Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti,
jobbulást Neked, vigyázz ám magatokra!!! Elrontottad a gyomrod, vagy valami más????
Örülök, hogy Martin baba jobban van!!!!
Boldog szülinapot a nagypapidnak!!!! Érezzétek jól magatokat!!

Ani,
köszi a leírást, sokat segít, amiket írtál!!!!! Nagyooooooooooon édes a kutyus és a macskusz együtt!!!!! Nem gondoltam volna korábban, hogy ilyen van!!!! Sajnálom a cicust, biztos nagyon szerettétek!
Nálunk a macska a szomszédé, én nem nagyon bírom őket, de Mazsi miatt engedjünk, hogy átjöjjön, helyesen elvannak ketten :P

Gabi,
nem kaptam privit.... :shock: :roll:
Klassz a tábla, nagyon ügyes vagy!!!! Nem gond, hogy nem szombaton van a tali, majd legközelebb csatlakozom!!!! Most úgyis kóma vagyok esténként... :roll: :shock:

Vicuska,
csak attól tartok, hogy mivel 5 hetesen megyek először uh-ra, majd nem lát BB sokat és riogatni fog :shock: :oops: . Pedig Judy, Kata, Ani és Márti eseteiből most már tudom, hogy ez semmit sem jelent, a biztos a 7. héten van... addig meg még egy örökkévalóságnek kell eltelnie, de sebaj, megvárjuk :wink:
A dokid nagyon feldühített engem is, így ismeretlnül. Ennek nincs lelke, tényleg fogalma sincs, hogy neked ez milyen stressz, elkeseredés, kilátástalansággal jár minden hónapban és egy kis együttérzés jól esne vagy legalább is az hogy tartsa a szavát....

Lányok, nálatok esik / esett a hóóóóóóóóó?????

Kriszta,
furi hogy olyan sokat kell várni, míg kiderül a neme... ezt nem is gondoltam volna....

Én egész délután aludtam, ezért most egész emberien érzem magam :P :wink: A muffinokat is most csináltam meg, az első adag hamarosan kész - nyam, nyam - kár, hogy már a gondolattól is kevereg a gyomrom :shock: :oops:

Holnap csak este jövök - ha tudok :lol: Szép napot mindenkinek holnapra, ma éjszakára pedig babás-havas álmokat!!!! (én már kipakoltam néhány karácsonyi dekorációt :P :P :P
Vendég

Sziasztok!

Hú,mennyit termeltetek!! :shock: :shock:

Kriszti jobbulást kívánok,reméljük nem vmi vírus kapott el!Holnapra jó szülinapozást!

Nagyon aranyos mindegyik kis állat,kutyák,cicák,malackák!Ahogy a cica és a kutyus összebújnak,az valami zabálnivaló!! :D :D

Kata,gratulálok a vizsgádhoz!! :D

Viki!Voltunk a Médiával szemben lévő kézműves boltban,de az most ki van fosztva,alig lehet festéket kapni.Ezen a héten nem kaptak árut,de biztos érkezik hamarosan.Aztán bemetünk a kisTescoba,ott nagy tubusokat lehet kapni.Voltunk vásárolni a Metróban,na ott kaptunk üvegfestéket,de ezt nem lehet az ablakra tenni.Felakasztható műanyag díszek vannak benne,és festékek hozzá.A kontúr már rajta van.Ez 1800 ft volt,a neten is láttam ilyet.Persze még fóliásat is szeretnék!
Majd játékokat szeretnénk ajándékba venni,de még nem döntöttük el,mi lesz az,viszont már nézelődünk.A "FP" termékek nagyon bejönnek!
Mi asztalt és széket nem veszünk,mert olyan az etetőszéke,ami átalakítható.Már kipróbáltuk így is,de nem nagyon tetszett Neki.

Nati!Voltunk Ringató foglalkozáson kedden!Először megszeppenve nézelődött Martinka,aztán nagyon tetszett Neki,hogy mondókázunk,énekelünk.Gitározott is a csaj,tök jó volt!Vagy már lehet,hogy írtam erről?Most komolyan nem emlékszem! :roll:
Pihenj sokat és aludj,amikor csak lehet!Ez nagyon bíztató tünet!Én is totál kómás voltam az elején,volt olyan nap,amikor csak heverésztem! :D

Küldés...
Vendég

4D-re a Sziget utcába mentünk,tavaly 9000-be került,és DVD-re vették fel.

