Új privát üzeneted érkezett!

TEsóka!

Mocorog, hát!!! :D Vasárnap este lefeküdtünk és én nem tudtam elaludni, olyan furán voltam...fájt a pocakom, hányingerem volt, sugárzott a derekamba egy szúró érzés, meg a gyomromba is...Apa azt mondta, irány a kórház. Hát felmentünk. Az ügyeletes doki megvizsgált, azt mondta, hogy el van simulva a méhszáj és feltettek CTG-re, de az nem mutatott semmit. Elküldtek lefeküdni, éjjel még fájdogált néha...Ja, a gyerekről azt írta, hogy rögzült a feje a szülőcsatornába. Másnap reggel a viziten megint megvizsgáltak, akkor már 2cm-es volt csak a méhszáj rövidülése és tökre zárva volt még mindig. A gyerek meg kereszbe feküdt...Aztán dél körül elküldtek UH-ra, minden rendben volt a kicsivel, azt írta az UH-s doki, hogy fej a jobb bordasor alatt...Szóval össze-visssza mocorog...:D:D:D:D
Ma megnézett a kardiológus (egy egész fiatal csaj) és lehurrogott a szó szoros értelmében, hogy márpedig az én szívemmel nincs semmi gond! Hááát, gondoltam, akkor a professzor-doktor biztos azt érdi piacon vette anno a diplomáját... ;) No mindegy, a lényeg, hogy túlvagyok rajta. Egyébként néha-néha voltak bent görcseim, de szerintem csak a gyerek nyomott valamit nagyon belül. Néha annyira kinyomja magát az oldalamon, vagy a gyorom felé, hogy ijesztő formát ölt a pocim.
Hát, nemtom mit hagytam ki, de a lényeg, hogy egy hét múlva ilyenkor én is anyuka leszek :D
Barbi, még kérünk képeket!!!

Ja, volt egy nőci, akit először összeraktak velem, vasárnap autóbalesete volt...össze volt zúzva az arca, mert beléjük ment egy BMW 150-nel, ők meg borultak, gurultak 2-t...durva, nem? Ő is a 38.héten van, hál istennek a baba jól van. Az anyjának volt agyrázkódása..meg durván nézett ki. Én biztos nekimentem volna a BMW-s srácoknak... :evil: :roll:

NA, még kérdés? :D:D:D:D:D:D

De jó konkrétan tudni!!! :D

Kép
Kép
encu

Hihiiii, így kell hazajönni!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu!
De most végülis miért hozták előrébb a szülésed??? :roll:
Nem mintha nem örülnék neki, csak nem értem. :? :D

Móni!
Elment? :shock:

Kép
niki+baba

Hát, Niki, nem tudom. Állítólag kiviselt a terhesség és lehet, hogy nem akarják kockáztatni, hogy beinduljon, Nem tudom pontosan, de nem bánom. Azt sem bántam volna, hogyha azt mondták volna, hogy marad az eredeti terv... :D

Kép
Kép
encu

Szia Momi

nem tudom menyire hasola a dolog de ha zoénak jön a foga alig eszik csak tejcsi vagy tápi megy ezere. meg a tejácska :)
anha

Szia Encu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na végre köztünk!
Gondolom akkor elkezdted vágni a centit! :lol:
Fúúúúúúúúúú de izgi, hogy sorra kikerülnek a szép pasik!!!!! :wink:

Móni!
Bizony Flóra alig evett valamit!
A homeo kúp neve: VIBURCOL (ez van ráírva: lázzal, vagy láz nélkül járó nyugtalansági állapotok kezelésére, például:-fogzás-banális fertőzések!)

Kép
gabriel79

Encu!
Alapítványi szobába mész ugye?
Ki nézett meg nst-n, tudod a nevét?
Lehet taliztál a dokimmal is :D .
Nekem is mennem kell dokihoz jövőhéten vagy utánavaló héten. :?
Amúgy most jól vagy? Csak az arcod van kicsit megduzzadva, vagy a lábad is? Bocsi a sok kérdésért. :oops:

Zsuzsa!
Mikor mész uh-ra?

