Új privát üzeneted érkezett!

Syg
Volvo, Saab kedvencek! De ugye azért nem olyan rossz az Audi sem?!? (igaz, német..) Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Mino, 8-kor volt, messze-messze Kínában.
Türkiz nem gond! Örülök, hogy Sumidologban egyetértünk!
Az én ízületeim is fájnak mostanában, a kezemre nem tudok támaszkodni.
Tényleg, Te nem akarod megpróbálni a homeót? Lehet ám, hogy segítene vmit! Ha már csak javulna a dolog és nem elmúlna, akkor is megérné, nem?

Hát igen, Lilla tudja, hogy kit kell megtűrni maga mellett, Te hiába udvarolsz neki, nem Te vagy a vőlegényeKép

Kép
sygnum

Mino, nem, nem, ami saját, az tök mindegy, hogy mi. Nekem nincs is sajátom.

Kép
sygnum

Ferrari ezüzstben? Elképzelhetetlen Kép Én beszélek itt amikor ezüst színű octaviank van. Kép Mino Ti ma az új gépcsodával érkeztek? Makd megpörgetjük egy kicsikét. Kép

Valaki segítsen már összeszámolni, hogy hány fő lesz. Gyerekek és felnőttek.

KépKép
KépKép
sbea

Pedig sztem szebb az ezüst, bár én aztán semmmmmiben nem szeretem a pirosat (és rózsaszínt), szóval én nem vagyok mérvadó. Nincs egyetlenegy piros cuccom sem. De Robinak sem.
Összeszámolásban nem tudok segíteni, nem tudok addig számolniKép

Kép
sygnum

Dr Syg
Már nem is mertem kérni, hogy nekem is dobj valami infót az ízületi fájcsikra is... De tudod, hálálkodni tudok csak érte! Abból még van a polcon.. KépKép (a fájdalmak néha már megkönnyeztetnek, pedig jó magas a fájdalom tűrő küszöböm, de nem is ez a legrémisztőbb, hanem, hogy rettegek, hogy biztosan tudjam fogni Bábit! Ugye nálam még hozzájátszik a neuropathia is, és soxor gyengébbnek érzem, vagy elzsibbadnak a karjaim..De mostmár végre szedhetem a Milgamma N-t, (B vitamin komplex), ami annyira sokat javít. csak 1,5 hó, mire érezhető a hatása..
Igen, én is a kínai nagydíjra emlékeztem..
és igen, ma az (csak nekünk) új kocsival megyünk! Szép nagy jószág a R5 után.. KépKépKép
Tudod mit Zsolti?! Te és Papusz maj foglalkoztok a Bébikkel, én meg elviszem a Beát, megpörgetjük magunkat a városban! Na??? Mit szólsz??? KépKépKép

KépKép
mino

sziasztok Kép

nem tudtam olvasni ma ott leszünk még nem tudom hogy pont 2 re de igyekszünk

apa másolt nektek 2 cd a babazenéből majd osztozkodtok Kép
mihajnali 1 ig parkettáztunk apávalés hullavagyok most pakiolok ezerrel hogy kész legyek 2 re mert akkor jön az asztalos szekrényeket visszaállitani de ze engem nem érint apa marad vele itthon csak addira össze kell pakolnaom rohanok

jaj majd ne ijedjtek meg tölem mert leégett a hajszáritonk igy nem tudtam beszárárani hajam, ugyhogy kicsit furin nézek ki Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino, én nem hiszem, hoy eben tudok Neked segíteni, ehhez a drnőhöz kellene elmenni, de a homeos könyveimet, füzeteimet elviszem, hátha találunk átmenetileg vmit. Eddig miért nem szedhetted a Milgammát? Terh alatt nem lehet?
Jut eszembe! Nekünk is német autónk vanKép

Roz, köszi!
Hajszárító? Örülök, ha hajat tudok mosni! Nem fogunk megijedni.

Leona fél 2-kor aludt el, mi kb. 3-1/4 4 körül érünk oda.

