Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Lányok!
ALig várom a holnapot...hogy végre kiderüljön mi a helyzet :roll:

KépKép
peni

Gabi,
Hát, ha lehet, inkább itt Érden érdekelne kozmi, ráadásul olyan lenne jó, aki akár szombaton is dolgozik :)
Tücsök-zenével kapcsolatban én sem értem igazából, mert egyedül a múlt heti volt gázos, amikor egyedül voltunk Adéllal a tízórásin :? A többin mindig tök sokan voltunk. De vhogy éreztem, h a 10órásit fogják megszüntetni, amikor kitaláltak a 9órásit :roll:
Mondjuk úgy néz ki, h meg tudjuk majd oldani a fél10est is, de arra elég karcosan érünk :roll: És még nyolc alkalom vissza van :roll:

Peni,
Nagyon drukkolok a holnap naphoz, h jó hírt mondjanak!!! De addig is tényleg ne aggódj! Ahogy a többiek is írták, ha fájna a fiadnak, biztos szólna.

Sylph,
Nálunk dettó ilyen a talaj, kb. 1-2 centi föld és alatta tömény szikla az egész :evil: Ezért döntöttünk úgy, h hozatunk földet.
Tüdőszűrésről én nagyon régóta nem kapok értesítést. A legutolsó emlékem az, amikor még a szüleim kaptak a gimis éveim alatt :?
Gondolom, nem kell beutaló, csak el kell menni.

Zsand hogy írja a quadozást. Na nekünk kijut ebből is :evil: Itt a környéken pár emberkének van és ők ahelyett, h kimennének terepre inkább itt az utcákban nyomják :evil: Legszívesebben elküldeném őket vhova :evil: Annyira bosszantó, mert nagyon hangos és iszonyatosan felverik a port, mert ugye itt az utcákban murva van, ami száraz időben ezerrel száll :roll:

Zsand,
Nekünk is Gyöngyössy dokinő a dokink :) Én eddig meg voltam vele elégedve (mondjuk szerencsére komoly problémánk nem volt), de Arivirág nem rég írta, h nekik igencsak félrenézte a dolgot :roll:

Kép Kép
curse

Jó reggelt!

Peni! Remélem, hogy vaklárma ez a sérv ügy! Drukkolok!

Tüdőszűrés: Újpesten még tavaly is küldtek papírt… De ha nincs papírod, akkor is csak simán be lehet menni, hogy az éves szűrésre jöttél személyivel, tajkártyával. Nekem is mennem kéne. :oops:

Mimi, Judit! Hajrá, Gyógyuljatok!

Andi! Úgy látom, Veronika dönt a névválasztásban! Határozott egy csajszi! :lol:
Könyvtár! De jó, hogy írod! Ezer éve voltam, akkor még állandóan szakkönyveket kellett kivennem, időm nem volt mást olvasni. Most viszont kivégeztem az itthoni azóta kapott könyveimet, illetve még egy bazivastag van, aztán épp gondolkoztam, hogyan tovább… :)

Curse! Quadozók az utcában! Nem lehet korlátozni őket? :? Fekvőrendőrt nekik! :D Bár nem tudom, mit használ! :shock:

Kedden voltam dokinál, sérv nincs szerencsére, méhgyulladás viszont lehetséges, most antibiotikum kúra van, remélem elmúlik. Ha nem, akkor házidoki, illetve még összenövések lehetnek. Hát nem tudom, bízom benne, hogy jobb lesz a bogyóktól. Mindenesetre megfogadtam, hogy nem vagánykodok többet a babakocsi emelgetésével.

Tegnap felhúztam magam a Diósdi felújításán. Már egy hete nem tudok normálisan közlekedni babakocsival, mert a járdaszegélyek előtt árok van, és még az átkelőhelynél sem töltik fel. A csúcs az volt, hogy az egyetlen még viszonylag könnyen vehető akadálynál, pont a járda vonalába beállt egy teherautó vészvillogóval, ember a környéken nem volt, hogy segítséget kérjek! Ne tudjátok meg, mit szidtam őket. És akkor próbáljam kímélni magam, és ne emelgessem a kocsit a gyerekkel. Nesze neked fogadalom! :twisted:

Pár napra eltűnök, legyetek jók, legyen szép hetetek, hétvégétek! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Curse!
Mi pont ezért nem használjuk az utcán, hanem ha úgy van időnk kimegyünk olyan helyre ami azért van kitalálva, hogy ne menjünk a szomészédaink idegeire!
Ezt is mint sokminden mást úgy kéne használni, hogy azzal másokat ne zavarjanak.