Ma vettünk műfenyőt.Eddig mindíg igazi volt,de elegünk lett abból,hogy még hónapok múlva is találtunk tűleveleket a lakásban.Meg most attól is féltünk,hogy Martinka esetleg összeszedegeti,aztán megeszi észrevétlenül! :shock: Amúgy is olyan időszakban van,hogy mindent a szájába vesz,mindent megkóstol!De szép fát vettünk ám,nagyon élethű.

Kriszti! Mi is Espumisan cseppet adtunk Martinkának,neki is segített. Úgy van ahogy írtad,hogy nagyon rossz látni,ahogy szenved,sír!Reméljük max. 3 hónapos korára elmúlik ez a fránya pocakfájás! :wink:

Most elköszönök,mindenkinek jóccakát!!Akinek nem írtam,külön puszi!!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Nálunk még mindig akkora hó van,vagy még egy kicsit nagyobb is,mint amikor a képet felraktam.

Nati
sikerült elküldenem a privit.Azért nem küldte el eddig,mert nem írtam be témát :oops: .Sajnálom,hogy lemaradsz a taliról,de azért remélem még lesz módunk találkozni.
Amúgy nekem nem igazán voltak terhes tüneteim.A mellbimbóm bizsergett egy kicsit+ fáradtabb voltam a kelleténél ja és két óránként ennem kellett valamit annyira éhes voltam(talán ezért nem volt hányingerem),ja és tudatosan én is sokat ittam!Az Elevitet simán bevettem ébredéskor akár víz nélkül is,nem okozott problémát.

Nagyon aranyosak a cica-kutya barátságról szóló képek :D !

Chrissyy!
Jobbulást Neked!Örülök,hogy Martinka már nem szenved attól a fránya kakitól,reméljük bevállik a módszeretek továbbra is!

Infó:
a Sziget utcában jelenleg 10 000 Ft a 4D-s UH.

Puszi Mindenkinek!
Gabi
Vendég

sziasztok,
Gabi, köszi a privit, mindjárt megy a válasz :P

Képzeljétek ma elmentünk Anyumékhoz és ott vettem észre, hogy mindent bepakoltam a kosárba csak az ajándékokat nem.... :shock: így Apa még egyszer elment... Én meg hangverseny helyett itthon aludtam...
Viszont ma este először esett jól a kaja a héten :P :P

Alexa,
ez jó hír, hogy Martinkának tetszett a ringató!!! Fogtok még járni?

Ma vettünk egy Mikulás virágot :P :P Nálam már nagyon karácsonyi a hangulat és háááát, nálunk óriási igazi fenyő lesz!!!! Tudom, hogy kínzás meg minden, de én csak ilyenkor érzem, hogy igazi a karácsony: finom illat, bökős tűlevelek... Nagyon szeretem!!!! Utána pedig mindig felhasználjuk valamire, nem megy a kukába.

Mindenkinek gyönyörűséges álmokat, álmondjatok babákkal!!!!!
Vendég

ÓÓÓÓÓÓÓó, a fran egye meg, elszállt, amit írtam, mert közben jött egy privim, és rákattintottam az emiljeim között, és még jó, hogy erre az oldalra töltötte be :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na mindegy.

Szóval: Nati, szerintem készülj fel rá, hogy nem sokat fog látni BB a babá(k)ból, max megvastagodott méhnyálkahártyát, meg esetleg valami kezdeményt!! Úgyhogy előre kérlek: ne parázz, ha nem látja a baba(k) keze-lábát :P :P

Kriszti, remélem jobban vagytok. Hogy sikerült a nagypapid szülinapi bulija??? :wink:

Vicuska, gondolkoztál már doki-ügyileg??? Hogy van a lelked??

Andi?? Veled mi újság?? Gyere azért, ha van kedved!!!! Jó??? Puszi és ölelés neked!!

Gabi, már vágod a centiket, mi?? Van még hó nálatok?? Itt már csak valami enyhe foltocskák pár helyen, de ennyi.

Na eddig ezt elküldöm, mielőtt elszáll, kiteregetek, aztán jövök!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Na, most elugrunk a Brendonba, persze nem vásárolni, csak körülnézni, aztán majd jövök!!

Ja vettem ma reggel itt Fehérváron egy szoptatós párnát:

http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,1.html (de lealduktam 1500-ra :wink: :wink: :wink: :wink:

Na, jövök majd, addigis írjatok, jelentkezzetek!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Hát látom hétvégén mindenki lazított. :) Köszi a dícséretet a képekre. :)

Chrissyy, örülök hogy Martinka pocifájására találtatok megoldást. remélem te is kilábaltál már a betegségből.

