Új privát üzeneted érkezett!

Niki, hétfőn fekszem, kedden csaszi. :D Már nagyon várjuk mi is!! :D Apa bent lesz és sztem (bár nem mondja vagy mutatja) készül rá lelkiekben nagyon. Nekem néha-néha bevillan, hogy Te jó ég!! Mindjárt anyuka leszek egy igazi kisbabával!!!! Hihetetlen érzés ;)

Kép
Kép
encu

Hihiiiiiiiiiiii!!!!! Pont!! (Tesóka?! :D )

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, hulla vagyok :shock:

Itt volt barinőm, fantasztikus volt :D :D :D Úgy zsong a fejem, be sem állt a szája :shock: :D És a Ricsi is kidölt már :lol:

Délután meg anyámat bevitték a kórházba, állítólag totál begőzőlt :shock: úgy hívták ki rá a rendőröket meg a mentőket. Várható volt már hogy idáig fajul a helyzet gyógyszerezés nélkül, de rossz szembesülni vele. Remélem most nem csak két hétig tartják bent hanem jó ideig és kitisztul az agya :?

Azért történt jó dolog is :D :D :D
Barinőm hozott bébitaxit a Ricsinek, olyan 3in1-est. A lüke nem bontotta ki, csak a dobozon lévő kép alapján választott. Volt nagy meglepetés mikor kibontotta :shock: Princess bike volt :lol: csoda csicsás rózsaszínű járgány :lol: :lol: :lol:

Ne haragudjatok hogy egyesével most senkinek nem válaszolok, de egyszerűen kiment a fejemből hogy kinek mit akartam reagálni/írni. :oops:

Egyre azért emlékszem:

Tesóka!

Látom még egyben... már csak 3 nap :D :D :D :D :D :D
Úgy várom már :wink: :D :D :D
És tényleg, pont :wink: :D

Most megyek ledőlök, alig látok ki a fejemből. Holnap ígérem aktívabb leszek és rendesen vissza is olvasok nem csak futtában :o :D :D

Pusz :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka, szóval ezért voltunk hanyagolva.. ;) Szééééép! :D
Szóval már taxija is van a Ricsinek? :D Ari lehet benne!
Még egyben, igen..Kiskarcsi csöppet be van lassulva..lehet, hogy készülődik? ;)
Alig várom, hogy én is tehessek fel babás képeket! :oops: :oops: :lol: :lol:

Lassan én is teszem el magam holnapra, fürcsi, meg ilyenek...és remélem holnap mindenki aktívabb lesz kicsit :D

Kép
Kép
encu

Úúúúú, látom sehol senki.. :D Hiába, 4 napos szünidő van ;)

Mindenkinek nagyon jóccakát!!! 8)

Kép
Kép
encu

Szisztok

na én meg lázas vagyok
38:3 azt hiszem hogy acicim miatt ha nem csináltam volna eddig tesztet most csinálék 2 nap alatt bedagat a cicim van benne sok kis csomo és baromi forro .Érdekes még a cicitartot is l kellet vennem . mert anyira szoritotta .
anha

Jó reggelt!

Zsuzsa! Nagyon vigyázz magadra, nehogy feljebb menjen a lázad, ha mégis, irány az ügyelet!!!! Nem túl jó a babónak, ha anya lázas! A cicid meg ezek szerint a legbiztosabb terhességi teszt ;)
Jobbulást!!!! Pusza neked!

Kép
Kép
encu

Hihi, látom, megint hétvége van :)

Kép
Kép
encu

hát igen ma már jobb viszont nagyon megy a hasam . ami rám nem jelemzö :?
anha

Hmmm...csak el kellene nézni dokihoz, nem? Vagy bízol, hogy jobban leszel? Vigyázz magadra!!!!!!! :o :roll:

Kép
Kép
encu

?! :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Bár ígértem, időm sincs erre járni :oops: :roll: :o

Most is csak gyorsan kukkantottam be, hogy mi van a kismamákkal :D :D

Tesóka!

Látom a régi állapot még érvényben :D :D :D :D
Jövőhéten már nem leszel ennyire aktív itt :wink: :D :D :D vagyis azért remélem igen :roll: :lol: :wink: :D

Zsuzsa!