Kép
sygnum

Csajok gondolok rátok, remélem, hogy jól sikerül a tali. Apa most ért haza, és pihizik. Annyit olvastam a gyümölcsrizsről, amit majd csinál valaki, hogy tiszta kívánós voltam ma. Volt itthon gofri, de hagytam máskorra is.
Jövö héten nem lesz gép, lemaradok majd egy picit, de amint tudok jövök.
Puszi

Kép

Kép
cukkermáz

Hali!

Nem is volt nagy káosz. 25 perc alatt összvágtuk a lakást sepregetéssel,porszívózással együtt. Jó kis buli volt. Képeket majd pakolom.

KépKép
KépKép
sbea

Zsolt!!!!

1 szám kivételével ráfér mind a kettő CD egyre. Hogy írjam nektek? Csak a 2. részt vagy írjam rá az 1-t is és hagyjak ki belőle 1 számot?
Gyors választ légyszi'!

Kép
sygnum

Halihali!

Többiek hol vagytok?

Leona szemei csukva voltak, mire az utca végére értünk. Elmentünk még kicsit autókázni, hogy aludhasson, de mikor leállt a motor, azonnal felébredtKép
Hazafelé azon gondolkoztam, hogy elaludt Lilla is, Áki is, Bálint is. Leo bezzeg nem, pedig álmos volt.
Na mindegy, most már alszik, hang nélkül aludt elKép

Lili, azt hiszem elfelejtettem megköszönni a cd-ket. Bocsánat és köszi, köszi, köszi!
Hogy juttatom vissza őket?

Bea, Zsolt, Nektek meg a vendéglátást köszi!

Mino, cd kész.

Kép
sygnum

Egyre írd le lécci és az elsőről hagyj le egyet.
épeket rakom folyamatosan

KépKép
KépKép
sbea

Fent vannak a Kecskeméti Topiktaliban.

KépKép
KépKép
sbea

Zsolt, kész a Tiétek is.

Kép
sygnum

Zsolt, jók a képek! Niki sörözése és az utolsó vigyora a legjobb.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Syg, nagyon szívesen! Kép

Beáék, köszönjük mi is a vendéglátást, nagyon jó lett volna hosszabb időre ott lenni veletek, de még olyan kis esetlenek vagyunk... Féltem Zsófit is, nem tudok még olyan biztonságosan közlekedni vele, de majd pár hónap múlva...Kép
Most aludt el, 3óra óta nem aludt eddig...remélem most egy 4 órát fog aludni, és én is tudok pihenni. Olyan fáradt volt, hogy horkolva aludt el.Kép

A cd-t nem tudom, hogy tudod vissza juttatni...Gabi a városban van minden nap, esetleg a Te Robid elvihetné, ha jár bent a városban, ha ott dolgozik. Na, mit szólsz?
Éva, leírnád, hogy mit mikor fog tudni csinálni Zsófi? Mint amit mondtál is a talin...az újjakól, tudod...Kép
de már a szülőszobán is ki voltak nyújtva az újjai, és egymáson volt a két keze, megmutatom.

Kép

Na, jó éjt mindnekinek, most még megnézem a képeket. Kép

Puszi!
birolili

Lili, tényleg! De ez nem baj ám!
Majd beírkálom, holnap, ha lesz időm, jó?
A cd-ket tulképpen el tudom vinni Beáékhoz is, úgyis írtam nekik is. Vmikor a jövő héten? Jó úgy Neked?
Vagy Ti is ott laktok úgyis a közelben, akkor már hozzátok is elvihetem.

Na megyek aludni, jó éjt!

Kép
sygnum

Sziasztok,

nagyon jó volt a tali, jó volt újra találkozni Veletek!
Syg,
a gyümölcsrizs nagyon fincsi volt. Mit szoktál még főzni? Robi mondta, hogy még pár dolgot szoktál, viccelődtünk vele, hogy citromos teát, meg rántottát Kép Kép

Lili,
nagyon sokat nőtt Zsófi, és majd szépen lassan megerősödik. Látod, a mi "hatalmas" gyerekeinket is megviseli a húzás-vonás!