Alexa, jó lehetett az a foglalkozás, neked is kikapcsolódás.

Kata, nagyon értesz a vásásrláshoz (de talán ezt már írtam egy párszor), gratula.

Vicuska? Hogy vagy?

Nati? Tüneteid nagyon jók. :) Pihizz sokat!

Velünk semmi különös, lassan megyek a fogdokihoz, aztán irány a suli. Lehet ma már nem jövök. Holnap meg reggel UH apával, már nagyon várom hogy ő is lássa kis csöppünket. Pussz neketek, ha nem jönnék holnapig.

madiani

Sziasztok!

Már jól vagyok, csak szombat délelőtt átszaladt rajtam vmi nyavalya!
Martinka néha még küzd a pukizással és a kakilással, de már sűrűbben van széklete.
Tegnap este megmértük és 4.42kg volt. Ma volt a védőnő és megkérdeztem, hogy nem-e baj, hogy ennyit hízott. Azt mondta, amíg anyatejes, addig nem.

Nati! Pihenj nagyon sokat és egyél-igyál sokat! Ja, és baromira sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira! De majd a következőt úgy hozzuk össze, hogy tényleg mindenki ott legyen!
Nekünk is nagy igazi karácsonyfánk lesz, Martinkát betesszük alá egy fénykép erejéig! Nekünk ő az ajándék!!! Ennél szebb nem is kell! Ha vki le akarná hozni a csillagokat az égről, az sem kellene!!!Tavaly is ezt akartuk!

És még azt is várom nagyon, hogy meglegyen mindenkinek a babája és tényleg mind a 13-an végigvonuljunk a Fő utcán!!!

Jól sikerült a papa születésnapja, a nevében is köszönöm a jókívánságaitokat! Ahhoz képest, hogy sokan voltunk, Martinka nagyon jól viselte, aludt! :-)

Kata! Hogy te miket ki nem fogsz így vásárlás ügyileg! Ügyi vagy!

Ani! Örülök, hogy végre apa is láthatja a kis pocaklakótokat!

Most megyek mosni, amíg alszik, aztán mindjárt ébred, hogy üres a pocakja!

Bocsi, akihez nem írtam!

Mindenkit puszilok és jó pocakosodást nektek!

Irigyellek benneteket! Nekem nagyon hiányzik, olyan büszkén cipeltem és olyan jó volt, mikor rugdosott! De azért nem panaszkodom, nagyon jó, hogy itt van velünk! El sem tudnánk képzelni a lakást nélküle meg az életünket sem!
Vendég

Ezt elfelejtettem, apa éjszakai böfiztetése:

Kép
Vendég

Ekkora halat fogott apu, 4kg feletti csuka! Jó nehéz volt, azt hittem sosem fotóznak le... :-)

Kép
Vendég

Sziasztok!

jah, én is lazítottam 7végén, picit túl sokat is... mostmár nem ártana elkezdenem olvasni/tanulni, lehet mostanában ritkábban jövök majd!

Chrissy annyira cuki Martinka az apujával!! Ez a kép rólad most készült???Hihetetlen vékony vagy!! :) Tök jó ötlet a 13-as végigvonulás!!!szerintem legkésőbb kora ősszel megejtjük!! :lol:
Bocsi, most megyek, de ma még benézek!

pussz
Vendég

Szia Márti!

Igen, ez a kép tegnap készült. Már mínuszba vagyok, Martinnal 49-ről indultam és most vagyok olyan 47-48kg kb. Pedig nem fogyózom.

Jó tanulást neked! De azért pihizz is, és élvezd Ati rugdosását!
Vendég

Jééé, és most nézem, már félidős terhes vagy, hogy repül az idő!!!
Vendég

Sziasztok!

Chrissyy!
Nagyon édes a kis Martinka apicijával.Hát mit ne mondjak,rajtad meg meg sem látszik,hogy nemrég szültél.Lassan menned kell a 6 hetes orvosi vizsgálatra nem?
Amúgy örülök,hogy már jobban vagy.

Üdv:Gabi
Vendég

Ja,amúgy a hó már majdnem itt is elolvadt,de azért még látszik.

Kata, jó a szopispárna.
Vendég

Szaisztok!

Köszi mindenkinek a kedves szavakat, és a biztatást.

