Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,jó reggelt!

Jucc,üdv a férjednek köztünk :lol:
Szerintem mindenki szeretettel lát itt,apukákat is :lol:

Arivirág,én sok helyen voltam már,ahol sorszámra hívnak be.SZerintem nem rossz ötlet,és nincs belőle kavarodás,hogy ki ki után jön.
No meg,a drága autómatákkal kell valamit kezdeni,mert gondolom XY visza nem vásárolja őket.

mimi12

[quote="curse"]
írta:
curse

Mimi,
Tényleg "kész szerencse", ha szabad egyáltalán ilyet írni, h a kórházban történt és nem máshol akár többszáz kilométerre az országtól. De nagyon jól teszed, h előre fele nézel!!! Biztos nem könnyű, de a harag meg felemészti az embert :(

Curse!Igazad van,a harag nem jó.
De most kicsit jól esik,hogy haragudhatok valakire.Tudod én olyan birka ember vagyok,mindenkiben a jót látom,sosincs bennem harag,még akkor sem ha kéne.Sőt a párom is mondta már,hogy túl jóindulatú és hiszékeny és megbocsájtó vagyok.SZóval engem nehéz bárkiellen is fordítani.
Most kicsit jól esik ez az érzés a lelkemnek.
De ígérem jövő héten már nem leszek haragos :lol:

mimi12

Szasztok!

Tekiroll, micsoda kis pancsimanó a fiad! Nagyon cuki!

Judit, igen ez a kersztelős rucija, még karácsonyra varrtam neki, és most egy kis fodorral díszítettemm fel az alján. Látom Robi is imádja az autókat, Bálint teljesen oda van értük, nekünk is van egy kép, amikor sorba rakosgatta őket, majd megkeresem.

Gabi, micsoda profi fotókat tettél fel a gyerkőcről! Azok a fürtök, nagyon jóképű kis pasi! Lenyírtátok neki? :(

Curse, akkor aszondod' nincs remény, hogy magához tér a füvünk? Épp beszélgettünk a párommal, hogy még az idei évet megvárjuk és jövőre lehet, hogy megcsináljuk.

Zsand, voltam a term.gyógyinál! Tök jó volt! kiderült, hogy baromira savas vagyok, így lúgosító kajákat kell ennem, meg sokat kell innom. És mióta ennyit iszok még szomjasabb vagyok. :wink: Ja, és stresszes is vagyok, pörög ezerrel a szívem, sajna nem tudom kipihenni magam, nincsen időm semmire, valszínű emiatt van. Megoldás: jóga és sport. De mikor? :roll: Csontkovácshoz is el kell mennem, mert a medence tájékon is mutatott problémát a gép, a nő mondta, hogy aki szült már annak szokták javasolni, hogy nézesse meg a medencecsontját, mert nem biztos, hogy rendesen vissza tudott állni szülés után. Három hónap múlva megyek vissza kontrollra, kiváncsi leszek sikerült-e helyreállítanom magam... Úgyhogy tudom ajánlani, érdemes elmenni! Én is megpróbálom rádumálni a páromat. :wink:
sylph

Judit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 16:31-kor.
sylph

Sziasztok!

Sylph !

Melyiknél voltál? Mennyi volt? Még nem döntöttük el, hogy melyik legyen ez vagy íriszdiagnosztika.
A savaaságra állítólag nagyon jó ha délig csak gyümölcsöt eszel. Az sokat segít a lugosításnál.

Nagyon el vagyok úszva a dolgaimmal úgyhogy rohanok és ígérem hamarosan lesz vonalzóm is!

MINDENKINEK nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Sziasztok!
Vendég

Jó reggelt!

Judit! Menekülés a rendelőből. :) Géza is általában a lefogást viseli rosszabbul. Nem bírja a korlátokat! :) Robika ül, és elmélyülten játszik! Nagyon jó a pillanat! :)

Gabi! Nekem is sokszor van nátha, de csak ennyi. Épp most is. Remélem, pár nap alatt elmúlik, és a torkom nem durran be hozzá, meg a törpének sem adom át, mert pár nap múlva mi is elutazunk tavaszolni. Egyébként simán lehet allergia is, az bármely életkorban kialakulhat sajna. :?
Fú, de jó ez a sokáig alvás! El bírnám viselni! :) Ilyenkor mikor fekszik Jotika?
Nagyon szép baba. Illetve már inkább pasi! Az első kép nagyon macsósra sikeredett! 8) Nem sajnáltad a szexi tincseit? Olyan édi vele! :)

Curse! Meningo agyhártyagyuszi ellen van, de ez nem a kullancsos féle. Nekem is ez az egy parám van…
Adélnak is milyen jó alvókája van! :) Ő mikor fekszik?

Jucc! Ilyenek a férjek! :) Megértem, hogy a kertben voltatok egész nap, annyira szép idő volt a héten! Mi is tök sokat sétáltunk (kész akadálypálya volt kijutni az utcánkból, a Diósdi útépítés miatt). :twisted:

Arivirág! Jó, hogy írod a sorszámhúzásos új rendszert, nekem is mennem kell nemsokára, legalább nem kavarodok el. :wink:

Mimi! A dühöd érthető, és kell is, hogy levezesd a feszültséget… Milyen jegyben születtél?