Kép
niki+baba

Szia Gabó!!! :D Persze, hogy vágom!!!! :D:D:D:D

Niki, volt egypár doki, aki megnézett...igen, a lábam is vizes kicsit...

Most viszont ne hari, lányok, megyek aludni, mert nem voltak túl jó éccakáim odabent... :? :shock:

Mindenkinek szép álmokat, holnap jövök!!!!!!! (vmikor du., mert megyünk el vhova... :D )

Kép
Kép
encu

Niki, bocs...igen, alapítványi szobám lesz, 1ágyas.

Na pusza!!! :D

Kép
Kép
encu

Jó éjszakát Tesóka! :D
Holnap vigyázz magadra, tegyétek be a kocsiba a kórházi csomit, biztos ami biztos :wink: :D :D

Lehet inkább az Ecserin szerezte be a diplomáit a prof. :wink: :D :D :D ott jobb a felhozatal :roll: :lol:

Köszi a részletes beavatást :wink: :D
A megszült anyukákkal voltál egy osztályon vagy a nőgyogyira raktak? Láttál pici babákat? :D :D
Balesetes :shock: :shock:
durva :evil:

Niki!

Itt is itt vagyok :wink:
Nem tudom mit is írjak... :oops: :cry:

Gabó!

Köszi, lehet bevetjük. 1 órája adtam panadolt a Ricsinek, szegény odáig van meg vissza :evil:
Előttem lebeg hogy Ti mennyit szenvedtetek vele és nagyon félek hogy így járunk mi is :cry:

Zsuzsa!

Megnyugtattál köszi. Bár szinte tutira vettem hogy a fog miatt nem eszik de agyaltam hátha valami baja lehet. De akkor ez általános.
Kitartás és ++++++++++ remélem hamar túl lesztek Ti is rajta :wink:

Doki mikor lesz megint?

Szisz!

Védőnénit megkerested már?

Én is megyek lefeküdni, sok volt a mai nap :roll:
Jó éjszakát! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Jajj bocsi Zsuzsa nektek is megy a drukk a fogacskák miatt!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is elköszönök, mert még megy a hiszti! Nem alszik a kisasszony!

Kép
gabriel79

Sziasztok

Gabi igen ez jo kup igy mr ismerös mi akkor kaptuk mikor a Zoé nagyon nyugtalan volt picinek és nem aludt nappal semmit se alig és akor monta az akori dr -néni hogy probálam meg dearra nem emlékeztem hogy erre is jo amilkor pici volt a dentinox gél volt jo de most azt se engedi hogy a szályába nyuljak . :(

Niki

Elvileg jövöhét szerdán ide az sztkba . utána pedig 14 ére kaptam idöpontot a maxek dr hez

Gabi ha rövid ot irsz akkor kiirja a Florát .Bocsi hogy beleszoltam :oops:
anha

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!
Végre süt a NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt jobb kedvem van.
Lassan indulunk temetőjáratra.

Zsuzsa!
Köszi!Amint lesz időm át is javítom.

Móni!
Milyen volt az éjszakátok???
Sokat szenvedett, sírt a drága?

Encu!
Gondolom még mindíg durmolsz!Kialszod a fáradalmaid!
Hacsak Kiskarcsi közbe nem szólt!

Niki!
Nonó élvezi a lemezt?

Csilla!
Megy már a focizás a pociban?

Szisz!
Te jól aludtál nagy pocival?
Nem dobsz fel képet magadról és a pocidról??? :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Úgy süt a nap, hogy nem látom a monitort. :D

Móni!
Jól aludtál?

Encu!
Minden ok?