Nos, a körülményekhez képest egész jól vagyok, bár lelkileg nem vagyok a toppon, de testilek teljesen tudom, hogy mi a feladatom, és így csak a babára összpontosítok.
Pénteken voltam a Bácskainál 4D-n. Úgy néz ki, hogy Gréta babánk lesz. Először egy kicsit csalódásként éltem meg, de rájöttem, hogy a Bazsimnak teljesen mindegy volt, hogy kislány vagy kisfiú! Talán ez a sors fintora, mivel a lányok jobban szoktak hasonlítani az apjukra (a mi családunkra ez a jellemző).
Egyébként Gréta baba jól van, korának teljesen megfelelően fejlődik.

Majd jövök.

Puszi mindenkinek!

Kép
tand

Szia Andi!

Örülök,hogy jelentkeztél és minden OK a babával,és hogy Te is jobban vagy a körülményekhez képest.
Biztos nagyon jó volt a 4 D-s UH.És azért ne bánd,hogy kislány lesz,meg különben is megkukacosodhat még.
Továbbra is kitartást Neked!Várunk a topictalin,ha van kedved (11.29. Isolabella 16:00).
És gyere beszélgetni,ha úgy gondolod,mi örülünk Neked!

Puszi és vigyázz Magatokra!
Vendég

Sziasztok,

Andi,

Örülök, hogy jelentkeztél és gratulálok a kis Gréta babához.
Kis babócával együtt gyorsan meg fogtok erősödni, és akár hiszed akár nem, de leszel te még nagyon boldog. Legkorábban, ha meglátod a kisbabádat,
Kívánok neked is és Grérácskának is sok-sok erőt.

Kata,

Tényleg jó az a szopispárna, mondjuk én nem fogok venni. Eddig sem volt, ezután sem lesz. Amugy azt sem tudom hogy műkszik. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Hát te aztán tényleg nagyon vékony lettél. Vikikével akarod felvenni a versenyt??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Martin baba nagyon édes, és ha nem vagyok indiszkrét megkérdezhetem a férjed nevét??? Rettenetesen ismerős valahonnan. :lol: :lol: :lol:

Márti,

BOLDOG FÉLIDŐT KÍVÁNOK.

Kicsit tényleg koncentrálj a tanulásra is , az is nagyon fontos. :lol: :lol:

Ani,

Holnap drukkolok nektek az uh-hoz, majd gyere és írd meg az adatokat, ja és persze lépet is hozzál. :wink: :wink: :wink: :wink:

Gabi,

Ne aggdj már itt is elolvadt a hó, pedig tegnap kora reggel olyan szép fehér volt minden, aztán délutánra már nyoma sem volt a hóesésnek. :evil: :evil:

Vettem ma egy farmer kismamanacit. Most már legalább nem fagy ki a fenekem. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!

Hol kaptál kismamanacit boltban vagy turiztad?

Amúgy jó dolog a szopispárna,nem csak a szoptatáshoz (könnyebben tudod tartani benne a bébit,főleg amikor még olyan pici és esetlen),hanem már én most is szoktam használni nagyon kényelmes vele feküdni,meg szoptatásnál is ki tudod magad jól támasztani vele.
Vendég

Chrissy, jó volt összefutni! :D Judy, köszi szépen!!!! :D
Andi, jó, hogy jössz néha, nagyon örülök Neked! Szuper, hogy a babád erőt ad, és te is neki, hidd el, ez így is marad!! Gabi, voltam ma Veszprémben, ott van, ahol 20 centis a hó...nem esik, ott is szép az idő ma, remélem így is marad és nem havazódok be a héten (szinte minden nap mennem kell, brrr :? )

megyek beadandót írni!
Vendég

jaj, elfelejtettem: szerintetek gáz, ha a fehérvérsejtszámom magasabb? (4,00 - 10,00 és nekem 10,97) meg a baktérium is több lett már megint, szerintem nem volt tiszta a mintaedénykém... (majdnem duplája a maximumnak, de nem érzek semmit!! :oops: :shock: )
Vendég

Schellcat!

Valószínű,hogy enyhe gyulladás van a szervezetedbe a baktérium,hogy több az összefüggésben van a fehérvérsejtszámmal (ha jól tudom).
Nekem folyamatosan ilyen problémáim vannak,most is emiatt kell antibiotikumot szednem.Legutóbb 44 000 baktérium volt a pisiben (1000-ig jó,ja és én sem éreztem semmit),de ha csak kicsivel vagy fölötte az nem gond az se,hogy majdnem duplája még az ilyen 3000-es is elmegy lehet hogy csak kevesebbet ittál a kelleténél vagy nem középsugaras pisit vittél,hanem az elejéből.

