BOLDOG ÚJESZTENDŐT MINDENKINEK!!! :)
Melinda!Mégegyszer óriási gratula a kicsi babóhoz!
Azért írom, hogy mégegyszer, mert már gratuláltam, de eltűnt a hozzászólásom....hmmm...
Hettie,
A barnázáshoz annyit, hogy ha peteéréskor van, akkor azért van, az meg hogy fáj is, szerintem vagy jó nagy tüszőt növesztettél, de lehet esetleg ciszta is, amitől nem kell félni, mert ciklus közben fel is szívódik.
Nekem is volt már cisztám, olyan pingpong-labda érzés volt a petefészek környékén. De elmúlt
A menzeszed egyébként megvan rendesen?
ja, a gyulladt mellre jegelés.....én is kaptam a gyöngyösi kórházban....
Bálintnál gyulladt be baromira, 40 fokos láz, infúzió, gumikesztyűbe jég, rá a mellre....hááát, a falat kapartam.
A fejőgép meg se bírta moccantani a tejet, majd megőrültem.
Két-három hétig szenvedtem, aztán lassan el is apadt.
Barnival hála ügyibb voltam, mert fejtem állandóan, nem is gyulladt be, 18 hónapig szopiztunk
Sziszkó,
sok erőt az újrakezdéshez!! Remélem nem elbocsátással fogadnak! Mi a helyzet egyébként, leálltak már az elküldözgetéssel??
lányok,
szerintem tényleg nincs UH gép a dokiknál magánrendelésen, Fehérnek se volt, nem is jártam hozzá túl sokat magánra, inkább az sztk-ban kerestem fel, amikor ő rendelt.
Jó volt így, megkérdeztem, vállalja-e a szülést, aztán a vége felé bepecsételt, hogy ő az orvosom.
Szerintem jobb azért, ha nem mindig más dokihoz jár az ember, meg annál szül, aki épp benn van, mert abból csak baj van, nem is foglalkoznak úgy az orvos nélküli kismamákkal.
Sőt, szerintem jó dolog, ha szülésznőt fogadsz, úgyis ők vannak velünk az utolsó pillanatig.
Ha pedig császárra van kilátás, akkor pedig tényleg fontos a dokiválasztás.
na jó, eldugulok, hosszúra nyúlt a véleménynyilvánítás
cuppantás mindenkinek,
Ancsi