Új privát üzeneted érkezett!

Még egy kis infó, akinek hasznos...

Ingyenesen buszozhatnak Szolnokon a kismamák
2007-06-22 13:23:06
A szolnoki közgyűlés döntött a kisgyermekes családok helyi tömegközlekedési támogatásáról. Szalay Ferenc polgármester sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy hatályba lépett az a rendelet, amely alapján a 3 évesnél fiatalabb gyermeket nevelő szülők ingyen utazhatnak a Jászkun Volán buszjáratain.
Természetesen csak annak a kismamának, kispapának vagy nagyszülőnek jár a méltányosság, aki a családban a GYES vagy a GYED szolgáltatásaira jogosult és a kisgyermek szolnoki lakóhellyel rendelkezik. Az erre vonatkozó kérelmet a szociális támogatások osztályán lehet benyújtani. A nyomtatvány beszerezhető a polgármesteri hivatalban vagy letölthető a www.szolnok.hu honlapról.

A Jászkun Volán a jegypénztáraiban a jogosultságot megállapító határozat felmutatásával, egy darab igazolványkép és egyszeri kétezer forint befizetése ellenében egy speciális utazási igazolványt állít ki a jogosult szülő részére. Ezzel egyidőben kapja meg az érintett azt a bérletjegyet, melyet havonta térítésmentesen kell megváltania, amíg a gyermek be nem tölti a harmadik életévét. Azok a szülők, akikk már júliusban ingyenesen kívánnak utazni, még júniusban keressék fel ügyfélfogadási időben a hivatalt.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee
Én is olyan miniben látom a táblit. A régit is lementettem és ott nagyban megnéztem.
Mikor mentek legközelebb Uh-ra?

KAti
Nem irigyellek a házfelújítás miatt.

Katlina
Hogy vagytok? A cici szellőztetés tényleg nagyon jó! Én is sokszor lecsatoltam a melltartót és úgy rohangáltam :oops: :lol: szép látvány lehettem :P Egy pár hét után ezek a gondok megszűnnek ám!
Nekem egyszer volt sebes a cicim -még a legelején- én a medela tejes zacsikkal kaptam ajándékba egy krémet az csodákat tett!
ez egy medela termék a neve:
PureLan™ 100
A szoptatás által megviselt repedezett mellbimbó ápolásának természetes szere a 100 %-os tisztaságú lanolin (gyapjúzsír) kenőcs. Színező anyagot, tartósítószert nem tartalmaz.
Használata:
Fejjen ki egy kis anyatejet, kenje be vele a mellbimbót és a bimbóudvart.
Hagyja megszáradni. Ezután vékony rétegben kenje rá a kenőcsöt.
A kenőcsöt nem kell lemosni szoptatás előtt, íze semleges.
Használható a nátha alatt kipirosodott orr, vagy száraz kézfej ápolására is. 7 és 37 grammos kiszerelésben kapható.
a medela .hu-n meg tudod nézni

Szóval elég lenne csak lanolint venni de nem tudom ezt így árulnak e.

Cleo
Én imádom a meki kajákat :oops: Szoktunk is járni. Timi a sültkrumplit szereti és a pipigolyócskákat is megeszi. Én mindenevő vagyok :lol:

Elin
Ezek szerint jó ez a zetpol cipő? Nektek is van? Én úgy szeretem megtapizni amit veszek de így a neten keresztül nehéz.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

[b]Lányok![/b]
Lehet nem voltam elég érthető, de most nem az a lényeg, hogy olvasható e a tábli. Ahhoz hogy véglegesítsem meg kéne kapnom tőletek a képeket. Az lenne a fontos, hogy megnézzétek, hogy jó lesz e így az adatok, képek elosztása, a tábli színe, külleme... stb. És várnám a képeket, mert az egész tábli azért módosult, mert egy pár hónappal ezelőtt jeleztétek, hogy jó lenne, ha lenne a tábliban kép is a csemetékről és esetleg rólunk.
Sóval! Várom a képeket!!!!!!!!
szilbee

Petri! Nekünk nincsen. Ugyan vettem volna, de mivel nem volt Lilcsi méret, nem jött össze... :cry: :cry: Hexe szólt, mikor a Szecskán akciósan adták, csak már későn mentem, nagyon mérethiányos lett a készlet.
Amúgy tetszene, engem nem is a kérge aggasztott, az klassz, hanem hogy vászon...ugyan, meddig tartana az én még azért elég sűrűn bukdácsoló lányomnak?? A velúr cipőtől meg óva int mindenki, mert nagyon gyorsan megkopik az eleje, és nagyon csúnya lesz...
De később biztosan fogok rendelni innen a honlapjukról...nagyon szépek és jó az áruk is...