Szép lehetett Veszprémben a táj.

Puszi:Gabi
Vendég

Köszi Gabi! Az előbb elértem telón a védőnőt, ő is ezt mondta, meg hogy 3000 alatt (baktérium) ne foglalkozzak vele, a doki se szokott. Meg hogy a fehérvérsejt vmikor már magától a terhességtől is több lehet picivel, szóval nem parázok! :oops:
Vendég

Gabi!
Igen, jövő hétfőn megyek két etetés között a 6 hetes kontrollra.
Tényleg nem fogyózom, így lement rólam minden.

Judy!
Sári Zoltánnak hívják apát. Honnan ismerheted?

Andi!
Én is örülök, hogy jöttél és, hogy minden rendben veled/veletek! Csatlakozom Gabi hozzászólásához szó szerint!

Márti! Én is örülök, hogy összefutottunk!
Vendég

Hahóóóóóóóó!

Többiek merre vagytok?
Vendég

Kedves Anyukák, Kismamák!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül ide írok, de hátha érdekelnek titeket használt babaruhák, amiket a netről lehet megrendelni!

Kiváló minőségű angol használt babaruhákat, gyerekruhákat ajánlok nektek honlapomon, elérhető áron! A kínálatban ismert márkák találhatók, a kínálat folyamatosan bővül és változik, minden ruhát le is mérek, hírlevelet lehet kérni az új feltöltésekről.

Tekintsétek meg honlapomat, és kedvetekre böngésszetek rajta!

http://www.bababutik.com

Kép Kép Kép Kép Kép
bababutik

Szép jó reggel,
bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de egész nap nem volt gépem, viszont a sztrájk miatt kibuliztam, hogy ma és holnap itthonról dolgozhassak :lol: :P :P

Andi,
nagyon örülök, hogy jöttél és hogy jobban vagytok!!! Gréta baba gyönyörű kislány lesz, biztos rengeteg örömöt fogsz benne találni!!!!

Márti,
hű, már kevesebb, mint a fele van csak hátra!!!! Ez szuper!!!!! Sok vizsgád lesz? Mikorra tervezed, hogy végzel velük?

Judy,
Bazsi már suliban? Akkor Tiéd a lakás teljes egészében??? :wink: Hol vettél terhesnacit???

Kriszti,
nagyon-nagyon édes, ez az apás kép!!!!! Gyönyörűek és mindhárman sugároztok a boldogságtól!!!!!! :P :P Hát és az alakod... egyáltalán nem látszik meg, hogy most szültél!!! Nagyon ügyi vagy!!!

Gabi,
remélem hamar rendbe jössz!!! Kiderült, hogy mitől lehet gyulladás a szervezetedben? Megvan már a táskád, ha esetleg menni kell? Tesód hogy érzi magát?

Ani,
mi volt az uh-n? Apa elérzékenyült? És Te? Ugy most kaptál képet????

Kata,
köszi a jótanácsot, így hogy elolvastam a Te és Judy történetét, meg ismerem Mártiét fel vagyok készülve, hogy ha valami negatívat mond BB sem hagyom magam felbosszantani (most még könnyen beszélek). De igyekszem nyugodt lenni, és várni a 6-7 hetes szívhangra :P :P Már nagyon-nagyon várom!!!!

Kriszta,
nagyon eltűntél, merre vagy???? Minden rendben?

Vicuska,
hogy vagy? Dolgozol? Vége pirinek?

Szívtiprókat nevelő mamik??? Vikike, mikor kell szavazni Levire? Most már 3 gép is van itthon, kapsz tőlünk 3 érvényes szavazatot!!!

Nálam tegnap már egyáltalán nem jelentkezett az émelygés és ma is jól vagyok. 3 napja reggelente bekapokk 1 Magne B6-ot, azt olvastam, hogy az jó émelygés ellen. Van valakinek tapasztalata benne??
Ma 1.25-kor ébredtem és csak 5-kor bírtam visszaaludni... Hogy ez miért van?????????? :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Nati nagyon aranyos vagy, hogy így emlékszel a szavazásra, küldöm a linket, de csak úgy tudsz szavazni ha elöbb regisztrálsz, remélem ez nem gond.
www.babavilag.com
Kertész Levente és a mosógépes kép van fent:), előre is nagyon köszönöm!!!!

