Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pancsika!
Gratulálok :)
Nagyon jó egészséget kívánok nektek!

Mit szólnátok akkor a csütörtökhöz, nálunk?
Lehet medencés-party :D
Várunk mindenkit szeretettel!!!

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Pancsika,
Mi is gratulálunk a kislányotokhoz, sok boldogságot kívánunk!

Era,
csütörtök jó nekünk :)

Móni,
Sok boldog szülinapot kívánunk!

Sziasztok, Orsi
brosi

sziasztok!

most irtam egy irto hosszut és elbénáztam és eltünt. :evil: :evil:

Orsi!

köszi mégegyszer a tápit és a kendőt

nekünk a csüt elvileg jo, bár ma belázasodott flori délben és piros a torka. val. tegnap hideget ivott.remélem csak ennyi az oka és nem vmi komoly

ma ezen kivül is izgalmas napunk volt. tegnap voltam először nst-n és Gergő szivhangja egyszer leesett 62-re. egy kicsit leizadtunk zsoltival, ugyhogy ma áramlásoso vizsgálaton voltunk, de szerencsére minden rendben van. valoszinu az volt a baj, hogy gergő nagyon beindult és bekeményedett a hasam és ekkor a köldökzsinort odanyomhatta méhfalhoz.
de szerencsére fejvégű fekvésben van már. a 32 hetes uh-farfekvéses volt, de szerencse befordult. képzeljétek ma 96-os bpd-t mértek neki. Floraának aznap amikor megszültem mértek ekkorát.és mégcsak 34 hetes vagyok. a doki amikor megmutattam neki a leletet szó szerint zt mondta: hu basszus jo nagy ez a gyerek! hát remélem azért nem lesz oriás mert azért azt megis kell szülni. bár azt mondta hogy a pocakom az nem annyira nagy ugyhogy nem biztos hogy tényleg nagy lesz. mindegy az a lényeg hogy egészséges legyen

Pancsika!

gratula a pici lányhoz. már gondoltam rád, hogy mi van veletek. képeket rakjál már fel légyszi
kinél szültél?

Gabi!

engem érdekel a háziko. egy kicsit hadd fájdítsam a szívem mi is ugy mennék valahova, de most nálunk egy kcsit kusza a helyzet.

Moni!

mi is kivánunk boldog szülinapot

sziasztok
enci
renci

Sziasztok,

csak gyorsan, mert mindjárt felébred :D

Nekünk jó a holnap, remélem, hogy semmi sem jon kozbe... :roll:

Enci megy a privi :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok,

Pancsika,
gratulálunk mi is:) Képeket, történetet szivesen olvasnánk:)

Már rég nem voltam:( de a holnapi napra jelentkeznénk mi is, szerencsére, betegség már elmúlt, és eddig nincs is semmi.

Mennem kell, kenik a jégkrémet az ágyon.............

manóka
manóka

Sziasztok!

De jóóóóó, jó sokan leszünk :)
Nyugodtan lehet jönni fél 10 körül, addigra készen leszünk...

Era
Kép
era75

sziasztok!

sajna mi holnap kimaradunk a bulibol, pedig olyan jolett volna. már jo régen találkoztunk igyegyütt, de sajna Florinak tüszös mandulagyuszija van a változatosság kedvéért. elégbeteg egész nap 38-39 között a láza és olyan eleesett szegényjkém csak fekszik , mert rosszul érzi magát. Olyan rossz látni hogy ilyen ramatyul van, deremélem hamar meggyogyulunk és jöv héten már tudunk menni

sziasztok

Enci
renci

Sziasztok!

Ok, mi is megyünk holnap :)

Pancsika!

Gratulálok és csendben irigykedem... olyan jó ilyen szép szüléstörténetet olvasni. Nekem sajna nem adatott meg, de majd a következő :D

Enci!

Gyógyulást Flórinak!
A baba meg inkább nagy legyen mint pici :)

Néhány kép a csajszikról:

Kép

Kép

Ditke
ditke62

Sziasztok,

koszonjük szépen a vendéglátást. Alig várom, hogy viszonozni tudjam :lol:

A képeket feltettem, emailben megy a meghívó... Túl sok a pucis kép, nem mertem publikusan :oops: Akinek nem ment a meghívó nem tudom a mailcimét, priviben elkülditek nekem?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Era, mi is köszönjük a meghívást, ez nem a mi napunk volt :(
Berci "jókedve" még csak a kezdet volt....
Bercivel még elmentünk a Tescoba, hogy pörgessünk egy pattogós labdát....drága labda lett, mert egy fickó parkolni próbált mellém és nekiment az autómnak :( :( :( :evil: :evil: :evil:
2-ig ott várakoztunk a tűző napon, se étel, se ital...szóval kész. :x

Orsi
brosi

Sziasztok!

