Sziasztok!
Kicsit el vagyok megint veszve
Azért olvasgatlak Titeket!
Mennyien szültünk Seregély dokinál! Én is nála szültem mindkét kismanócskámat. Szerintem is rendes volt.
Norri
Elküldenéd annak a védőnéninek az elérhetőségét? Megkérdezném én is, hogy tudna-e segíteni, mert Dorkám már nagyon nem akar szopizni, s talán tudna nekem is segíteni. Előre is köszi.
Nálunk Dorka már egy párszor a hasáról a hátára fordult, de vissza még nem, bár már emelgeti a lábát.
Képzeljétek már két napja óránként ébred éjszaka, nem tudom miért, de nagyon fárasztó. A foga miatt lehet, nagyon nyáladzik?(Naponta többször kell ruhát cserélni. ) Ma jön a doki beadni a négyhónapos oltást, majd megkérdezem mit lehetne csinálni, mert kezdünk fáradni. Úgy sajnálom, mert ő is elég fáradt.
Timci
Nekünk igaz kölcsönbe, de rácsos járókánk volt. Petike abban állt fel, s járkált körbe a rácsokba kapaszkodva. A hálósban ezt nem tudja. Szerintem a rácsos mindenképpen jobb. Bár azt hiszem, most nem veszünk, bár ki tudja.
Mogyo
Igaz kis mosolyalbum Ágika! Nagyon édi! Jaj, majdnem elfelejtettem, utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!
Falevél
Sárikának is nagyon boldog névnapot! Bocsi, hogy csak most, el vagyunk havazva.
(az én kislányom a második neve Sára, papa csak így szólítja
)
jaj, mennem kell, Dorka ébred!
Sziasztok
Andi