Nálunk meg a szomszéd kutyája rohangál az utcán időnként és teljesen megzavarodnak a kutyák.

Igen, azt olvastam, hogy a doktornő elnézte.

Tekiroll!
Az biztos, hogy itt Érden komoly gondot okoz babakocsival közlekedni. Mikor mi babakocsival mentünk sétálni volt, hogy a zebránál álltunk perceket egy autós sem lépett a fékre, de az hagyján, nem egyszer fordult elő, hogy mentünk át a zebrán aki jött autó elengedett, de az utána levő megelőzte,ha nem figyelünk.........
Szóval óvatosan!!!!!!

Nézzétek meg a campona honlapját, mert még márciusban hallottam, hogy áprilisban sok program lesz!!!

Gyönyörű idő van! Szép napot Nektek!
Vendég

Sziasztok!
Megjártuk az orvost sérv ügyben. Semmi különöset nem találtak, egy dolog van ami sérv szerű de nem igazi sérv. Azt mondta a doktornő, hogy szerinte ez nem komoly dolog, de biztos ami fix kedden este megnézi egy kimondottan sérvekkel foglalkozó gyereksebész. Megnyugodtam valamelyest....

Lányok, itt a tavasz!!! :)

KépKép
peni

Sziasztok!

Én eddig meg mindig olyan kedves autóssokkal találkozom, hogy még eddig nem álldogáltam babakocsival zebránál, éppen csak odaléptem, és már fékeztek is, :D sőt nem egyszer olyan helyen is megálltak, ahol nincs is zebra, hogy átengedjenek!
Ezt azért most lekopogom (kip-kop) mert lehet holnap, már nem így lesz!?

Peni, mi volt a dokinál?
Amúgy a kiálló köldök sérvet jelenthet?
Dominikának már születése óta kifelé áll a köldöke kicsit!

Gyönygyössy doktornőről meg nem akartam negatívan nyilatkozni, mert tényleg szuper aranyos, csak tény, hogy a klinikán is nagyon néztek, hogy ezt a gyereket látta orvos, és utána hazaküldte!!??

Tekiroll, elutazok tavaszolni??

Kostyika, igen lesz fellépőrucijuk az ovisoknak is, és Április végén, meg azt hiszem majáliskor, itt Érden is fellépnek majd!
arivirág

Curse!

Én a lakótelepen szedettem ki a szemöldököm. Csak addig voltam nála, de én is felmértem a terepet, mert ki kéne tisztítani az arcomat. Ilcsi füveket használ és van egy oklevele, arról, hogy elvégzett egy tanfolyamot az "érzékeny bőrűek kezeléséről"
Egy fiatal aranyos lány volt! Van tőle egy névjegykártyám, ha kell a száma......
Szombaton is dolgozik, de csak ha meg van vele beszélve. Szóval, ha kéred bemegy, de egyébként nincs bent.
Én is fogok menni hozzá amint megtudom oldani, hogy valaki vigyázzon Dorinára.
A szemöldökszedés 700 forint volt!

Amit tudtam róla leírtam Neked, bár ez nem túl sok!

zsand
Vendég

Sziasztok!
Arivirág: Hát hál'istennek nem vagyok otthon sérv ügyben, nem tudom,hogy mi lehet a kiálló köldök hátterében. Bár ahogy ismerősöknek mondtam, hogy el kell vinnem a kicsit sérv ügyben orvoshoz mindenki azt kérdezte, hogy kiáll-e a köldöke vagy van -e kis dudor a pocakján? Szóval lehet, hogy érdemes megkérdezni róla az orvost.......
AZ én fiamnak a heréjénél van 2 pici lyuk. AZt mondta a doki ma hogy amikor a kisfiúknál a pocakból leszállnak a herék a herezacsiba akkor két kis csatornán jönnek le. EZek a csatornák maguktól lezáródnak ahogy a herék leszálltak. Na az én fiamnak nem záródott le a csatorna "alsó" bejárata csak a felső. Tehát a kis heréi egészen fel tudnak jutni a hasüregéig....
De ez kívülről nem látszik és mivel a felső "bejárat" lezáródott, gond sem lehet belőle...és maguktól soha nem mennek fel csak most ahogy a doki feltologatta őket.
Azért kedden megnézi a gyereksebész is, biztos ami fix. Mindig jön valami amire az ember nem számít..........

