Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre süt a nap!!!!! :D
Mi ma a Jubileumin voltunk. Én olyan jót nevettem. Anna már le szokott csúszni a csúszkán ( persze ennek nem nagyon örülök), és sorba kellett állnia, mert nagyon sok iskolás volt. De a lányok előre engedték, feltették, és Annával példálóztak az egyik barátnőjüknek mert az nem mert lecsúszni :D :lol:
És teljesen el voltak hűlve, hogy egy kis 3 éves milyen bátran csúszik, még meg is tapsolták, ők pedig félnek :lol:

A héten lesz tali?
Hozzánk is lehet jönni, mi a héten teljesen szabadok vagyunk....

Era
Kép
era75

Ezt elfelejtettem:

Gréti! :)

Boldog névnapot!!

Kép

Ez a sziklakertünkben virít :)

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Grétinek boldog névnapot!

tényleg szuper idő volt ma :)

Beszéltük Mónival, hogy lehetne pénteken egy máltais tali:) nektek okés?

Ditke,
de jókat kaptak a csajok, a fa pizzasütő tuti lehet:):)

Era,
Anna nagyon ügyi már:) látszik hogy sokat gyakorol :lol:

Krisz
krisszie

Éljen , éljen el sem hiszem, hogy beengedett!!!

Azt írta ki minden lehetséges jelszavamra, hogy inaktív.... És mi volt a megoldás??? Hát én butus a mininyulat mindig rövid u-val írtam :roll: :roll:
Ezt gyorsan el is küldöm, most úgy örülök :D

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Most talán sikerül irogatni, szunnyad a kis Manó.

Orsi,

odaadtam végül annak a lánynak a számát? Hova fogsz járni... És egyáltalán hogy haladtok angolosok? :)

Én is kenézys voltam, és tényleg nagyon hamar meghatározták,hogy kisfiú lesz Marci... akit csak hallottam, mindenkinek bejött, szóval talán gratulálhatunk is a lánykákhoz! Ma voltam turizni, annyi tündéri pici lányruha volt. A Centrum mellettiben, érdemes bekukkantani. Főleg fél évesnél fiatalabb kislány rucival volt tele most.

Era,

Anna szuper bátor csajszi!! Azon a csúszkán még én se mernék lecsúzni :roll: Ahogy ott röpül a sok gyerek, csak nézem sokszor őket :lol: Igaz is, ha nem esne az eső tervezem ma a pagonyt.. Nincs valakinek kedve társulni?

Ditke,

most végre tudok gratulálni a nagy győzelemhez :D Én is szavaztam ám, az összes mailcímemmel :wink: Sztem nagyon jó kis ajándékok azok, éshát így indulni az életben egy csajszinak, hogy ő már szépségversenyt nyert...hmmmm a fiúk azt hiszem felköthetik a gatyókat :lol:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Innen rendelek fa játékokat, olyanok mint amik a fa játszóban szoktak lenni :)

Akar valaki társulni?:)

http://kep.tar.hu/lui74

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Móni,
nem tudtatok jönni játszizni? Imi inkább bölibe ment? :lol:

senki többet harmadszor? leadom a fajáték rendelést akkor:):)

Krisz
krisszie

Ja Dorka lemaradt :D :)
Kép

Krisz
krisszie

sZIASZTOK,
Zsiga sajnos, lázas volt éjjel, így nem mentünk. Szerencsére, azóta sem ismétlődött, csak nagyon taknyos, és köhög szegénykém.

Nagyon édes Dorka ezen a képen:)
Teszek már én is :lol:
Kép
Kép

manóka
manóka

Sziasztok!

bocs, most csak egy gyors kérdésre van időm:
Segítek egy kérdőíves csoport megszervezésében. Olyan embereket keresünk akik 25-65 év közöttiek (ffi-nő vegyesen) és az elmúlt két évben feküdtek legalább 3 napot kórházban (mindegy hogy Kenézy vagy Klinika meg az is hogy milyen osztályon) Az egészságügyről lesz szó, mennyire volt megelégedve az ellátással, ilyesmi gondolom, nem számít mi miatt volt ben (lányok, a szülés is jó :) ) Itt lesz Debrecenben, 29-én 16 órától, kb. 1.5 óra csoportos kötetlen beszélgetés. 3000 Ft értékű ajándékot adnak cserébe. Én már voltam többször ilyenen, semmi különös, nem vészes. Most az egészségügyi dolgozók ki vannak zárva így nem mehetek, de ha valakit érdekel vagy jók a szülők, szomszéd, barátok, stb. akkor írjatok Nekem: tiedit@freemail.hu Holnap jó lenne ha megjönne a válasz ha valaki tud jönni mert 8 embert kell összeszedni...
Ha valakinek még kérdése van arra is írok priviben.

