Új privát üzeneted érkezett!

KATLINA!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT,JÓ EGÉSZSÉGET SOK-SOK ÖRÖMET KÍVÁNOK NEKTEK A PICURKÁHOZ!!!!!SOK TEJCSIT !!!!
PUSSSZI
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Jaimee!
Párom azt mondja, hogy nem látott semmit kiírva a rendelőnél. Gondolom a köv két hétben még lesz doki. Nekem ugyanis jövő hétre mondta, hogy menjek, de ugye akkor én nem tudok menni
.
szilbee

Szilbee: Köszi! Akkor 07.02 konzi+UH, ha addig nincs szabi.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert természetesen ilyenkor van nekem is idebenn rengeteg dolgom!

Óriási hírem van, képzeljétek tegnap a fiamék megnyerték a focikupa országos döntőjét! Senki nem számított rá, de hogy őszinte legyek, tényleg megérdemelték, mert ők voltak a legjobbak! Frenetikus érzés volt, nagyszerű dolog ez, még a könnyem is kicsordult!
Emellett viszont hulla fáradt vagyok, egész nap kinn voltunk ebben a hőségben, leégett az arcunk, de ilyenért érdemes!

Ildi, ne aggódj, nagyon jó dolgokat hallottam a Szandaszőlősi suliról, így legalább nem kell minden nap átrágnotok magatokat a nagy forgalomba!
Imikének gratula, na ugye, megmondtam, hogy melege lesz abban a pelusban :lol:
Ja, és tejgyűjtő :lol: Éljen, éljen, akkor megy a szopi is, ugye?

Betegeknek gyors gyógyulást!

Évi és
Kép
csongianya

katlina!

Gratulálok! Jó egészséget és sok örömöt kívánok a csakádnak!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi.Gratula Csongiéknak a győzelemhez.ügyi fiad van nagyon.

MA kinn voltunk a Tiszaligeti strandon.nagyon szupi volt,de hulla vagyok,megyek is rámolok,ágyazok.

Ja,képzeljétek mióta szünet van az én lurkóim későn fekszenek,korán kelnek (az én bánatomra :roll: )

Balogh A-hoz járók:nem tudjátok mikor lesz szabin?

sziasztok

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Évi! Gratula Csonginak! Jó érzés lehetett neked is, remélem, én is átélhetek ilyet később :)

Cleo! Igazatok van, ilyenkor a strandon kell lenni... Mi a Tisza-tóra készülünk, majd ha Marcika teljesen meggyógyul.
Már jobban van, nem lázas, viszont valószínű hogy az antibiotikum miatt, elég nyűgös meg aluszékony. Ma délután is 3 órát aludt, most pedig fél 9-kor már elaludt. A korán kelés az nekem sem tetszene, de örülnék, ha már teljesen jól lenne. Holnap fel is hívom az orvost, hogy végülis meddig adjam neki a gyógyszert.

Szilbee: azt mondta a doktornő, hogy ilyen fertőzést nem nehéz össeszedni, elég ha piszkos kézzel belenyúl a szájába, vagy ilyesmi. Pontosan mi se tudjuk, mitől lehetett. Nem külsőleg szedte össze, az biztos, mert strandon még nem is voltunk vele idén.

Jamiee! Kitartást! Most már biztos, hogy hamarosan elmúlnak a rosszullétek. És a piciért tényleg megéri elviselni :)
judit_79

Sziasztok!

Judit!köszönöm a dicséretet Antónia nevében is.

Nálunk úgy volt a pisi gyüjtés, hogy az egyik felét az sztk-ba kellett leadni, a másikat meg az antsz-hez.Az antsz-nél csinálják a tenyésztést, hogy pontosan milyen baci okozta a fertözést és ennek függvényében adnak antibiotikumot.
Nálunk coli volt és azért kellett ez a hosszú kúra mert ez a fajta igen ellenálló és a gyógyszereket is azért kellett váltogatni, hogy nehogy rezisztensé váljon.

Egyébként ki a dokitok?

Remélem Marcikának most már hat az antibigyó.

Évi! Gratulálok Csonginak, jó meleg is volt akkor rátok.

Cleo! De jó nektek, hogy strandon voltatok, én csak itthon napozok, amig Anta pancsol.

Diácska! Mi újság van felétek? Régen találkoztunk már.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Évi!
Gratulálunk Csonginak és a csapatnak!

