Új privát üzeneted érkezett!

Vali
Nehogy már elnézést kérj amiért nem tudsz jönni. Majd írsz amikor van egy kis időd és erőd hozzá. Én is csak akkor tudok a gép elé ülni amikor Timi alszik de akkor meg még vár a házimunka is. Ma együtt mosogattunk -Timi széken állva- és hát ezt nem díjjazom, mert nagyon sokáig tart és utána még fel is kell mosni is. Össze vissza teszi az már tiszta és a piszkos edényt, vadássza a habot, pancsol stb
Biztos szomjas is Timi azért szopik sokszor, kínálom én mindennel (tea, gyümilé, kakaó, víz) mindenből hátha nem tetszik neki a pohár, üveg, szívószál de nem sokat iszik. Egésznap jó ha elfogy fél liter.

Jaimee
Elvileg már a következő uh-n is meg tudják állapítani a nemét csak ne legyen szégyellős!

Szilbee
Örülök hogy minden rendben!

Évi azt hiszem érte egy kis "sokk" Timit, lehet hogy ezért szopizna sokszor?
Az úgy volt... hogy az apja szokta fürdetni és amikor vette ki a kádból jól belemart az arcába (ekkor még imádott pancsizni) Csaba ráütött a kezére szerintem többször is :evil: és üvöltve jött hozzám. Én lefogom a kezét és mondom h fáj, nem szabad de Csaba inkább odasózott :evil: mérges is vagyok rá. Szerintem ilyen pici korban még nem érti miért kap és még a végén nem csak marni fog hanem verni is..
Másnap este Csaba nem ért rá ezért én fürdettem -eszembe se volt az előző este- Timi nem sírt csak nem akart leülni a kádba hanem ki akart jönni. Csodálkoztam is rendesen. Harmadnap ismét az apja akarta fürdetni.. akarta mert üvöltött mint a sakál :shock: végül ketten megfürdettük nagy nehezen. Én beültem mellé és így egy picit megnyugodott.
Tegnap mondtam Csabának hogy én egyedül fogom pancsiztatni, így is lett először nálam se akart leülni de mikor mondtam neki hogy csücsüljön le és játszon akkor megtette és mintha mi se történt volna elvolt :roll:
Szerintetek az apjától fél hogy megint kap?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee: A két srác együtt nagyon jó lesz sztem. Az egynemű gyerekeknek is megvan a maga előnye. :lol: :lol: Én nem bánnék 2 fiút vagy lányt, 3 egynemű már kicsit sok lenne a jóból, de kettő.
Szinte látom, ahogy szuperül eljátszanak együtt, sutyorognak, kis titkaik vannak a szülők előtt, ahogy csak két fiúnak lehet...De szép is ez...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

köszi a kimerítő válaszokat strand ügyben :)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Szerintem párodnak helyre kéne állítani a lányával a kapcsolatát. :( Ha ez elmarad, akkor könnyen belekerülhettek egy ördögi körbe. Timi egyre elutasítóbb lehet az apjával, ami pedig Csabának nem fog jól esni, esetleg úgy érezheti, hogy nincs szüksége a lányának Rá és ezt fogja Timi is érezni és a szakadék csak nőhet és Timcsi csak személyedben lelne biztos támaszra. Lehet az lenne a legjobb, hogy ha Csaba fürdetné és megbeszélné Timcsivel a dolgokat nyugodtan. Azt hiszem ezt csak ők ketten tudják megoldani. :? Ez nagyon nehéz dolog.... :(
szilbee

Jaimee!
Én is pont ezt magyaráztam apuméknak. :D Olyan aranyos volt, mikor meséltem neki, hogy lesz még egy fiú unokája a másik kettő mellé... Azt mondta, hogy.. " Nem baj..." aztán nevetett. Ők nagyon lányban gondolkoztak, mivel mamám megmondta, hogy ő megálmondta, hogy lányom lesz. Persze még ki tudja..., de én cseppet se bánom, hogy fiú.
Együtt megy majd a két srác csajozni, meg bulizni, focizni ... Tök király lesz. :lol:
szilbee

Szilvi: :lol: :lol: És harmadik is lehet még?