Sylph! Jaja, amikor először fürcsizett a lavorban anyunál (mert ott csak tus van), az még kisebb volt, mint ez a zöld. És nagyon meglepődött, mert itthon már a nagykádhoz szoktunk. Édi volt, mintha azt kérdezte volna: „Most komolyan mondjátok, hogy ebben a kis pocsolyában kell pancsolnom?” :lol:
Milyen nagyfiú volt Bence már decemberben is! :) Engem is érdekel, merre voltál termgyógyásznál, szerintem sem árt néha egy ilyen állapotfelmérés… Gép: mi alapján működik? Mit vizsgál?

Jó hosszú lettem! Mindenkinek szép hétvégét! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Igen sajnáltam 1 kicsit a haját,de amikor levettük a sapit időnként már olyan "hülyén" állt a haja.Nem nagyon rövid most se,de már nem áll igy ki :lol:

alvás,fél 8-kor fürdetek ,8-tól olyan negyed kilencig "bohockodunk a mi ágyunkba aztán negyed 9-től kis tápszer aztán fél 9-től kiságy.Igy általában 9-kor már alszik.De biztos nem lesz olyan szerencsém,hogy megmaradjon a 8-9 óráig alvás,pedig én nagy mormota vagyok :lol:

Kostyika,hogy vagy(tok)???????

Természetgyógyász engem is érdekel.

Szokta nézni valaki a F1-et??

Kép

Gabi
gabibi

[quote="gabibi"]
írta:
gabibi
Szokta nézni valaki a F1-et??

Én pont azt tettem :D
És holnap is nézni fogom,sőt ha tehetem mindig megnézem.
Mert?

mimi12

[quote="tekiroll"]
írta:
tekirollMimi! A dühöd érthető, és kell is, hogy levezesd a feszültséget… Milyen jegyben születtél?

Ki sem találnád.Na ??? október 24 :lol:

Amúgy nem olyan vészes ám ez a düh.
Próbálok mindenhol mindenkivel erről az egészről beszélni.Van akinek az a jó,ha magábafolytja,nekem az a megkönnyebbülés,ha beszélhetek róla.
De talán ez a jobbik eset.Hála égnek nem vagyok egy depressziós típus.Ha kell akkor jól kidühöngöm magam,sírok egy jót,és utána sokkal kellemesebb az élet :wink:

mimi12

Sziasztok.

Köszönöm a hiányolást, sikeresen hazaértünk. Most csak gyorsan pár szót mert üres a hütő és megyünk a Cora-ba bevásárolni. Dobogómajorban voltunk, Hévíz és Keszthely között ez egy appartmanfalu. Veronika nagyon élvezte hogy jóval többet lehetett kint, apája is sokkal többet foglalkozott vele, nagyokat sétáltak. A főépületben van wellness rész, ők medencéztek, pezsgőfürdőztek én meg irigykedve feküdtem egy pihenőszékben :D A fő attrakció a póni lovaglás volt, ezt nagyon várta, ha hisztizett akkor ezzel "zsaroltuk" hogy nem mehet. Nagyon ügyesen ül már rajta, szépen egyenesen tartja a hátát. Én már eléggé nyüglődöm, szinte folyamatosan görcsöl a hasam, amikor bejött ez a szeles idő szinte egész nap feküdtem.
Este majd próbálok még jönni.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Mimi,csak kiváncsi voltam,hogy van -e még itt valaki aki szereti.Én is mindig nézem.Szeretem nagyon.Nagyon jön fel Kubica mi?Kinek drukkolsz?? :D

Kostyika,akkor pihenj sokat,már nincs sok "hátra" :D

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!
Én nagy Ferrari rajongó voltam.De mikor a BMV betört,akkor meginogtam.Aztán mikor az Alonsó egyszer kirepült a Renaulttal,akkor onnantól a Renaultnak drukkoltam.
De tavaj nagyon kiábrándultam az Alonsóból,mert a hirnévvel és a sikerrel elszált az agya is.
Most én is néztem,hogy a Kubica rávert a mezőnyre,és drukkolok is neki :lol:
De én mindig pár verseny utánm döntöm el,kinek drukkolok :D
Na jó,azért a Raikönen az viszont tök szimpi :D

mimi12

Jucc,
Férjed :lol:
Köszi az aquaticumos válaszodat :) Szerencsére Adél nem egy ijedős, visszahúzódó fajta, szóval neki simán feküdne a hely :lol: Akkor lehet, h majd bevállaljuk, ha végre valahára megkapjuk párom cégétől az üdülési csekket :evil: Bár most nagyon elkezdtünk Törökország felé kacsintgatni 8)

Arivirág,
Olyan keveset írtál :( mi van veletek?