KépKép
peni

Peni!
A Szabinak is felmennek a heréi.Ne nevessetek ki.De nekem dunsztom nincs,ez így normális e?
Pl ha lázas,azt már onnan tudom,hogy ha leveszem ról a pelust akkor a golycik lent vannak.Amúgy meg zömében felhúzódik neki.
Nekem a dokinénink azt mondta,ez így normális.Hát remélem is!

mimi12

Hali,

Ha már ilyen fiús téma szóba került, leírnátok a véleményeteket hogy kell-e húzogatni a kukacon a bőrt vagy nem kell? Ha igen minden nap vagy csak időnként?

Képzeljétek nincs szerencsém, felhívtak ma az sztk-ból az a védőnő aki csinálja a ctg-t hogy sajnos jövő héten nem lesz és menjek valahova máshova. Most bumlizhatok be Pestre, pedig úgy örültem hogy már nem kell. Annyi jó a rosszban, hogy egyeztettem a szülésznővel és akkor fogok menni amikor dolgozik hogy megbeszéljük a részleteket.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Holnap megint megyek dokihoz mert a homlokomra visszaült a férjem. :lol:

Peni!
Detto a fiaimnak! Azota se semmi panasz./kop kop/

Kostyika!
Megoszlanak a vélemények a kuki dologrol. Baba korába semmit nem kell tenned. A védőnénik fogják majd emliteni.

Zsand!
Lehet hogy hamarabb összejönne egy Camponás tali mint egy Érdi! :lol: Köszi az infót!

Tekiroll!
Nagyon kifogtad ezt az utépitést. Én is mondtam a lányomnak hogy jo hogy nem a kisiskolába jár mert akkor ép ott volt felszedve a járda.

Sziasztok
Vendég

SZiasztok!

Na látom nem vagyunk egyedül a fiúcskás ügyekkel:-) Egyébként a gyerekorvos is azt mondta,hogy ez a golyócska vándorlás a kisfiúknál gyakori mert nem záródik le ez a csatorna amin leszállnak a herécskék. Nekem is azt mondta, hogy nem okoz semmi problémát, bár odaírta a leletre, hogy születési rendellenesség.......
Majd kedden este fél 7-re viszem a gyereksebészhez. Utána ha este megjövök írok, hogy mit mondott, hátha másnak is hasznos az infó:-)

Kostyika: a mi háziorvosunk aki volt Pesten amikor SOma megszületett, azt mondta, hogy ne huzogassam a gyerek 1 éves koráig. MInden hónapban amikor vittem méretni, ő felhúzta a bőrt, valamivel lemosta, meg szórt rá valami port........
AZtán amikor egy éves lett megmutatta, hogyan huzhatom fel. Azóta minden este a fürdésnél felhúzzuk egyszer, megmossuk ,lehúzzuk. MOstmár ugyan nem én csinálom kb fél éve a fiam mossa magának persze felügyelet mellett.:-)) Nem tudom jól csináltuk-e de így csináltuk és minden rendben volt.

KépKép
peni

Sziasztok!

Arivirág!

Örülök, hogy Neked ilyen tapasztalataid vannak!

Lányok!
Hogy van ez a vers? Erdőszélén házikó benne lakik nagyapó.........
A nyuszi bekopog, gyere nyuszi sose félj megleszünk mi kettecskén??

Van valaim ötletetek 6 éves kislánynak szülinapi ajándékra? Holnap kéne megvennem! Vagy esetleg szombat délelőtt!