Ismertem egy kolleganőt, aki amikor megtudta magzatvízvétel után, hogy tuti fiú lesz a harmadik baba is, elsírta magát, annyira lányra vágyott. Most nem adná semmiért a kissrácot és szégyelli, hogy valaha könnyet ejtett ilyen miatt....Nagyon büszke a 3 gyönyörű fiára. :lol: :lol:

jaimee

Petri, hát eltudom képzelni, hogy nem csak a melegnek van köze a több szopihoz. Lehet, hogy ez jelenti Timcsinek a megnyugvást, a biztonságot, és így fejezi ki.
Ez az apa ráver a kezére nagyon ismerős nekem :( Nálunk is előfordult, és iszonyú hülye helyzet. Mert ugye az apja nevelni akarja, ha a gyereket védem az a baj, ha az apját akkor az... Nem vagyok híve a verésnek, ettől függetlenül azért egyszer-kétszer én is elfenekeltem a gyereket. Aztán meg megbántam, mert csak a saját feszültségem vezettem le rajta.
Visszatérve hozzátok, Szilbee véleményével egyetértek. Jó lenne, ha az apja édesgetné vissza magához a csajszit. Ha nem fürdéskor, de játszon vele, szeretgessen, hagy érezze, hogy apa szereti. Aztán elmagyarázhassa neki, hogy ha ő karmol, az apának nagyon fáj, szerintem ezt valamilyen szinten Timi is biztos megérti.

Ja, és én mindig azt szoktam volt mondani a páromnak, hogy: Nem hülye a gyerek, csak kicsi :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Köszönjük a jókívánságokat,ma érkeztünk haza!
Majd még írok,az bizti csodálatos szülésem volt ilyet kívánok mindenkinek!!!!

Kép

Kép
katlina

KATLINA, KATLINA, de jó hogy jelentkeztél!!!!!!
Pihenjél amennyit csak tudsz, ráérsz az írással. Ja és elég az egyik topikba írnod, aki kíváncsi rá, úgyis elolvassa.

Szilbee!

Nekem is Jakab mondta először, hogy fiú lesz Petike!Állítólag nagyon jó uh-s szakember. Megsúgom, nagyon jó, hogy két fiam van!!! Nagyon király. A csajszi meg hab a tortán. Ő a hercegnőnk!
Imike mindig azt mondja, hogy szép Petim van, mármint neki. Amikor meg keresi, úgy kérdezi, hol van a kis barátom? Olyan édes.
Ez az édes pofa ma egész nap csaka bilibe dolgozott. Mindent. Egy csepp sem ment mellé!

Vali, olyan jó, hogy te is bátorítassz! Anyukámmal vetetni akartam egy olyan tejfelfogó betétet, amin nincsenek lukak, de nem volt a patikában, vagy nem akarták keresni.
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Szilbee, megint nincs vonalzód!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Előfordul, hogy néha eltünik, de aztán visszajön. :) Most már hogy tudom, hogy fiunk lesz, lehet átalakítom. :)

Jaimee!
Nem tervezünk harmadikat. Egyenlőre... :)

Érdekes, de párom is fiúra számított. Bár neki bármelyik nem bejött volna. Ő sem csüggedt el, sőt... reggel már így köszönt a pocakomnak, hogy "Jó reggelt Nándi!". :lol: Pedig ki tudja, lehet még találunk másik nevet helyette...
szilbee

Ildi!
Eléggé kisebesedett a cicim,bimbóvédővel pedig nem eszik mivel tudnám kenni?
Az anyatejes megoldást tudom de nekem az nem nagyon segít!

Amúgy tejci van bőven

Kép

Kép
katlina

Katlina!

A Bepanthent tudom nagyon ajánlani, azt nem kell letörölni szoptatás előtt. Amúgy is kellhet majd, ha egy kicsit kipattog a popó!
Próbálj meg pózt változtatni, mert lehet nem jó testelyzetben szopizik Robika, attól is lehet sebes a bimbó.
Amúgy cuki Robika vonalzója.

Hogy boldogultok? Van segítséged? Apa otthon tud lenni veletek? Nyugodtan kérdezz, tudod távsegítő vagyok!

Szilbee!

