képek: Hát, nekem még most sem megy
ahogy ígértem, néhány nyerős oldal
www.webnyeremeny.hu
az oldal alján szoktak lenni az aktuális játékok
én úgy szoktam, hogy kiírom egy füzetbe azokat amik engem érdekelnek. Pl. van olyan kozmetikum, amit sosem használok, vagy sört nem iszunk, így azokkal nem szoktam foglalkozni.
www.kronikanova.hu
itt könyvcsomagot lehet nyerni ( ha megnézitek a megfejtéseknél a legutóbbi nyerteseket, a ffinév a férjem
persze én küldtem be
www.haon.hu
jobb oldalon szoktak lenni a játékok, kicsit görgetni kell az oldalt, mozijegyet, kiállításra belépőt, CD-ket lehet nyerni
vannak olyan oldalak, ahol játszani kell, pontot lehet gyűjteni amit ajándékokra lehet váltani. Nekem ehhez nincs türelmem, de hátha valakinek bejön
www.prizee.com
www.blablu.hu
www.jetixtv.hu
a nationalgeographic csatornának is szokott minden héten játéka lenni, meg kell nézni egy bizonyos filmet és válaszolni a feltett kérdésre mail-ben (én már többször nyertem ezzel is
)
www.nationalgeographic.hu/tv
Remélem jól írtam a linkeket. Most hirtelen ennyi, de ha valakinek kevés, még találok
A legnagyobb korlát a szabadidő.
Ja, vonalkódokból nem csak azt gyűjtöm ami épp játszik, vannak amikkel rendszeresen van játék, ezt akkor is gyűjtöm, ha épp nincs, mert valamikor csak jó lesz
pl. Maggi pont, vk, Knorr, Vénusz, Floriol, ásványvizek, kutya-macskakaja, Kubu, Rama margarin, Milka csoki, Nestlé termékek (gabonapelyhek, csokik), Cerbona, kozmetikumok (Nívea, Palmolive, Fa...)stb.
Gyakorlatilag semmit nem dobok ki
Meg már anyumék sem mernének ...
A férjem is idomítva van, már a krumplihéjat is megkérdezi, hogy be akarom-e küldeni
Ja, és érdemes regisztrálni cigis játékokra is, a PallMallal pl. már sok cuccot nyertem (füstölők, illatgyertya, késkészlet, pléd, táska, karóra, rádió...)
De szokott játék lenni multival, Marbival is. (Ja, és nem dohányzom, de ez titok
)
November óta játszom, nagy dolgot még nem nyertem (pedig nem utasítanék vissza egy kocsit vagy egy világkörüli utat ...
), de kisebb dolgokat minden héten nyerek szinte, (bögre, táska, CD-k, stb) a postás lassan családtag
A legnagyobb a 2000 Ft-os utalványokból összejött 268 e FT ruhapénz
A csajok egyébként minden apróságnak örülnek
és én is
Ja, vigyázat, függőséget okoz
Jó éjt!
Ditke