Era, köszi a talit, nagyon jó volt :)

Orsi

Sajnálom ami veletek történt :( 13-a van :((

Gabi!

Megkaptam a meghívót, de hogy tudom megnézni? :oops:

Jó éjt mindenkinek!

Ditke
ditke62

Regisztrálni kell, aztán a meghivóban lévő linkre katt, és aktiválni.... elvileg... :lol: Ha nem sikerül, akkor tűzfal probléma lehet... ha úgysem jó.... nemtom :oops:
Ezt most inkább nem tenném publikussá.... személyiségi jogok miatt :lol: :lol: Majd felirom akkor cdre :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

képek: Hát, nekem még most sem megy :( :oops: :?:

ahogy ígértem, néhány nyerős oldal :P

www.webnyeremeny.hu
az oldal alján szoktak lenni az aktuális játékok
én úgy szoktam, hogy kiírom egy füzetbe azokat amik engem érdekelnek. Pl. van olyan kozmetikum, amit sosem használok, vagy sört nem iszunk, így azokkal nem szoktam foglalkozni.

www.kronikanova.hu
itt könyvcsomagot lehet nyerni ( ha megnézitek a megfejtéseknél a legutóbbi nyerteseket, a ffinév a férjem :) persze én küldtem be :P

www.haon.hu
jobb oldalon szoktak lenni a játékok, kicsit görgetni kell az oldalt, mozijegyet, kiállításra belépőt, CD-ket lehet nyerni

vannak olyan oldalak, ahol játszani kell, pontot lehet gyűjteni amit ajándékokra lehet váltani. Nekem ehhez nincs türelmem, de hátha valakinek bejön :)
www.prizee.com
www.blablu.hu
www.jetixtv.hu

a nationalgeographic csatornának is szokott minden héten játéka lenni, meg kell nézni egy bizonyos filmet és válaszolni a feltett kérdésre mail-ben (én már többször nyertem ezzel is :) )
www.nationalgeographic.hu/tv

Remélem jól írtam a linkeket. Most hirtelen ennyi, de ha valakinek kevés, még találok :) A legnagyobb korlát a szabadidő. :(

Ja, vonalkódokból nem csak azt gyűjtöm ami épp játszik, vannak amikkel rendszeresen van játék, ezt akkor is gyűjtöm, ha épp nincs, mert valamikor csak jó lesz :)
pl. Maggi pont, vk, Knorr, Vénusz, Floriol, ásványvizek, kutya-macskakaja, Kubu, Rama margarin, Milka csoki, Nestlé termékek (gabonapelyhek, csokik), Cerbona, kozmetikumok (Nívea, Palmolive, Fa...)stb.
Gyakorlatilag semmit nem dobok ki :)
Meg már anyumék sem mernének ... :?
A férjem is idomítva van, már a krumplihéjat is megkérdezi, hogy be akarom-e küldeni :roll:

Ja, és érdemes regisztrálni cigis játékokra is, a PallMallal pl. már sok cuccot nyertem (füstölők, illatgyertya, késkészlet, pléd, táska, karóra, rádió...)
De szokott játék lenni multival, Marbival is. (Ja, és nem dohányzom, de ez titok :wink: )

November óta játszom, nagy dolgot még nem nyertem (pedig nem utasítanék vissza egy kocsit vagy egy világkörüli utat ... :D ), de kisebb dolgokat minden héten nyerek szinte, (bögre, táska, CD-k, stb) a postás lassan családtag :) A legnagyobb a 2000 Ft-os utalványokból összejött 268 e FT ruhapénz :)
A csajok egyébként minden apróságnak örülnek :) és én is :)

Ja, vigyázat, függőséget okoz :P

Jó éjt!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Nagyon, nagyon jó volt a tegnapi tali!!!!Jövő héten lehet ismételni :D

Enci!
Anna nagyon hiányolta Flórát.
Remélem már jobban van!

Ditke!
Köszi a nyerő oldalakat :)

Gabi!
Nagyon jók a képek! Köszi.
vagyis Manóka köszi, mert Ő fotózott :lol:
Házikótokat is megnéztem, szép lesz!