Köszi!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Én már több mint 3 éve szültem, és szerencsére a családban sem volt senki kórházban, így sajna nem tudok segíteni!

Manóka!
Zsigának jobbulást!
Olyan nagy már Imi!!!

Krisz!
Sióreklám :D :D

Gabi!
Halkan megsúgom, azon a csúszkán én sem mernék lemenni :lol:

Többiek!!!!!!
Merre vagytok.....rég írtatok :(

Mi jól vagyunk, Anna fürdik a "vedencében" szinte egész nap.
Holnap lehet elviszem oltásra....semmi kedvem...

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Dorka taknyos és lázas megint :(
szegény alig tud pihenni ebben a melegben :(

Zsiga jobban van már? jobbulást neki!

Era,
Anna hogy viselte az oltást?
medence :D hú az milyen jól jönne most :D

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Előkerültünk 8)

Era,
Anna oltása???? Mi is medencézünk az erkélyen :) Berci nagyon bírja. A fél erkélyt elfoglalja a medence, de megérte megvenni.
Ma kint voltunk a Jubin és Berci egyfolytában Annát kereste :)

Krisz,
Dorkának jobbulást!!!!! fénykép :D
Nálunk is elég meleg van, de mi tudunk medencézni az erkélyen...meg végszükség esetén jön a légkondi, de azt nem annyira szeretem használni. Ma beizzítottam a ventillátort helyette, egész jó levegőt csinált itt nekünk. Csak állandóan résen kellett lennem, hogy a fővezér ne menjen túl közel hozzá. Mert persze egész du. ez izgatta :D

Enci,
kendőprojekt???? remélem még találkozunk a nagy napig és akkor viszem magammal. Hogy vagytok? Pocaklakó hogy bírja ezt a meleget???

Manóka!
Zsigának jobbulást kívánunk!
Imi nagyon nagy fiú. Olyan komoly ezen a képen :)

Ditke!
Gratula a vizsgákhoz! Szuper ügyes vagy, hogy a két kiscsaj mellett még ilyen komoly sulit is bevállaltál!
Én már 2,5 éve szültem és szerencsére azóta nem kellett kórházban feküdnöm, szóval akkor én nem vagyok jó alany. Lányok pancsolnak kint a kertben???

Olyan régen nem találkoztunk, egy talihoz mit szólnátok????

Sziasztok!
Orsi
brosi

Sziasztok!

Döglődünk ebben a melegben, írni is alig van erőm:(

Inkább néhány kép:
8)

Kép

Kép

Kép

És a házi rabszolga :D

Kép

Mindenkinek jó éjt!

Ditke
ditke62

sziasztok !

mi is megvagyunk bár ezt a meleget elég nehezen viselem. a lakásban este fél kilenckor is még 30 fok van :cry: :cry:
Pötyike jol van, bár ez aszélsőséges időjárás változás a multkor eléggé megviselt, két napon keresztül 20 percenként jöttek összehuzódások, de az orvos megnézte és szerencsére minden tökéletesen rendben van. Ő urasága szépen fejlődik az uh szerint 4 héttel nagyobb , de valszeg nem hamarabb fog jönni csak eyg kicsit nagyobb babóca lesz. remélem azrét nem lesz oriásbebi:)
Flori nagyon élvezi a meleget egyfolytában puccosan van, csak az elalvás megy nehezebben ebben a melegben

Manóka!

Zsigának gyogypuszikat küldünk remélem már jobban van.
Imi olyan nagy fiu már. Flori megjegyezte, hogy most nem olyan Imis a haja:) és miért kérdés ezerrel:)

Krisz!

remélem Dorkánakis lejebb ment a láza. minekunk a vizes lepedőzés az hatékonyan levitte a lázát és Flori is egészen élvezte.
azt akartam még kérdezni, hogy az ivánnyuszit ti anno hol vettétek? mi most azt körözzük, már az amerikai gyartó is megvan de onnan rendelni elég drága lenne, és ugy tunik magyarországon raktáron nincs legfeljebb valahol egy bolti polcon. flora bele van szerelmesedve és szeretnénk neki venni, de lehet nem lesz könnyű válalkozás

Orsi!

irigylem a medencét nekünk sajna az erkély elég kicsi de mimis gondolkoztunk rajta hogy milyen jo lenne kirakni egy kis pancsikolot
A kendő az nagyonnagyon jo lenne és hálás vagyok hogy kölcsön adod. Még van 8 hét remélem az alatt összetudunk ozni egy talit. vagy egyszer elugrunk hozzátok érte. majd megbeszéljük

Era!

a vedenceakkor most nagy szenzácio. jo pancsizást. flora már nagyonhiányolja annát remélem hamar elmulik a száján ez a fertőzés és akkor összeeresztjuk őket. feltéve ha mehetünk, mert a két csaj tényleg nem angyalian viselkedik együtt. bár ha láttad volna Kamillával tegnap őket akkor lehet hogy nem ez lenne a vélemény, mert a két csaj hogy mit összeveszekedett hihetetlen. ment a hiszti és veszekedés.
Flora azt üzenni Annának, hogy hozzál négerbabát és hogy nagyon hiányzol nekem!