Imike ma egész nap bilibe pisilt és nem csak a zenélősbe! :lol:
Délután adtam csak rá pelust, mert itthon voltak keresztanyámék Hollandiából és hát nem szép dolog a vendégek előtt egy kígyót mutogatni, még akkor sem, ha rokonok!

Én bekávéztam, azért vagyok most itt. :roll:

Van tejcsi Évi, igaz nem túl sok, jó a tejgyűjtő, de éjszakára nem használom, mert kifolyna, ahogy forgolódom. :cry:
És örömmel jelentem, petike ma visszanyerte születésiu súlyát!!!!!Igaz nem egészen az én tejcsimtől, de mégis van benne egy kis anyatej is.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi! Örülök, hogy Petike elérte a születési súlyát! És hogy van tejcsi (ha kifolyik akkor nem lehet az olyan kevés :lol: )! Annyira büszke vagyok rád! :lol:
És a bilizés is tök jó, lassan elfelejthetitek Imikénél a pelusozást!

Én is strandra akarok menni, brühühü. Közben meg itt szenvedek a munkahelyen, és most jelen pillanatban semmi dolgom nincs, de messze még a délután 4 óra...

Évi és
Kép
csongianya

Évi!

Szerintem a nagy drukkolás segített és a homeo bogyók a tejcsiben. Még a héten szedem, utánna visszaállok a teára. Jó ez a tejgyűjtő, csak az a baj, ha lehajolok, tényleg a nyakamba folyik a tejcsi. Hiába figyelek, egy rossz mozdulat és pocsékba ment az a pár csepp is. :cry:

Olyan meleg van már most is, pedig még a nap sem süt annyira, hogy Imike tisztára levert. Szerencsére a szobában nincsen olyan meleg a ház fekvése miatt.

Jó munkát neked, kevés ügyfelet! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Melyik teát iszod? a herbáriásat vagy a naturlandosat?
szilbee

Én is mennék strandra, de mindenki azt mondja, hogy babásan nem kellene....Úgyhogy kihagyjuk az idei strandszezont, illetve majd az árnyékban tömöm a fejem lángossal, amíg a többiek pancsolnak.

jaimee

Mi hétvégén ki akarunk menni a strandra. Csak kéne addig valami jó kétrészes fürdőruci, amit akár még két hónap múlva is felvehetek. De nem akarok tipikus kismamafürdőt, mert az piszok drága. Már ki is néztem egy fazont, csak találok e olyat... :roll:
De jó lesz majd lógatni a lábam a medencébe... 8)

Jaimee!
Holnap 11 után megyünk uh-ra. :)
szilbee

Szilbee: Ügyesek legyetek! Tudod ki lesz a doki?

jaimee

Sajnos nem. :( Azt sem igazán tudom, honnan lehet megtudni.
szilbee

Szilbee!

A herbáriásat iszom! Miért, van különbség?
Én rájöttem, hogy a bogyó hogyan fejti ki a hatását! Előtte és utánna egy-egy órával nem lehet enni inni, de amikor már lehet úgy ki van szomjazva az ember, hogy a Tiszát is kiinná! Ez a hatás utánozhatalan! :P :lol:
Most nézem nemsokára félidőhöz érkezel! De izgi! Nagyon mocorgós a bébi, olyan, mint Levike volt?

Jaimee! Te, hogy birod ezt a dög meleget? Enyhültek már a rosszullétek? Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
:lol: :lol: :lol:

Ja egyébként csak azért kérdeztem, hogy melyiket iszod, mert ugye korábban mesélted, hogy Petikének gondjai voltak a kakilással és eszembejutott, hogy valamelyik a két te közül tartalmaz kamillát, ami pedig átmegy a tejbe. Azért érdekes ez, mert ha jól emléxem, a kamillának van egy kicsi hashajtó hatása. Leventénél anno bevált, mikor nehezebben jött ki a cuccos. No csak ezért kérdeztem.

Érdekes egyébként, hogy Levente mozgolódósabb volt, de ő picit nagyobb is volt mindig 1-2 héttel, pedig kései akció gyümölcse, tehát 2 peteérésem volt és a második ovul. alatt fogant. Szóval PindúrPandúr leginkább este mocorog vagy ha meghallja az apja hangját (pont úgy mint Levente), de sokkal kisebb hévvel. De olyan édes mikor este az apja kezébe vackolja magát. Olyankor rendes kidudorodik a méhem ott ahol ő fekszik az apja keze alatt. :lol:
szilbee

Ildi: Egész jól bírom, köszi, 2 óra körül van a mélypont, akkor átmegyek fél órára a szomszéd irodába, ahol van légkondi. És egyfolytában iszom...