Gabó!
Megnyugszik a cd-re, még a micimaci a menő a délutáni alváshoz. :wink:

Kép
niki+baba

Végre jó a számítógépünk. Dobok két képet egyenlőre.
Már régen láttátok Nonót és sokat változott. :D
Ja és vettünk új fényképezőt is. :roll:

Kép

Kép

Kép
niki+baba

Szisztok

bocsi mindenkitöl biztos butának tartotok de már alig vártam hogy nekem is legyen egy ilyen vonalzom kár hogy a többi Vonalzo nem fér fel :oops:
anha

Sziasztoook! :)

Én olyan de olyan hisztis vagyooook ma, nem is tudom mi ütött belém?! :shock: :shock:
Ennek ellenére már megfőztem, kitakarítottam, aminek azért örülök, mert
tudok haladni a zsákokból kipakolással :)
Na, meg szeretném végre befejezni az adventi naptárat is...

Gabó
Köszike a szülésznő számát! :)
Jövő héten felhívom!!!
De durva lehet, hogy annál szültél, akinél születtél :)
Én Újpesten születtem, de a tesóim, (mind a 4) a Szt. Imrében.
De pl. nekem a nagymamám is ott szült, nagynéném is... szóval az egész nagy család :D
Köszönöm szépen, jól aludtam :) Varrtam magamnak egy nagy "szopis párnát", 140 cm hosszú, és 40 cm széles, azon jól tudok fetrengeni :))))

Barbi
Hát igen, nincs már sok hátra, igyekszem nem türelmetlenkedni :)
Egyébként köszike a kérdést, eddig minden rendben a terhességgel, le is kopogom (kopp-kopp-kopp)
Dehogy untatsz a képekkel! :)Nagyon szépek a fiaid! :) Egész nap képes lennék nézegetni őket! :)

Encu
Örülök, hogy minden rendben van!
És dejódejódejó, kedden már mindenképp babázhatsz!!! :)

Momi
Jövőhéten megyek védőnénihez, akkor úgyis kell mennem dokihoz is. Tesóm meg jön addig kutyaszitternek, mert nem merem még itthagyni az ebeket, mert tuti szétkapnák a lakást!
Szegény Ricsi! Remélem mielőbb rendesen kibújik az a fogacska!

Zsuzsa
Nektek is drukkolok, hogy hamar túl legyetek ezen a fogacska dolgon!
Elhiszem, hogy vártad már, h neked is legyen ilyen vonalzód! Ééés úúúúgy örülök, hogy már van :)))

Niki
Nagyon tündéri Nonó a képeken! Akkor most majd te is bombázol minket fotókkal, ugye???

szisszka

Ja, és a képek...
Kép

Kép

Bocsi, hogy ilyen béna minőség, de webkammal készült...
Majd teszek fel jobb minőségű képet, csak azt a fránya bluetooth-t még mindig nem találom, és igy nem tudok a telómról a gépre átteni képet. A fényképezővel meg az a gond, hogy csak a nyomtatónkban van kártyaolvasó, az meg még nincs beüzelmelve, szegénynek még helye sincs, egyenlőre porosodik a szekrény tetején...

Na, megyek adventi naptárat csinálni...

szisszka

Sziasztok!!

Tesóka, láttam pici babákat, a szülészetes osztályon voltam. Volt egy baba, egész nap csak ordított...úgy sajnáltam.. :? :cry:
JA, és a kórházi csomagom bent maradt a kórházban a szobámban ;) Csak kispárnát kell vinnem pluszba :D

Niki, minden ok, nincs változás Kiskarcsival. Viszont Nonó tényleg nőtt!! Nagyon helyes a kis sapójában ;)!!!!

Gabó, fél 7kor keltünk... :shock: :o 8) Jött a takcsinő és mi meg elmentünk pörögni egy kicsit...Karcsi nem szeret ilyenkor itthon lenni...de jól aludtam addig, amíg alhattam ;)

Zsuzsa!! Jó a vonalzód!! :D:D:D:D:D

Szisz! Tényleg! Hogy vagy? Védőnő? Mesélj!