Annának:,,mmmmmkmkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mmjghcm mmmmmmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .,
Ditke!

nagyon édesek a csajok, de Flora nem tudott napirendre térni, hogy a lányoknak mért más a frizurájuk,mért van összecsurizva neked is. ezt egy félórán keresztül boncolgattuk. meg elkezdi, hogy hogy megnöttek már ezeke a csajok :lol:
én is legutoljára2 és fél éve voltam korházba ésmást se ismerek akit elküldehtnék errea kérdoiv felvéfetlre. saja, hogy nemtudtam segiteni.
renci

Sziasztok!

Oltáson túlvagyunk. Nagyon jól viselte Anna, csak egy kicsit sírt. Mindent megbeszéltünk itthon, hogy mi lesz, csak a vérnyomásmérést nem tudtam, és megmérték neki, és az rosszul esett. Azt mondta jobban fájt, mint a szuri :D :shock:
De minden rendben. Szeme jó, foga még nincs kint mind :lol: , 13 kg, és 97 cm.

Enci!
Anna azt üzeni:"hétfőn, holnap nyugodtan eljöhetnek" :)
Én azért titkon jót derülök, hogy a két csaj mennyire huncut együtt :lol: 8)

Ditke!
Nagyon jók a képek!!
Anna első szava is ez volt:" Miért ilyen nagyok???" :lol:

Orsi!
Berci :)
Taliban benne vagyunk!
Lehet jönni hozzánk "vedencézni"...

Krisz!
Szegény Dorka!!! :(
Jobbulást neki!

Múlt szombaton voltunk Flóráékkal a Hortobágyon:
A két csaj :lol:

Kép

Kép

Lufifújás:
Kép

És a jövő..... :lol: :lol:

Kép

A kendő nem látszik, de koponyák vannak rajta ( nem mi vettük neki :lol: 8) )

Era
Kép
era75

Sziasztok,

olyan jó, hogy itt a nyár :D Én már az olvadást sem bánom :) Mármint, hogy mi olvadozunk itt :lol: Sajnos ismét kényszerszünetes hetünk van a bolcsiben, pénteken már megint osszesen 9-en jártak, annyi volt a beteg. Igazából Marci csak kicsit taknyos, meg kohog, de a héten apa úgyis félnapozik, megkegyelmeztem neki :lol:
Bízom benne, hogy mostmár a napocska kiirtotta ezt a sok buta bacit.

Dorkának jobbulást kívánunk. Láz ellen nekünk is a vizeslepedő, kombinálva kis vetítéssel vol t a nyerő..Nagyon édes a sióreklámos kép :lol:

A medecéseket annyira irigylem, nekünk be van üvegezve az erkély :( Hogy kibírjuk a nagy meleget minden délelőtt kinn vagyunk az építkezésen, aztán hazajovünk aludni, aztán megint kinn fél kilencig. A munkásbácsik orülnek nekünk, mivel így mehetnek dugiban pisilni...:D Azért kiváncsi lennék mikor mi nem vagyunk ott hova csinálják.... Szórnék oda kis domesztoszt :lol: :lol: Marci viszont angyalka ha kinn vagyunk. Olyan jól eltevékenykedik, melege sincs... Annyira rossz hazajonni a betondzsungelbe :( Már olyan nehéz kivárni azt a pár hetet míg koltozhetünk végre.... :roll: Ha már a koltozésnél tartunk:

Era,

nálatok Anna mit szólt, hogy mostmár az a ház a haza? Kicsit aggódom megérti-e majd Marci, hogy ez a lakás nincs tobbé :lol:
A lányok rosszcsontok együtt???? :lol: :lol: Éljen, éljen 8)
Én mindig úgy pironkodtam -Móni szavaival élve-, hogy Marci megbolondul ha a nagy barát, Imi is feltünik a színen :D Így külon orülok és nagyon édik lehetnek, szívesen megnézném őket úgy is :wink:

Ditke,

én két év és hónapja szültem, más kórházas ismerősom nincs :cry: Illetve ha jobban belegondolok ez jó hír is :lol: A lányok milyen nagyot nőttek :shock: Húha így eltelt az idő??

Renci,

Még 8 hét? Én meg nem is tudom miért, már egy ideje, ha a te hozzászólásodat látom mindig azt várom, hogy írod, hogy megérkezett a bébi... Hogy én miket találok ki??