Mino,
a héten hívlak, vagy ha gondolod Te is csöröghetsz, csütörtök du. kivételével szabadok vagyunk, akkor kapjuk az oltást. Átjöttök valamikor?

Lina,
remélem jól éreztétek magatokat, és még sokszor jöttök majd talizni velünk.
El is felejtettem megköszönni a férjednek, hogy ilyen jó tippet adott a táblázathoz.

Roz,
nagyon szuperek a ruhák, medegyik tüneményes, örömmel fogjuk használni őket.

Apropó, már kérdeztem, most már biztos, Pampers pelust tudok Szegedről hozni ha kell, 30 Ft/db áron (ez a 6-9 kg-s méret). Szerintem ez nagyon jó ár, a hónap végén megyünk legközelebb.

Beáék,
nagyon jó volt a vendéglátás, a nagy felfordulásban semmi nem ment tönkre? Úgy értem a lányok szaladgáltak rendesen...
Nagyon édesek a képek, köszi!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!
Amilyen a mi formánk, 2-kor ettünk, 3kor ordítottunk, aztán meg jött egy barátunk.Nem tudom, h mi volt tegnap a levegőben-én legalábbis arra fogtam, meg a fogacskákra-de Hanci tiszta nyűg volt d.u. Ezt a jó szokását ma reggel is folytatja,igaz, h aludt 10-fél6-ig, de azóta nem hajlandó Kép. Most épp beszél az ölembenKép. De már félóra 4kézláb hintán is túl van Kép.

Mino, megkaptam ám a mailt, és majd válaszolok is, csak még nem volt érkezésem Kép.

Syg, d.e főztem, igen, ill pizzát sütöttem.

Kob, szerencsére hó nem esett, de piszok hideg van kint!

Kép
seriff

sziasztok Kép

először is BEÁÉK köszünjüka tegnaiapi napot és fotokat Kép
eszembe jutott még a fülbevalóval kapcsolatban hogy esetleg ha magát a fülbevalót is fertőtlenitenétek mikor néha visszateszitek egy kis alkoholal mondjuk

tegnap este észre vettem hogy csak kijött 2. fgacskánk is Kép

seriff
lehet hogy elkellet volna jönnötök zsolti apa csodájra járunk a mai napig és kérjük a receptet hogy vette adrit a lábáról ennyire mivel az este is ugy aludt el hogy kérdezte zsolti ?? és minden baba nagyon ügyes volt és még aludtak is Kép leo is egy tündér volt olya jól elnézelődött és még dumált is meg nevetgélt is ránk Kép

kob + mino

ma pakolok vissza szekrénybe és zsákolok még neketek bizti van egy csomó ruci még csak a végére kell érnem

syg
tegnap leoka egy tündér volt a férjedet a medencéről ki akartam faggatni és elfelejtettem na mindegy majd megbeszéljük egyszer

megyek pakolok mert nem van mit

mino ezt nektek roz24 Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

de hülye vagyok syg nekem nagyon fini volta gyümi rizsed Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Tali képek szuper jók!!!

Syg, Leo már ül??? és hogy tetszett neki a tali? A képeket elnézve nagyon jól érezhette magát. Kép

Mino, Bálint ahol alszik annyira aranyos. Danira emlékeztett, ugy 2,5 évvel ezelött Kép
Bálint-papa látom nem egy rosszhangulatú ember és szegény kis Bálcsinak már most el kell viselni a Papa piszkálásait Kép
Mino, nagyon sovány vagy. Elöször meg sem ismertelek. Kép

Lili, kedvenc képem a 35.. Zsófi eszméletlen huncut kis arcot vág rajta. Kép

Roz, Adri gyönyörű, Niki egy igazi kis ördögpalánta lehet.

Niki és Kamilla már igazi kiscsajok, ahogy pozolnak és állandoan mosolyognak a kamerába.