Ugye milyen jó, hogy tudjátok milyen nemű lesz a pici! Most már lehet hozzá beszélni úgy, hogy el tudod képzelni.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Erre a faliújságra is kiteszem Robikát!
Kép
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina!

Mégegyszer szívből gratulálok,és jó egészséget kívánok nektek,és sok tejcsikét!
Nagyon szép kisfiú Robika! :lol: :lol:
Jó babázást!
Pihenj sokat,és ha majd lesz időd és kedved írd le te is a szülés történeted!
Puszi mindenkinek!Sziasztok!
Vendég

Katlina! Gratulálok Robikához, nagyon édes. Az a csöpp talpa... Irigyellek is, amiért van róla képed még így natúr, köldökzsinórral. (Marcikát sajnos rögtön elvitték, amint megszületett, és csak bebugyolálva hozták vissza)

Én még az avent bimbóvédő krémjét is tudom ajánlani, azt sem kell lemosni.

Szilbee! Nagyon aranyos az új bébi vonalzója. De mért van aláírva, hogy ikerfiúk? :lol:

Ma visszavittem Marcit az orvoshoz, most már meggyógyult, jó lett a lelete, de még egy adag Cedax Baby-t be kell szedetni vele. Meg veseultrahangra is elküldött Abonyba.
Hétfőn meg oltás. Szegényke :cry:

De végre tényleg látszik,hogy jobban van, sokkal mosolygósabb, és rengeteget dumál. Sok új szót mond, és még többet megért.

Csak ez a meleg... hú... mind a ketten kétszer is fürdünk egy nap. Lehet, hogy az is a melegtől van, hogy többet alszik. Reggel pl. fél 9 - 9-ig, amit egyáltalán nem bánok :D
judit_79

Judit!
Véletlenül.
szilbee

Katlina!
Szívből gratulálok Nektek!

Ildi!
Nekem van olyan tejfelfogóm. Hívj, ha még aktuális. Neked adom.Telefonszámot priviben küldöm.

Amúgy élek, csak verjük szét a házat, és csak olvasni van időm.
Kati
ducimami

Kati én is megadtam a számom neked. Köszi a segítséget, de lehet, hogy anyukám már tudott venni, de ha mégsem, hívni foglak ez ügyben!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

No most megint tudok jönni... egy kicsit el voltam havazva. Valahogy mikor Ádám későn jön haza a melóból, mindennel jobban haladok, pedig ő is nagyon sokat segít. Ki érti ezt? :roll:

Judit!
Örülök, hogy Marci rendbejött. :D
Na szóval azért volt twin, mert épp azt nézegettem, hogy be lehet e nevet írni a pregnancy vonalzóhoz és hát közben valszeg kijelölhettem a görgetősávban.
Holnap délután megint megyünk uh-ra. Nővérem vigyáz addig a csemetémre. Remélhetőleg tudok normális uh képet tenni szombattól. Ezen nagyon nehéz kivenni mi hol van... :? Ezt is úgy sutyiba kaptam, mert most már nem osztogatják oly bőszen. :(

Kati!
Most hallottam, hogy esőt... sőt jégesőt mondanak!! :( Remélem nem áztok be ha esne... Mikor nem megy rajta a meló, akkor benejlonozzátok?
szilbee

ÚJ TOPIC TÁBLI

Kéretik jó alaposan megnézni és megkritizálni!!! :) Várom az ötleteket észrevételeket. Alul az én nevemnél láthatjátok, hogy nézne ki képekkel. Mivel nagyon sokan vagyunk így lassal oldaltörve kell majd vezetnem a táblit, ugyanis nincs szívem kiszedni azok neveit, akik nem írnak már hóóóóónapok óta. De ha a banda másként dönt, azt is megcsinálom. :)
Kissé nehezen olvasható a tábli, de majd javítok még rajta. Lassan már az albumos feltöltés is kicsi lesz nekünk. :lol:
szilbee

Sziasztok!!
Évi!
Köszi a bíztatást a biliügyben hát már teljesen kétségbe vagyok esve tényleg,hogy nem akar Dia pisilni csak pelusba :( Vettünk tegnap előtt egy wc-szűkítőt "hátha" megtörik a jég.......de eddig semmi.Igaz ül a wc-én de nem produkált még semmit bele.Ha meg lemegyünk képzeljétek inkább nem pisil sehová de nem engedi hogy a bugyit levegyük és ő pisiljen,inkább megvárja míg haza érünk és vagy a kádban pancsi közben vagy pelusba pisil.Tehát már tudatában van annak ,hogy pisilni hová is kellene ill. hová nem kellene.

