Vali!
Hú, hogy is írjam le, hogy néz ki a tejfelfogó izé!
Képzelj el, egy eldobható melltartóbetétet, csak ez műanyag és belülről van egy hátlapja, ami a középen lyukas. Azt kell rátenni a mellbibóra és így ami tejcsi kicsöpög, azt nem kell kidobnai, hanem egyszerűen csak belelöntöd a cumisüvegbe! Remélem el tudod képzelni!
Ja és, képzeljétek a Kati, aki tudjátok nem is duci, szóval ő hoz holnap nekem egy olyan tejfelfogó izét, ami nem lukacsos és nem folyik a nyakamba a tejcsi, ha lehajolok! De jó, jó, mondaná a kicsi fiam, már amelyik már tud beszélni!
Ma is bilbe volt minden, kivéve, amikor vendégségben voltunk, mert arra az időre azért ráadtam a pelust Imikére.
Szerintem hatott a homeo bogyó, mert látványosan több a tejem, seperc alatt le tudok fejni 30-40 mili tejet, ami szerintem tök jó!De már jó is, hogy nem kell használnom, mert nagyon útáltam azt a két órát, amikor nem lehett inni.
Én is láttam Petike köldökzsinórját, de nem ilyen spirálisra emlékszem, sőt az övé nagyon lila, vagy kék volt....Azt viszont tudom, hogy azért spirális, hogy oldalirányba se tudjon összenyomódni, amikor akrobatizál a bébi a mama hasában és hogy ha esetleg össze is csomózza, akkor se záródjon el.
Szegény Szilbee!Most nagyon le lehet biggyedve a szád
!
Mongi, jó, hogy hallatod te is a hangod!
Judit, miért kell vese uh-ra mennetek? Csak elővigyázatosságból, vagy van oka? Imikének megjavítottama kukiját, már magának is tudja húzogatni!