Taliban mi is benne lennénk, szóltok ha lesz?

És utólagos bocsánat, Marci ma délben ráontotte a kávémat a billentyűzetre, így néhány betű és írásjel úgy tűnik gyengélkedik :D

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Gabi!

Mikorra tervezitek a költözést?
Nagyon szép lesz a házikótok!!!!

Anna még csak másfél éves volt, amikor elköltöztünk, de egyáltalán nem viselte meg, hogy máshol kell laknia :lol:
Sőőőőt. Annyira élvezte a nagy teret, egész nap rohangált a lakásban :D
Én úgy vettem észre, hogy nem is nagyon emlékszik a régi lakásra, nem is emlegette soha.
Mindegy nekik, csak mi ott legyünk :D

Jobbulást Marcinak!

Era
Kép
era75

Hááát július 20-ra ígérik , hogy végeznek....azért bízom benne, hogy még július végén valóban be is koltozünk....
Koszonjuk a dícséretet, bár most jon majd a látványos rész, de azért más most is olyan kis buszkék vagyunk a házikónkra :)

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Gabi,
nagyon klassz lehet az új ház :) :)

Dorka javulóban, szedjük ugyan az AB-ot , de szerencsére jól tűri a meleg ellenére is :)

taliban benne vagyunk a jövő héten :)

Ma az egyetemnél kavicsoztunk :)

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok debreceni Anyukák,
egy hozzánk is tartozó debreceni Nyanyának szólnék, hogy várjuk ám a másik topikban :) is!
Gyere Krisz, mesélj, mi van Veletek :?:

Üdvözlettel,
Kriszti, a 2003-as topikból.

És elnézést az offért :wink: .

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... start=2300

A kajásban is várunk ám!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 1&start=50

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Szeretnék innen rendelni:

http://www.lush.hu/menu.html
de gondoltam megkéredezem, valaki szeretne- e csatlakozni hozzám!

Era
Kép
era75

Sziasztok,
csak egy pillanatra bírok benézni.
Megkaptuk az SMSt, de sajnos, Imi hány, lázas, és hasa is megy, így ugrottak a napjaink. Nagyon gyenge, ilyennek még soha nem láttam :(

Lush nagyon jó, én szeretem, ha Peten vagyunk, be is tankolok:))

Lakást eladtuk, vettünk másikat, így az ügyek intézése is folyamatban. Szerencsér, nem kell messze menni :)

Képek nagyon jók, gyönyörűek a csajok
:lol:

manóka
manóka

Sziasztok!

Móni,
dejó, hogy összejött!!!! :) :)
hol találtatok lakást?
nekünk még mindig nincs meg az igazi :(

Iminek jobbulást!!!! annyira gáz ez a hányos-hasmenős vírus
:(

Era,
nem is hallottam még a lush-ról, fú nem tudom mik a jók belőle :roll:
a honlap mindenesetre nagyon tuti :D

Krisz
krisszie

Sziasztok lányok!

A 2006-os őszi babás topickból jövök... Nyíregyházi vagyok és Debrecenbe szeretnénk menni 4D uh-ra a családdal, de sajna semmilyen infónk nincs, hová érdemes. Tudnátok ajánlani valamit? Olyasmit, amit már kipróbált valaki és elégedett volt...
Nyíregyházit tudok, ha kell valakinek, csak mi szeretnénk összekötni egy debreceni kirándulással a dolgot...

Előre is köszi mindenkinek!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

[quote="manóka"]S írta:manókaziasztok,

csak nagyon gyorsan írok !D UH ügyében,
az Iskola utcát tudnám én is ajánlani, ott a klinikai UHs csajok vannak, ők csinálják.
Elérhetőséget most hírtelen én sem tudok, de itt a Délibáb bejáratánál van plakátjuk, ha arra jár valaki, írja fel, még én is érdeklődök utána.

Már meg is talátam az elérhetőséget:
Iskola u.1.Tel:(52)534-999

manóka
manóka

Sziasztok!

egy dm-es vásárlást össze tudnánk hozni a héten?
jól jönne :) 2 ponttal tudnék beszállni :roll:

amúgy miújs? hova tünt mindenki?

Krisz
krisszie

sziasztok!

Livia!

Az iskola utcai uh-on kivül még van egy rendelő Karoli Gáspár u.16 szám alatt. tel:52/431-620 ill. ditroi.hu a két orvos Ditroi Péter és Ditroiné Korodi Ilona. erről a helyről hallottam jokat és rosszakat is.

Orsi!

