Sziasztok!
Ki vagyok ettől a monornettől komolyan
már délután sem volt kapcsolat,persze felhívni nem lehet őket.
épp akartam írni,hogy hívott a Szandra,hogy a Tamival mi van,és hogy lehet,hogy kihagyjuk a játszóházat...(2-3 nap lappangási idő)
erre nem tudtam írni,de aztán eszembe jutott,hogy mi ezen a víruson túlestünk szerintem az ünnepek alatt...nem emlékeztetek,hogy írtam a Dávid egész éjjel hányt,pont a két ünnep között. Így meg úgy érzem valamilyen szinten védve vagyunk. Igaz megint csak keveset tudtunk találkozni a lányokkal,de azért jó volt.
Kata!
Nagyon ari a pocakod!hát te sem sokat híztál hallod.,ha nem tudnám nem mondanám meg,hogy ikreket vársz.
A lányok már csak ilyen szófógadóak!
emlékszem tavaly decemberben én is kértem a Rékát,hogy ne szülessen meg 10-én,
vizsgáztam angolból és ráhuzott még 3 napot.
Hát akkor hajrá természetes szülés!
Jó a hajad
mit csináltak vele?
Épp néztem,hogy 100 nap múlva születnek meg a babók
Andi!
Látod ezt érzem én is,hogy keveset adok neki.
Azért,ha úgy vesszük egy üveg bébi kaja egésznap......
. és az a két deci tápi este meg reggel,a többi szinte csak nasi
Én éppen e miatt,úgy gondolom,hogy genetikai okokból duci. Majd megnyúlik ő is,mint a bátyuska.
Ti már hol tartotok?
Dávid se evett sokat,de ő szopizott és amiatt volt nagyon duci. Ő 1 évesen már 12 kg volt,és szinte csak szopizott. Nála is 1 bébikaja volt a mennyiség,a többi szopi meg gyümi/zöldcsi.
Azért gondolta az Ibolya,hogy átrakja a játszóházat hétfőre,mert péntekenként elég sok emberkének nem jó,mint például Anettnek sem,de a hétfő viszont igen. Szandrának viszont a hétfő nem jó,de viszont ez ma jutott eszembe,hogy hétfőn ti nem úszni mentek?
szóval még egyeztetések folynak ez ügyben...jó lenne tudni előre,mert akkor oda tud szólni telefonon.
Szandra!
Remélem Tami már jobban van.
szegéynkém!
Gyöngyi!
Tudod mi jutott eszembe,hogy mostanában alig raksz fel képeket a lányokról,pedig egy időben bombáztál a jobbnál jobb fótokkal.
Tetűszűrés alakul? Bírod még?
Ja Réka is sokszor kakil
Ibolya!
csak azért nem gondolom,hogy a táptól duci a Réka,mert Dávid sosem kapott tápot.és ő is ugyanilyen volt,sőt,mint mondtam két kilóval több is ennyi idősen.-csak beszéltük a játszóházban
Lányok!
Emlékeztek Maja anyukájára a Mikulás buliról?
mondtam neki,hogy nyugodtan írjon ő is -
ne csak olvasson :wink: igaz már regisztrált valamikor,de nem aktiválták a felh. nevét. ,de megígérte,hogy írni fog.
Na remélem el tudom küldeni.....
puszi:Ildikó