Szilbee: Azt én sem tudom, hogy ki van UH-n, de ha ugyanúgy vannak, mint novemberben (??), akkor Erdődi keddenként van. Nekem mindegy, ki rendel, csak jó régi legyen a diplomája. :lol:

Szólj a védőnőnek, aki Mosonyi mellett van, hogy ugyan ugorjon már egy emelettel fentebb, kuksizza meg, ki van UH-n holnap. :lol:

jaimee

:lol: :lol: :lol: Ő olyan rendes nő!! Annyira birom és a memóriája az valami fantasztikus! :shock: :D
Remélem nem Erdődi, ... az ő érdekében ... és nem lesz ott Ádám se, hogy visszafogjon, de majd erős leszek és öszeszorítom a szám.
szilbee

Jajj de süsü vagyok... holnap szerda... :D de jó!!
szilbee

Szilbee: Tényleg borotva memóriája van, úgy vágta a nevem már a legelején is, hogy csak: :shock: :shock: :shock: .
Szerintem jobban képben volt, mint a doki.

Én jobban szeretném mondjuk, ha nem lenne ott, egyedül lenne a doki, de ez az én gátlásosságom és hogy ahhoz vagyok szokva, hogy privin a doki egyedül van.

Hidd el, van rosszabb, mint Erdődi, de tudom, erről téged kár győzködni.

jaimee

Igen! Igazad van! Tutira van, de nem tudok neki megbocsátani.

Egyébként Mosonyi el lenne veszve az asszisztensője nélkül, az TUTI! :lol: Az a nő egy kész főnyeremény! De kár, hogy nem emléxem a nevére. :roll:
szilbee

Én tudom: Süvegesné Nagy Éva, 503-788 (CSNT)

jaimee

Sziasztok.

Szilvi.Anno szerdánként Dinya volt,szerintem nem változott ez sem,hisz a többi nap is megmaradt a megszokott dokiknak.De ha közbejön az ügyeletesnek vmi akkor borul a rend... Pl.én mindent elkövettem,hogy véletlenül se Erdődihez menjek-én is megtudakoltam,hogy ki mikor...erre a várakozás alatt rohan el a doki és ki jött helyette? Erdődi. (de utólag már nem bántam,mert valahogy bíztam az ő "szakértelmében" :lol:

Mellesleg nálunk van klíma-de én a gyerekek miatt csak nagyon óvatosan használom,de még terhes voltam imádtam (Apa már régóta rágta a fülem,hogy legyen,hisz klímákat szerel-és akkor kihasználta helyzetem és beadtam a derekam
:lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee: Dinyáról jókat hallottam, barátnőm nála szült és imádta. Véletlenül hozzá került a kórházban TB-sen, olyan kedves volt hozzá, hogy privi is megkereste.

jaimee

Dinyára nagyon kíváncsi vagyok, mert sógornőm nála szült és meg volt vele elégedve. :)
szilbee

sziasztok!!!!

nah túl vagyok avizsgán

4es lett !!!!!!

Még egy nap holnap be kell mennem a suliba és utánna szünet

na puszika

jah és Dinya tényleg egy klasz doki én is nála szültem:-D
De már nem szerdánként hanem hétfőnként van az UH-n
De ha kell még vmi info Dinyáról én telszámot is tudok adni meg minden. Mert én az éves vizsgálat miatt is hozzá szoktam elmenni :-)

Kép
kbernadett

Bernadett: Ügyes vagy, gratulálok!!! :D :D

Szilvinek kellett volna, hogy ki van holnap UH-n. Hú, akkor ezt a hétfőt kinézem magamnak. :D

jaimee

Betti!
GRATULÁLOK!!! :D

Most már akkor pihenhetsz te is! :D
Kép
És nem tudod véletlen, hogy szerdán ki van uh-n?

De jó volt ez a kis zuhi, csak kár hogy rövidke volt. :?
szilbee

Szilvi: Itt nem esett csak pár csepp! :shock: :shock:

jaimee

Itt megint esett egy kevéske. :P
szilbee

.... ésss megint dörög az ég.... :D
Kép
szilbee

Sziasztok

Megjött a vihar! Délután itt sem esett, csak most.

Betti! Gratulálok, nagyon ügyes vagy. Ősztől megint mész suliba? Hány éves ez az iskola?