Mimi,
Teljesen megértelek. Kell is haragudni, mert ha nem haragszik az ember, akkor szerintem ott komoly probléma van :? Csak ugye az nem jó, ha az ember sokáig haragszik, sokáig rágódik rajta, mert azzal csak magának árt. De egyébként én is az a típus vagyok, aki sokáig képes dolgokon rágódni :oops: holott tudom, h nem ez lenne a helyes :oops: És én is skorpió vagyok :wink:

Sylph,
Ja, h nálatok már fű is van? bocsánat :oops: de én akkor vmit félreolvastam :oops: Ha már fű van, szerintem, akkor az biztos megmarad. Esetleg csináljátok azt, h még szórtok közé fűmagot és akkor biztos hamar helyre jön. Meg állítólag a gyepszellőztetés is jót tesz a pázsitnak, felfrissíti és sűríti :?
Micsoda autó kollekciója van a fiadnak :o :D

Zsand,
Azért ha lesz egy kis időd, írjál magatokról, h mi újság! :wink:

Dolli,
Adél kb. 9-kor lekésőbb alszik :) Ha délután elég korán alszik (mondjuk 1-2 körül) és keveset, akkor már 8-kor is be tud aludni, de annál előbb nem. Mondjuk a 9 óra is nagy előrelépés nálunk, mert nagyon sokáig 10-11-ig fent volt a csaj :roll:

Andi,
Akkor lehet, h összefutottunk a corába csak nem tudunk róla? :wink: Tök jó, h jól éreztétek magatokat és Veronikád tudott pónizni egyet :D
Te pedig pihizz sokat!!!

És én bocsánat :oops: de nem vagyok F1 néző, engem nagyon idegesít, viszont imádom a focit, de csak abból is az eb-t és vb-t. Hajrá olaszok! 8)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Itt vagyok ám olvaslak bennetek, csak nincs időm, erőm sokszor írni!
Most éppen készül a férjem meghalni az anyajegy műtétjébe, :shock: ápolom szegényt!

Kostyika, örülök, hogy jól éreztétek magatok!!
Képzeld 13.-án mennek az ovisok fellépni a táncisivel, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz!
Ja, és már csak 6ovis van! :(

Én nem szeretem a Forma 1-et!

Mimi, írtam privit!
Judit, neked meg mailt!

Tekiroll, ezt a prevenar oltást adatátok be?

Nagyon jó nézegetni a sok babás képet, úgyhogy mindenki rakjon fel sokat!!
:wink:
arivirág

sziasztok!
Mimi!
A virus nagyon makacs mert az inditófájlon van és mindig riaszt a gép bekapcsoláskor, én is két féle virusirtót probáltam ellene a nod32 és egy másikat amit direkt ez a virus ellen fejlesztettek ki.Nem is értem mirt nem irtotta ki , de lehet csak én vagyok a béna. :twisted: :twisted: :twisted:
Sokáig gondolkodtam én szoljak-e ahhoz ami veled történt (mivel nem vagyok egy régi tag).
De mivel látom ,hogy szivesen és nyiltan beszélsz róla elmondom , hogy mennyire sajnálom ami veletek történt.De tényleg az a lényeg, hogy előre nézz és higgy abban , hogy ezután már csak szuper jó dolgok történnek veletek.

halmai judit!
Nem a gyerekek mióta ideköltözünk külön szobában alszanak, de lett volna választásuk.ők döntöttek igy.Bár 6.5 éves korukig együtt aludtak.
Gabibi!
Én nagyon sokáig rajongtam azF1-ért de ma már nagyon ritkán nézem ,nem tom miért.És én Fisikellának( nem tom , hogy kell leirni bocsi )szurkoltam .
Szép estét mindenkinek!!!!

Kép
KépKép
kitti36

Sziasztok!

Mimi,én mindig ferraris voltam,és igy,hogy Raikkönen is ott van,na igy a legjobb :lol: Sumis voltam régen.Alonsot én se birom.

Na egyedül vagyok.Jotikát elvitte a Nagyi egy rokon nénihez.Ideges vagyok kicsit.Mindig Ő vigyáz rá,ha én nem vagyok itthon,de igy babakocsival még nem vitte sehova.És kb 15 perc az út.Vagy én viszem tulzásba?Már gondoltam rá,hogy utánuk megyek,de amikor mondta,hogy elvinné akkor is mondtam ,hogy ne meg ilyenek és rosszul esett neki és mondta,hogy már 1000-szer vigyázott rá stb.Az biztos,hogy nemsoká felhívom :lol: :lol:
Bár inkább örülnöm kéne,hogy van segítségem!!

Judit???

Kép

Gabi
gabibi

Gabi,
Elkérhetném ezt a nagyit? Csak egy órára. Lányom ezerrel éli az ezt akarom, azt akarom, üvöltök ha meg nem kapom korszakát én meg már a hajamat tépem. De egyébként megértelek, én is így voltam vele amikor anyukám elvitte sétálni aztán két óra múlva még nem voltak sehol. Remélem nem volt semmi baj és te is megnyugodtál :D

Jucc,
Én is voltam az Aquaticumban, egyszer oda szervezték a céges karácsonyi partit. Nekem felnőttként is nagy élmény volt, gondolom akkor a gyerekek hogy élvezhetik.