Orsi!
jajj :(
nagyon megzúzta? És férfi....na így mondják, hogy a nők a bénák 8)

Era
Kép
era75

Sziasztok,

óóóóóóóóóóó Orsi :? Nagyon rossz lehetett.... Szegény Berci kis hőz, hogy kibírta.

Flóra jobban van már? Hatottak a virtuális gyógypuszik?

Van új építkezős album, publikus....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

sziasztok!

Orsi!

sajnálom a kocsi dolgot :( :( :(

Gabi!

nekem nagyon tetszik a házikotok. a konyhában tetszik az ablak megoldás. ugy lesz, hogy a szekrény alatt lesz az a keskeny ablak?

Era!

köszi a tel.számot. felhivtama dokit, de azt mondta felesleges visszavinni, mert más gyogyit nem tud adni. a lepedőzés során nem hogy lement volna hanem felment 39.5-re a láza de végül is sikreült egy kicsit lehuzni.
szegénykémet eléggé megviseli ez a betegség. alig eszik meg sokat fekszik. tiszta bágyadt.

köszönjük a gyógypuszikat.

a képeket nekem is elküldenétek? kiváncsi vagyok rájuk.
megyek mert végre éhes eszik

sziasztok
enci
renci

Sziasztok mindenki!

Steverényi Péternél szültem. A sztori java részét már leírtam, hajnalban fél kettőkor elment a magzatvíz, a tesóm mondta(védőnő), hogy ilyenkor menni kell rögtön. Apa erre még megborotválkozott, én a konyhaszéken vártam, hogy kész legyen és hívja a mentőt. Egy álló óráig vágta puccba magát a lánya tiszteletére. Péntek Anikó volt a szülésznő, nagyon aranyos volt, kedves. Így utólag is hálával gondolok rá. Az ügyeletes doki már 4 ujjnyi tágulást állapított meg, hívta is a dokimat rögtön. Pár perc múlva ott is volt, halál nyugodtan. Mondtuk, hogy az egyágyas szülőszobába akarunk menni, ki is ürült addigra. A doki kérdezte, hogy ki akarom-e próbálni a szülőszéket. Ki akartam, mert már képtelen lettem volna visszamászni az ágyra, nem is akartam fekve szülni. Nagyon jó volt, hogy végig járkáltam, olyan sokat segített. Amikor láttam, hogy a szülésznő rakja le a szivacsot a dokinak a földre, akkor már sejtettem, hogy nem vicceltek, amikor azt mondták, hogy látszik a feje. A doki nyugisan ott félig térdelt, félig feküdt, és csendben várt. Néha mondott egy-egy szót.Előtte kérdezte,hogy akarunk szülni. Mondtam, hogy fájdalomcsillapítás, oxitocin és minden ilyesmi nélkül, ha lehet,akkor a gátmetszést is mellőzném. Ha lehet, akkor a villanyt is kapcsolják le, hogy ne legyen erős a fény. Már csak a szülést követően derült ki, hogy a méhlepény fejlődése rendellenes volt, két félből állt. Szerencsére nem okozott bajt, pedig lehetett volna. Olyan jó nyugi volt, nem mint a filmekben(tudjátok: Nyomjon! Még egy utolsót! Ez az! stb...és ordítanak hozzá) A szülésznő mondta, hogy vegyek levegőt, nagyon nagy segítség volt.Nagyjából ennyi! Az egész család visszaaludt hajnali körtelefon után, azt hitték, majd csak délutánra lesz baba, meglepődtek, amikor nemsokára megint csörgött a telefonjuk!De a leány is olyan jó, eszik, nézelődik, alszik. Még egyszer ilyen szerencsém se gyerekkel, se szüléssel nem lesz szerintem, de hátha!!!!
Puszi! Mennem kell, kicsit nehéz ez a 24 órás műszak, meg hát a mozgásterem is korlátozott, de hát ez legyen a legnagyobb baj!Kép legközelebb, mert otthon maradt a CD!
pancsika

sziasztok!

Pancsika!