Lillácska és Ákos "randija" is láttom jól sikerült, bár Lilla azért inkább még gondolkodik és kivár még egy kicsit. Kép

Lina, nagyon szép nagy pocid van már. Megnyugottál azóta. Mozog már a kis hercegnő?

KépKép
KépKép
nana09

jó reggelt!

kobudo, tulajdonképpen megcsinálok bármit, ami húsmentes. a nyers hústól uis undorodok, csak kesztyűben fogom meg. szeretem az egytálételeket és a csőben sült dolgokat. húsosokból meg a csirkemelleseket, sertésből a szűzpecsenye, karaj, marha-borjúból a bélszín-hátszín. szóval ami színhús. és ált. grillezve, natúr sütve és vmilyen mártással, zöldséggel.
leveseket nem tudok főzni, ill. nem szoktam, csak gyümölcslevest, karfiolt és frankfurtit.
pörköltet, töltött-, székelykáposztát még sosem csináltam.
húslevest is csak 1*, de az fini volt.Kép

seriff, kár, hogy nem fogadtunk! tudtam, hogy főzöl!
zsolti meg tényleg vmi csodabácsi lehet, mert leona is megmaradt nála, pedig neki még a saját mamája és dédije sem jó.

roz, a medence nekem is eszembe jutott esteKép
gratulálok a 2. fogacskához!

lili, ennek a végén van egy táblázat a babák fejlődéséről
www.ogyei.hu/anyagok/pszicho.pdf
meg a www.babaszoba.hu -n is van vmi fejlődéskövető, ha regisztrálsz, akkor rögtön zsófira írja ki, hogy kb. mit kellene tudnia. éppen a múltkor néztük seriffel, hogy hanna rég lehagyta a korát.

Kép
sygnum

Leona a babazenére aludt most el. Olyan elégedetten aludt a karomban, úgy elnézegettem volna, nem volt kedvem letenni. De csak letettem.
Nem is írtam, hogy megint csak 3* ébredt fel éjjel és 12 órát aludtKép

Roz, mit is akartál Robitól kérdezni medenceügyben?

Niki!
Kép

Kép
sygnum

Syg!

S.O.S.!!!!

erre az állandó, 24 órás hányingerre van vmi jó kis homeo??? Valahogy teljesen felemészt.

Ennél mindent kihányni, még a korházi egy héttel együtt is ezerszer jobb volt!!!Kép

KépKép
KépKép
nana09

syg nagyon ügyi leo na látod megy ez nektek melyik cd tetezik nektek jobb a 1-2 babazene ?
medeence igazán az hogy a vízüritést hogy oldjátok meg búvárszívattyú vagy kifolyó..... meg hogy ezt ti rakjátok be vagy berakatjátoik mert gondolom ez alá is kell valami spéci réteg mint pl marozsihomok vagy sóredágy vay hasonló ?

nana
adri álszet képe ne tévesszen meg Kép Kép ezt modtam tegnap is csajoknak hogy ő leg huncutabb az összes közül csak a kis szöszi fejével leplezi niki hát ő is nagy huncut kamillával jó egymásra talátak meg kob férjével lacival is nagyon -nagyon jót játszottak lilácska nagy örömére gondolom mert szentem aludt volna ha csajok nem siktoznak folyamatossan Kép Kép
sajnálo, hogy nem voltál ott Kép remélem már jobban vagytok mikor mentek vissza dokihoz végül hogy döntöttél a kúppal kpcsolatban

jaj mégvalami nem tudjátok hol lehet olcsón térkövet venni egy ismerősőm mondja hogy petőfio város legszéléén van valmi kő kereskedés diszköveket meg hasonlókat árulnakl nem tudom belőni hogy hol mondja ismeritek ?valahogy ugy magyarázta hogy petőfi város vége és hetényi elágazás de ott hol van ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, a térkövest én ismerem ill. a férjem. Tudom is hogy hol van csak az utca nevét nem, de megkérdezem neked.