Sziasztok!
Zsand
Vendég

Zsand!
Én a gooleba be szoktam írni az ilyeneket,és íme az eredmény :lol:
http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=889 ... 3fc01ffd57

mimi12

:oops: bocsi.kicsit széthúzta :oops:

Na fius téma.
Nekem is azt mondták,hogy kb 1éves korig nem szabad,huzogatni a fiuk kukacán a bőrt.Na én azért mindig kérdeztem a dokinéninket,és ő is azt mondta,hogy nem kell semmit csinálni.
Én azért próbáltam de,nem igazán mertem a bőrt annál jobban hártahúzni,mint amennyire engedett.
Aztán kb 18hós volt a Szabi,mikor mondtam,hogy mostmár aztán tényleg mutassa meg a dokinéni,mit kell csinálni,mert nekem egy nagylányom van,és dunsztom nincs,mit kell egy fiuval kezdeni,hiába telt el több mint 1év.
Na le is van tapadva a Szabinak,azóta kenegetjük neki napiszinten,már lasan 1éve,és nagyon lasan de, van eredmény.Állítólag ez türelemjáték.
No de,jópár hónapja megkérdeztem az itteni védőnőt.Mi másfél éve lakunk itt,és a védőnő is új.
Na neki kettő fia van,és elmondta.Bár igaz,a nagykönyv azt írja,és az orvosok is azt mondják,hogy hagyni kell,azért mert...
De neki az a véleménye,hogy igenis foglalkozni kell vele!Kb 6-8hetes kortol.Nem szabad feszegetni,pont csak adig és óvatosan szabad a bőrt hátrahúzni,míg a sejtes letapadás engedi.Eröltettni nem szabad,mert az árhat.
De míg enged,addig hátra kell húzni,meg kell mosni,és majd szépen egyszercsak teljesen hátra lehet húzni.
Ő azt mondta,hogy sajnos látott már 8-10hós babát,vérvörös begyulladt kukival,mert az alatta lévő trugyi ott pangott,és olyan gyulladást okozott,hogy orvosi segítség kellet.
De figyelni kell a figymaszűkűletre is.Talán az a rosszabb.AZ az ,mikor nagyon picike luk van a fiuk kukacán.Annyira pici,hogy a pisi a bőr alatt is pang.Azt úgy lehet észrevenni,hogy ha pisil a baba,akkor állítólag felhólyagosodik a kukac bőre.Na ezzel viszont tényleg foglalkozni kell!!Komoly hugyúti gondokat okozhat.
Úgyhogy,aki azt mondja,hogy a fiukkal kevesebb a gond,meg kevesebb fertőzést szednek össze,az tévedésben van.

Peni,neked nagy szerencséd volt a háziorvosotokkal.Szerinem sajni ma,nagyon ritka,hogy egy doki ennyire odafigyel a fiukra.

mimi12

Hali,

Köszi a válaszokat fiús ügyben :D

Zsand,
Küldtem pü-t.

Mimi,
Mint eddig szintén lányos anyuka, nem is hallottam hogy van ilyen hogy fitymaszűkölet. Mondtam én hogy jobb lett volna megint egy lány, ott legalább már van tapasztalatom :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika!
Bizony van fitymaszűkület is és más is.De nyugi,a lányokkal is lehetnek gondok.
Amúgy lehet te is úgy fogsz majd tenni mint én.Az első fürdetésnél ott álltam a pucér Szabival a kezemben,és néztem a kukacát,hogy okés.De ezzel én most mit kezdjek?? :lol:
De bele jön ám az ember 2-3nap után :wink:

mimi12

Sziasztok!

A nagyfiam ilyen téren is problémás volt mert 2évesen felvágták neki. Amikor megszületett a doktornéni azt mondta : vajon hol pisil ez a gyerek?
A nyelve is le volt tapadva, nem volt siros baba és 2honaposan a nyelvét is felvágták neki.
A kisebbik fiamnál 2évesen szinte felrepedt neki, gondolhatjátok kinyitottam a pelust és akkora volt neki hogy szinte megijedtem. Ilyenkor kamillás vizbe kell mosogatni naponta többször.
Bisztos örülnének neki a fiaim ha ezt olvasnák!

Milyen jo idő lenne ha nem lenne viharos szél!

Délután tortázunk, mert anyukámmal eggyütt születtünk 20év külömbséggel. De még nem most van a szülinap, csak most ér rá mindenki.

Sziasztok Jo hétvégét mindenkinek!
Vendég

Judit!
Én tudom ám,mikor van a szülinap :lol: (majd szólok itt is,hogymindenki tudja)

Tényleg szörnyű ez a szél.És nekünk még szélvédett helyünk sincs.No de,a kettő fűzfa csak megő egyszer a ház elött :lol:

mimi12

Kostyika!