Továbbra is irigykedem :oops:
A képeket továbbra is várjuk :)

Lányok belehúzni, nyertem a Pepsivel egy mp3 lejátszót :)
Mindenkinek sok sikert aki kedvet kapott!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Enci,
Flórinak sok-sok gyógypuszit küldtünk Bercivel, remélem hatott és már nem is lázas :)

Era,
Nem húzta meg vészesen, de az a bosszantó benne, hogy ha nem szólok, észre sem veszi, hogy nekiment egy másik autónak....utána arrébb parkolt és közben beállt mellém egy mikrobusz...na ennyit arról, hogy kb. mekkora hely volt mellettem, ahova egy kis renault-val nem sikerült beparkolnia....egyébként a férfiak sokkal bénábban vezetnek sztem, mint a nők.....csak az a baj, hogy ha egy nő "szarul" vezet, akkor az nagyon, és így könnyebb kifigurázni.... :(
Aznap nagyon ki voltam, de mára már elmúlt :D

Képzeljétek, voltunk az oviban :) Anyira jó volt, mert Berci olyan kis aranyos volt, hogy egyből az óvónénik szívébe lopta magát. Hozta a jó formáját a gyerkőc és én meg duzzadtam a büszkeségtől :) :) Mikor megérkezett, megtörölte a lábát, hangosan köszönt mindenkinek - és mindezt nélkülem, úgyhogy nagyon dícsérték a felnőttek utána :) Aztán meglátott az udvaron egy farepülőt, odahívta az óvónénit és elmagyarázta neki, hogy az egy kétfedelű repülő..... :D :D
Utána bevillantott az autós füzetével (Era és Krisz látta miről van szó) :lol: :lol: Na szóval óvónők oda meg vissza voltak.....Én meg egész jó hangulattal tértem haza, talán mégsem lesz ez olyan nehéz menet!

Na megyek, ma jön Berci keresztanyukája, összedobok valami ebédet.

Sziasztok! Orsi

Ui: Múlt héten voltunk Zsuzsivonatozni.

odafele:
Kép

visszafele:
Kép
:lol: :lol:
brosi

Sziasztok!

Ditke!
Gratulálok a nyereményhez!

Orsi!
Ovi :)
Képek :lol: :lol:
Anna azt mondta, hogy miért nincs több kép?

Era
Kép
era75

Sziasztok,
még az utolsó pillanatban bejelentkezek, lemondtam a netet hétfőtől, míg nem lesz újra, addig nem vagyok.
Kicsit ki is akadtam az UPCre, mert, ha át akarom vinni a másik lakásba, többe kerül, mintha új előfizetést kötök majd. Tiszta hülyék.

Ditke,
gratulálok a nyereményhez:)
Azt a rengeteg csokit ki ette meg?
Ajánlom még a nőklapja oldalát, ott is vannak játékok, én már 2x nYertem:))

Orsi,
nagyon aranyos Berci :) És az is, külön jó, hogy az ovival jó érzéseid vannak, én tapasztalatból mondom, hogy nagyon megérzik, ha nekünk vannak - gondolatatink ezzel kapcsolatban.

Pancsika,
már megüzentem Péntek Anikónak (beceneve Pancsi :lol: ) hogy milyen jó dolgokat írtál róla. Örülök, hogy minden úgy zajlott, ahogy te szeretted volna. További sok egészséget, és tényleg, várjuk a fotókat!

Enci,
beszéltem férjeddel, mondta, hogy jól vagy, semmi vesefájdalom, örülök neki :lol:

manóka
manóka

Sziasztok!

Köszi a gratut :) A csokik az én rovásomon vannak :oops:
Az nlc-n is szoktam játszani, de én ott még sosem nyertem :(

Orsi!

Jók a képek, az én csajaimat is jó lenne így kifárasztani néha :)

Jó éjt!

Ditke
ditke62

Itt vannak a fotók!!!

Ditke!
Kép Egy végtelennek tűnő hasfájós éjszaka részvéttel gondoltam az ikres szülőkre! De gyönyörűek a csajaid!!!

Manóka!
nagyon köszi, hogy eljuttattad a köszönetemet P. Anikónak, örülök, hogy tud róla!! nagyon erre a pályára való!
Kép
pancsika

Pancsika!

Édes kis picúr! Kicsit irigykedem, olyan jó ilyen picivel babázni:)

Hasfájás ügyben kösz az együttérzést, de ilyen szempontból egy gyerekes anyuka vagyok, csak Pepe volt hasfájós. szerencsére éjjelre időzítette a dolgot, menetrendszerint 9-től 11-ig, akkor Csenge már aludt, így csak akkor volt gond, ha esetleg felébredt, de ez nem volt jellemző. Úgy aludt a tesó ordítása mellett, hogy azt hittem, baj van a hallásával :))

Lányok!