Szilbee! A tábliba milyen babaképet küldjek? Aktuálisat? Újszülöttkorit? Amilyet akarok?
Anyuci neve alá meg jobb lenne a születési dátuma....mert bár elmúltam 38 is, azért még lennék egy pár évig 37 :wink: :lol: !!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Amilyen képet szeretnél, olyat teszek be. Lehet majd folyamatosan aktualizálni, ha akarod akkor akár havonta kicserélem a képet a gyerkőcökről.
A szülinapi dátum jó ötlet! Akkor nekem se kéne mindig aktualizálni az éveitek számát! Többiek?? Javaslat elfogadva??
szilbee

hali.

jó a születési dátum ötlet-úgyis módosítani kéne az enyémet is-már 28vagyok :lol: .Szilvi.-mekkorák legyenek a képek? (nekem bizti idő még megvarázsoltom :oops: )
Nekem tetszik a tábli külleme

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Ha eredeti képet küldtök, az teljesen jó! Le tudom kicsinyteni és megvágni, azzal nem kell nektek foglalkozni. A postafiókom meg elég nagy, hogy elbírja a képeket (20 MB-os). :D
Akkor ha a többiek is úgy gondolják, a kép mellé el lehet küldeni a születési dátumot is.
szilbee

Szóval 1024 MB-t akartam írni... :oops: Gondolom ki lehet találni, mikor kelek baromi korán. :roll: ( Megint 5-kor... :cry: :cry: )
szilbee

Szilbe !

Én szerintem marad az a kép amit küldtem nekd, remélem meg van még. Vagy újra küldjem?

A kis drágám ma korán kezdte a napot már 3:30 kor fenn volt. De szerencsére most alszik. már vagy hatóra óta.

szép napot mindenkinek.

Kép
kbernadett

Betti!
Igen megvan! A te neved mellé tegyem vagy Bettike neve mellé?
szilbee

Betti!
Ti nyertetek a mai koránkeléssel. :( :(
szilbee

hát szilbe mindegy mivel mind a ketten rajta vagyunk, vagy esetleg küldhetek még egyx képet a kicsiről? amit meg a kicshez teszel be?

Kép
kbernadett

szilbe igen épp rátok gondoltam hogy nah ma biztos nem ti keltetek fel a legkorábban:-) :-S
eléggé kómás vagyok most is már :-(

Kép
kbernadett

Betti!
Igen! Küldj képet Bettikéről! :)
Szerintem ha teheted, pihenj le egy kicsit. Én is azt teszem mindjárt. :) 8)
szilbee

Szilbee!

Hát szeretnék pihenni de még most sül a krumpli meg össze is kell pakolnom, szóval még millió meg egy teendőm van.:-S

Ha máshol nem is remélem a gyerekágyon meglátogatlak ha korábban "szülsz". Olgával is ott találkoztunk:-D

Ha küldök képet akkor ide ki tudnál rakni egy pár képet Bettikéről? Meg a másik topicba? Mert én még nem tudtam vagyis nem volt időm ezt a programot megszerezni.

Segítenél nekem ebben?

Puszi

Kép
kbernadett

Igen! Persze! Küld el a képeket a címemre és felrakom őket! :)
szilbee

szilbee!