Nem kaptam meg, de küldtem az emil címem írj oda nyugodtan!

Sziasztok!
Vendég

Zsand,

Tényleg nem látom az elküldöttek között pedig isten bizony elküldtem.Én viszont nem kaptam meg a te címedet :) Ha a többiek nem bánják, beírom ide. Szóval a párom foglalkozik készségfejlesztő játékokkal, bár nem írtad milyen érdeklödésű a kislány, ezeket ajánlotta:

http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=6585
http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=6583
http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=2925

Van boltjuk Pesten, a Bakáts téren de ha szólsz és megrendeled valamelyiket az oldalon, kihozza és akár holnap délelött is átveheted nálam :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok lányok!

Már jobban vagyok, most már nem fáj a fejem ha nézem a monitort.

Mimi!
Ugy utálom a szülinapokat, ha kérdezik hogy hány éves vagyok mindig 26-tot mondok már ezer éve. Csak az a gondom hogy a fiam és köztem már csak 5fél év van. :lol:

Jol elromlot az idő, bosszantó!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Kostyika!

Már sajnos nem olvastam az üzenetet, de szétnézek az oldalon.

Mi ma a Pán Péterbe voltunk a szülinapon. Nagyon jó az a játszóház, tényleg minden korosztály tud ott játszani.

Ti már ültettetek muskátlit? Én még nem, de jövőhét elején belehúzok. Csak petóniám van és rengeteg árvácskám!

Egy jó tipp:
én tavaly ültettem koktélparadicsomot olyan felakasztós kaspóba és kiakasztottam a teraszra olyan szép volt és mindig volt friss paradicsomunk, mert folyamatosan érett!
Mindenkinek ajánlom!!!

Reméljük, holnap jobb idő lesz! Mindenkinek kellemes, szép vasárnapot kívánok!!!

Sziasztok!
Vendég

NAGYON BOLDOG 26. :wink: SZÜLETÉSNAPOT JUDIT!!
arivirág

Judit!Nagyon Boldog 26. szülinapot kívánok én is! :wink:

mimi12

Judit!

"Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod,
Másként kelt fel reggel a Nap, és másként járt a Hold.
Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk,
És ajándékul fogadd el vidám kis dalunk:
Boldog, boldog, boldog születésnapot,
Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod."

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!!!!!!

Zsand
Vendég

Aranyosak vagytok köszönöm!
Vendég

Judit!

"Az ember olyan, mint a bor: némely ecetté válik, ám a legjobbja az évekkel együtt érik." :) /XXIII. János pápa/

Isten éltessen! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szép hetet mindenkinek!

Zsand! Nekem eddig pozitív tapasztalatom van főleg, elég sokszor átengednek a zebránál… (no ezt most úgy írtam, mintha valami nagy kegy lenne, de Pesthez képest csúcs). Viszont valóban fordult már elő velünk is, hogy az udvarias autóst megelőzte egy vadállat, azóta én is résen vagyok!
Koktélpari felfelé nyúlik, vagy csüngős lesz? Bocs, tudatlan vagyok. :oops: :o Csak én is gondolkodtam rajta, de én balkonba tudom majd rakni, vagy cserépbe, akasztásra nincs mód.

Peni! Örülök, hogy nincs sérv! :) Nagyon meg tud könnyebbülni az ember!

Arivirág! Igen, tavaszolni voltunk Parádfürdőn! :) Nagyon klassz időt fogtunk ki, rengeteget sétáltunk a jó levegőn!

Andi! Melyik kórházban fogsz szülni?

Útépítés: Hát négy nap alatt sem sikerült sokat haladniuk. Áh! Már nem is izgat. Ma nem megyek arra sétálni, inkább tolom hegynek fel a kocsit. Bár jó lenne városban körbenézni, férjuramnak vennék valami meglepit, mert ma vagyunk egyéves házasok. :) Akkor viszont marad a kenguru.

Kispasis témákban én még nagyon nem vagyok otthon, hall az ember mindent, és mindennek az ellenkezőjét is. Viszont védőnéniben és dokinkban megbízom, úgyhogy rájuk fogok hallgatni a kérdésben. :) Egyébként az általánosan elfogadott én is úgy tudom, hogy egyéves korig semmi húzogatás. Inkább az egyéves kor utáni nézetekben van eltérés.