Katlina!!!
Nagyon szép baba Robika,gratulálok nektek mégegyszer:)

Lányok!!
Mit szóltok ehhez az őrült nagy viharhoz?????? :o :o
Az erkélyről alig tudtam behozni a virágokat olyan hirtelen támadt a nagy szél...juj elég félelmetes volt.

Petri!!
De édi lehet ahogy Timi mosogat :D :D

Ildi!
Milyen az a tejfelfogó?????Szégyen de nem tudom még 2 gyerkőc után sem :oops:

Kép

KépKép
diÁcska

Szilbee!
Dóri azt mondta majd meglátja hogy ír-e nekünk!
Amúgy Jakabot mondják a legjobb uh-nak,de kitudja :D

Szüléstörténet a másik topikban,ide már nem írom le mégegyszer :oops:

Kép

Kép
katlina

Hát azt hiszem ezek után jobban elhiszem Jakabnak, hogy fiú, mint Mosonyinak. :oops: :) Ő egy-két ismerősömnek más nemet mondott, mint ami lett.
szilbee

Jó az új tábli,vagy ilyen is volt csak én nem néztem?? :oops: :oops: :D

Kép

Kép
katlina

Katlina: Most olvastam a szüléstörténetet, tök egyszerűnek HANGZIK és gyorsnak. :lol: :lol: Végül mikor bújt ki a kis drága? És mennyi idő múlva hozták vissza? Veled is maradt onnantól fogva?

Tóth doki? Brrrr....Elájultam volna, ha a közelembe jön, rossz tapasztalataim vannak...Na, majd a lelkére kötöm a dokimnek, hogy decemberben még Szolnokot sem hagyhatja el, semmi műtét, nyaralás és sielés. :lol: :lol:

jaimee

Sziasztok!

Vali, én a helyedben most egy darabig teljesen elfelejteném a bilit, a vécét, mindent! Mintha nem is lenne. Lehet, hogy már dacból csinálja, vagy megijjedt valamitől, vagy ki tudja. Hidd el, el fog jönni magától az idő, amikor ő szól, hogy kéri a bilit :) Nyugi :lol:

Judit, jó, hogy Marci helyrejött. Még egy adag antibiotikum? És megeszi? Miért Abonyba kell veseultrahangra menni? Itt Szolnokon nincs ilyen?

Évi és
Kép
csongianya

Katlina
Nagyon szép Robika! eddig még nem is írtam csak többször is megnézegettem Császár lévén még én se láttam köldökzsinórt.. hát elég érdekes..

Vali
Szerintem is igaza lehet Évinek. Egy ideig én se foglalkoznék a bilis, wc-s üggyel. Legyen csak rajta a pelus! majdcsak zavarni fogja. Jobb ötletem nincs. Kíváncsi leszek nálunk hogy fog zajlani. Mi még ott tartunk, hogy ha én megyek wc-re akkor mindíg mondom h ide pisilünk stb.. fent a polcon van a bilije olyankor mindíg elkéri és általában ráül. Ilyenkor mondom neki hogy a bilibe kell pisilni stb.. eredmény persze még nem volt. meg van hogy pelussal ül rá. Ha végeztünk utána visszateszem bilit is a polcra, ne játszon vele.
Tényleg hogy kell ezt a bilizést elkezdeni?? Jól csinálom??

Vali
A beszéddel hogy áll Dius?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri, persze jól csinálod :lol: Elmondod, tudja majd, hogy hová kell ülni :lol: Látja tőled, hogy ez egy természetes dolog. De szerintem ebben az évben azért még ne nagyon számíts rá, meg kell nekik érni testileg, lelkileg! Persze mindig vannak kivételek, akik hamarabb lesznek szobatiszták, de azért általában 2 éves kor előtt nem igen sikerül a többségnek.