Elküldtem

Ha nem baj nem raknád fel a másik topicba is?
Bocsi nem akarok pofátlan leni de én már annyizsor próbáltam de soha nem sikerült

köszi mégegyszer
Majd ha nagy leszek meghálálom :D

Kép
kbernadett

Betti Bettikéjének képei!! :)

Kép Kép
Kép
Kép
szilbee

Betti!
Később is nyugodtan küldhetsz képet!
:)
szilbee

ITT is köszi szilbee aranyos vagy nagyon:-D

Kép
kbernadett

Nincs mit! 8) Személyszerint nagyon örülök, hogy vérge láthattunk Bettiről képeket! Küldj, majd olyat is, ami portré! Azt be tudnám tenni a tábliba is!
szilbee

Sziasztok!

Betti, Szilbee, látom termeltetek ma :lol: Szilbee, én csak nagy képet tudok küldeni, nekem is megteszed, hogy lekicsinyíted?

Ma semmihez nem volt kedvem, a fejem is fáj, olyan utálom napom volt. Holnap megyünk Csongival a Shrek 3-ra :lol:

Petri, mi újság Timivel? Még mindig gyakran kéri a cicit? És kivel fürdik? Megbékült apával?

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee
mAjd akkor én is küldök képet de jelenleg a laptopon nem műkszik a net, ezen meg nincs kép. A tábli nagyon szupi lesz! Hogy van ennyi időd és energiád még ezzel is foglalkozni? Levente hagy gép előtt ülni? Timitől lehetetlen, ha itt ül valaki akkor addig hisztizik amíg fel nem vesszük és akkor nyomogat össze-vissza mindent. :x

Elin
A vászoncipő szerintem bírja addig amíg ki nem növik. Pont ma néztem Timinek hogy belenőtt a 21-es szandiba :shock: ha ilyen rohamban fog nőlni a lába venni kell egy nagyobbat is a nyáron.

Évi
Köszi kérdésedet, ma az apja fürdette Timit én egyáltalán nem voltam bent és nem sírt :D Most visszaemlékezve cicizés is kevesebb volt persze nincs is olyan meleg.
Képzeld ma késődélután kimentünk Püspökibe a Tisza partra. Én már 4 éve nem voltam :cry: Csaba nem szereti :cry: De ma rábeszéltem :D Olyan jó nagy partja van és sokan voltak pedig fújt a szél. Timi jót homokozott és a lábát belelógattam a vízbe. Tetszett neki. Én barom nem vettem fel füldőrucit és így nem mártóztam meg. :evil:
Milyen volt a Shrek 3?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Persze! Küldjétek nyugodtan a normál képeket! :)

Petri!
Levente délután mindig nagyot durmol, így olyankor van időm táblizni. Egyébként napközben meg csak akkor tudok én is bekukkantani a fórumra, mikor egyedül játszik. Nagyon kis önálló, elég sokat van el magában. Mondjuk lehet hogy azért, mert miután párom is elmegy melóba, mindig egy nagy játszódival kezdjük a napot. Aztán akkor van időm még, mikor tízóraizik, mert ugye már egyedül majszolja a gyimilcseket. Szóval jó dolgom van! 8) Majd nem jövök ennyit, mikor meglesz a kistesó!
szilbee

Hali lányok!

Tegnap grillparty volt nálunk, azért nem jelentkeztem!Nagyon jól sikerült, a férjem volt fősulis osztálytársai voltak nálunk.

:P Imike megint engem igényel az éjszakai alváshoz. Nagyon örülök neki, mert amikor megszültem átszokott apára, bár akkor nem bántam, mert nagyon fáradt voltam. Azért így is elég fárasztó, mert én mindig felkelek betakarni, így hol az egyiket etetem éjszaka, hol a másikat takargatom, de nem baj, mert imádom őket!
Apa, meg azt mondta, hogy elszerettem tőle az alvókáját! :twisted:

Betti!

Cukik a képek Bettikéről!

