Kriszti,
jobbulást Neked, vigyázz ám magatokra!!! Elrontottad a gyomrod, vagy valami más????
Örülök, hogy Martin baba jobban van!!!!
Boldog szülinapot a nagypapidnak!!!! Érezzétek jól magatokat!!
Ani,
köszi a leírást, sokat segít, amiket írtál!!!!! Nagyooooooooooon édes a kutyus és a macskusz együtt!!!!! Nem gondoltam volna korábban, hogy ilyen van!!!! Sajnálom a cicust, biztos nagyon szerettétek!
Nálunk a macska a szomszédé, én nem nagyon bírom őket, de Mazsi miatt engedjünk, hogy átjöjjön, helyesen elvannak ketten
Gabi,
nem kaptam privit....
Klassz a tábla, nagyon ügyes vagy!!!! Nem gond, hogy nem szombaton van a tali, majd legközelebb csatlakozom!!!! Most úgyis kóma vagyok esténként...
Vicuska,
csak attól tartok, hogy mivel 5 hetesen megyek először uh-ra, majd nem lát BB sokat és riogatni fog
. Pedig Judy, Kata, Ani és Márti eseteiből most már tudom, hogy ez semmit sem jelent, a biztos a 7. héten van... addig meg még egy örökkévalóságnek kell eltelnie, de sebaj, megvárjuk
A dokid nagyon feldühített engem is, így ismeretlnül. Ennek nincs lelke, tényleg fogalma sincs, hogy neked ez milyen stressz, elkeseredés, kilátástalansággal jár minden hónapban és egy kis együttérzés jól esne vagy legalább is az hogy tartsa a szavát....
Lányok, nálatok esik / esett a hóóóóóóóóó?????
Kriszta,
furi hogy olyan sokat kell várni, míg kiderül a neme... ezt nem is gondoltam volna....
Én egész délután aludtam, ezért most egész emberien érzem magam
A muffinokat is most csináltam meg, az első adag hamarosan kész - nyam, nyam - kár, hogy már a gondolattól is kevereg a gyomrom
Holnap csak este jövök - ha tudok
Szép napot mindenkinek holnapra, ma éjszakára pedig babás-havas álmokat!!!! (én már kipakoltam néhány karácsonyi dekorációt