Ja, és még annyit akartam Vali, hogy nálunk nagyon nagy hatása volt a baráti közösségnek. Lejártunk a játszótérre, ott volt 4-5 egykorú gyerek, és együtt álltak a bokort megöntözni :lol: Szóval, türelem!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, lőjjetek le nyugodtan, ha mindenbe beleszólok, nem akarok nagyon tudálékos lenni :wink: Csak szeretnék segíteni :)

Évi és
Kép
csongianya

Évi
Nagyon ráérünk :lol: :lol:
Nem lövünk le :lol: köszi a tanácsokat! Aranyos vagy!
Nem is gondolom még hogy Timi ilyen korán szobatiszta lesz csak így legakább a mamák is megnyugodnak :roll: mert ugye mi ilyen idős korunkban már biliztünk..
NAgyon nem akarom én erőltetni!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Katlina! nagyon szép formás baba Robika.
Olvastam a szüléstörténetedet a másik topicban, tényleg gyorsan mentek a dolgok szerencsére.
Én még nem is hallottam dr. Tóthról, milyen doki, fiatal? De lehet, hogy csak anno éppen nem futottam bele.

Judit! Mi is Abonyba jártunk át uh-ra. A dokinő nagyon aranyos szimpi, nagyon szépen nyugodtan beszél a gyerekekkel.
Van is már idöpontotok?
Sokszor már jóval elötte be kell hozzá jelentkezni csak péntek délutánonként rendel.

Cleo! Tényleg emlékszem, hogy Zsoltika a kalapácsot választotta, ez már akkor is nagyon tetszett nekem.
Sziszi biztos örül a napocskának, olyan édesek a picik ők minden apró kis dolognak tudnak örülni.

Diácska! Majd belejön Dius idövel a bilizésba, Antóniának is minden nap elmondom, hogy mire való a bili, de nem nagyon izgatja magát.
Azért amikor a lakásban bent vagyunk néha sikerül belepisilnie, de a terszon minden hová jut belöle.

Zolikának milyen lett a bizije, megy táborozni valahová?

Petri! Cuki lehet nagyon Timi, ahogy éppen jelölgeti a lakást.
Hát nem panaszkodhatsz, hogy nem segit senki a házimunkában.

Végül voltatok strandon ebben a melegben?

Szilbee! Kiváncsian várom, hogy Mosonyi mit mond majd a baba nemét illetöen.
Tényleg elég terjedelmes már a tábli, szerintem maradjon benne mindenki, hátha újra jelentkeznek a többiek.

Milyen jó kis vihar volt tegnap, Antónia meg átaludta az egészet pedig nagyon szereti.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Szilbee! a táblival csak egy gond van, nagyon picik a betűk (tudom az én szemem is lehetne jobb :) ) De amúgy nagyon klassz!

Petri! Nálunk is ez a helyzet, Marci szívesen ráül a bilire, pelusban vagy anélkül. De rögtön fel is pattan róla, szóval nem tudom hogy fogjuk később rávenni, hogy üljön ott és produkáljon :)
De azért majd próbálkozunk, főleg ha ott leszünk Anyuéknál, a kertben, vagy a Balatonon, és akkor mászkálhat pelus nélkül.

Évi: hát, muszáj neki megenni az antibiotikumot... Különben édeskés íze van, szóval nem rossz az. Most már kevesebbet kell vele küzdeni, hogy bevegye. Úgy tudom, csak Abonyban van egy ilyen rendelő, aho az uh-t csinálják. amikor Marci pici volt, már jártunk ott, megnézték a koponyáját, meg a belső szerveit. De csak ellenőrzésképpen, hogy minden rendben van-e, nem is volt kötelező.
Emlékszem, nagyon nehezen találtunk oda, körözgettünk ott az utcákban, mert egy elég eldugott helyen van az a rendelő.
Most legalább már tudjuk, hova kell menni :)
judit_79

Szia Mongi!

Látom, pont egy időben írtunk. Nekünk is szimpi volt a doktornő Abonyban, csak Marcikának nem volt az, meg szerintem most se lesz... :)
Még nem jelentkeztünk be, de akkor kérek is időpontot, mert a péntek délután jó lenne, akkor a párom hamarabb hazajön.