Kati, köszi a melltartóbetétet, tegnap ki is próbáltam, de képzeld, alig hogy betettem, oldalt, vagy valahol kifolyt. Nagyon béna vagyok, lehet nem is jól tettem fel. te tudsz valami jó módszert rá?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi
Nekem aventes tejgyüjtő kagylóm (vagy mi a szösz) volt/van. Nálam is mindíg kifolyt valahol a tejcsi. :x Azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Nem is használtam sokat inkább áttértem a mosható melltartóbetéthez.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!!!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást bilizés ügyben :)
Jelentem megtört a "jég"!!!!!Dia tegnapelőtt 1x már pisilt a wc-be a kis ülőke biztos nagyon megtetszett neki,mert azóta is folyton a wc-re jár :lol: :lol: :lol: Igaz nem pisilni de azért naponta többször is bemegy,és ma volt 1ször ilyen,hogy magától levette a pelust mert leszerette volna. Hát nagyon örülök neki. :lol:

Mongi!
Zolika bizije nem lett valami nagyon jó mert angolból sajnos 3-as lett,a többi viszont 4-es. A félévhez képest is sokat rontott.:cry:Táborba nem megy majd ha minden igaz akkor talán pár napra eltudunk menni nyaralni .

Ildi!!
Köszi a leírást most már eltudom képzelni milyen a tejfelfogó :)

Szilbee!!!
Sajnálom,hogy nem sikerült az ultrahangos vizsgálatra elmenni.

Betti!!
Kérdeztem tőled még 2lappal ezelőtt biztos nem figyelted :roll: :roll:

Kép

KépKép
diÁcska

diÁcska!

ezer bocs de figyeltem is amit irtál válaszoltam is rá csak a másik topicban :oops: :oops:

Szóval Csilla igen szült egy tiz hónapos kisfia van ( nem rég még az újságban is volt)

Most Kövesdiné Kőszegi Erika a főnővér meg van két helyettese Ádámné Fejes Andrea meg Lengyel JÓzsefné ( azt hiszem)

bocsi mégegyszer tényleg azt hittem hogy ott kérdezték :oops:

Gratula a bilizééshez :-D vagyis inkább a wc-zéshez

Kép
kbernadett

Vali! Éljen, éljen, éljen :lol: Látod, nem kell izgulni, eljön ennek is az ideje!

Petri, ne is mond Püspökit... pénteken ahogy mentünk haza, éppen néztem Szolnoknál a Tiszát, és elképzeltem, hogy Püspökibe milyen jó partja lehet. Megígértem apunak, hogy egyszer kimegyünk, csak fogalmam sincs, mikor lesz rá időm. Ha megyünk majd szólok, és csatlakozhattok! A párod miklósi?
A Shrek 3 jó volt, néha jókat röhögtem bele :lol: A gyerek azért annyira nem értették a poénokat, de azért tetszett nekik.

Hú, Ildi, de jó buli lehetet nálatok :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Ildi!
mi tegnap bográcsolni voltunk s a legjobb az egészben hogy nem nálunk volt s nem nekem kellett mosogatni :-D

szép estét ha már nem írnák ma már

Kép
kbernadett

nem kell valakinek furott kút, tiszta vízzel?

páromék csinálják a kútat, ajánljátok már másnak akinek gondoljátok hogy kell

köszike

Kép
kbernadett

Betti!
Bettike gyönyörű kislány.Hiába, november 2-án csak szép lányok születhetnek :D . (bocsi ezt nem hagyhattam ki, az én szülinapom is ekkor van)
Tulajdonképpen azért ragadtam billentyűzetet, hogy elmondjam neked, hogy olvastam a történetedet a Hetényis fórumon. Nagyon becsüllek azért, hogy ilyen fiatalon merted vállalni az anyaságot. A kislányod büszke lehet majd rád.

Kati
ducimami

Sziasztok!

Szilbee: Remélem a dokinak nagyon fontos dolga akadt a szülészeten, azért maradt el a rendelés..... A csudába, pedig gondoltam rátok sokat pénteken. :cry: :cry: Én jövő hétfőn készülök és elég pipa leszek, ha elmarad, mert akkorra már 4 hete lesz, hogy nem látom a picikémet...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

(1) A kisgyermekes családok helyi tömeg-közlekedési támogatása a gyermekekkel való helyi tömeg-közlekedési költségek csökkentésére a családnak nyújtott természetbeni támogatás.