Lányok nagyon megköszönném ha mindenki szavazna Levire, nem is az ajándék miatt, hanem az anyai büszkeség :D , de hát szerintem ezzel mindenki így lenne. Nagyon köszönöm, majd jövök még és írok mindenkinek, csak most mennem kell főzni, de ezt gyors leírtam mert Nati már várta a szavazást :D !

Puszi mindenkinek, legyen szép napotok!

Kép

Kép
vikike_

Hello,

Vikike, már regisztráltam, és most szavazok!!

Bocs, ma nem sokat leszek, ezer dolgom van!!

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Köszi Kata aranyos vagy :D !
Csinálom a makarónit, nyami
:D !Kép

Kép
vikike_

Valamiért nem enged belépni a babavilág....

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok Csajszikák!

Chrissyy, nagyon jók a képek. Szép nagy hal, hogy bírtad egy ujjal tartani? Tényleg jó vékony vagy. :shock:

Márti, tanulj csak ezerrel, de ezért meg ne erőltesd magad :wink: A vér és vizelet eredményem hasonló lett mint a tied, a körzeti doki és a nőgyógyász is azt mondta ez ilyenkor normális.

Andi, örülök hogy jöttél, Grtaulálok Gréta babához.

Judy, lassan nekem is vennem kell kismamanacit nem nagyon férek már bele a gatyómba.

Nati, de jó is ám az otthon meló, ma én is itthon vagyok. Megbeszéltem a főnökkel (még annó) ha dokihoz megyek utána már nem feltétlen megyek be melózni, van olyan munka amit itthon is tudok csinálni.

Na ezt most elküldöm és jön az UH beszámoló. :)

madiani

Ja és tegnap a fogdokinál minden oksi volt. Volt egy lyukas fogam, de betömte. Én nem félek a fogorvostól, különben is Tőle nem lehet. Nagyon rendes, figyelmes doki, ha kell valakinek tudom ajánlani.

Az UH kis csúszással indult (férjem már nézte az óráját), ha tudná mennyit szoktam így mindenhol várni. Egy másik pár volt elöttünk, jó nagy pocija volt már a csajnak. Megmért az aszisztenső 59 Kg (ruhában) :shock: 56-ról indultam. Remélem azt figyelembe veszik hogy az 56 ruha nélküli adat volt. Vérnyomásom rendben.

Minden rendbe a Babóval, sajna a képek nem túl jók mert Babóci nem akarta hogy megnézzük. A doki próbálta a nemét is kifürkészni, de nem ment (sztem még korai is lett volna). Páromnak nagyon teccet, figyelt a doki minden szavát. Szépen láttuk mindenét, gyomrát, szívét, köldökzsinórt, kezét, lábát, arcocskáját, gerincét.
Kérdezte a doki vittünk e kazit (nem is tudtam hogy lehet), legközelebb viszek és felveszük Babócit. Végre sikerült majdnem mindent megkérdeznem, csak egy dolog mardt ki, de az ráér 4 hét múlva is. Megkérdeztem hogy a folsavat szedjem-e még, azt tanácsólta hogy nyugodtan, baj nem lehet belőle. Meg a hátsófalú méhlepényt is, megnyugtató válaszokat adott és képen meg is mutatta. Kaptam kis fordítást a rövidítésekről is :) (bár abban Kata már segített) Meg Schwarzinger-ről kérdeztem hogy akkor őt választanám szülész orvosomnak, díjjazta az ötletem (köv. kötelező UH-on meg is említem neki). Ami kimaradt hogy most lenne aktuális a rákszűrés, lehet-e csinálni, na de majd legközelebb, akkor apa ugyse jön.

madiani

Vikike,
én is regisztráltam, az rövid volt, de azóta több mint fél órája tölti és nem tudtam még megnézni se Levit, nemhogy szavazni :twisted: :shock:
Vendég

Ani, ez szuper hír!!!!!!!!
Én a bújdosos babátokat is szívesen megnézném!!!!!! Azért ha tudsz tegyél fel képet, légyszi!!!!!
Folsavat mennyit szedsz? S szedsz mellette elevitet?
Vendég

Köszi Nati neked is :D , igen most én is néztem és nálam is szarakodik, de majd csak helyre jön és akkor neked is sikerül megkuksiznod!
Drukkolok a pénteki uh.-odhoz, reméljük megmutatják magukat a kis lurkók :lol: .