Curse,
Most szombaton voltatok ti is a Cora-ba? Na szép.

Arivirág,
Tényleg mennek már az ovisok is fellépni? Veronika valamelyik nap emlegette a táncot, lehet h szeptembertől megpróbáljuk újra. De tényleg csak úgy érdemes ha hetente megy többször mert különben nem tudja követni a többieket. Hova mennek?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Tekiroll,
Köszi a muffin receptet.

Kitti,
Üdv általam is. Úgy látom te elég közel laksz hozzánk, mi a lakótelepen lakunk.

Judit,
Én is nagyon szeretem a Soóst, egyfelöl hozzánk közel van, régebben szombat v vasárnap délutánonként elsétáltunk mi is egy sütire v fagyira.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

[url]http://babafalva.hu/tickers/s4h.png

Sziasztok!

Látom a F1 a téma. sajnos én ehhez nem nagyon tudok hozzászólni.

Gabibi!

Ezzel én is így voltam, sokszor alig vártam, hogy a mama elvigye egy sétára, mikor elvitte olyan üressé vált minden, sehogy sem volt jó.

Voltunk beiratkozni, szerintem nem sok esélyünk van. Azt hallottam 8 gyereket tud felvenni és jelentkezett 38 gyerek.
Majdnem 0 az esélyünk. Foggalmam sincs mi lesz, ha nem veszik fel. Valaki ajánlotta, hogy menjünk Battára, de azért 3 évig áthordani Battára azért az sem egyszerű.
Szóval ez az ovi téma elég gáz.

Remélem sikerül a vonalzónk, ha nem lsikerül légyszi írjátok meg hova kell beilleszteni a www..............

Ma még jövök és leírom milyen nagyszerű volt a hétvégénk, de most szólt a szomszéd, hogy átjönne egy kávéra szóval megyek!

Sziasztok!!!!
[/url]
Vendég

Sziasztok!

Gabi! Állítólag a gyerekek átveszik a szülők ritmusát, úgyhogy reménykedhetsz, hátha Jotika is mormota lesz! :) Nálunk ez nem áll, én elég pocsék alvó vagyok. Mindig csak akkor tudnék aludni, amikor nem lehet. :?
Nagymamának meg örülj! :) Bár sejtem, milyen érzés. Én is aggódtam, amikor anyu vitte egyedül sétálni. Mindig aggódom, hogy mi lehet vele, ha nincs velem. Mondjuk eléggé össze vagyunk nőve, max havi egyszer vigyáz rá pár órát a férjem, ha dokihoz vagyok hivatalos. Néha érzem is a hátrányát, de anyum messzi van, anyósom meg dolgozik, meg még nem is tudnám rájuk bízni. Bár már pedzegettem páromnak, hogy lassan hozzá kéne szoktatni őket a gondolathoz! :shock:

Mimi! Az a rosszabb, ha valaki magába fojtja, nem osztja meg senkivel a gondjait… Persze ideiglenesen jó a problémák elfojtása, de hosszútávon nem kifizetődő.
Horoszkópot csak azért kérdeztem, mert én is naív, hiszékeny, nem haragtartó vagyok. De vízöntő. :wink:

Kostyika! Mi nyáron megyünk Keszthely mellé, Gyenesdiásra. :) Kíváncsian várom a képeket! Édes lehetett Veronika a pónival. Pihenj sokat!

Curse! Én is foci eb, vb… :) Forma 1 nálunk sem játszik. Nagyon ritkán, olyankor is már csak a vége felé. Vagy megnézi férjem a rajtot, mert az az izgi. :)

Arivirág! Prevenárt majd egyéves kora után adatom, ez most Meningitec volt. Férjednek jobbulást! :)

Megyek, megkörnyékezem a nőgyogyimat telefonon. Valami nem stimmol. :( :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Bár még kicsik vagyunk, de az ovis téma nagyon izgat.

Zsand!
Nem tudom a lakóhelyetekhez képest hova irattátok be, de nem úgy van, hogy a körzetbe tartozókat kötelesek felvenni? Én így hallottam és ebben is reménykedem.

A F1-et én sem nézem, viszont a foci EB, VB-t igen. Én abszolut a németeknek szurkolok. Nagyon szimpi nép.
Most csak ennyi, a lányom még nincs itthon, megyek elugrom érte a suliba.

Kép
jpne

Sziasztok!

Jpne!
Már én sem tudom, hogy mi hogy van, teljes a káosz az ovival kapcsolatban.
Mi a harkály utcai oviba tartozunk és az tagóvoda, ne kérdezzétek ezt sem tudom pontosan, hogy mit jelent.
A Halom tv-n folyamatosan mennek a battai ovik nyíltnapos hirdetései.