Mongi! Nekünk Orosz Ágnes a dokink. Holnap gyűjtöm a pisit, amit viszek az sztkba. Még adnom kell az antibiotikumot pár napig. Bízom benne, hogy addigra Marci rendbejön, mert még mindig nyűgösködik szinte egész nap.
judit_79

Hú csajok itt annyi eső esett!!!!!

Pont most locsoltam meg a kinti virágaimat, hát ez az én szerencsém.
Imike ma egész nap a bilibe pisilt, igaz pucér volt, ja és egy nagy dolog is volt a bilibe. Holnaptól gyakoroljuk a bugyis létet, még nem tudja annyi ideig visszatartani, hogy levegyük a gatyát. De már ez is haladás.

Betti!!!
Nagy gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Igen megyek ősztől megint suliba, de előtte lesz egy 160 órás szülőszoba nyári gyakorlatom, ami nagyon hosszú és fárasztó lesz meg fejtörős mert nem tudom kire hagyni Bettikét :-S

A suli az három éves nekem már csak kettő van hátra szerencsére :-D

Itt is nagyon dörög az ég 8)

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Betti! Én is szeretnék neked gratulálni.
Hát tényleg hosszú lesz a gyakorlat és napi 8 órában kell majd bent lenned?

Judit! Mi is Dr. Orosz Ágneshez járunk. Nagyon jó doki, nagyon odafigyel mindenre és gyerekbarát. Szerintem a legjobb helyen vagytok.

Ildi! Antónia napi 3 bugyit fogyaszt el, hiába van a bili a közelében.
Igaz ebben a nagy melegben bugyit sem adok rá, nagyon édesen rázza a meztelen kis popóját.

Imikének sok sikert a bili használathoz.

Cleo! Mi lett a jele Sziszinek az oviban?
Mindenki választhat?

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Sziasztok.

Letti.Napocska lett a jele-már itthon ezt választottak 2évesen mikor Zsolti oviba került és legyen neki is jele-és azt mondta süss fel napot szeretne.Az elmenők jeleiből lehet válogatni,de lehet persze mást is-Zsolti kalapácsot választott anno.
Nagyon ügyi Antónia is és Imike is a bilizéssel.Sziszinek is elmúlt már rég az álllandó becsurizás(kopp-kopp).én arra gondolok,hogy itták az aloe-t és hajtotta tőle nagyon a vizet,mert mióta abbahagyták meg is szünt a probléma.Nálunk az az előrelépés van már csak,hogy elhagytuk a gumilepedőt is éjszakára,már csak nagyon ritkán fordul elő baleset,csak az a lényeg nála,hogy elalvás előtt szigorúan meg kell pisiltetni.

Bernadett.én is szeretnék gratulálni a vízsgáidhoz.nagyon ügyi vagy.És ha vége lesz a sulinak mikortól vállalhatsz élesben szülést?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Helló :D

Egy gyors bekukkra jöttem.
Babanetre alig jut időm :cry: leginkább késő este olvasok de akkor már nincs erőm írni.

Ebben a nagy melegben alig élek. Legjobb lenne egész nap a strandon lenni.
Az éjszakák türhetőek Timivel (1-2 kelést leszámítva)
Reggel 7-8 körül ébred. Ha 8-kor kel akkor kibírja napi egy alvással ebéd után a nagy hőségben de ha reggel 7-kor kukorékol akkor délelőtt 11-kor kidől és délután 4 körül is alszik még. A déli nagy melegben meg szórakoztatjuk egymást a besötétített lakásban.
Nekem sokkal jobb a napi 1 szundi de hát mit csináljak ha korábban kel csak nem vághatom fejbe hogy még aludjál egy picit :wink: :lol:

A pucérkodásról.. a napokban sokat van Timi is pelus nélkül. Persze a bili még nem jön szóba, néha ráül és megy is tovább.
Viszont így körbejelöli a lakást :oops: :lol: már potyogtatott is erre arra, olyankor miután kakált megnézi hová esett és utána mutogatja :lol: Tegnap pelus volt rajta mikor kakált és akkor is kereste hová pottyant és méltatlankodott mert nem találta :lol: :lol: (még jó hogy van takarítógépünk)

Évi
Gratulálok a kis Bekemnek :wink: :lol:

Judit
Jobbulást Marcinak!

Szilbee
Mi volt Uh-n?