(2) A kisgyermekes családok helyi tömeg-közlekedési támogatására jogosult az a szolnoki lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen Szolnokon tartózkodó szülő, törvényes képviselő, aki a kérelem benyújtásának időpontjában

a) terhességi gyermekágyi segélyben, vagy gyermekgondozási segélyben, vagy gyermekgondozási díjban részesül és munkavégzéssel járó tevékenységet nem folytat, továbbá

b) saját háztartásában egy vagy több harmadik életévét be nem töltött gyermeket nevel, továbbá

c) három év alatti gyermeke rendelkezik szolnoki lakóhellyel és életvitelszerűen Szolnokon tartózkodik.

(3) A polgármester a jogosultságot a kérelem benyújtása hónapjának első napjától 1 évre, de legfeljebb annak a hónapnak az utolsó napjáig állapítja meg, amikor a gyermek a 3. életévét betölti.

(4) A kérelemhez mellékelni (bemutatni) szükséges:

a) a kérelmező, illetve a gyermek bejelentett lakóhelyét igazoló hatósági igazolványt,

b) a törvényes képviseletet igazoló dokumentumot (születési anyakönyvi kivonatot, gyámkirendelő határozatot stb.),

c) a folyósító igazolását arról, hogy a támogatást igénylő szülő, törvényes képviselő a (2) bekezdés a) pontjában foglalt ellátások valamelyikében részesül,

d) a kérelmező nyilatkozatát arról, hogy munkavégzéssel járó tevékenységet nem folytat.

(5) A JÁSZKUN VOLÁN Zrt. - külön megállapodásban rögzített módon - a jogosultságot megállapító határozat alapján a hozzájuk forduló jogosultak részére, egyszeri 2.000.-Ft befizetés ellenében, egy speciális igazolványt állít ki, mellyel a jogosult a JÁSZKUN VOLÁN Zrt. számozott helyi járatait térítésmentesen veheti igénybe.

(6) A kisgyermekes családok helyi tömeg-közlekedési támogatására való jogosultságot annak a hónapnak az utolsó napjával kell megszüntetni, amikor a (2) bekezdésben foglalt feltételek megszűnnek."

Kérelem formanyomtatvány átvehető a Szociális Támogatások Osztályán ügyfélfogadási időben és várhatóan letölthető majd a szolnok.hu lapról is.

A kitöltött nyomtatványt a Szociális Támogatások Osztályán, a Kossuth tér 1. szám alatt lehet beadni, személyesen vagy meghatalmazással a családtag útján is.

Az iratokról természetesen szükség esetén másolatot készítünk.

Ügyfélfogadási idő: hétfőn 13-16 óráig, szerdán 8-16 óráig, pénteken 8-12 óráig.

Remélem, valakinek hasznos ez az infó!! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ó Nóri, milyen alapos voltál, köszi. Én lehet nem igénylem, mert elég sok utánnajárást igényel, ami nekem most nem megy, az meg hogy megkérjek valakit, vagyis anyukámat, háááát, szegényt ígyis sokszor befogm!

Betti!

Lehet, még kereslek kút ügyben, ugyanis nekünk van, de mindig visszaejeti a golyót, vagy mit. Úgyhogy hamarosan majd kereslek, ha a férjem is rászánja magát...... :?

Kati!

Megpróbáltam jobban odaszorítani a tejgyűjtőt, ahová kell, háááát, most is egy kicsit melléfolyt.
Én úgy sajnálom az eldobhatót használni, amikor nekünk minden csepp számít.Í gyis éjszaka eldobhatót használok, mert elég kellemetlen lenne vele hason aludni. :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Dius!
NAgyon ügyes vagy! Gratulálok a w.c.zéshez!
Vali, nagyon jó neked hogy nem bilizni fog hanem egyből a "trónra" ül! Megkímél a bili takarítástól. Én ezt úgy kihagynám az életemből.
Szobatisztaság témában még annyit-bár biztos Te is tudod- hogy állítólag nem szabad túl nagy hangsúlyt fordítani a sikerélményhez se. Meg kell dicsérni és kész.

Évi
A tiszai strandhoz én szívesen csatlakoznék bármikor csak a pasim nem csípi ezért nem tudom megigérni. Amúgy Csaba fegyverneki.