Annak a mikofalvai apartmannak ahova nyaralni mentek az elérhetőségét leirnád nekem? A sogoromék nyaralni mennének és érdekelné őket ez a gyrekbarát hely. köszi

Krisz!

dm-es vásárlásban bennelennék, de nekem most nem nagyon van kuponom, meg kérdezem a páromat neki mennyi pontja van. de sztem nem vmi sok.

többiekkel mizujs? tali lesz a héten? Flori most a nagyinál van tegnap elment és majd csak holnap jön haza. ugyhogy nekünk a szerda vagy csüt délelőtt jo.
sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Mi itt vagyunk, csak Berci mostanában nem alszik délutánonként, így nonstop nyomom este 10-11-ig....nem nagyon van időm semmire. Pedig kétszer is viszem megfuttatni, de ez sem segít. Ma is 10-1/2 2-ig kint voltunk a Nagyerdőn, de ez sem elég. Nem tudom mit kéne még tennem, hogy egyszer az én gyerkőcöm is elfáradjon :?: :)

Tegnap kivételesen 1/2 7-kor elaludt, de ehhez az kellett, hogy egy óriásit esett a kismotorral szegény. :( Felrepedt a szája, lehorzsolta az állát, szó szerint folyt a vér mindenhol. Úgy mentünk be a Hangyába, hogy rendbetegyem a kis száját.

Nekünk jó a héten a tali, jöhettek hozzánk is, ha gondoljátok :D Medence az erkélyen, de bent is tudunk hüsit csinálni és játszani.

Enci!
www.falusi.hu/fenyo-vendeghaz
Azért ez nem olyan bababarát, mint a kolpingok, egy csendes falusi ház, van homokozó, meg hinta, meg egy kosárpálya a nagyobb gyerekeknek. Lehet kérni reggelit és vacsit, így nem kell nekem főzcskézni. Mi ezért választottuk, na meg persze nem is olyan drága, mint a kolpingok. A környék nagyon szép és közel van Eger, Szilvásvárad, szóval lehet kisvasútozni, meg kirándulni nagyokat.

www.falusiturizmus.lap.hu - itt lehet még keresgélni ilyesmi szállásokat.

Krisz!
Én nem járok a DM-be, de a Rossmannban pont most telt be a kuponfüzetem, 20%-ot adnak a kövi vásárlásból. Ha van kedved csatlakozhatsz! Meg a többiek is ha esetleg jó a Rossmann is.

Na megyek, mert Berci már mammmmma, mammmmázik :roll:

Sziasztok!
Orsi
brosi

Sziasztok!

Orsi,
okés a rossmannos vásárlás is :) mikor mennél?

tali is okés :) csüt pl. jó lenne.
Holnap délelőtt nagymamizik Dorka szóval ráérnék vásárolni :D

Bercinek remélem gyógyul a szája! szerencse, hogy a fogát nem ütötte be.

Ma csavarogtunk Dorkával a városban, buszozáskor mindig sikerült egy jót hisztizni, tudjátok egyedül akar felszállni a buszra, de jó magas lépcsőfokok vannak, én meg frászt kapok, hogy ránkzárják egyszer az ajtót. Dorka meg most mindent EGYEDÜL! EGYEDÜL! akar csinálni :lol:
a busz lépcsőjén is kiabált velem, hogy anya én akarok felmenni egyedül, Te lent várj meg :lol: voltaképp vicces, mert nyakoncsípem és spuri a lépcsőről szóval jogosan tiltakozik :lol:

Krisz
krisszie

sziasztok!

Orsi!

szegény Berci :( olyanhirtelen tudnak nagyokat esni . :(

a tali nekünk okés. most jön haza Flori, a nagyiéknál volt de most apukám hivott, hogy csak apával akar hazjönni, az nem jo hogy apuék hozzák el:) ugyhogy Zsolti most ment érte.

ugyhogy nekünk a szerda illetve a csüt. jo. pénteken a párommal elmennek egy kecskefarmra ahol állitolag kecskét lehet simizni m,eg szamarat sőt a szamárra rá lehet ülni.olyan 20 km-re van a helység nevét elfelejtettem. ha vkit érdekel megkérdezem, hogy mennyiért lehet menni. mi ugyanis a nagyi révén megyünk mert ő mindig visz péntekenként oda táborozókat.