Judit! Az de klassz, hogy egy napon van a szülinapotok anyuddal! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

És akkor pár kép, aztán eldugulok, mert velem lesz teli az oldal! :) :oops:

Kép A hotel parkjában
Kép Kékestetőn
Kép Sástó
Kép Séta Egerben
Kép No comment! :)

Kép
Kép
tekiroll

Judit!Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Dolli,Nagyon jó lehetett!Kicsit irigykedem :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabibi és Tekiroll köszönöm szépen!

Tekiroll!
Boldog házassági évfordulót kivánok!
Kép

Nagyon jok a képek. Szépek vagytok rajta!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Tekiroll, tényleg annyira jók a képek, tök irigy vagyok!
A fürdőzős kép nagyon jó!!

Judit, milyen 26 évesnek?
Én a 26.szülinapon elmentem a gyógyszertárba, mondom kérek egy terhességi testet, :oops: megcsináltam itthon a tesztet és kiderült, tényleg terhességi testem lesz! :wink: :D
Ez volt a legszebb szülinapi ajándékom!

Mimi, írtam prvivit!
arivirág

[quote="arivirág"]
írta:
arivirág
Judit, milyen 26 évesnek?
Én a 26.szülinapon elmentem a gyógyszertárba, mondom kérek egy terhességi testet, :oops: megcsináltam itthon a tesztet és kiderült, tényleg terhességi testem lesz! :wink: :D
!

:lol: :lol:

mimi12

Na evvel ne is vicceljünk!
Vendég

Zsand!

Várjuk a csajos vonalzot!
Vendég

Ha valaki tudna nekem ajánlani egy-két emberkét, aki építkezéseknél szokott segíteni, azt megköszönném!
arivirág

sziasztok

Megszeretném kérdezni tölettek, nem ismertek esetleg
valakit aki válal bébisitterkedést Érden?
Nyáron fog születni a 3.babám, és szeretnék egy kis segítséget.
Inkább du, esti fürdetésnél.
Köszi Ági
pestiági

Szia Ági!

Üdvözöllek közöttünk, gyere máskor is. Mekkorák a gyerekeid?
Irtam neked privát üzit!

Szia
Vendég

Sziasztok lányok!

Jo hogy feljött ez a téma, mert akinek még nem mondtam volna gyerekfelügyeletett vállalok. Bármikor, irjatok ha szükség lenne rám!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Judit!
Nagyon boldog szülinapot így a 20-as éveid közepén! :lol:

Tekiroll!
Tényleg nagyon szupik lettek a képek! Én is irigykedve néztem, na meg honvágyam is lett. Én eredendően egri vagyok. A nagyszüleim ott éltek, így nyáron egy hónapot mindig ott töltöttem. Na meg a fősuli! :P
Boldog házassági évfordulót!!!

A koktélparadicsom évelőként nő nálunk a kertben. Ami pari leesik, a magjából jövőre új tövek nőnek maguktól. A baj, hogy ki se lehet írtani. Én télre szoktam fagyasztani pörkölt alapba. Enni nem nagyon szeretjük, de ez is ízlés dolga. :oops:

Ebben a fütyis dologban én is tanácstalan vagyok.Én is mindennap fürdéskor húzom Neki, de csak félig jön. Ez így van már pár hónapja. Ez tényleg ilyen lassan oldódna?

Kép
jpne

Hali,

Judit,
Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is, füled érjen bokáig :D

Tekiroll,
A kettes női klinikán. Ha minden igaz akkor szerdán találkozom a szülésznővel, ugyanaz a kedves hölgy lesz aki Veronikánál. Szerdán már megyek ctg-re :)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT JUDIT!!!!!!! :D :D :D
Kép

Dolli,
Jaj, de jó, h nincs sérv :D Mondjuk a gyulladás sem jó :( de azt legalább gyógyszeres kezeléssel meg lehet oldani. Bulást!!!
És annyira szuper képek, amiket feltettél :D Jaj én is már úgy mennék vhova (sóhajtószmájli).
Boldog házassági évfordulót!!! :D

Zsand,
Teljesen igazad van, de sajnos nem mindenki gondolkozik így :roll: Nekem sincs semmi bajom a quaddal, nagyon kipróbálnám, csak hát nem az utcákban :roll:
Kozmi tippet pedig köszi, lehet, h kipróbálom :) Elküldöd a számát? Bár az Ilcsis krémekről azt hallottam, h nagyon pirosítanak a kezelés után :? A bőrőm meg extra érzékeny, lehet, h brutál lenne? :?