Na, jó ovi téma becsukva (ezt a lányom szokta mondani, ha nem akar valamiről beszélni)

Ki merre járt hétvégén? Mi szombaton lovagolni voltunk délután pedig elültettünk 40 árvácskát és a leandereknek adtunk friss földet.
Vasárnap délelőtt szintén kint voltunk a kertben a papa főzött egy nagyon finom pörköltet bográcsban. Délután pedig elmentünk quadozni és képzeljétek a kerifiam is volt, mert a kórházban meg lett neki ígérve. Lányok nekem nagyon tetszik ez a sport.
Ma minden percbe eszembejut a tegnapi nap, mert iszonyú izomlázam van, mert a kanyarokban keményen kell, hogy tartsd magad.

A keresztfiam már szuperul van. A sok genny miatt, lehet, hogy marad egy enyhe halláskárosodása, de ez még nem biztos. Szabad levegőre csak sapkában mehet.

A barátnőm tudjátok akinek levették a mellét ő is szuperül van, nem viselte meg a műtét. Ő már kertészkedik és majd kicsattan annyi energiája van. Mondtam is neki,, hogy nagyon szuper csajszi!

Köszönjük a sok pozitív energiát, tényleg segített!!!!

Sziaszok Zsand
Vendég

Sziasztok lányok!

Zsand!
A vonalzos linket a profilodba kell bemásolnod, az aláiráshoz!

Jpne!
Reménykedjünk hogy a fiaink egyszer ovistársak lesznek!

Tekiroll!
Csak nem uj topikbaba?

Kostyika!
Nekem az Sztk-ba a fájásmérésen mindig nagy görbéket csinált Robika. Minden vizsgálat után olyan érzésem volt hogy elöbb lesz meg. És csak 3nappal elöbb született.

Na mára csak ennyi, mert nem vagyok jol.

Sziasztok Kép
Vendég

Sziasztok!

biztos nagyon bénácska vagyok, de NEMTUDOM!!!!

ha belépek a profilomba ott betudom írni a mail címem meg ilyeneket, de nem találom hol van lehetőség az aláíráshoz!!4

Nem ám kirnevetni a kezdőt!!!!

zsand
Vendég

Sziasztok!

Judit, jó az új vonalzód, nem is tudtam, hogy Robikának is két neve van!

Tekiroll, nekem is mindjárt ez jutott eszembe mint Juditnak, csak nem lesz tesója Gézunak??!

Kostyika, Battán lesz a fellépés, illetve a versenyzők versenyeznek és a köztes időkben, meg az ovisok táncolnak a színpadon!

Körzetis ovi sem köteles felvenni a gyereket 5 éves koráig sajnos, de szorítok nektek, hogy hátha…..

Zsand a profilodnál ahol van az aláírás, oda kell bemásolni a vonalzód kódját!!(az érdeklődési kör alatt)
arivirág

Zsand, azt még elfelejtettem írni, hogy örülők, hogy a betegek jól vannak, mármint keresztfiad meg a barátnőd!
Mennyi idős barátnőd, ha megkérdezhetem?
arivirág

Jpne! Én gyerekkoromban voltam nagy németdrukker. Illetve akkor még NSZK. :) Ma már nincs különösebb kedvenc, csak gyönyörködöm a játékban. :)

Zsand! Tök jó, hogy már ilyen klasszul van a keresztfiad! További gyors felépülést neki! :)
Izgalmas és mozgékony hétvégtek volt, nem csoda, hogy izomlázad van.
Barátnőd meg nagyon erős csajszi! Mindig hihetetlenül tetszett, ha valakinek ennyi energiája van! :)

Judit! Mi a baj?

Lányok! Ez nem baba lesz. (Azt azért vigyorjellel írnám! Vagy huncut mosolygóssal! :lol: Remélem, ez is hamar beövetkezik! ) Egyenlőre örüljek, ha nem sérvet szedtem össze. Holnap megnéz a dokim, bár azt mondta, hogy nem gyakori. De pont a császár vonala mögött érzem. :(

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!
Én valamiről lemaradtam,vagy valamit nem olvastam.
Fáj a hasad? Szerintem a császár vágása,simán fájhat az időjárás változás miatt.Belülről is

mimi12

Noémi! Aham, remélem, hogy semmi extra, de már csütörtök óta vacakol, ezért inkább megmutatom magam dokinak. Először én sem tulajdonítottam nagyobb jelentősséget neki, de így nem merem tovább húzni, mert csütörtökön megyünk tavaszolni, jó lenne, ha tudnám, mennyire terhelhetem.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Arivirág,
Bulást a férjednek!!! nincs is rosszabb, amikor egy férfi beteg :wink:

Gabi,
Nem tudom jöttek-e holnap, de mi most a fél10-esre megyünk, mert utána megint el kell mennem a szájsebészetre, bent maradt egy varrat még múltkorról :roll:

Andi,
Ténlyeg ti már eldöntöttétek végül, h mi lesz az öcsike neve? :?