Ildi
Te tudsz hason aludni :shock: :shock: Én a terhesség végén a kispocakomtól nem tudtam utána meg a dudáktól. Volt vagy egy éves mire hasra mertem fordulni. Meg paráztam is hogy elfekszek egy tejcsatornát és majd be fog gyulladni

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kati köszi a dicséretett!!

Épp ma mértem meg, végre sikerült, és ha jól mértem 99 centi, nah a súlya az meg olyan 16-17 kiló biztos van.

Ildikó oké:-D ráértek ugyis sok kút van amit fúrnak

Petri én is ugy mennék strandra de a párom nem szereti, igy nem tudom hogy mi vajon mikr fogunk eljutni strandra akárhova is. :cry:

puszika

Kép
kbernadett

Ildi! Dehogy voltam én alapos! Ezt küldték mailben, én csak bemásoltam... :lol:
Okmányok közül meg egyedül a kérelem nincsen a kezedben, azt meg ott is ki lehet tölteni. No, nekem meg a fénykép...mert az is kell, de az már a Volánnál.
De mindjárt megnézem, hátha le lehet már a kérelmet is tölteni...

Majd megyünk, nem várunk, míg Peti mászni tud :wink: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép Köszönjük a dicséretet mindenkinek!!!!

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Hú, de nagy itt a csend....

Mi újság van?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!

Mi meg Abádszalókon voltunk vasárnap. Jó volt, csak nagyon fújt a szél, ami elég csalóka volt, sikerült is egy picit leégnem. Marcika nem is mert belemenni a vízbe, talán a nagy hullámok miatt.

Tegnap reggelre meg berekedt, nem tudom, mitől, de olyan a hangja, mint egy kis varjúnak. Úgyhogy az oltás ezúttal megint elmaradt... Mivelhogy piros a torka. A doktornő szerint legyengült az immunrendszere az előző betegség miatt, és most könnyebben elkaphatott valami vírust.

Az abonyi rendelőt nem bírom felhívni,nem tud valaki egy telefonszámot? Amit adtak, azon nem tudtam elérni őket.
Erre a veseultrahangra amúgy csak ellenőrzésképpen kellene mennünk, a húgyuti fertőzés miatt.

Ez a tiszai strand hol van amúgy?

Betti! Nagyon édes a kislányod!!

Üdv,
judit_79

Na, végül csak sikerült felhívnom őket. júl 6-ra kaptam időpontot.
judit_79

Judit, és köhög is Marci a rekedtség mellett....?

Amiről mi Petrivel beszélünk, az a tiszapüspöki szabadstrand. Mint kiderült, mindketten ott töltöttük gyermek és tinédzserkori nyarainkat!

Én meg ma megyek a dokinéninkhez beutalóért, holnap meg allergiavizsgálat. Kíváncsi leszek, mi lesz az eredménye, mert tavaly teljesen negatív volt!

Évi és
Kép
csongianya

Szia Évi!
Nem köhög, az az egyetlen tünete, hogy rekedt a hangja.
Fenistil cseppet kell adnom neki. Olyan aranyos, mert fintorog, de mégis beveszi.
Miért kell ez az allergiavizsgálat?
S milyen ez a strand, gyerkőcöknek is, szerintetek?
A Tiszában még nem fürödtem. Bár most esőt mondanak a hét végére, nem biztos, hogy strandidő lesz.
judit_79

Judit, csak azért kérdeztem, mert Csonginál a rekedtség azt jelenti, hogy jön az ugatós köhögés. Azért nem kérdeztem rá, csak a köhögésre, mert nem akartalak megijjeszteni. Akkor biztos a torok-pirosság a ludas a rekedtségben.
Hihi, Csongi imádja a fenistilt, mindig kérne még belőle :lol: Ugyanígy a Nurofent és a Mucopront :lol:

Azért viszem allergiára, mert kijöttek rajta ugyanazok a tünetek, mint rajtam. Éjszakai orrdugulás, reggel állandó tüsszögés. És már nagyon zavarja, meg engem is. Kíváncsi vagyok mit mondanak holnap.

Tisza... hát én olyan fosos vagyok, hogy Csongit még nem mertem kivinni. De láttam én már ott féléves babócákat is, tök jól elvoltak a szélén, a sekély vízben, a homokban :lol:

Évi és
Kép
csongianya

hali.