A DM-ben a pontok után hogy lehet kedvezményt beváltani? Mert most is vásároltam, de adtak egy kuonfüzetet, azt mondták, ha van 15 pontom, akkor az abban szereplő termékekre van 15% kedvezmény. De hallottam olyat is, hogy van valami 21%-os kedvezmény is, ami talán mindenre van?? Olyat hogy lehet szerezni??
Sajna nyúztak a csajok, meg álltak mögöttem is, így nem akartam feltartani a sort, gondoltam hátha Ti tudjátok:)
Köszi!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Pancsika,
Óde gyönyörű, édes ez a lány :) :) :)

Ditke,
aha 15pontot kell összegyűjteni, de itt a csajokkal össze szoktuk dobni :) a kuponfüzetben volt régebben 21%-os kupon is, most nincs??

kéész vagyok szocpol után rohangálok, nem eccerű :oops:

voltunk esküvőn :) :) :)

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Mindig irigykedek, amikor ilyen sok szép kislányt látok :o) Olyan szépen lehet őket öltöztetni, olyan kis csinik :)
Dorkának nagyon jól áll a hosszabb haj (sztem) :wink:

A DM-be nem szoktam járni, viszont van a Rossmannos kuponfüzetemben 8 pont, kéne még kettő és már mehetne is a vásárlás. 20%. Ha van valakinek és szeretne csatlakozni, akkor szóljon :!:

Na megyek, mert Berci ma különösen elemében van.....

Orsi
brosi

Sziasztok!

Krisz!

De jó lenen esküvőre menni... lenne két koszorúslányom :D De sajna nálunk senki nem akar nősülni-férjhez menni :(

Köszi a DM-es infót!
Még nem kaptam meg azt a füzetet amiben benne van, hogy mikre lehet beváltani, csak valami pontgyűjtő lapot vágott hozzám a csaj a pontokkal. Majd utánanézek :)

Orsi!

Sajna én pont most vásároltam be a DM-ben :( De volt valahol 2-3 Rossmannos napocskám is, csak nem tudom hol :( De kutakodom kicsit :) Ott olyan ritkán vásárolok, hogy nem is figyeltem rá.

Aki küldött be Kismackó csomagolást: fent vanank az oldalon a nyertesek :)

http://www.ggkdirect.hu/kismacko/index.php

nekünk összejött egy nyomda meg egy labda :)
De azért furcsa kicsit, a kismotorokból 4-et Takács vitt el... gyakori név, de ennyire??? :( :?

Hétvégén indulunk a Balatonra, addig már nemigen jutok ide, mindenkinek jó nyarat addig is :)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke jó nyaralást!

éééés nagyon sok boldog névnapot kívánunk Annának! :D

Kép

Krisz
krisszie

Sziastzok,

épphogy csak olvasni tudok, pénteken lesz a nagy áthurcolkodás. akkor már a házikóban is alszunk :lol: Aki átesett rajta, sejti milyen az utolsó hét, aki nem hmmmm jobb is :wink: Gázunk még vagy 2 hétig nem lesz, és a benti ajtók is csak kedden, ja és a nappali is csak 3 hét múlva kap parkettát... de azért a tobbi megvan, és végre soha viszont nem látásra panel :lol: :lol: Mihelyst rendben leszünk nagyon sok szeretettel várunk mindenkit :wink:

Olyan szépek a csajszik, és a második Bercis képen is olyan jót mosolyogtam, tündér.... ha szabad fiúra ilyet mondani :)

Ditke,

életemben előszor nyertem, 2 adag nyomdát is :lol: :lol: :lol: orok hála... Ha bekoltozünk lesz ülon fiókom a papirgyűjtésre.... jó nagy :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

ülon- azaz külon... Mióta Marci ráontott egy pohár kávét, a billentyűzet már nem a régi.... :oops:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!
Úgy látom egy kedves összeszokott csapat vagytok! Szeretném a segítségeteket kérni!!!
:lol: Azt szeretném kérdezni: Ki szült tőletek a klinikán? Kinél? Kit tudnátok esetleg ajánlani vagy milyen véleménnyel vagytok????
Nagyon köszönném válaszotokat! Addig is minden jót kívánok! Megnéztem néhány fotot..nagyon gyönyörű gyerekek!!!
Üdvözlet mindenkinek!
Kellemes napot kívánok: Judit
jáditnéni

Sziasztok!