A rossmanba én is benne lennék. most ott olcso a tápszerünk(flori csak ezt hajlandó inni, ha egy kevés tehéntej van benne megérzi és nem issza meg. kicsit sem válgoatos a gyerek :) rengeteget megiszik belőle. mondjuk én ennek örülök, mert hogy vannak benne vitaminok meg vas és mi nem nagyon eszünk gyümit. szoval legalább igy megeszi. de hogy mi lesz késsőbb jo lenne ha a tehéntejet is inná

Krisz!

ez az EGYEDÜl sztori nálunk is megy ezerrel. nálunk a játszin szokott ez gondot okozni, főleg ha egyedül vagyok vele. A jubin, persze csak olyan játékokra mászik fel EGYEDÜL ami még nem neki valo. Persze énhatszor frászt kapok, foleg ha a mászoka tetején hirtelen elengedi magát, nem kapaszkodik. Orsinak a multkor ki is panaszkodtam magam. Berci olyan szépen eljátszott a 3 éveseknek valo részen. Florit abszolut nem köti le már ez a rész.ugyhogy mondtam is hogy egydül nem vállalom a jubit. félek hogy esetleg nem tudom elkapni, meghát 8 honaposan nem biztos, hogy a poci jo szemmel nézné ezeket az emelgetéseket:)

Florinál az uj egyedüliség most abban van, hogy ő teljesen egyedül wc-zik és nemis jöhetünk be kezet most megtörölközik, de ne zavarjuk!

ja és képzeljétek Florinak hétvégén az anatomia atlaszt kellett mutogatni. azt kérdezte tőlem, hogy "anya a fejemet mi rögziti a testemhez?"kicsit ledöbbentünk. meg olyan aranyos volt:az oldalamon feküdtem és látszott a medencecsontom. flori kérdezi: anya mi ez neked? mondom a medencecsontom. Flori rámnéz tágra nyilt szemmel:de anya te most nem is mehetsz medencéba minek neked medencecsont!"

többiek mi van veletek??

sziasztok
enci
renci

jaj annyira feledékeny vagyok.

Orsi nagyon köszönöm a szállásról az infot!
renci

Dorka mai aranyköpése :)

Ma egy Rózsa nevű kislánynál voltunk. Délután megbeszéltük, hogy az a neve mint a virágnak :) megkérdeztem Dorkát ugye milyen szép név a Rózsa? válasz: Igen, mint a büdöske :lol: :lol:

medencecsont :) :)
annyira jók!

Dorka ma macskát rajzolt itt a feje, itt a szeme, itt a szája és itt a nyakkendője :lol: végülis miért ne lehetne nyakkendője :) :)

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Csak egy gyors, mert Berci mindjárt kész a fürcsivel. Nekem bármikor jó a Rossmann, mert én mindig Bercivel tudok csak menni. Nincs nagyi a közelben :(

úgyhogy lehet a holnap délelőtt is, ha mindenkinek jó. Majd reggel egyeztetünk, mert még utána ki akarom vinni Bercit játszani a levegőre.

Ja és én csak a Kossuth-Piac sarkán lévőt ismerem, ha van jobb, akkor majd mondjátok. Nekem jobb lenne egy olyan, amit kocsival lehet megközelíteni, mert akkor nem kézben kéne hazacipekednem a cuccot Bercivel együtt.

Orsi
brosi

sziasztok!

nekem a rossmann ügyben igazábol a holnap délután péntek délelőt lenne a legjobb, de ha nektek nagyon sürgös megtudom oldani a többi időpontot is.

enci
renci

Sziasztok!

Akkor holnap talizunk? Nálunk lehetne játszani, ha gondoljátok.
Jöhettek korábban is, akkor még hüsibb van. sztem mi 1/2 10-re el tudunk készülni :)
De ki is mehetünk a játszira, nekünk az is jó. Csak ott annyira szétszélednek, hogy nem nagyon játszanak egymással.

Enci!
Sikerült vennünk 4 doboz tejet :D Holnap jöttök? Mert akkor nem kavarok és a kendőt is odakészítem, mielőtt megint elfelejteném.

Krisz!
Berci itthon olyat játszott az autóival, hogy Téged szállított.
Krisz beszáll autó :D :D ezt játszotta.
Már van egy kis sofőröd :)

Na megyek, mert végre hetek óta először elaludt délután, kihasználom.....vasalok egy kicsit...

Orsi
brosi

Sziasztok!

Enci, úgy néz ki, hogy a holnapi tali nem jó Kriszéknek mégsem, jó nektek, ha áttesszük péntekre?

Era, nagyiztok????? Ha esetleg pénteken ráértek, gyertek Ti is :o) !!!!

Orsi
brosi

Sziasztok!

Orsi!

nagyon-nagyon köszönöm a kedveséged, hogy megvetted a tejcsit. most egy ideig elég klesz bár amennyit iszik flora ezt egy honap alatt megissza :)

nekünk jo a péntek is!

Eráék azt hiszem ma jöttekhaza,de lehet hogy még egykicsit nyaralnak :)

jo éjt megyek eszek még vmit. egyfolytába eszek :)

sziasztok

enci
renci

Sziasztok!

Nekünk csak a övő héten lenne jó a tali, most sajna nem tudunk menni :(

Az aranyköpések nagyon tetszenek :)) medencecsont, büdöske :))

Megyek, fáradt vagyok, a csajok napirendje totál felborult a melegben és nem ia akar visszaállni :(

Jó éjt!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Tegnap este jöttünk meg Tokajból. Jó volt nagyon. Dédiztünk, fürödtünk (egy jó hideg tóban :D ), sütöttünk. ...hamar eltelt ez a pár nap.