Danit tegnap ott hagytuk a maminál. Én egyész éjjel köhögtem, de jól vagyok. Dani is (remélem)

A dokibácsim 2 kúpot irt fel, mert látta rajtam hogy félek a Klion-tól. Igaz a másik gombás bigyóra van, de mondta elöször probáljam meg azt (ezt lehet a terhesség alatt is) hátha használ és ha nem csak akkor a Kliont.

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok!

syg, nagyon finom volt a rizs!!!! receptet elkérhetem? Jó ötlet, hogy te hoznád el a cd-t. úgyis mindig itthon vagyok...Kép

köszi az anyagot, a babaszobán fogok majd regisztrálni, ha lesz annyi időm. Kép

Nana, pedig ot pont cékla szindróma-apa nevezi így azt, amikor sír mindjárt- volt. Kép

nem volt semmi gond este, nem rázta meg a nagy élmény. Kép örültem. és jól is aludt. Kép

syg, gratulálok ehhez az alváshoz! Kép
birolili

Lina, én hülye! teljsen elfelejtettem bemutatkozni...... Képennyire nem lehetek szétszórt!!!!!Kép
ne haragudjatok érte!!!!!
de azért gondolom rájöttetek, hogy mi ki lehetünk...Kép
hát ezt nem tudom, hogy történhetett.....Kép
birolili

nana, a cocculine-t próbáltad? abban benne van az összes hányingerre való bogyó. ha az nem elég, akkor magasabb potenciában kell.
ha letehetem manót, bemásolom őket.

roz, robi megírja ezeket neked, ha lesz ideje.
babazenét még nem hallgattuk végig.
térburkolatot akartok vagy díszkövet? térburkolókövek a tesconál olcsók, ahogy lekanyarodsz a tescóhoz tovább kell menni nem balra be a parkolóba és ott van jobb oldalon. mi is ott vettük.
díszkő meg tényleg a petőfivárosban van. ahogy mész ki a vízmű felől hetény felé az utolsó utca balra, aztán az első jobbra és amikor vége annak az utcának, akkor megint balra és jobb oldalon van a köves, azt már meglátod. Lehet, hogy jobban jársz, ha megnézed a térképen, ez a Hínár utca.

Nem is írtam, hogy Leona átfordult a hátáról a hasára reggel és ez tudatos voltKép

Kép
sygnum

Roz, megkérdeztem Robit, a Tesco mögötti a JV Raszter, van honlapjuk is, árakkal.

Nana,
Cocculus indicus, napi 3*5 golyó: szagingerekre rosszabbodik, szédülés, ásítozás és nagy fáradtság kíséri. Meleg szobában, pihenésre javulnak a panaszok.

Ignatia amara, 2*5 g: szorongó, érzékeny kismamáknak, a gyomorszájon görcsöket érez, a torokban gombócérzet alakul ki, nehézlégzéssel. A hányinger evésre javul, kikapcsolódásra megszűnik.

Ipeca, 3*5g: szinte állandó hányinger sápadtsággal, alacsony vérnyomással. A hányás nem hoz megkönnyebbülést, a beteg nyelve tiszta marad a hányás ellenére is. A beteg nem szomjas.

Nux vomica 1*5g: a hányinger evés után lép fel, erős álmosságérzet mellett, a hányás megkönnyebbülést hoz, pár korty savanyú, vagy szénsavas ital jól esik, a kávé vagy illata hányingert okoz.

Sepia 2*5g: már reggel ébredéskor hányingere van, ételszagra vagy étel látványára fokozódik. Gyomorégés, rossz szájíz, az evés átmenetileg enyhíti. Savanyú ízeket kívánja.

Tabacum 2*5 g: nagyfokú sápadtság, hányinger, amely már enyhe mozgásra is súlyosbodik. A hányás mellett hideg verítékezés, szédülés, erős szívdobogás alakul ki. Az állapot friss levegőre javul.

Hát ezt így olvasva nekem igencsak kombinált volt a hányingerem.