Egyre terhesebb vagy :wink: :D
Ha rosszul vagy tényleg menj dokihoz, nehogy gáz legyen belőle :roll:

Ja, amiért nem vagyok: háááááát kaptunk egy csomó ruhát, tök szupik de a 90%-a kisklány :twisted: :lol: így most ezerrel fényképeztem idáig, most meg majd ha a Ricsi bealszik teszem fel a tesz-veszre, remélem megszabadulunk tőle, mert már alig férünk be a Ricsi szobájába a sok zacskótól :oops: :oops:

Még nincs mindig fogacska de az egyik már megmutatta magát, szerintem holnap vagy utána kibújik de nagyon megszenved érte a Ricsi, nappalra is adtam már neki panadolt mert patakokban hullott a könnye. :evil:

Megyek is mert épp a lányruhák között kotorászik a Ricsi és úgy összetúrja hogy ihaj :shock: :D :D :D :D

Pusszancs :wink: :D

Ja, még valami, nem feledkeztem meg a rólatok, Csilla, Szisz, értetek is izgulok ám :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szisztok

Momi jo szorakozást . Azt hiszem Apa kezd megnyugodni : :)
anha

Tesóka, jól elfoglalod magad, látom, de csak így tovább! LEgyen egy kis zsebpénz pluszba ;)

Zsuzsa, mitől nyugodott meg? ;)

Kép
Kép
encu

:? :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

NAAAAaaaaaaaaaaaaaa!!! Merre vagytok? :shock: :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Vagy nem megy a net sehol máshol, vagy csak én egyedül vagyok függő.... :shock: :oops: :lol: :lol: :lol: Mondjátok, hogy nem csak éééééééén!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Látom ma is pangás van!
Hétfőtől persze beindul a nap csak Encu fog hiányozni!

Móni!
Hát igen! Jó kis szórakozás a teszveszelés! :lol:

Zsuzsa!
ha nem gyógyulsz szaladj dokihoz! :roll:
na menek megint, mert manócska éhes.

Kép
gabriel79

Szia Gabó! Pontosan!! Hétfőtől már nem leszek és már múlt héten is ki voltam akadva, hogy nem jöhetek írogatni...mi lesz most? Duplaannyi időt leszek távol ;) Igaz, el leszek foglalva, de azért már előre tudom, hogy nagyon fogtok hiányozni... :oops: :lol:

Már csak vasárnap, hétfő...és KEDD!!! :D:D:D:D:D

Halihó!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Húúú lányok tényleg gyatra ez a forgalom. :?

Encu!
Nagyon-nagyon nagyon izgulsz már???? :D
Képzelem mennyire kiváncsi vagy már! :wink:

Móni!
Meglesem miket raktál fel. :wink:

Gabó!
Már csak 15 nap van Flóra szülinapjáig!
Minden elő van már készítve????

Kép
niki+baba

Niki!

Perrrrrsze, hogy izgulok!!! Mint az álllllllllat!!! :D:D:D:D Szinte másra sem tudok gondolni.. de gondolom ezzel nem csak én vagyok így, Ti is pontosan ezt éltétek át a szülés előtti napokban, nem? :D

Móni milyen néven fut a teszveszen? ;) Ricsimutter? :D

Tesóka, nagyon hanyagolsz...nem szép tőled ;)

Kép
Kép
encu

Encu ugorj már fel msn-re. :roll:

Kép
niki+baba

Sziasztok

Encu Apa picit megilyet ugy gondolom vegyesérzései vannak . legfökép a lakás megoldáson gondolkodik mert hát 3 gyerek 2 szobás lakásban hát nem is tudom elég pici . Demajd megnyukszik meg az én párom nem egy romantikus alkat . Ezért sose eset hsra a gyerekvárástol nem volt nagy bejelentés virágcsokor meg vacsi stb :cry: De imágya a lányait . Ügye az elsöt akatuk de hát ott is ott volt hogy anyosékhoz a kisszobába remény még akkor nem volt hogy nagyoba megyünk utána meg a 2 nál ugye az a 4 év nagyon hosszu volt tehát a megkönyebülés hogy sikerült aztán meg a terheség ugye elég szar volt sok korhá ilyesmi fosni hogy megmarad vagy nem stb . ugyhogy most is para van hogy fogom birni de remélem jol és Babuci e fog anyiszor rosszul feküdni és nem zárja el a vesémet . ugyhogy azért apa megszokta hogy a gyerekek az én reszortom isten igazábolnem nagyon tudna velük mit kezdeni nem az ö Reszortja . :shock:
anha

NIKI

Boldog 5 honapot :lol: :lol:
anha

Zsuzsa, értem..akkor most már értem. De te ne izgulj sokat, az nem tesz jót. Sok-sok szeretettel gondolj a csöppségre és akkor nagy nyugiban fejlődik odabent.. :D Meg a te lelkednek is jobb! ;)
Nekem is volt parám elég, hogy vajon mi lehet a kicsivel, alig akartam elhinni, hogy van...de aztán erőltettem magamra a nyugalmat és láss csodát, egy örökmozgó feszítőgép van a pocimban ;)

Jobban vagy amúgy? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!! :D

Úgy vártam már hogy jöhessek közétek :D :D

Kikészített ma a Ricsi, olyan hisztit levágott :shock: :shock: :shock: de alszik most :D

Zsuzsa!