Szerencsére Marci is átaludta a vihart, pedig hangosan dörgött-villámlott. Én örülök ennek a kis lehűlésnek.
judit_79

Mi nem jutottunk el a strandra. Itthon az erkélyen bícseltünk :lol:

Egy újabb kérdés..
Ismeri valaki a zetpol vászoncipőket? Mennyire fogja a bokát? Megvan rendesen erősítva a sarka? A neten láttam már és nagyon kedvező az ára de ha nincs rendesen megerősítve a sarokrész akkor nem vennék.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri, ja nagyon ráérek, már alig várom, hogy 3 óra legyen, mert elkéredzkedtem a főnöktől. Semmi meló nincs, napok óta csak netezek. Lesz még ennek böjtje....

Ja, és megyek Miklósra, keresztfiam 18. és nővérem 40. szülinapját tartjuk. Még filózok rajta, hogy aludjak-e anyuéknál, mert holnap lehet, hogy Shrek 3-ra megyünk a moziba. Meg strandot is terveztem, de ahogy hallom nem lesz strandidő a hétvégén :(

Évi és
Kép
csongianya

Shrek.. a mekiben most az az ajándék :) büfög, nevet, óbégat :lol: :lol:
Timinek nagyon bejön és nekem is :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

A lányom dél óta alszik. Várom hogy felébredjen ezért érek rá.
Itt ülök lesben :wink: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jó bulizást! Nálunk a hétvégén lesz "buli" apjuk vasárnap lesz 34 éves. Még tortát is kellene sütnöm.. majd talán holnap.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Most nézem átestem régi felhasználóba juhéééj :lol: :lol:

mostmár befogom, túltengek itt :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Judit!
Igen, erre utaltam azzal, hogy sokan vagyunk, meg hogy oldaltöréssel kell csinálnom. Sajnos úgy tűnik csak egy bizonyos méretig tölti fel a képet az album normál méretbe, utána lekicsinyíti. :( De ezt majd megoldom valahogy. :)

Petri!
Vééééééééégreee írsz! :lol: Abba ne hagyd!!! Örülök, hogy újra aktív lettél! :)

No én megyek öltözni, mert mindjárt megyünk uh-ra!

Kép
szilbee

Én is búcsúzom, lassan 3 óra :lol:

Szilbee, jó UH-zást :lol:

További szép napot mindenkinek!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok Lányok!
Jelentem a ház szét van verve, lehet összerakni. Én meg takarítás helyett netezek. Fúúúj, lusta disznó :twisted: .

Petri!
Én láttam élőben is a köldökzsinórt. Úgy még...érdekesebb.( engem csirkebélre emlékeztet :oops: )

Diácska!
Megnyugtatásul Nándi szobatisztaságának története:Április közepén(28 hónaposan) ha pucér volt fürdi után, akkor szólt, ha pisilnie kellett.Gondoltam itt az idő, vettünk gatyókákat, megbeszéltük, hogy már nincs pelus , szólni kell. Egy hétig próbálkoztunk. Ha esetleg jókor ültettem vécére, akkor belepisilt, de magától soha se szólt. Egész héten mosdattam a pisiből. Ha kérdeztm kell-e pisilni, azt monda, hogy nem, aztán két perc múlva bepisilt.Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor a konyha közepére pisilt, és elkezdett benne mezítláb tapicskolni :twisted: . Akkor azt mondtam, hogy egy hónapig szüneteltetjük a szobatisztaságot.Elhatároztam, hogy beszélni sem fogunk róla. Aztán egy hét sem telt el, mikor reggel öltözéskor egy gatyóka kipottyant a szekrényből és ő azt akarta felvenni pelus helyett. De mondom akkor szólni kell, ha pisilni kell. És azóta tényleg szól. Ja és éjszakára sem kért onnantól pelust. :D
Én rájöttem, hogy ezt nem lehet eröltetni. Sok gyerek csak akkor lesz szobatiszta, ha ez saját elhatározásából történik.

Katlina!
Hülyén hangzik, de szellőztesd sokat a cicidet :lol: . Ne vegyél cicitartót, pólót, ha csak egyedül vagytok otthon. Ha nincs befelé fordulva a mellbimbód, és Robika is jól van a cicin, akkor pár nap alatt biztosan elmúlik. Amúgy a jó védőnő sokat segíthet, Én az egyik cicire egyszer sem tudtam Nándit rátenni a kórházban, fejni meg alig-alig bírtam. Aztán mire hazaértünk, kőkemény és lilásvörös lett az egész.Még aznap jött a védőnő ( dec. 24-én délután :!: ), és ott vol másfél órát, amíg meg nem indult a tej belőle, és ki nem fejtük.