A tiszaligeti strandon a gyerek medence hány fokos lehet? és árnyékban van?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

ez lemaradt az előbb

szopi.. Timi az elmúlt időkben reggel, délutáni alvás után az esti alvás előtt és persze éjszaka ha felkelt akkor szopizott. A napokban visszafejlődött, már ma azt hiszem 5x :shock: kért. Remélem csak a nagy meleg miatt. Tegnap délután lent voltunk motorozni és egyszer csak bekéreckedett az ölembe és már húzt is a pólómat :shock: lent az utcán :twisted:
A lakásban már nem lehetek melltartóban és bugyiban mert óránként vagy mikor eszébe jut, meglátja jön hogy szi-szi, szi-szi (cici)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

sziazstok!

Hát már egy év múlva ilyenkor szülés vezetéshez is be kell állnunk mivel 40 szülés levezetése kell ahhoz hogy mehessünk vizsgázni a végén.
A nyári gyakorlat igen 8 órába minden nap a dög melegben nagyon jó lesz, plusz még rajtam kivül lesznek 15 en. mert 12 másodikos is itt fogja tölteni a gyakszit meg tölünk 4-en nagyon jó lesz. de ők müszakolni fognak amit én még nem fogok most bevállani. :-(

mi a bilizéssel eddig nagyon nehezen állunk, eddig kétszer pisilt csak bele meg egy nagy dolgo de szeptembertől vinném oviba mert nincs aki vigyázzon rá:-S

nah de most megyek takarítani mert délelőtt unokatesomal volt itthon Bettike mert be kellett mennem még a suliba, és olyan kupit hagytak hogy csak nah :-(

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Petri, a gyerekmedence nem tudom hány fokos, de olyan se nem meleg, se nem hideg általában.
Árnyék délután van csak, akkor viszont akkora, hogy én néha már fáztam tavaly a medence szélénél. Viszont van fajin kis elefántos csúszda, csak ki kell fogni, hogy ne éppen "nagyok" legyenek, mert azok borítják néha a kicsiket :(

Szopi lehet szerintem a melegtől, meg lehet valami pszichés dolog is benne. Történt mostanában valami, amiért jobban ragaszkodna hozzád?

Betti, neked is azt tudom írni, mint Ildinek, nyugi, ezen a nyáron biztos szobatiszta lesz! Annyira melege, meg elege lesz a pelusból, hogy egyik napról a másikra el fogja hagyni, majd meglátod!

Évi és
Kép
csongianya

Gyors bekukk!

Uh megvolt. Minden rendben van. :D Úgy tűnik, hogy lesz még egy pici fiam. :mrgreen: Sajnos én magam nem láttam a teknősbékáját :( , mert Jakab olyan gyorsan dolgozott és csak a végén mondta meg a nemét. De szerinte az és én is annak érzem. :)

Petri!
Azért olyan aranyos lehet, ahogy vadássza Timi a tejcsijét. :lol: Én is csak azt tudom mindani, hogy a meleg miatt lehet az egész.
szilbee

Sziasztok!!!
Először is szeretnék elnézést kérni azoktól akik írtak nekem és én nem válaszoltam.....:?De annyira nincs időm írni,igaz minden nap olvaslak titeket!!!

Mongi!!!!
Már nagyon régen nem beszéltünk tényleg.....a bilizéssel mi is így vagyunk pont mi ti.Képzeld ha lemegyünk akkor min. 4 bugyit kell hogy vigyünk mert Dia nem szól csak egyszerűen bepisil pedig tudja hogy pisi meg szólni kell de nem szól.Ha otthon vagyunk szintén ez a helyzet a bilivel rohangálok utánna éppen ahol van de nem ül rá,olyan mérges tudok rá lenni.Ma vettünk a boltba egy wc ülőkét hát eddig nem ült még rá :evil:

Ildi!!!
Nagyon együtt tudok veled érezni szopi ügyben,hát én aztán tudom milyen az ha valaki nem tud úgy szopiztatni ahogy szeretne.Szinte mindent kipróbáltam én is...tea,homepátiás bogyók stb.........De nem sok eredménye lett sajnos,jó nem panaszkodom azért Dia 8hónapig szopizott bár pótlást kellett neki adnom mellé.Elején kevesebbet aztán egyre többet persze mert nem nőtt úgy ahogy kellett volna doki szerint.Ja és az volt a bosszantó,hogy éreztem hogy van tejem meg folyt is nagyon,de Dius lusti volt és nem szívta eléggé sajnos............a mai napig nagyon bánt a dolog.