Nekünk a héten nem jó a tali, mert Anyósoméknál van Anna unokatesója, és ma délelőtt is itt volt nálunk meg holnap is jön. olyan jót fürödtek a medencében, annyit nevettem rajtuk :lol:
A jövő hetünk viszont teljesen szabad.

Orsi!
Remélem meggyógyult már Berci szája!

Krisz!Enci!
Gyerekszájakon annyira jót nevettem :lol: :lol: :lol:

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Enci!
Krisz is írt, hogy mégsem jó a péntek, mert kavarnak a szerelők, Eráéknak, Ditkééknek sem jó, akkor sztem tegyük át jövő hétre a talit. Ha nektek is jó úgy. Akkor mindenki el tudna jönni.
Átvigyem valamikor a dobozokat vagy ráér jövő héten?

Era!
Már alig látszik a seb Berci száján, szerencsére megúsztuk egy pár napos kis duzzanattal. Ahogy olvasom nagyon jó hetetek volt, én is már úgy várom, hogy hazautazzunk anyukámékhoz. Mondjuk Berci tegnap azért verte ki a balhét, hogy nem indulunk az autóval nagyanyóhoz :o) Mondtam neki, hogy egyenlőre csak a jubira indulunk... :D De ami késik nem múlik...azóta ezt mondogatja: "ami késik mújik"

Krisz!
Szerelők :(
Nekünk is van egypár tapasztalatunk ilyen téren....pl. a WC-nket azért kellett kicserélni, mert a burkolók abba öntötték bele a maradék gipszet, ami persze belekötött....de még sorolhatnám...

Na megyek lassan, összekapom a lakást...

Sziasztok!
Orsi

Ui: Berci mostanában nagyon odavan a fociért, itthon mindig focizik, de kapus is szeret lenni. Egyik nap mondja nekem, hogy ő lesz a kapus 8persze a maga módján), mire én mondom, hogy akkor álljon be a kapuba. Erre ő: "ketyű is ke mama".
Küldöm a képet :D
Kép
brosi

sziasztok,

én nem tudom, engem úgy látszik utál a babanet. Olvasni enged, de itt alul ez a bejelentkezős ablak napok óta előszor jon be.... Gyorsan ki is használom :lol:

Aranykopések annyira jopofik. :lol: :lol: Szerintem most vannak a legjobb korban a gyerkőcok. vagyis persze minden kornak megvan a maga szépsége, de én olyan jókat nevetek milyen kis cserfesek tudnak lenni... Meg ezek a szovegek :lol: És a nagy onálló holgyikék... :lol: :lol: :lol:

A nyaralókat annyira irigylem, mi idén csak Józsára megyünk.... bár igaz legalább úgy várjuk már, mint a nyaralást :D Napról napra jobban néz ki a házikó. Ha készen van én is szívesen látok mindekit :wink:

A héten mi sem tudtunk volna bulizni, Marci ugyanis tegnap beteg lett... Illetve úgy is mondhatnám, hogy beteg volt... Egész nap hőemelkedés, orrfolyás, kohogés, és csak feküdt.. Aztán estére jobban lett és azóta megint egy főhuncut. Most viszont nekem vannak ugyanezek a tünetek....

Végezetül egy aranykopés tőlünk. Valamelyik reggel kérdezem a férjem, hogy nagyon szornyű leszek-e ebben a ruhában? A válasz: nem...
Mondom milyen kedves férjem van, hogy így megdícsér.... mire Marci odaszaladt hozzám átolelt, megpuszilt és megszólalt: anya csini vagy, csini vagy.... :lol: :lol: Én pedig el is olvadtam.... :oops:

Jajj és még egy: :lol: Marci megharapott, én meg úgy tettem mintha sírnék , mire ő: Anya miért sírsz? Megharapott........valami???

óóóó és egy utolsó: levágattam ma a hajam jó rovidre... Marci meglátott, megszólal: Mama nézd csak , elvágták anya haját... Mondom neki: és milyen? Válasz...: kicsi :lol:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Megmutizom az új játékát esténként kinn az építkezésen.. Csigákat gyűjt, és aztán megy a csigataxi.....

Kép Kép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Csigataxi nagyon jó :) :)

Mi ma vonatozni voltunk Orsival és Bercivel :)
nagyon élvezték a gyerkőcök :)

vonatos kép végül nem készült...

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Gabi!
Csigataxi, Marciduma :lol: :lol:
Én is imádom ezt a korszakot!!