Barbi, hol maradnak a friss képek??? Úgy nézegetnék babákat!! :D Nézem vissza a babás képeidet, meg a Nikis újakat ;) Teljesen oda vagyok meg vissza... :D

Gyertek! (bár biztos mindenki tekereg ilyen szép időben... ;) )

Kép
Kép
encu

Szisz!! Szép a pocid, csini kismama vagy!!!! :D:D:D:D De azért megnéznélek "tiszta" képen is :D ;)

Kép
Kép
encu

Jaaaaaj, de ünnepi a forgalom ;) !!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok! :D

Igeeen, süt a nap :D :D :D :D

Tényleg ünnepi a forgalom :cry:
Én sem leszek sokszor ma, ezerrel tesz-veszelünk apával, van egy csomó kicsi rucink amitől megpróbálunk megszabadulni. Még órarendet is találtunk :roll: :lol: :lol: :lol: szóval dolgozunk :o :D

Köszönjük szépen az érdeklődést, aludtunk. Este kiütötte a panadol a fogmanót, hajnal 2-kor keltünk először, aztán reggelig vagy ötször de viszonylag jónak mondható volt az éccaka :D

Ja és haláli volt reggel a Ricsi. Úgy ébresztett minket hogy verte a bárszekrény oldalát. Dobszólóra keltünk :lol:

És van egy lila bevérzés a fogínyen :shock: Eddig 2 szép fehér dudor volt az ínyén a Ricsinek, most meg van rajta egy nagy lila paca :shock:

Na hív a Ricsi majd folyt. köv.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Szisztok

Téleg elég lelapult a banda mindeki tesz vesz . pihenget

Encu hogy vagy :?
anha

o bocsi kis nevetöt akartam rakni neked BOCSI BOCSI BOCSI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Sziasztok!

Tesóka, a végén még harapni fog az a gyerik ;) !!!!! :D:D:D:D:D:D

Zsuzsa, jól vagyok, terhesen :D Anyumék hűltek megint el, hogy mekkora a pocim ;) Hát hiszen egy kisbaba van benne, mit csodálkoznak!!! :D És te hogy vagy? ;) :D:D Érzel már terhességi tüneteket? Úgy örülök ám, hogy ilyen hamar sikerült!!!

Kép
Kép
encu

??? :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Hu

nagyon hideg van kint votunk picit sétálni a csajokkal .

hát igazábol jol vagyok a cicim féj kicsit meg a pocim alja de ezeket szerintem beképzelem . meg agondolataim kavarognak . minden félén .
anha

Igen, hűvi volt, a napon viszont nagyon jó volt a hőmérséklet-érzet! :D

Miért gondolod, hogy csak beképzeled? :D Hisz terhes vagy!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Csak pozitívakat gondolj! Az jót tesz a picurnak! :D

Kép
Kép
encu

Szasztok!
Már megint eltelt egy nap ezt el sem hiszem! :shock:
Igen, hiába sütött a nap nagyon hüvi volt!

Emlékszel Móni, amikor Flóra ínye is kék volt?
Az azért, mert ahogy bújik ki a foga elpattant egy erecske, de felszívódik.

Zsuzsa!
Klassz a vonalzód!
Szerintem meg fel kell, hogy férjen három, hiszen láttam más topikban is, hogy 3-4 fent van!
Encu!
Szupi, hogy legalább a csomaggal nem kell bíbelődni!

Holnap hazautazunk manval a szüleimhez.
Kissé bevagyok tojva, mert ez lesz az első hosszú utam egyedül. :? :shock:
Szóval kerüljétek az M6-ost!!! 8)

Kép
gabriel79

Encu

hát igen csak pozitivan
anha

Bár a leg pozitivab Szerdán leszek mikor már láttam valamit .