Zsand,
Neked is mennek a drukkok a beiratkozásra!!! És milyen szuper hétvégétek volt :) A barátnőd meg egyenesen irigylésre méltó, nagyon klassz csaj lehet!!! :)
És tök jó, h keresztfiad is már jól van, remélhetőleg a hallásával sem lesz gond! :)
A ticker beillesztése pedig a profilon belül az aláírás mezőbe kell bemásolni. És szerintem a beállításoknál azért nézd meg, h mi van igennel bejelölve és mi nincsen. Emlékeim szerint a tickerekhez a html-t igenezni kell. :?

Dolli,
Egy ideig a családba nálunk is csak a rajtot nézték a forma 1-en :lol:
Drukkolok, h ne legyen semmi a pocakodnál, állítólag egy sérvműtét nem egyszerű dolog :roll:

Judit,
Mi a baj?

Kép Kép
curse

Judit,
Remélem nem nagy a baj, nagyon eltüntél. Nekem anno Veronikánál csak egyszer volt olyan 100 közeli, a többin aludt :D Őszintén szólva nem bánnám ha a fiam is hamarabb megszületne, nem sokkal mondjuk egy v két héttel.

Zsand,
Hol voltatok lovagolni és quadozni? A póni óta manó folyton nyúz hogy ő szeretne minden nap lovagolni. Csak győzzük anyagilag :D Az én második vonalzóm sem tökéletes de lusta vagyok újra csinálni. Majd ha megszületik a pici.

tekiroll,
Nem tudok kicsinyíteni már megint, nyúzom a páromat és hamarosan teszek fel képeket.

Arivirág,
Akkor drukk Biankának hogy ügyes legyen. Lesz nekik is fellépő ruhájuk?

Curse,
Még mindig nincs döntés név ügyben. De Veronika mindenkinek már Zsombort mond, a párom meg húzza a száját :D

Képzeljétek beírattam Veronikát a gyerekkönyvtárba, nem is kell fizetni és nagyon jó mesekönyvek vannak.

Na megyek vasalni :?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

[quote="zsand"]S írta:zsandziasztok!

Ki merre járt hétvégén? Mi szombaton lovagolni voltunk

Lovagolni??De jó!! Én kb 3éve nem ültem lóháton.Pedig jaj de,hiányzik. :(
De sajni,még egy jó ideig tuti nem ülök lóhátra,max a lóápolás marad.

AMúgy tényleg hol voltatok lovagolni?

mimi12

Judit!Mi van veled?
Remélem jobban vagy!Ha nem akkor jobbulást!

mimi12

Kostyika!
A párodnak milyen név jönne be?
Könyvtár?Tök jó!Biztos tetszeni fog Veronikának!És amúgy is.Manapság annyira nem olvasnak a gyerekek,hogy szerintem tök jó,ha hamar megismerkedik a könyvekkel.Hátha majd késöbb nagyobb kedve lesz olvasgatni.

mimi12

Sziasztok lányok!

Aranyosak vagytok hogy hiányoltok!
Csak annyi a bajom hogy félvállrol vettem a náthát, és megbosszulta magát. Ugy éreztem magam mindha a férjem ülne a homlokomon egész nap a maga 110kg-val. :lol: Utána a fülem gyulladt be. A torkomrol ne is beszéljünk. Mimi mikor beszéltünk másnap már olyan volt a hangom mint a férjemnek.
Gyogyulgatok!

Sziasztok
Vendég

Szegény Judit :(
De jó hír,kapar az én torkom is.De szerintem én a Szabitól szedtem össze,mert ő is kicsit taknyos.De ennyi,nem több.(kop-kop)

mimi12

Sziasztok!

Persze nem bírtam ki és felhívtam Őket.akkor indultak éppen.Örülök különben,hogy van ki vigyázon a Bébre mig nem vagyok.Szeretném is ha megszokná.Most énteken a párom fog rá de 2 órát vigyázzni meg du 2 órát vigyázni rá.Körmöshöz meg kozmetikushoz megyek.Jó kis napom lesz :lol:

Zsand,jó kis hétvége volt :D

Kostyika,könyvtár nagyon jó.Hol van?

Curse,Odaértem ma, igaz 5 percet késtem.Nem fizettem be ,csak a mai napot,mert nemtom hogy mikor tudunk menni,hogy csak a 9.30-as lesz.Ha felkell Jotika időbe akkor megyünk,ha nem akkor nem erőltettem.Sajnálom nagyon.Kéne valami más heti program ahova tudunk menni.

Kép

Gabi
gabibi

Te jó ég most láttom milyen össze-vissza írtam :oops: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabi,
A Hivatalnok utcában van a könyvtár, a felnőtt és a gyerek is. A Profi van a sarkon, ha elindulsz felfelé a régi posta irányába kb az utca felénél. Múltkor láttam hogy van egy másik ilyen zenés foglalkozás a művházban, a Ringató. Ez miben más mint a Tücsökzene?