Kép

Kép
vikike_

Sziasztok Lányok!!

Nati
Jó hír hogy otthon dolgozhatsz legalább pihizel is közben...azért egészen más otthonról melózni mint beutazgatni :)
Aranyos vagy hogy érdeklődsz az az igazság hogy pont most vagyok a 24.hétben és ugye ez volt a kritiukus idő nekem és tegnap mentem védőnőhöz és valahogy minden úgy jött ki mint anno..persze most nem 200/90 volt a vérnyomásom sőőt mondta a védőnő hogy látszik hogy kezdek megnyugodni...minden rendben van kicsit híztam vissza kell fognom az édességet meg este 10órai zabálást...az émelygést én egy nagy pohár vízzel meg kis háztartási kekszel próbáltam túlélni..őszintén szólva csak ideig óráig hatott..:wink:

Vikike
Én is szavazok rögtön a Levire :) :wink:

Andi
De jó hogy írsz...gratula Gréta babához és csak az számít hogy a kettőtök szerelmének gyümölcse...akár fiú akár lány...

Ani

Jó hogy te is otthon lehetsz egy kicsit..

Chrissy
Neked úgyis mindig elmondok személyesen vagy telefonban mindent..azért itt is leírom hogy szépek vagytok!

Márti
Remélem a tanárok azért tekintettel lesznek rád!

Én ma voltam turiban és vettem egy csomó babaruhát..és megvettem az első rózsaszínű rugit is..azért még semleges színeket vásárolok inkább hátha változik valami..a héten kérek a 4d-s ultrahangra időpontot...úgy döntöttünk a párommal hogy mikulásra ez lesz az ajándékunk :)
Ma voltam vérvételen..8.30ra mentem és szinte senki nem volt..ha valaki az Sztk-ba megy vérvételre ráér így menni mert korábban tömeg van..és kérjetek az ablaknál kis üvegcsét amiben lehet pisi mintát leadni..én mindig szoktam és adnak szívesen...

Szép napot nektek!!!puszi
Vendég

A folsavat szedjétek mert én úgy tudom, hogy az a baba agyműködésére van jó hatással.

Kép

Kép
vikike_

Ani
Én is örülök hogy minden rendben...a nemét meg majd megtudjátok ha ő is akarja :D :wink:
Vendég

Köszi Krixta neked is!
Elhiszem, hogy izgulsz, hogy most van a 24.hét, de minden rendben lesz hidd el és mindjárt lepörög ez a hét, és túl leszel ezen a szörnyű idegeskedésen. Hol vettél babarucit? Én kaptam a sógórnőmtől babakupont ami tök jó mert a C&A-ban tudok vásárolni féláron 92-es méretig babaruhát, megyek is majd kihasználni :D .

Kép

Kép
vikike_

Anta jók a képek, de majd ma megnézem személyesen is, ne felejtsd elhozni du.! A fölső képen kivettem, hogy mi hol van, persze oda is van írva :D , az alsón viszont tényleg nagyon elbújt a kis drága :D .
Levi elaludt 11-kor úgyhogy ha jössz akkor fent lesz szerintem.

Kép

Kép
vikike_

Képzeljétek sikerült ágyat találnunk..ugyanaz a brendonos ágy csak kicsit használt de csak 29ezer és kapunk hozzá egy origi kókuszmatracot is..Kata asszem te linkelted be nekem a hírdetést úgyhogy köszönöm!!
Az előbb beszéltem a csajszival azt mondta hogy szombaton mehetünk érte...ők pénteken vesznek új ágyat..már csak azt az egyet nem értem ha átalakítható az ágy akkor miért vesznek újat?A kisfiú 2éves...szerintetek?Ne örömködjek nagyon??

Ani

Tök jók a képek!:)

Vikike
Köszönöm..na megyek szavazok a kisfiadra:)
Vendég

Na szavaztam..mire megtaláltam a kis Levit..lányok kb. a fele előtt egy picivel van..:)
És már 7szavit kapott!JHajrá!!
Vendég

Krixta, örülök az ágynak. Nem kell izgulni, biztos változtatni akarnak a szobán, és már nem ilyen ágyat akarnak!! Neked pedig mindjárt letelik ez a hét, és megnyugodhatsz!! Bár szt mondják, 2x ugyanaz nem törénik meg úgysem, úgyhogy nyugodj meg, és örülj a kislányodnak!!
Hol turiztál??
Ja, a CsNK-ban a volt osztálytársammal beszélgettél!!! :P A Schw-nél volt, 6 hetes terhes, és vérzik!! Ma beszéltem vele, hogy vigyázzon magára, és akkor került szóba, hogy igen, hallott már ő is rosszakat, és kiderült (ha minden igaz) veled beszélgetett!! :lol:

Vikike, még mindig nem enged szavazni.... :? Már kértem jelszó, és felhasználónév emlékeztetőt, de nem küldte el azokat sem. :?