Kép
sygnum

Lili, www.bebilap.hu -n is jó leírják a fejlődést és még fejlesztési gyakorlatok is vannak. a főoldalon baloldalt az " Első év" címszó alatt találod.
De a mozg. fejlődést majd beírom ide is.

A babaszobán nem kell regisztrálnod hozzá, a menüsorban találod a "mit tud a baba" alatt, csak Zsófi szül. dátumát kell beírnod.

Kép
sygnum

Imádlak Syg! KÖSZI!

Remélem segit, bár én sem tudom pontosan besorolni magam, igy most kicsit bizonytalan vagyok, hogy melyiket.

Nekem regreltől -reggelig állandóan hányingerem van, nem hányok pedig ugy érzem na most mindjárt. A vérnyomásom nagyon alacsony, igy állandoan szédülök. Semmilyen ételt nem kivánok, bár ha sikerül beeröltetni az első falatot, az állapot átmenetileg javul. Ezért kb. óránként eszek vmit.

Bocs, hogy itt állandoan fárasztalak a problémáimmal.

KépKép
KépKép
nana09

Roz, Gemino kőburkolat a neve, és a Hetényi úton kint is a tábla, ott bekanyarodsz balra, aztán rögtön jobbra és a végén balra, ahogy Syg is írta.
De sztem elég drága.Érdemes ilyen BAumaxos újságokat is nézni, mert ott is szokott akcióban lenni.

Syg, éljen a kis megfordulós Leo! És azóta is gyakorolja? Mostantól lesz igazi "élvezet" a pelenkázás!Kép

Kép
seriff

de aranyos vagytok köszi Kép
a cimeket

syg
nagy gratula a nagylánynak és igen innentől izgalmas a pelenkázás Kép

nana
és mit tudsz megenni ?? szegénykém Kép

jaj már annyiszor akartam nektek mesélni
már napok óta figyeljük adrit mert itt volt az asztalos és leesett a kalapácsa és azt mondta hogy basszus ezt adri hallotta és nemmeg tanulta Kép Kép és ha most valami történik leeseik valami vagy ő elesek mindig bacuc Kép Kép kis béka a butaságot egyből megtanulja

Kép

Kép

Kép
roz23

Hú Syg!

Az átfordulást csak most olvastam. Nagyon ügyik vagytok, akkor nálatok is hamarosan jön a hintázás, popiriszálással egybekötve. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Köszi Roz, szinte mindent, csak az első falatról sikerüljön vhogy meggyözni magam.Kép
Illetve furcsa izlése van az én kis maszatkámnak. Én imádom a csokit, de ő nem, amiota terhes vagyok nem birom a csokit, sőt semmi édességet és a húst sem. Viszont ami ált. rövid időre csökkenti a hányingert a kényér, tészta, nokedli ... jó kis szénhidrátok! Kép

Seriffnek igaza van, a Gemino tényleg elég drága. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kedves Mino!

Még meg sem köszöntem gondoskodó és támogató szavaidat. Kép

Egyébként ha elkeseredek egy kicsit, mindig rád és Roz-ra gondolok és erőt meritek a ti kitartásotokból. Kép

Sajna ez nem csak folyás, hanem fertőzés...de azért nagyon örülnék ha majd letudnád irni milyen gyógymódok segítettek neked.

KépKép
KépKép
nana09

syg egyébként ugy szerettük volna hogy ilyen vékonyra felvágfot kő lapokkal boritjuk le az udvart de tul nagy a felület igy olcsóbbnak tünik a térkő vagy tégla nem tudom a pontos nevét a tesómék pl vettek a praktikerben ilyen keretet és ő öntöt ki külömbözö foráju köveket klassz de erre nekünk nincs időnk bár leht hogy az időjárás már nem engedi meg hogy idén bármit is folytassuk de a térkövet állítólag most lehet olcsóbb mert nincs szezonja

nana
nem baj az de legalább tusz enni valamit Kép hát végeredményt majd meglátjuk Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, én is szénhidrátokat "zabáltam", de nekem nem ment az evés, úgy kellett magamba tuszkolnom - a pirítóst, üresen, mert más nem ment leKép

Én a helyedben a Cocculine-t próbálnám, mert abban kombinálva vannak a szerek. Nekem elmúlik tőle a hányingerem. Csak tudnám, mitől van. Biztos a stressztől.