Mimi,
Ő még mindig leragadt a Róbertnél. Én nagyon szeretek olvasni, amikor kiolvasom a kivett könyveket már megyek is a következőkért. Veronika elég gyakran jön velem, imádják már ott bent a könyvtáros nénik mert folyton csacsog és szórakoztatja őket amíg én válogatok. Úgyhogy remélem hogy majd ő is fog olvasni, most a Kisvakond és a nadjrágját választotta hogy azt hozzuk ki :D Jobbulást neked is.

Judit,
Jobbulást és pihend ki magad. Én sokkal jobban tudok aludni mostanában nappal mint éjjel :D Ja és jövő héten már megyek ctg-re.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,
Nem is értem, h párodnak miért nem tetszik a Zsombor, pedig olyan szép név :wink: :D
Végülis még van időtök eldönteni :wink: És már nst, wow! :o Akkor már nagyon a finisbe vagy :wink:

Judit,
Jaj, ez nagyon rosszul hangzik :( Mielőbbi gyógyulást Neked!!!

Mimi,
Nektek is bulást!!!

Gabi,
Akkor ezért nem futottunk össze, pedig figyeltem, hátha már ott vagytok, amikor mi kijöttünk. És ezek szerint nem lesz többet 10 órási? :? Ez azért vicces, mert nekem meg nem szólt a Kriszta, holott tudja, h mi is a tizes csoportba járunk. Jövő héten odamentem volna blikkre, na szép :roll:
Ilyen foglalkozás még a Ringató van. Azt néztem, h talán már a műv. házban is van, mintha ki lett volna írva. Azt biztosan tudom, h szerdánként a parkvárosi közösségi házban van.
Én most kinéztem egy baba tornát szintén a parkvárosi khban, de azt majd csak ősztől fogjuk. Most h jön a jó idő, nem akarok annyira sok zártterű programot.
A kozmetikus az lesz, akit mondtál, h nem rég ajánlották? :? Ha voltál, beszámolsz, h milyen volt? :wink: Próbálnék én is találni egyet itt Érden, ezer éve nem voltam, rám férne :roll: Csepelre már ezért nem akarnék visszajárni. Nekem az a fontos, h ne úgy nézzek ki a kezelés után, mint aki éppen leforrázta magát :lol: Meg az is érdekelne, h milyen termékkel dolgozik. Köszönöm, előre is :)

Kép Kép
curse

Curse,végül nem oda megyek ,hanem tárnokra,mert volt itt az unokanővérem és szóbajött,és mondta,hogy Ő oda jár és nagyon jó.Az utcájukba lakik a csaj és be is jelentett hozzá péntek de.re.Gondolom neked nem jó mi?Majd meglátom,hogy dolgozik és ha nem tetszik akkor megnézem ezt az érdit.
tücsökzene: nem értem miért nem lehetett már ezt a pár alkalmat meghagyni rendesen.Pláne,hogy elég szépen szoktunk lenni kivéve múlthéten.Ma is többen voltunk.

Kostyika,nemtudom igazából,hogy milyen a ringató.De talán inkább kissebeknek való....nemtom. :roll: Megnézem majd.

Képzeljétek telcsizett ma az ügyvéd,hogy megvan a pénz,tehát jövő hónapba elkezdjük a felújítást lent.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Jó régen nem írtam.....de olvaslak benneteket, csak energiám nincs írni :( . Üdv az újaknak!
De most, hogy jön a tavasz (elvileg ugyebár) igyekszem összeszedni magam:-).
Képzeljétek ma az óvodában volt gyermekorvosi ellenőrzés és az ovi doki kiszűrte a fiamat, szerinte sérve van :roll: . Kaptunk egy papírt is de latinul van ráírva, hogy mi a baja szeirnte úgyhogy nem tudom még kiolvsani sem.....de rajta van , hogy javasolja a mielőbbi orvosi kivizsgálást.....
Látott már valaki sérvet? Lehet ezt látni egyáltalán? MIt kéne látnom? én nem látok a gyereken semmit..............
Ha tudtok valamit megosztanátok velem?
Köszi és szép estét mindenkinek!
Peni

KépKép
peni

Sziasztok!

Zsand, a mandalában voltam, 10ezer volt a vizsgálat, mandala-wellness.hu Köszi a gyümölcsös tippet!

Tekiroll, ez egy elektroakupunktúrás állapotfelmérés volt, kb két óráig tart. Érdemes! Böngéssz a honlapon(zsandnál írtam le) olyan jó dolgok vannak!

Gabibi, mi szoktuk nézni a F1-et! :lol: Mi ferrari-sok vagyunk, régen a Schumi volt a nagy kedvenc, én még drukkoltam Kiminek, annyira sajnáltam, hogy mindig széthullott alóla az autó, így meg, hogy a ferrari.hoz került, így még jobb! :wink:

Curse, fű az van, de úgy hogy egy részen szép zöld (gondolom alatta jó a talaj) máshol meg elég kókadt.... Szórtunk már annyi fűmagot tavaly... de sztem idén is fogunk, az a baj, hogy elég köves a talajunk.

Judit, Jobbulást!!!!!