Szépen kiszinesedtél :wink: :D
Sajnos nálunk is halott ez a romantika, pedig tök jól esne nekem is ... :?

Ne aggódj már annyit!!! :wink: Minden a legszuperebbül fog menni :!: Csináltál már azóta megint tesztet, vagy már csak a szerdai doki lesz a teszt? :D

Sok jó ember kis helyen is elfér! Semmi gond a 3 gyerek 2 szoba, remélem eddig mi is eljutunk :roll: :D :D :D :D

Gabó!

Haláli lehetett Flóra ahogy rávetette magát a játékokra :lol: Mi lesz majd a szülinapján? :D :D

Niki!

Jó leskelődést és nem ér nevetni, minden kacat felkerül oda hátha valaki ráharap :roll: :oops: :lol:

Encu!

Jajj de szégyenlem magam :roll: pedig ha tudnád :roll: olvastalak ám de nem hagyott írni a Ricsi, pedig nagyon akartam :!: :D :D

Igen, ugyanilyen lázban voltam én is, elképzeltem percről percre és persze nem olyan volt aztán :o :D

Nekünk is kedden volt a császi :wink: :D és vasárnap már jöttünk haza délben :D akkor valószínűleg Te is egy hétig leszel távol :cry: :cry: :cry: :cry: hétfőn be, vasárnap ki, jajjjjj de fogsz hiányozni :!: de olyan örömködős hiányzás lesz, annyira kiváncsi vagyok a rosszcsont kölködre :!: :!: :D :D :D :D :D :D
Karcsi edzz a császira? Azt hogy érted hogy bent lesz? Totál bent, a műtőben??????

Csilla!

Olyan jó volt olvasni hogy komolyan veszed a dokid utasításait :wink: :D :D
Ha sokat pihizel és betartasz mindent amit kell, baj nélkül kihúzod a végéig :!: :wink: :D
Volt uh a dokinál? Mekkorák a legények?

Szisz!

Te is nagyon hallgatsz :o :wink: :D
Nálad nincs még szülési láz? :D Neked sincs sok hátra!

És Te is milyen csini kismama vagy!! :D

Na megyek, felkelt a Ricsi :shock: vajon mit akarhat :roll: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Megnéztelek, hát tényleg sokmindent feltettél. :D
Nekem már nem is tudom hogy milyen pulcsi tetszett, valahol a cipzárjánál vagy hol írtad, hogy foltos. :?
Nagyon látszik, asszem az tetszik nekem. :wink:

Kép
niki+baba

Ez kérdés lett volna, hogy nagyon látszik??? :oops:

Kép
niki+baba

Tesóka, bent lesz teljesen, igen...és várja nagyon... ;):D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Zsuzsa!
Köszi! :D
És tényleg ne aggódj már mindenen!
Ha meg úgy érzed, hogy gond lehet akkor irány a doki!!!!!!!!! :roll:

Ma olyan jól elvoltam Nonóval, behozta apa hozzám a kádba, és olyan szépen lebegett a vizen, nagyon édesen elvolt. :)
Csináltunk is egy jó pár képet. :D

Kép
niki+baba

Tesóka!

Na ne mááááááááár :roll: , hogy sikerült leüzletelni hogy bemehessen????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :shock:
Hűűűűűűűűűűűű de irigy, nagyon irigy :oops: nekem ez volt a legnagyobb bajom hogy egyedül voltam bent, hiába láttam az ajtó túloldalán apát :oops:

Melyik kórház is ez??????? :wink: :D
Hú de jó Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D

Niki!

Lövésem sincs melyik foltosra gondolsz :oops: :oops: :oops: :roll:
Ha egy kicsit jobban segítenél talán tudnám :roll: :wink: :D

Hát tényleg sok cucc van fennt, de van még úgy két nagy zsáknyi amit csak lefotóztam, csupa rózsaszínű gönc :lol: :lol: :twisted:
Na de azt majd holnap apa felteszi mert besokaltam a tesz-vesszel 8)

Nonóval fürödtél :D az jó :D :D
Most lehet hülyének fogsz nézni, de a fülét is beleteszitek a vízbe? én nem merem, még a hajmosásnál is úgy vigyázok nehogy víz menjen a Ricsi fülébe :oops: nagyon félek a fülfájástól :evil: :evil: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, a Péterfy :D
Megyek, hunyni...Kiskarcsi egy órája hihetetlenül agyonkínoz... :shock: :shock: De komolyan...mintha boszzút állna valamiért... :D Megyek, lefektetem ;)

Jó éjt mindenkinek, holnap jövök!!!!! (utoljára.. :( )

Kép
Kép
encu

Siasztok

Na a Zoé olyat kakilt hogy gyilkolni lehetet volna vele. :?
Momi hogy találak meg a teszveszen mert ha van ránkvalo ruci és az még rozsaszin is engem is érdekel . :)
anha

Sziasztok!