Leokám csak 2* fordult át és a karja még maga alatt maradt. Ma nyűgi egy kicsit, nem szabad letenni őt, de a karomban semmi baja.
Pelenkázás eddig is érdekes volt, mert állandóan ugrált, gyomron, cicin, torkon rugdosott. Lerúgta a popsikrémet, elkapta a testápolót, mindent felborogatott. Gondolom, ez csak fokozódni fogKép Sebaj, ez a dolga!

Ettől a babazenétől tök jó kedvem lesz. Ha Leonak nem is tetszik, nekem igenKép

Kép
sygnum

Roz, láttam már olyat is, hogy a betonba nyomnak mintákat és még színezni is lehet. Ehhez is lehet sablont venni, de hogy kell csinálni, azt nem tudom. A házunk mögött is van egy ilyen bejáró.

Kép
sygnum

Roz, www.jvraszter.hu van árlista is.

Kép
sygnum

Roz,
Kép

Kép
sygnum

Még egy kérdés.
A védőnőt mikor kell felkeresnem? Mert én elméletileg csak 13. héten megyek újra dokihoz, elég utánna?
mert ugye papirt még semmit nem kaptam.
Danival 10 hetesen mentem és az akkori védőnöm már azért is nagyon huzta a száját.

KépKép
KépKép
nana09

Nana, én is szénhidrátokat tudtam csak enni az elején, kenyért, kenyérrel... aztán rögtön 8kiló az elején....de a második harmadban tudtam tartani a súlyomat, szerencsére....

Syg, gratulálok Leonak! nem tetszik neki a babazene? Kár.Zsófi sem szereti, nem köti le sajnos.... Kép
Receptet leírod? Köszi a címeket.
birolili

Sziasztok!

Végre itt. tegnap egész nap kutyanézők jöttek hozzánk, úgyhogy sajna nem tudtam benézni a talira de legalább 3 kutyust elvittek, 1-nek meg van már gazdija csak 2 hét múlva tud jönni érte.
Hála az égnek szimpik voltam az emberkék akik jöttek értük.
Már csak 1 db van annak már csak lesz gazdija. Kép

Nana: sajnálom hogy rosszul vagy nekem csak 5 hétig volt hányingerem, nem is hánytam de az is elég volt. Remélem jobban leszel hamarosan. Kép
KITARTÁS

Nekem meg azt mondta a Bércsi Ildi hogy hátsó falon tapad a méhlepény mélyen. Nov. elején újra megnézi, meg kérdezte hogy nem véreztem-e. Kicsit megijedtem... Volt valamelyikőrtöknek ilyesmi, tudtok nekem segíteni abban hogy ez pontosan mit jelent és mennyire gáz?

Előre is köszi és mindenkinek szép napot!

Kép

KépKép
erszényes

Erszényes 5 teljes hétig??? És az CSAK?

KépKép
KépKép
nana09

A Bérczi Ildihez hányadik héttől lehet szerintetek menni? És mennyibe kerül?

KépKép
KépKép
nana09

Nana: az 5 hét lehet hogy (de csak igy utólag) azért tűnik ilyen pozitívnak nekem mert amikor még küzdöttem vele, néhányan olyanokat mondtak, hogy örültem inkább ami nekem jutott. Sokak irigykedtek akkor az állapotomra.
A Bérczi Ildihez én a nyakiredőre mentem először 13 hetesen. Oda az orvosnak kell adnia beutalót, legalábbis nekem ő adta. Aztán eldöntheted, hogy a kórházba mész vagy a Bérczi Ildihez vizsgálatra.
Kép

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?