Orsi!
Kapus...nagyon jóóóó :D

Én is hoztam egy pár képet:

Anna és Marci málnáznak:
Kép

Vigyorpofa :)
Kép

Tegnap este a házunk mögötti mezőn szállt le egy hőlégballon, és utána újra felszállt. Olyan közel voltak, hogy beszélgettünk egy kicsit a kosárban levőkkel :lol:
Azért egy kicsit izgultam, mert elég közel voltak a tetőhöz :shock:

Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Gabi,
csigataxi szenzációs :D meg a beszólások is :lol:
Házikótok ezek szerint nagyon halad, szuper, gondolom már mennyire várjátok.

Era,
Anna nagyon csini volt ma :) Mi is siettünk, azért is voltunk olyan ziláltak, mert akartunk venni a medencénk alá valami lapot, ami alatt elfolyik a víz az erkélyről. Nem jött össze :(

A hőlégballon itt is ilyen alacsonyan száll, a mi kéményünk felett is rendszeresen kb. 1-2m-re szállnak el. Mondjuk nem tudom, hogy ezt szabadna e nekik...

Krisz,
tényleg nagyon jó kis tali volt, amúgy visszafele külön kellett fizetni, úgyhogy hiába őrizgettük a jegyet. Ja és visszafelé nem volt olyan rázós utunk, lassabban hajtott okos sofőrünk 8)
Visszahozták a mosógépet?

Remélem jövő héten összejön a tali, mert most elég sokat kavartunk :roll:

Végül egy kép, a vonat valóban nem látszik....de tényleg ültünk rajta :D :D

Sziasztok!
Orsi

Kép
brosi

Sziasztok!

Jövő héten nekem a hétfő kivételével előre láthatólag bármi jó, bár bekavarhat egy pesti út, valamikor jövő hét vége vagy azutáni eleje lesz hogy egy nap fel kell mennem, de még nem tom mikor :(

Gabi!

Csigataxi nagyon jó!!!!!!!! A férjem rohamot kapna ha meglátná, utálja a csigákat :( Pedig mi is szoktunk csigázni a ház mögött, de felénk cak kicsik vannak :(

Era!

Hőlégballon itt is alacsonyan száll :( Ráadásul elég hangos, egyszer este repkedett és felébredtek rá a csajok :( Én először nem tudtam mi ez a zaj, kiléptem a hálóból, a tetőtéri ablakban meg csak egy nagy szürkeséget látam, hát én is jól megijedtem :roll:

Krsz, Orsi!

Vonat: hiszi a piszi, nekem bizonyíték kell nem ígéret :lol:

Ditke
ditke62

Sziasztok!
Régen jártam erre, de dolgom volt: 4 hetes a pici lány, gyönyörűséges, jó étvágya van, szopizik szépen. Nagyon könnyen, 3 óra alatt, gátmetszés, oxitocin és mindenféle gyógyszer, fájdalomcsillapító nélkül született meg. Nagyon jó volt, minden úgy történt, ahogy szerettem volna. Szülőszéken szültünk, óriási segítség volt ez az egyszerű kis eszköz.A gátmetszés megúszása miatt egy óra múlva már egyedül zuhanyoztam, saját lábamon mentem le a gyermekágyas osztályra, nagyon gyorsan felépültem. Óriási élmény volt!Volt néhány húzós éjszakánk, de egy pár napja már csak enni kel fel, aztán újra szunya. Kicsit furcsa még az anyaság, de nagyon élvezem! Jó volt a klinikán szülni, a dokim is rendes volt.Majd még jelentkezem!! Puszi mindenkinek!
pancsika

Sziasztok,

Nekünk a héten a szerda kivételével bármelyik nap jó a bulira....Ha szervezhető úgy.... :oops:

Vigyorpofi, hőlégballon :D Én meg a szúnyogirtós repcsitől rettegek... Mi a hetediken lakunk és néha esküszom olyan, mintha be akarna repülni az ablakon....

Ha valakit érdekel a házikó, priviben elküldom szívesen a címét az albumnak....Olyan jó, mostmár tényleg a látványos szakaszban vagyunk.. MInden nap van vmi kis meglepi :D Igaz anyagi helyzetünk egyre kritikusabb..... de csigákat már ehetünk....Éhen igy tuti nem halunk... :wink:

Vonat: nekünk a bácsi már megismeri Marcit és neki fizetni se kell, annyit mentünk.... Megjegyzem én is úúúúgy imádom 8) Olyan minth a kicsit nyaralna az ember....

Pancsika,

gratulálunk :D Kinél szültél?

képek?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Pancsika gratula a picilányhoz!!! :) :) :)
irigyellek hogy megúsztad a gátmetszést :)

Gabi,
pont a szerdát akartam javasolni :lol:
na akkor ötöljünk ki valami mást.

mondjuk a csütörtök?

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?