Tegnap voltunk varratszedésen a kórházban, és képzeljétek teltházas volt a szülőszoba :shock: Azt hittem, Encu belőled is ki akar majd jönni Kiskarcsi ebben a melegben, de úgy látom, megvárja a keddet :D
Aztán délután jöttek anyósék, és Vince bemutatkozott, 3-tól 6-ig aludt...azért ennyit nem szokott aludni.

Encu, eltűnésem? Szóval du mentünk dokihoz, aki megállapította hogy nyitva a méhszájam, és eléggé görcsöltem is, szóval átmentünk a kórházba, ott csináltak ctg-t, ami kimutatta a 6-8 perces fájásokat, és akkor még kérdés volt, hogy bent tartanak, vagy mi lesz, de úgy döntöttek, hogy megműtenek, amit én nem bántam. Röviden ennyi történt. Úgyis teljesen kész volt a születésre Vince :D A sebem már sokkal jobb, de kellett 1 hét, hogy úgy jól fel tudjak kelni.
Ja, Szilárddal megbeszéltük a név témát, és ő okosan beleegyezett, nálunk nem szokás 2 nevet adni, és úgy gondolom, hogy csak a nyűg van vele. :roll:
Drukkolok neked nagyon kedden, és nagyon kivi vagyok már a rosszcsontra. :wink:

Csilla, vigyázz magatokra! Pihenj sokat!

Niki, nagyon édes Nonó! :)

Zsuzsa, te meg jobban vagy már, ne idegeskedj nagyon :wink:

Rakok fel képet, álmában Vince mosolyát sikerült elkapnom!
Kép

Kép

Kép
sbarbi

Szia

Barbi nagyon szép vince .
anha

Jó reggelt!!

Barbi!! Nem tudok betelni a fiaddal!!! Gyönyörű, komolyan, ahogy ilyen pici létére ekkorát mosolyog ;) Láttalak tegnap titeket, mikor jöttetek haza Pestről, mondtam is Karcsinak, hogy biztos varratszedésen voltatok :D Akkor jól gondoltam.

Tegnap este (talán pont az említett melegfront miatt) Kiskarcsi szörnyen megkínzott...olyan nyilallásokat csinált nekem, hogy szinte csillagokat láttam.. :D Apa kérdezte is, hogy vigyen-e be... :shock: Én meg szinte rákiabáltam, hogy eszébe ne jusson!!! A múltkor is "csak" mocorgott a lelkem, amitől frászt kaptunk :D Megint tippeltünk, hogy mekkora lesz a kicsi, Apa szerint 3900gramm, szerintem 3800gr.. :D Meglátjuk...most már nagyon hamarosan ;) :D:D:D:D:D:D:D
Még kérek képeket!!!!! Mindenkitől!!!! :D

Kép
Kép
encu

Lányooook!!!! :D

Kép
Kép
encu

Encu, ugye 62-es rucikat is raktál össze? Mert Vincére pont jó az 56-os, úgyhogy gondolom Kiskarcsira nem sokáig lesz jó :wink: Már nagyon kivi vagyok rá! Nemsokára együtt tolhatjuk a fiúkat :D
Most a karomban alszik, mert most nem jön be neki a kiságy, apáék meg főznek. Egy hét múlva már ti is itthon lesztek :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Asszem tettem be, de most is még bizots, ami biztos viszek be egy-két nagyobbat. Inkább több legyen, mint kevesebb! :D:D:D

JAj, de jó neked...olyan tündéri lehet, ahogy a karodban fekszik.. És igen, nemsoká toljuk őket!!! ;) Alig várom!!!!!!