Szilbee!
Bölcsiről annyit,hogy amikor volt a szülői én is azon filóztam utánna hogy talán még sem kellene Diát beadnom.Miért viszem ha én egyelőre még itthon vagyok??????De aztán meggyőztem magam,hogy lehet neki is jobb lesz egy kicsit a gyerkőcök társaságában lenni.De még azért én is gondolkodom erősen a dolgon!!! :wink:

Cleo!!!!
De jó neked,hogy mindkét gyerkőc ilyen ügyes már!!!Nem tudom mi mikor fogunk ott tartani mint te Sziszivel.
Építkezés hogy halad?????

Évi!!!
Gratula a kisfiadnak!!!!!!!!!!!

Petri!
Lehet nagyon szomjas Timike nem lehet? Próbálj neki sok vizet adni az a legjobb szomjoltó....de nem akarok okosnak tűnni.

Betti !!
Gratulálok a vizsgáidhoz!!!
Most ki a szülészeten a vezető szülésznő???Nem régen hallottam,hogy Csilla szült.
Kép

KépKép
diÁcska

Szilbee!!!
Nekem Jakab mindkét gyerkőcnél nagyon jól látta,hogy mi is van a lábuk között nagyon jó a szeme!!!!
:lol: :lol: :lol:

KépKép
diÁcska

Szilbee: Szóval ha szerda, akkor Jakab? Gratulálok a pici fiúhoz!!!
Akkor várhatóan Mosonyi papa ígér neked egy kislányt a kövi UH-n... :lol:

....

Éniséninénis szeretném tudni, mit várok!!! Még egy hónap addig kb? Már ha megmutatja magát...

jaimee

Sziasztok!

Dia, én csak a fiam esetét tudom leírni neked vígasztalásul bili ügyben. Elmúlt már két éves, és én is próbálkoztam a bilivel. Volt, hogy kirúgta a kezemből, és üvöltött már akkor is amikor meglátta. Aztán egyik napról a másikra elkezdett beszélni, majd szólt hogy leveszi a pelust és kéri a bilit!!! Ettől fogva nem volt pelus!!! Na, nem mondom, volt még egy pár baleset, de sosem hittem, hogy ez így tényleg az egyik napról a másikra megy!
Türelem, lehet, hogy jobb, ha nem erőlteted, aztán majd magától rájön, hogy jobb neki pelus nélkül! Kitartás addig is!
A szopi miatt meg ugyan már ne legyen lelkifurdalásod! Te mindent megtettél, 8 hónapig szoptattad igazán ügyes vagy!!! :lol:

Szilbee, szóval még egy kis srác? :lol: De jó neked :lol:

Jaimee, nyugi, lassan majd megtudod Te is! Gondolom, hogy kíváncsi vagy, de majd annál nagyobb élmény lesz :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Én fiút érzek, egyébként mindegy a neme, csak ez a olyan izgalmas....

jaimee

Jaimee!
2 hét múlva, ha szerencséd van, akár már meg is tudja mondani Mosonyi a pici nemét. :)
Nagyon fura, de egy picit se voltam megzuhanva, hogy nem lányom lesz. Valahogy mindig úgy gondoltam rá, mint fiú babára.
szilbee

sziasztok.

Vali.De jó,hogy írsz. :)
Muszály már ügyinek lennie Sziszinek is,hisz szeptemberben ha kezdi az ovit nem hiszem hogy jó szemmel néznék,ha bepisilgetne,de még bizti így is előfordulhat.

Szilvi.örülök,hogy minden rendben.Megsúgom nekünk Sziszi még 17hetesen fiú volt a 4D-n - és én is ugyanugy örültem volna még egy fiúkának is.szerintem tényleg mindegy,csak ne legyen SEMMI bajuk :)

Petri.Tiszaligeti strand-a kacsaúsztató vize tök jó hőmérsékletű kb.34fok,de rohadt napos egy árnyék sincs-úgyhogy csak kiskalapban!!!az elefántos csúszda is tök jó,de amig picik mindíg fogni kell a kezüket,mert lehet merülni.-idén volt már akkora Sziszi,hogy csobbanáskor kinnt van a feje is a vízből.Mi belementünk mindíg a legtöbb vízbe-az élménymedencébe is-most szupi volt,mert nem volt hideg!!!(de ezt ki kell fogni).van olyan kiscsónakunk,amiből kilóg a lábuk és csak húznom kellet őket :lol:

sziasztok.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?