sziasztok !
mi is megvagyunk bár ezt a meleget elég nehezen viselem. a lakásban este fél kilenckor is még 30 fok van
Pötyike jol van, bár ez aszélsőséges időjárás változás a multkor eléggé megviselt, két napon keresztül 20 percenként jöttek összehuzódások, de az orvos megnézte és szerencsére minden tökéletesen rendben van. Ő urasága szépen fejlődik az uh szerint 4 héttel nagyobb , de valszeg nem hamarabb fog jönni csak eyg kicsit nagyobb babóca lesz. remélem azrét nem lesz oriásbebi:)
Flori nagyon élvezi a meleget egyfolytában puccosan van, csak az elalvás megy nehezebben ebben a melegben
Manóka!
Zsigának gyogypuszikat küldünk remélem már jobban van.
Imi olyan nagy fiu már. Flori megjegyezte, hogy most nem olyan Imis a haja:) és miért kérdés ezerrel:)
Krisz!
remélem Dorkánakis lejebb ment a láza. minekunk a vizes lepedőzés az hatékonyan levitte a lázát és Flori is egészen élvezte.
azt akartam még kérdezni, hogy az ivánnyuszit ti anno hol vettétek? mi most azt körözzük, már az amerikai gyartó is megvan de onnan rendelni elég drága lenne, és ugy tunik magyarországon raktáron nincs legfeljebb valahol egy bolti polcon. flora bele van szerelmesedve és szeretnénk neki venni, de lehet nem lesz könnyű válalkozás
Orsi!
irigylem a medencét nekünk sajna az erkély elég kicsi de mimis gondolkoztunk rajta hogy milyen jo lenne kirakni egy kis pancsikolot
A kendő az nagyonnagyon jo lenne és hálás vagyok hogy kölcsön adod. Még van 8 hét remélem az alatt összetudunk ozni egy talit. vagy egyszer elugrunk hozzátok érte. majd megbeszéljük
Era!
a vedenceakkor most nagy szenzácio. jo pancsizást. flora már nagyonhiányolja annát remélem hamar elmulik a száján ez a fertőzés és akkor összeeresztjuk őket. feltéve ha mehetünk, mert a két csaj tényleg nem angyalian viselkedik együtt. bár ha láttad volna Kamillával tegnap őket akkor lehet hogy nem ez lenne a vélemény, mert a két csaj hogy mit összeveszekedett hihetetlen. ment a hiszti és veszekedés.
Flora azt üzenni Annának, hogy hozzál négerbabát és hogy nagyon hiányzol nekem!
Annának:,,mmmmmkmkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mmjghcm mmmmmmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .,
Ditke!
nagyon édesek a csajok, de Flora nem tudott napirendre térni, hogy a lányoknak mért más a frizurájuk,mért van összecsurizva neked is. ezt egy félórán keresztül boncolgattuk. meg elkezdi, hogy hogy megnöttek már ezeke a csajok
én is legutoljára2 és fél éve voltam korházba ésmást se ismerek akit elküldehtnék errea kérdoiv felvéfetlre. saja, hogy nemtudtam segiteni.