Judit,
igen összeszokott csapat, de nyáron szétszéledünk :) :)

Én nem a klinikán szültem, de rajtam kívül szinte mindenki szóval tudnak infót adni :) bár ha visszaolvasol pár hónapot megtalálod mindenki történetét, véleményét
:wink:

Írj magadról ha van kedved :) Te mikorra vagy kiírva?

Gabi,
gratula a nyereményhez!!! mekkora sikerélmény ugye? :D :D
jó hurcolkodást nektek :D

Orsi,
miújs veletek? egy tali? :wink:

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Hát igen!azt látom, hogy most nyári pihenő van.
12.hetet lépem:) s ha minden ok..akkor elvileg február 9.
Elkezdtem visszaolvasni a dolgokat..de nem túl könnyű..szép nagy termés, amit irtatok eddig:P s nem is bírok sokat gép előtt lenni..így ha megérkeznek a többiek..majd lehet kérek tanácsot és infot:P addig apró lépésekben de olvasom;)
Addig is minden jót! Üdv: Judit
jáditnéni

sziasztok,
még ideiglenes száláshelyünkről jelentkezem :cry:
Sajnos, még nincs a lakás lakható állapotban, és, ha a mestereken múlna, akkor nem is sietnének:(
Annyira azért nem vészes a helyzet, a fiúk szobájába már csak a tapétacsíkot kell felragasztani, meg kitakarítani. A hálóban holnap kifestenek.
A konyha gázos nagyon, mert új ajzatot kell neki önteni. De, csak meglesz az is, remélem, jöhő hét végére.

Mindenkit üdvözlünk, remélem, jól bírjátok a meleget :lol:
Én nagyon a klímán vagyok most, minden tanácsot szivesen fogadok,ha tudtok valamit.

manóka
manóka

Sziasztok debreceni mamik!

Segítségeteket kérném,bababizományit keresek Debrecenben,
ahol bevesznek babakocsit.Köszönöm!
UI:A bébik,babák gyönyörűek

Anita
danita

Sziasztok lányok!
Már egy ideje olvasgatom az oldalakat, nagyon jó a topic. Szeretnék egy kis segítséget kérni: két lányom van, 9,5 ill. 2,5 évesek. A nagyobbiknál még meg tudtuk oldani, de a kicsinél bizony sokszor fejtörést okoz a gyermekfelügyelet. A férjem és én is dolgozunk, nagymama, rokon stb. nincs a városban, még a gyerek elszálítása a bölcsődéből is problémás, nem is beszélve az egyéb szünidei dolgokról. Szerencsére a nagyobbik már egyedül is megvan, ha nagyon muszáj, de rá csak nem bízhatok egy kisebbet..! A munkahelyemen még az is gond, ha beteg(pedig minden gyerek beteg időnként)!
Nagyon szívesen veszek ötleteket, tanácsokat a témával kapcsolatban! Már gondoltam arra is, milyen jó lenne egy pót-nagyi itt a közelben, akire pl. rábízhatnám őt(őket), ha pl betegség idején túl vagyunk a krízisen(1-2 napot még a munkahelyemen is "eltűrnek"), de a lábadozás idején még nem mehetnek közösségbe... Persze ez csak egy vágyálom, hirdetés útján nem terem az ilyen pót-nagyi...
Nincs valami használható ötletek?
Sziasztok!
Vepa
vepa

Sziasztok!

Judit,
gratula a 12. héthez:):)

Móni,
hú klimát sztem is szereltessetek be, most hogy amúgyis szét van minden robbantva. Gondolom már akciós mindenhol, mondjuk szakembert lesz nehéz találni hozzá...

Anita,
az árpád téri bababoltban vesznek be babakocsit :)

Vepa,
üdv itt: :)
pótnagyival nem szolgálhatok, bár ha nem találok munkát mire Dorka oviba megy, lehet beindítok egy gyerekfelügyelet vállakozást
:D :lol:

Krisz
krisszie

ja és egy dm vagy rossmann vásárlást összehozhatnánk? :D :D :D

Krisz
krisszie

sziasztok,

vegre ujra itt, igaz ekezetek nelkul, de majd igyekszem potolni. A haziko szuper, bar egyelore folyton fazom, es van par kenyelmetlenseg is. Pl. gazunk nincs, es meg vagy 3 hetig nem is lesz... Nekik nem surgos, a gazigenylo meg nem ember.....errol ennyit. :cry: Es a nappaliban meg csak beton van, mert a parkettas szerint 4 szazalek a nedvessegtartalom, es csak 2nel teszik fel a burkolatot. Ez klassz, foleg mert igy mindig minden tisztafeher por... De azert bizom benne egy honapon belul minden szep es jo lesz.. Ma mar ide jott a postank is :lol:
Rakok fel kepeket a tarra, ha sikerul es Marci nem ebred fel :wink:

Most sajna csak par pontom van, de azt sem tudom hol.... Viszont ha van masnak is elokeritem :wink:

Jajj es termeszetesen nekem sok a dupla nyeremeny, szoval van esetleg valaki akinek jol jonne egy macis nyomda? Szivesen odaadom :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Én is előkerültem:)
Egy hét masszív betegeskedés, és egy hét nyaralás után, végre gép elé kerültem!

Manóka!
Én a klímára szavazok. Meg lehet azt oldani, hogy ne legyen gond, nálunk is csak akkor megy, ha nem vagyunk fent. Ezeket a 35 fokokat nem lehet máshogy elviselni.
Mesterekhez kitartást!!!

Gabi!
Örülök, hogy végre kint vagytok:)
Hamar eltelik az a pár hét, aztán már nem is fogtok rá emlékezni!
A mesterekről, cégekről.....ahhhh:( tisztelet a kivételnek!

Krisz!
Nekem van majdnem teli füzetem a DM-be, talán egy pont hiányzik. Jövő héten mehetünk valamikor.
Köszöni Anna a névnapi köszöntést :D

Vepa!
Sajnos nem tudok segíteni.
Szerencsére Anyósomék a másik utcában laknak, és Anyukám is el tud jönni, igaz Ő ritkábban.
De ha hallok valamit, szólok!

Pancsika!
Gönyörű a lányod :)

Ha valakit kihagytam bocsi, de vár a kicsomagolás....majd még hozok képeket...

Era
Kép
era75

Era,
nekem van 2dm pontom, szóval mehetünk :D :wink:

Gabi,
hú ez rosszul hangzik :(
de kitartás nektek, biztos nemsoká rendeződtök :D

voltunk a békás tónál, olyan szépek a tavirózsák :)

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Neked nagyon sürgős a DM? Nekem csak szerda után jó...
Édes Dorka :)

Képek:
Esztergomi utcakép:
Kép

A Visegrádi várból:
Kép

A Dunapart :)
Kép

Era
Kép
era75

Judit!

Én a klinikán Szeverényi Péternél, sztorit lásd fentebb. Én úgy csináltam, hogy írtam egy többoldalas listát, hogy miket szeretnénk, illetve a kérdéseimet, és ezzel több orvost is megkerestem,beszélgettünk,ez alapján választottam. Meg persze ismerősök, és a topic...

BABABIZOMÁNYI-ügyben: Árpád tér, Gólya áruház, illetve a Hajdú Apróban hirdetés.
pancsika

Sziasztok!

Megjöttünk, most csak képek nélkül, mert már hajnal van és nincs erőm hozzá. (De azért nem bírtam ki hogy be ne kukkantsak :) ) Hát, nem volt valami szuper, elég vacak időnk volt, a képek inkább őszi kirándulásra hasonlítanak :(
Azért jól elvoltunk, csak annyira vágytam volna egy kics pancsolásra...
Petra a Balatonra következetesen a Potaka szót használta, fogalmunk sem volt, hogy miért... rákerestem a neten, Új-Zélandon van egy ilyen nevű tó :shock: Van reinkarnáció??
Meglepő, mert első perctől, ahogy megmutattuk neki, hogy ez a balaton, mintha teljesen természetes lenne, közölte, hogy Potaka.... Még énekelt is egy dalt, amiben benne volt a Potaka. :) A többit nem értettem... ja, nem tudok új-zélandi tájszólásban :?

Era!

Tök jók a képek, Ti csináltátok ?

Krisz!

Helyes Dorka! A gyerekfelügyletere én is befizetek nálad :)

Manóka!

Klima!Klíma!

Gabi!