Adigra már te is babázhatsz . :lol:
anha

Gabó! Mi történt a cicáddal?? Az volt a megkülönböztető jelzésed ;)
Miért parázol? Biztos jól nyomatod már a vezetést ;) Mikor jössz vissza? Nem is leszel akkor írogatni...? :o :shock: :lol:
Jó dolog bizony, hogy van helyem a kórházban..megnyugtató, hogy nem egy olyan kopár-kietlen kórterembe kell visszamennem...És kicsit hogy is mondjam...rossz érzés, hogy én mehetek fizetősbe, de sokan nem tehetik meg és nem tudják, hogy lehet viszonylag kényelmesen is lábadozni...
Na, nektek jó utat, vigyázz magatokra és puszilom a Flórát (is :D )!!

Zsuzsa, majd remélem azért csak úgy, mint eddig, nyomatod az infókat a fejleményekről ;) Hadd örüljek duplán :D

HAhó!!!!! Többbieeeeekkkk!!!!

Kép
Kép
encu

:?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!:
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Szép kis sorminta :D

Kép
Kép
encu

Ejnye...lassan megyek..és még csak nincs is bagolyidő... :D

Kép
Kép
encu

Jó éjt, lányok!!!

Holnap aktívabb nap lesz? :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Encu!
Cica????? :shock:
Anyuéktól is tudok netezni, csak azt nemtudom, hogy mennyi idő lesz, mert ott is körbejárjuk a temetőket és a családot.
Meg ugye van mit beszélni anyával, de persze adok hírt magunkról! :lol:
Már így nem is jó a vonalzód :wink: , mert Kiskarcsi 5 nap múlva születik meg! :lol:

Én is szép álmokat kívánok mindenkinek!

Kép
gabriel79

Sziasztok

Gabo köszi sikerült .

Vigyázatok az uton irj ha megérkeztetek .

Töbiek hogy aludtak. Hát én pocsékul .
Momi hogy vagytok fogügyileg .

Én ma lemegyek a gyogyszertárba veszek vitamint magamnak "magunknak "
anha

Látom nagyon alszik még mindenki :)
anha

Jó reggelt!!

Gabó, a Flórababás cicád, a kis rózsaszín...emlékszel még? :D Csinálok új vonalzót, oké? :D:D:D:D

Zsuzsa, vegyél is vitamint! Az nagyon kell! Én is fogok vmikor patikázni, csak én hegre való kenőcsöt szerzek majd be! :D

Barbi! Hogy vagy? Ha lesz 2 perced, elmeséled, hogy hogy volt ez a hirtelen eltűnésed? Vagy ha mesélted, elmodod, hogy hol van? :D:D:D Jobban vagy vagy nagyon fáj a sebed? Jaaaj, úgy megnéznélek már...!!! És szerintem még vagyunk ezzel így egypáran!

Tesóka, merre-merre??

Mi ma megyünk pelust venni meg akarok egy hűtőre tehető emlékeztetőtáblát, olyan mágnesesest...Mert mostanában Apával aranyhalak vagyunk :D

Kép
Kép
encu

Nnnnnnnnnnna, megújultam ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Sikeresen leérkeztünk!
Mindenkinek szép napot majd este jövök! :lol:

Kép
gabriel79

Gabó, örülök, hogy minden simán ment! :D Érezzétek jól magatokat! :D

Kép
Kép
encu

Halihóóóó!!! Merre vagytok??? :shock:

Kép
Kép
encu

Nos mégis jöttem!
Mi lelte itt a topikot?

Képzeljétek anyuék lehozták a padlásról a nagy játékos bőröndömet és kiszedtük belőle az összes barbie cuccot és minden hozzávalót és még egy csomó másik babát és baba-étkészletet stb.
Flóra hangosan sikongott, turkált és úgy örült, mintha ő nem látta volna rég a játékait! :lol:
Tiszta por lett a gatyája. össze raktuk a játékokat és csináltunk neki játszó sarkot.
szóval megint eltelt egy nap, de legalább szép és jó volt.