Babakocsis közlekedés: azt tényleg gáz, h sok helyen nem lehet babakocsival közlekedni :roll: de nekem is eddig pozítiv tapasztalatom van a zebrán való átkeléssel :) Mondjuk szerintem ég és föld Pest és Érd ilyen szempontból. Itt tényleg megszoktak állni a zebránál az autók. Tök fura volt megszokni :lol:

Peni,
Remek hírek, h nincsen sérv :D Remélem, h a gyereksebész is hasonlóan megnyugató dolgokat fog mondani!!!

Fütyi téma nagyon érdekes volt. Hallottam már másoktól is, h nem egyszerű dolog, de egyenlőre nekem még nem kell vele foglalkozni, majd csak ha már a tesó pocakban lesz és fiú lesz :D

Judit,
Remélem már jobban vagy azóta!

Arivirág,
26. szülinapod és a teszt :lol: :lol:

Andi,
Mikor mész az első nstre és hova mész végül? Írtad, h ide nem tudsz most menni.

Gabi,
Képzeld a Kriszta ma küldött egy smst, h a 10-es csoport megszűnt. Csak nem lettünk elfelejtve, rendes tőle :D De holnap a dokis dolgok miatt nem fogunk menni :(

Hétvégén megérkezett a 40m3 föld, hát mint nem mondjak izgalmas lesz a széthordás a kertben :shock: Egész hétvégén csináltuk és jó esetben 100 nm-rel vagyunk kész az 500-ból :roll: Ráadásul most a sok eső összemosta a fűmagot :( Jól elleszünk vele.
Holnap meg halmazom az élvezeteket, reggel fogorvos, délután neurológia és karotisz uh, pedig utálok orvos járni :roll: Múlt héten meg voltam vérvételen is. Amikor beszúrt a nőci, akkor nem éreztem semmit, most meg úgy néz ki a karom, mintha drogos lennék :lol: Rengeteg vért vettek le, olyan 5-6 üvegcsével, a végén már nem is számoltam :lol: És tudjátok mennyibe került (ugye most kapunk mindenről számlát) 33e ft :shock: :shock:

Kép Kép
curse

Andi,
Közben látom, h írtad, h szerdán mész :oops:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Tekiroll!!

Ha kertbe ülteted a koktélparadicsomot akor elterül, ha cserépbe akor szépen csüng lefelé!!!

Vasárnap este óta itt a kerifiam már teljesen jól van. Holnap este viszem haza. Köszönünk szépen minden jókivánságot!!!

Sziasztok!!!
[url]://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-41-48-2005_03_01-Dorina.jpg[/img][/[/url]
Vendég

Hát lányok tényleg nagyon béna vagyok gondoltam megpróbálom ezt a vonalzót, de csak sehogysen jön össze! kész, föladom!!!!!!
Vendég

Zsand,
A vonalzónak így kell kinéznie, amit bemásolsz (az enyémmel pl):
négyszögleteszárójelurl=http://lilypie.comnégyszögleteszárójelnégyszögleteszárójelimgnégyszögleteszárójelhttp://b2.lilypie.com/RXgop1/.pngnégyszögleteszárójel/imgnégyszögleteszárójelnégszögleteszárójel/urlnégszögleteszárójel

Csak azért írtam így, mert ha bemásolom, akkor csak a vonalzót mutatja és nem látod, h kb. minek kell benne szerepelnie.

Kép Kép
curse

De szerintem csak a http-s rész hiányzik a tiedből, hirtelen ránézésből :?

Kép Kép
curse

És szuper, h a kerifiad már teljesen jól van :D Akkor ezek szerint a hallásával sem lett semmi probléma :D

na most már menek, holnap nagyon korán kell kelni, jóccakát!

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Cruse, miért kell ennyit dokihoz járnod?
És mi az a karotisz? :shock:

Kostyika, apás szülés lesz?
Már nagyon közeledik a nagy nap! :wink: Irigyelllek!
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?