Lányok azt szerettem volna még kérdezni, hogy itt hogyan működik a tüdőszűrés? Mert régen nálunk úgy volt, hogy minden évben küldtek ki papírt és elmentünk.

Asszem' ennyi voltam, már nagyon fárdt vagyok, pedig szeretnék fennmaradni míg haza nem érkezik a párom (lehet nem fog sikerülni...)
sylph

Sziasztok!

Fű javítására sokat segít a gyep szellőztető. Érden van kisgépcentrum ott lehet kölcsönözni. Úgy néz ki mint a fűnyíró és egy nagyon alapos gereblyézéssel felér. Kitépi az elhalt száraz füveket. Mi idén megcsináltuk és már most szebb a füvünk.
Több füvet összeszedett mint fűnyíráskor a fűnyíró.

Mimi12, Kostyika!
Ófaluban vannak barátaink és nekik van 12 velsz pónijuk, ez a közép méret. Ők még egyenlőre nem vállalanak lovagoltatást, de gondolkodnak rajta.

Quadozni pedig a sóskuti homokbányánál voltunk!

Tegnap voltunk a ligeti játszótéren. Amint lesz valami kiszámítható időjárás csináljunk egy találkát.

Szép napot mindekinek! Zsand
Vendég

Sziasztok!
Én is rég voltam, de azért olvasgattalak benneteket.

Peni!
Azt nem írtad milyen típusú sérvet állapítottak meg a kicsinél. Nekem 8 éves koromban volt lágyéksérvem. Azt mondták, hogy a másik oldalon is ki fog jönni, mert gyenge a hasfalam. De nem jött ki. :)
Úgy vettük észre véletlenül, hogy a szeméremdomb tetejénél- nekem bal oldalt volt- látszik egy kis dudor, de csak akkor, ha megerőltetés éri. Elég hozzá egy köhögés is és megjenik a dudor. Ilyenkor a hasfal át van szakadva és a benti tartalom a hasprés hatására kinyomódik. Minél előbb vigyétek el a gyerekorvoshoz, Ő beutalót fog adni a belgyógyászatra vagy a sebészetre. Anno 22 évvel ezelőtt is rutinműtétnek számított. Reggel bementem este már jöttem is haza. Jobbulást Neki és írj mit mondott a doki.

Judit!
Gyógyulj meg!!! Hogy fogunk így találkozni?

A ligeti játszóra tényleg összejöhetnénk. Én könnyen beszélek, itt van az utcánkban. :oops:

Beszéltetek a lovaglásról. Tárnok felé a Szent István úton kimentek és ott lesz egy lovarda. Kicsi, de ott lehet lovagolni. Én is szeretném vinni a lányom. Mindig tervezem, de valahogy elmarad. :(

A könyvtárat mi is nagyon szeretjük, kb gimis korom óta tag vagyok. A lányom is az, Ő az ismeretterjesztő állatos könyveket bújja. A Mi sorozatot.

Tényleg, mintha már nem kapnánk papírt a tüdőszűrésről. Emlékszem még a szüleim is kaptak mikor még pici voltam, azt hiszem már nem küldik egy ideje.

Kép
jpne

SZiasztok!
Jpne: köszi,hogy írtál az az igazság, hogy fogalmam sincsen milyen sérvet látott az ovi doki mert annyi szerepel a papíron, hogy javasolja sérv irányban a gyerek kivizsgálását. AZ orvosunknak is írt valamit......egy receptre, latinul és telibe pecsételte tehát abszolút nem látom mi van odaírva :( .
Holnap 10-re viszem orvoshoz........tök ideges vagyok. Remélem nem lesz semmi baj. Bár gondolom ha nagy lenne a gond csak fájna neki nem? :roll:

KépKép
peni

Azt elfelejtettem írni, hogy a Veres Judit az ovi doki. Ismerem őt....nekem ugyan nem jön be de jó orvosnak mondják és elég idős is ahhoz, hogy rutinja legyen.........tehát reménykedem, hogy téved de azért valljuk be nem túl valószínű....... :roll:

KépKép
peni

Peni!
Ne aggodj,bizti nem lesz gond!
Lehet lányéksérv,vagy köldöksérv.
Nem áll ki a köldöke?Vagy a lágyékánál nincs dudor,mint ahogyan Jpne írta?
Amúgy meg sok sérv,idővel gyógyul.Vagyis ahogy erősődnek fejlődnek az izmok,az jevíthat.
De ha műteni kell,az is tök rutin dolog.

mimi12

Sziasztok!

Még régebben volt téma a gyerekorvos. A mi doktornénink a Gyöngyössy doktornő.
Én egy nagyon alapos orvosnak ismertem meg.
Mi nem hozzá tartoztuk, de váltottunk.

Ha valakinek kell a kisgépcentrum tel.száma beírom szívesen.

Sziasztok Zsand
Vendég

Peni!
Fájni nem fáj, biztos a fiad is szólt volna. Tényleg nem kell aggódni, persze könnyű mondani ezt a másik oldalról. Nem lesz semmi baj!

Kép
jpne

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?