Encu!
Látom itt árválkodsz egyedül.
Kiskarcsi még véletlenül sem kívánkozik hamarabb kifelé. :D
Mit csináltál ma?
sokat mocorgott a drága cagy lejjebbadott a mociból?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Csak feltöltöm a táblát és már megyek is filmet nézni.
Nem tudom most miért lett ilyen homályos a tábla. :?

Kép

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Látom nagy a pangás!
Encu, akkor ezek szerint nem akar Kiskarcsi hamarabb jönni, már így sem kell sokáig rá várnod :D

Niki, a táblához annyit, hogy végülis egy nevet kapott Vince, Csabáról lebeszéltem Szilárdot, így csak egyszerűen Bán Vince lett a neve. Köszi, ha kijavítod.

Móni, hogy van Ricsi foga? Nagyon sajnálom szegényt, reméljük a többi foga gond nélkül kijön majd neki.

Gabó, gratulálok a szuper sofőrnek!!! Édes lehetett Flóra, ahogy rászabadult a sok játékra :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Gabó, igen, itten árválkodtam egész nap és senkinek nem esett meg a szíve rajtam... ;) :D:D:D:D
Kiskarcsi nem mocorog már annyit érdekes módon...nem tudom miért...
És haza cipeltétek a régi játékaidat? Nagyon ráizgult a Flóra?

Kérek képet minden babáról!!!! Elvonási tüneteim vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Niki, egyre bővebbnek tűnik a tábli ;) Mit nézel?

Barbi, hogyhogy lebeszéltétek a Szilárdot? Nem tetszett nektek a dupla név? Hogy vagy?? (nem válaszoltál.. ;) )
Nemsoká együtt tologathatunk ;) :D:D

Többiek merre vannak??? !!! ??? !!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok lányok!

Egy gyors bejelentkezés a szüleimtől! Egyenlőre jól érzem magam, bár a vérnyomásom kicsit magas volt a dokinál. (Szerintem az okozta, hogy stresszeltem magam azon, hogy jöhetünk-e! :oops: ) Megemelték a gyógyszeradagomat 4x1-re, és hétfőn vissza kell menni kontrollra....
A bokám tele van vízzel. Most nem csinálok semmit, csak enni és wc-re menni kelek fel szinte. Remélem, hogy kicsit visszahúzódik! Az orvos javasolta a vízhajtó teákat, kipróbálom, hátha bejön. Megigértem, hogy 24 órából 25-öt fogok felpóckolt lábbal feküdni, így lehet, hogy kicsit kevesebbet leszek mostanában, mert nem szeretnék hétfőn délután beköltözni a Szt. Imrébe, kicsit hosszú lenne még a kórházi tartózkodás a szülésig... :roll:

Holnap megyünk haza, akkor majd visszaolvasok és reagálok dolgokra! :wink:

Puszi nektek! :lol:
rnecsi

Csilla, nagyon helyes!!! Örülök, hogy komolyan veszed a doki javaslatait, mi több, előírásait :D Ez csak neked fog kamatozni, hidd el...és tényleg borzasztó kórházban feküdni...én 3 naptól majdnem megreccsentem ;)
Jó vízhajtást és pihizést, simizd meg a fiúkat helyettem :D:D:D

Kép
Kép
encu

Csilla!
Sajnálom, hogy ennyit kell feküdnöd. :(
Reméljük, hogy nem kell végig feküdnöd a terhességed! :?
De azért pihenj nagyon-nagyon sokat!!!!!!! :wink:

Barbi!
Ok átírom a táblát. :wink:

Encu!
Izgulok majd érted kedden!!!! Úgyis gondolok majd rád, mert ott leszek közel hozzád. :D
Mennem kell intézni a gyedet, meg megyek körmöshöz.
Amúgy minden ok veletek?
Hétfőn délelőtt mész a kórházba?

Gabó!
Nagyon ügyi vagy, látom már simán megy a vezetés. :lol:

Kép
niki+baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?