Ani, ki lehet venni a képen minddent, mármint az elsőn! Tök jó, hogy mlg ilyen mütyür, de már van keze, lába, arcocskája, sstb... igaz??

Andi ,ne haragudj, még nem is gratuláltam a kislányotokhoz!! Ez így igaz: a kislányok általában az apukájukra hasonlítanak!!!

Nati, de jó, hogy otthonról dolgozhatsz!! Gyakrabban kellene így tenned!!! :P

Márti, akkor már megnyugodtál a fehérvérsejt szám és a bacik miatt!! Ez természetes így babásság (de furcsát írtam) alatt! Ja, és gratulálok a félidőhöz!!

Chrissy, nem semmi milyen vékony vagy!! Mintha nem is szültél volna!! Ez igen!! Ezt irigyelheti minden frissen szült kismama!!!

Judy, végülis hol vetted a farmert??

Maci?? Vicuska?? Alexa?? Kit hagyok még ki??

Kép

Kép

hoppá

Hé, eltűnt Levi képe a galériából!!!! :shock:

Kép

Kép

hoppá

Megvan. már 8 szavazata van!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kata

Aranyos vagy megnyugtattál,köszönöm :)

Rémlik valami a volt osztálytársaddal kapcsolatban aszem 3an beszélgettünk míg várakoztunk..amúgy milyen kicsi a világ :)
Remélem jobban van már!
Amúgy az Angol használt ruhaboltban voltam az Erste banknál a Budai úton kell kanyarodni..a tb-vel szemben.még a Kriszti mondta hogy nézzek be...:)))
Vendég

Sziasztok,

Ma egész délelőtt rohangáltam. 10-re mentem gyantáztatni, aztán irány a Tesco. Vettem szülinapi ajándékot Danikának, meg Bazsi 2 osztálytársának is, mert bulit rendeznek. Szóval megint elköltöttem egy nagy csomó pénzt. Pénteken este Bazsi buliba megy, szombaton tartjuk Danika szülinapját, vasárnap meg Bazsi egy másik szülinapra megy. Kész anyagi csőd. Jövő héten meg anyukám névnapja lesz. :shock: :shock: :shock:
És babaruhákat még mindig nem vettem.

Ani,

Nem olyan rosszak azok a képek, szerintem pötömke látszik rajtuk amennyire eben a korban látszania kell. :lol: :lol:
A nemét meg majd megtudod legközelebb. 4D-re mentek????? Ott bizti megmondják.

Vikike,

Én is mindjárt regisztrálok és szavazok. :lol: :lol:

Kata,

A nacit a Skálában vettem 3990 ft-ért. Remélem ez már kitart szülésig. :lol: :lol: :lol:

Márti,

A fehérvérsejtszám terhesség alatt megemelkedik, ez így normális, az enyém is egy kicsit magasab. A baci meg tényleg ok 3000 alatt, nekem is ezt mondta a dokim. Szóval nyugi, minden ok nálad. :lol:

Krixta,

Gratulálok a kiságyhoz. :lol: :lol: :lol:
Tényleg nem volt rossz ára. :lol: :lol:
Mi ugy tervezzük, hogy januárban hozzuk el az ágyat a barátnőmtől. Már most sem használják, szóval elhozhatnánk, de minek ilyen korán.

Nati,

Igen Bazsi ujra suliban. Furcsa is, hogy megint nincs itthon senki napközben. :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy a hányinger békén hagy. Nagyon el tudja rontani az ember kedvét, még akkor is ha tudja ez a babvárás miatt van. :lol: :lol:

Chrissy,

Gőzöm nincs honnan ismerem, de tuti, hogy igen. Apának is mutattam, neki mondjuk nem volt ismerős, de majd rájövök ám idővel. :lol: :lol:

Gabi,

Már csak 1 hónap a babó születéséig. :shock: Megy ám az idő. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X