Na megyek, próbálom lakhatóvátenni a házunkat.
Szisztok
Kati
ducimami

Tényleg én már olyan sokat gondolkoztam rajta, mitől függ az hogy ki milyen szintű felhasználó?

Köszi ha válaszoltok

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok.

Bernadett.Attól,hogy mennyi hozzászólásod van összesen.Te 300 után leszel középhaladó felhasználó.a régebbiek bizti tudják a kövi határszámokat :lol:

Írtad múltkor,hogy beadod Bettikét oviban.hová gondoltad?

Kati.Megnyugtatásul.nálunk is az egész udvar+házunk előtt az utca és már lassan a nappaliban is!! anyag+építőanyag van.és még mikor lesz vége?!úgyhogy ...megértelek :wink:

Petri.nekünk is van Shrek figuránk -tényleg édi.Ti is jártok akkor hamburgerezni...?
:)

Szilvi.kivi vagyok,kivi vagyok.UH???? :shock: :shock: :shock:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Mosonyi mai rendelése elmaradt. :evil: Miért pont a mai???? :cry:
szilbee

Andi köszi a felvilágosítást:-D

Most már akkor bele húzok:-D áhh nem írok minidg ha van aidőm

Mivel én Rákócziújfaluban lakok ide adom be mert innen tudjuk a legkönnyebben haza hozni illetve elvinni. Meg én is itt voltam s az ovónőt nagyon szerettem akihez fogom vinni.

puszi nektek. Szilbe sajnálom hogy elmaradt az UH pedig biztos lett volna kép is nem?

pápá

Kép
kbernadett

Vali!

Hú, hogy is írjam le, hogy néz ki a tejfelfogó izé!
Képzelj el, egy eldobható melltartóbetétet, csak ez műanyag és belülről van egy hátlapja, ami a középen lyukas. Azt kell rátenni a mellbibóra és így ami tejcsi kicsöpög, azt nem kell kidobnai, hanem egyszerűen csak belelöntöd a cumisüvegbe! Remélem el tudod képzelni!

Ja és, képzeljétek a Kati, aki tudjátok nem is duci, szóval ő hoz holnap nekem egy olyan tejfelfogó izét, ami nem lukacsos és nem folyik a nyakamba a tejcsi, ha lehajolok! De jó, jó, mondaná a kicsi fiam, már amelyik már tud beszélni! :oops:
Ma is bilbe volt minden, kivéve, amikor vendégségben voltunk, mert arra az időre azért ráadtam a pelust Imikére.
Szerintem hatott a homeo bogyó, mert látványosan több a tejem, seperc alatt le tudok fejni 30-40 mili tejet, ami szerintem tök jó!De már jó is, hogy nem kell használnom, mert nagyon útáltam azt a két órát, amikor nem lehett inni.

Én is láttam Petike köldökzsinórját, de nem ilyen spirálisra emlékszem, sőt az övé nagyon lila, vagy kék volt....Azt viszont tudom, hogy azért spirális, hogy oldalirányba se tudjon összenyomódni, amikor akrobatizál a bébi a mama hasában és hogy ha esetleg össze is csomózza, akkor se záródjon el.

Szegény Szilbee!Most nagyon le lehet biggyedve a szád :cry: !

Mongi, jó, hogy hallatod te is a hangod!

Judit, miért kell vese uh-ra mennetek? Csak elővigyázatosságból, vagy van oka? Imikének megjavítottama kukiját, már magának is tudja húzogatni! :oops:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hát annak ellenére, hogy hét elején még direkt érdeklődünk is, hogy lesz e rendelés, valahogy nem vagyok nagyon elkenődve. Ma nagyon éreztem, hogy lesz valami gixer vele. Valszeg tegnap rakhatták ki a papírt.
No de ez van. Még jó, hogy elmentem a kórházi uh-ra. :)
szilbee

Petri!! http://shop.zetpol.hu/

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?