköpködte... Csúszott neki, de nem evett ebből sem mennyiséget... De így legalább valami tápi is lement. Tízóraira a gyümölcspépbe meg puffasztott rizst tettem, így rághatta és egész sokat lenyomott... Ebéd? Csak az kell neki, amit én eszek. Úgyhogy azt kap. De abból is alig eszik. Biztos egyébként a foga miatt is van ez, ennél már volt sokkal jobb is a helyzet. Próbálkozom én, csak néha elkeseredek. Magamban, Neki nem mondom
Ibolya,
Nohát, akkor, ha nem esik az eső és van kedved sétálni, csütörtökün kimehetünk a piacra...
Most a nagyim nem jöhet közbe...
Bébicsősznek is felfogadlak majd, csak mst úgy érzem, bármit kibírok Ancsival! Hihetetlen pihentető, hogy egyedül van, a másik "fgyerekem" meg hazament
Szandra,
köszi szépe a professzionális tanácsot cipő ügyben! Megnézzük a magmát is, a kis kék pipellője onnan van, de hát ez kocsicipő...
Csodaszépek a királylányaid és egyre jobban hasonlítanak! Kérlek, a dokinéni elérhetőségét add meg nekem, és azt is meséld el, hogy elég telefonon felhívni, és Rád hivatkozni, vagy először be kell Hozzá menni a rendelőbe?
Adrienn,
örülök, hogy tetszett a nyáridézésem
Nálatok még karácsony van? De jó
Mi leszedtük múlt hétvégén, olyan fura volt utána a lakás...
De lesz mé karácsony! Csak most legyen egy kicsit tavasz...
Tényleg szép nevet választottatok, a férjem is Dóra lett volna. Anyósom annyira lányt akart, hogy nem is volt fiú nevük. Megszületett Atti, mondta a doki: gratulálok, kispöcsös. Hogy hívják? Anyósom: Dóra...
Ja igen és én is pedagógus vagyok... legalább ebbe a klbba bevesztek?
Benettke,
gratulálok a beszerzésekhez!!! Jajj, én nagyon szerettem a babakocsit nézegetni amíg még pocs voltam. Ott állt a gardróbban, mozdulni sem lehetett tőle, de nemengedtem levinni a pincéba!!! Most is szeretem, de azért.... az a fordítva tolás nagyon jól jönne néha. PL szélvihar...
Jah és a mi kocsink is fekete-kék... A gyerek benne a színfolt
Így nem kellett azon paráznom, hogy mibe öltöztessem a kiscsajt, a kocsihoz minden ment!
Szóval a sötét kocsiknak is megvan ám az előnye! Tegyél képet a beszelrésekről lécci-lécci
Anyag-ügyben nem tudok nagyon segíteni...
Jó, de drága anyagost tudok a Nagy Lajos király úti Minimanó épületében. Olcsó anyagosokat meg a nagykörúton, van egy csomó, +bolondultunk, aaakcióóóó, meg ilyenek vannak kiírva, szinte mindegyik villamosmegállónál van.
Hordozókendő: ebből is van olcsób, meg drágább. A szőttesek drágábbak, de állítólag jobbak, kényelmesebbek. Itt a babaneten is van hordozókendős topik, a csajok úgy tudnak lelkesedni egy kendőért, mint a sógorom a kocsijáért
Az enyém a legolcsóbb kiadás, vékony vászon. Szeretem, kényelmesebb, mint a kenguru, mert nem terheli annyira a gerincemet. Ancsi is szereti, de nem alszik benne, a kenguruban viszont igen. A kenguru viszont csak 9 kg-ig jó, a kendő addig, amíg bírjátok, mindketten. Sokan hároméves gyerekeket is tudnak benne hurcolni. Ha kendőt veszel, érdemes tanfolyamra menni, én magamtól tanultam meg, de csak pár kötést tudok... Azt mondják, a kendőben lehet házimunkát csinálni, na, ez szerintem nem igaz. Persze lehet, hogy csak azért, mert törpe vagyok... mondjuk porszívózni tudunk így. Jobb a kendő nyáron, mert szellősebb és télen, mert, ha nagy kabátod van, befér alá a csomag... És bár nem látszik rajta, nagyon biztonságos a kicsinek is a kendő. Elvileg bele lehet kötni újszülöttet is, Ancsi négy hónapos volt, amikor hagyta magát. Kenguruba 5 hetesen raktuk először, nagyon szerette. Kengurut ne vegyél, kölcsön tudom adni a mienket, ha kéred...
Ildi,
na igen...
A Deichmant is megnézem. Nekem is kéne már valami cipő. DE annyira pici a lábam, nem hiszem, hogy lenne nekem való...
Akkor holnapra drukkolok a fotózáshoz
Anettet puszilom!
És azt hiszem mondtam már, hogy örülök, hogy szereted Ancsi blogját.. Én is szeretem Rékáét és Dávidét
Cini szerdán?
Anett,
hát nem mondom, hogy könnyű volt a mamámmal. De most már örülök, hogy bevállaltam, állítólag mostmár jobban van. Minket most egy darabig nem kíván látni. Modjuk megértem. Egyedül van öt éve, és akkor hirtelen belecsöppen 10 napra egy pörgő családba.... Nem lehetett könnyű neki sem.
Farsangban mi is benne vagyunk!!!!
Anikó,
Cini szerdán?
Egyébként szerintem tudnád, hogy mit csinálj a gyerekkel, ha baj lenne. Én nem végeztem sem tanfolyamot, sem eü sulit, mégis tudtam, hogy mit kell csinálni Ancsival, amikor félrenyelt és elkezdett lilulni...
Szóval, csak pozitívan! A hsz elején írtam esetemet a PPAriaval