Évi.Tök jó a vonalzód :D .Kivi vagyok mit mondanak nektek az allergia-vízsgálaton. :roll: .ilyenkor azonnal mondanak eredményt vagy várni kell?

Judit.Marcikának jobbulást.bizti hamar túllesz rajta. :)

Bernadett.nagyon édi Bettike.Jó nagy csajszi :shock: ,az én Sziszim nincs ekkora,pedig rá is azt mondják,hogy nagy. :lol:

Olyan sok egykoru lurkó van itt,tök jó lenne egyszer egy olyan tali,ahol mindenki ott van :roll:

olyan lusti vagyok még írni is..............
Többiek merre jártok??????????????

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Judit, hogy van Marcika? Mennyire volt komoly nektek az alsó húgyúti fertőzés? Tudod Imikének is az volt, de nekünk nem kellett sem vizeletet gyűjteni, sem vese ultrahangra menni.

Cleo, szerintem is jó ötlet egy tali, csak mikor, hol?!
Minket az is bonyolít, de biztos nem vagyok egyedül, hogy nincsen kocsink, bár így is mindent megoldunk, csak egy kicsit körülményesen.
Még alszik a banda, ezért tudok most gépezni, amúgy egyre kevesebbet tudok jönni, vagyis írni, mert olvasni tudok úgy is, ha peti cicin van, csak fél kézzel írni elég fárasztó. A másik topikba is írogatok, így ha itt nem jelentkeznék már több napja, nézzetek meg ott is. Szerintem is jó lenne, ha egy topikot használnánk, nem csak várandós anyukák vannak a Hetényisben. Ott is bővül mindig a csapat, örömmel fogadnak ott is bárkit.

Kati, szerintem visszaadom a tejcsigyűjtőt, mert már a sajátomra is nagyon pipa vagyok. Most úgy használom, ahogy mondtad, hogy csak szopikor teszem be, hogy felfogja a tejet, amúgy az eldobhatót használom.
Hogy álltok a felújítással. A múltkor jó bunyevác voltam, amikot hoztátok a tejcsigyűjtőt, jó letegeztema férjed, pedig olyan aranyosan köszönt, hog kezi csókolom. Én meg tök természetesen legeztem. Mond már meg, hogy nem vagyok én ennyire faragatlan, csak úgy vagyok vele, hogy aki kb. egy idős lehet velem, vagy hasonló korú gyereke van, azzal jobban szeretek tegeződni. Húh, de béna vagyok.

Jaimee! Merre vagy, mizu? Kicsit most lehűlt a levegő, vagy nem?

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok lányok!

Itt vagyok, csak olvasó üzemmódban. Velem semmi különös, az első beutalódömpinget intézem, amit kaptam a terhesgondozós viziten, azaz belgyógyász+dupla vérvétel, vizelet+fogorvos.
Hétfőn UH (ha lesz rendelés...) és még a héten meglesz szinte minden leletem.

Szerintetek lehetséges, hogy már érzem a picit? Illetve néha butyborékol és mintha "kapirgálna".... :shock: :shock:

jaimee

Szilbee: Hol vagy????????

jaimee

Sziasztok!

Marci még mindig rekedtes, de már mintha enyhülne. Láza nincs,és nem is köhög egyáltalán.
Évi! Remélem, nem lesz Csongi allergiás, már ilyen kicsi korban :(
Cleo! Taliban mi is benne lennénk. Még két hétig vagyunk itt Szolnokon, aztán nyaralás és augusztus végéig nem is nagyon jövünk vissza :)

Ildi! Nem biztos hogy Marcinak is alsó húgyuti fertőzés volt, nem tudom, van többféle is?
Neki a vizeletből állapították meg, és annyi tünete volt, hogy lázas volt kb 3 napig.

Én is olvasom néha a másik topicot, s látom, hogy nem csak a kórházas dolgokról írnak. Így tényleg fölösleges a 2 külön topic... Be lehetne zárni az egyiket.
Na megyek, mert Marcika itt nyűgösködik mellettem.
Üdv,
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?