Kép
Kép
encu

Csajszik!!! Túl szép idő van, mi? ;)

Kép
Kép
encu

:shock:

Kép
Kép
encu

Szaisztok

Na én elraktam a ruhákat meg föztem egy kis sulthust meg krumplipürét , Kaptam egy csomo ruhát a sogornömtöl kismamaruhákat nagyon jok azokat is átmostam meg elraktam van még mosnivalo legfökép nyáriak meg tavasziak vagyis mivel ö csak kocsival jár zért nem igazán melegek meg ö szoknyás soha nem hord gatyát de téleg jok és nem gagyik hanem anita meg a 2in1 böl vannak téleg jok csak még aza abaj hogy lehet hogy nem sokáig lesznek jok met ö alapba egy szémal kisebet vesz mindenböl de hátha nem leszek nagydarab na ha a ruhákon mulik bamba kismami leszek :lol: :lol:

A töbiek merre vannak ENCU SZORITOK ÁM NAGYON :wink: :wink:
anha

Sziasztok!

Hazaértünk!
Látom azért elkezdett az élet itt felpörögni! :lol:

Barbi!
Nagyon édi Vince ezzel a huncut mosollyal! :wink:

Encu!
Már csak kettőt ajcsizol és megláthatod a manócskádat!

Zsuzsa!
Én nemtom mitől, de nálunk is eddig Flóra hígat kakilt most meg verekedni lehetne vele! :shock:

Niki!
Köszönjük a kérdést, már minden meg van. A kaját mondjuk előtte való nap vesszük meg és még szép cipőcskét nem találtam Flórának amibe belemegy alábikója!
Utólag is boldog hófordulót kívánunk Nonónak! :lol:

Szisz!
Jól vagy?

Lányok!!!
Ma jöttünk hazafelé és került ki egy pasi az 51-esen, mert ugye "csak" 90-nel nyomtam és szembe meg jöttek (ezt mind kanyarban!) és hirtelen le kellett fékeznem és lehúzódnom, de mégis hárman lettünk egy vonalban!
A szívem hazáig a torkomban és persze újra elment a kedvem a vezetéstől! :twisted:

majd még jövök

Kép
gabriel79

Szia

Gabo akkor együt bunyozunk .

látom már mindenki pihen .

Momi se nagyon volt ma .

Encu merre vagy ?

Készülötsz ezerel mi :?
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!

Látom készülsz a pocakos időkre :wink: :D
Pontosan mikorra számoltad a születést? Nyári baba lesz!? :D :D

A tesz-veszen tmoni82-vel nyomulunk :roll:

Barbi!

Nagyon szép Vince, és mekkorát mosolygott :shock: :o :D :D :D

Szilárd még mindig oda van a tesókáért? :D Nincs féltékenység? :roll:

Örülök hogy már jobban vagy, nemsokára te is szaladgálni fogsz :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Hogy telik az utolsó előtti 2in1 napod?
:D :D :D :D :D

Jó nagyra tippeled Kiskarcsit :shock: :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hali!!

Gabó, igen, már csak kettő van... Tesóka, te is jól számolsz ;) Be vagyok szarva, már bocsi... Zsuzsa, csak ennyire izgulok :D De nem olyan sokára te is itt leszel már ;);)

Tesóka, szerinted túllicitáltuk a súlyát? :shock: :oops: :lol:

TISZTA IDEG VAGYOK!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Kijött Nonó első foga!!!!!!! :D :D :D

És nem is nyűglödött meg nem is sírt semmi. Csak tegnap meg ma már máshogy szívta a cicit, most meg ahogy bekapta az újjamat, pont odaért a fogához, és láttam , hogy ott kibújt!!!!!!
Szóval nagyon büszke vagyok rá, hogy nem nyűglődött egyáltalán. :D :D

Móni!
Beleért a füle, de nem teljesen, ha utána rendesen ki van törölve akkor szerintem nem gyulladhat be.
Végülis babaúszáson is bele megy a víz. :wink:

Barbi!
Hogy lehet hogy pont jó rá a 56-os, nem 50 cm-vel született?
Jó gyorsan nő akkor Vince baba. És nagyon kis cukorfalat. :lol:

Encu!
Ne idegeskedj!!!! :wink:
De azért izgulj!!!!! :lol:
Sok Boldog Névnapot apának és a kis tökinek! :wink:
Olyan izgi, hogy holnap után már a karodba foghatod a babádat. :D

Kép
niki+baba

Sziasztok

Momi Julius 4 lenne a nagy nap

Encu izgulj nyugottan de ne idegeskedj A Karcsi sulya pedig 3200g lesz . És ez egy csodálatos dolog Én is be voltam szarva mindig . és most is be leszek tojva :wink:

Gratula a foghoz niki
anha

Szerintem Kiskarcsi, 3500-3600 körüli lesz. :wink:

Nonó még csak most kezdi el hordani a 68-as rucikat. Még épphogy jók rá az 62-es rucik.

Gabó!
Majd kérünk olyan képet, amin Flórababa belemászik a tortába. :D

Kép
niki+baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?