Kitartást :)
Parketta nálunk is hasonlóan ment, mi leterítettük kartonpapírrral a szobákat, rátettük a szőnyeget, így annyira nem szállt a por.
Gratula a nyereményhez! Ez csak a kezdet :)
Egy fiók a papírgyűjtésre? Igen, egy hétig talán elég :lol: Nekem egy teljes polcom van a garázsban (az 4 vagy 5 lapot jelent), alatta kartondobozok, a konyhában meg egy műanyag doboz a kuka mellett, ami majd szelektíven fog kivándorolni a garázsba. Ott a polcokon már külön dobozokban vannak a csomagolások termékeke szerint :P A férjem szerint meg nem vagyok normális :shock:

Vepa!

A Böszörményi úti gyerekorvosi rendelőben, az Agrár mellett anno volt kitéve egy hirdetés, hogy nyugdíjas bölcsödei vagy óvodai gondozónő (már pontosan nem emlékszem) saját lakásán 1 éves kor felett vállal gyerekfelügyeletet. Ha a közelben leksz szerintem nézz be, mostanában nem jártam arra, de mikor hordtam a védőnőhöz méricskélésre a csajokat, még kint volt. Ha nem erre laksz, szívesen megnézem, de szerintem csak szerdán, bár gondolom annyira nem égetően sürgős :))

Judit!

Gratula a babóhoz :)

Tali mostanság?

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Gondoltam rátok, hogy nincs valami jó idő, de legalább együtt voltatok egy kicsit.
Petra és a reinkarnáció :D

Igen, a képeket András csinálta :)

Tali már jó lenne, de a héten nincs itthon Anna. Ma voltunk Tokajban Anyukám szülinapját ünnepelni, aztán Anna ott is maradt, majd pénteken jön haza.
A két napban bepótoljuk a lemaradt filmnézésünket, megyünk mozizni is :D

Krisz!
Én már munkanélküli vagyok, bár még nem regisztrált.....

Mindig akartam kérdezni...vettetek lakást?
Dali kiállítás milyen volt?

Többiek merre vagytok?

Orsi!
Voltatok már nyaralni?

Era
Kép
era75

sziasztok!

mi is megvagyunk bár már egyre nagyobb Gergő várásba. ma töltöttem be a 39.hetet ugyhogy sztem csak napok kérdése és négyesben leszünk.nagyonizgi

hát mi talibol szetm kimaradunk, bár ha még egybe leszek szivesen tlálkoznék veletek. kitudja utána mikor tudokkimozdulni.

Flora annyira lelkesen ujságolta tegnap, hogy találkozott Petráékkal és kérdezte, hogy mikor jönnek már el hozzánk?

Judit, Vepa!

üdv közöttünk.

Krisz!

sajna nekem most egy pontom sincs, de megkérdezem Zsoltit, ha van szivesen adom

mininyul!

kitartást, most nem a legjobbkor jött nektek akkor ez a lehulés :(
de gartula, hogy mostmár az uj házban laktok

na megyek phizek, mert már annyira lent van a hasam, hogy alig birok ülni. kedd éjszaka ugy volt hogy megyünk szülni, de atztán meggondolta magát Gergő. tudta hogy szerdán fodrászhoz akartam menni és csini hajjal akart velem biztos találkozni :)

sziasztok

enci
renci

Sziasztok!

Enci,
végre valami infó rólatok:):)
azt hittem történés van, amikor megláttam a neved :lol:
Milyen izgi, pár napon belül kint lesz :) :) :)

Era,
nem vettünk még lakást, nem egyszerű :(
még vevőt kell találni az öcséméknek vagy nekünk...

tényleg jó lenne egy tali...

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Enci!

Milyen izgi, már csak néhány nap :) Aranyos volt Flóra mikor találkoztunk, megismert minket :) És milyen ügyesen bicajozik!

Ja, pelusvásárláshoz egy kis tipp: :)

Baba Magazinban volt, hogy 3000 Ft értékben kell Huggies terméket vásárolni (pelus is legyen benne) 2006.aug.21-nov. 19. között , be kell küldeni a blokkot és lehet választani Micimackós lapostányér,mélytányér,evőeszköz és füles bögre között. Három fődíjat is sorsolnak: 150000 Ft értékű éves pelenkaellátmányt.

Cím: Micimackóval falatozok,1576 Bp. Pf. 18.

Ditke
ditke62

Sietek,de

Renci!!!

Kitartás!!! Értesíts minket, ha van valami! Kihez mész szülni?
pancsika

Sziasztok!

Pszt, csak csendben......de megszületett Gergő :D :D :D :D
Tegnap este, remélem nem haragszanak meg, hogy elújságoltam :oops:

Itt is GRATULÁLOK NEKIK!!!!!

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?