sziasztok!
Lindi köszi hogy szóltál, mert most mentünk volna
((( Vasárnap este értünk haza Miskolcról, ezért nem voltunk most, ha bármkor tudtok gyertek
Mától van padlófűtésünk úgyhogy Kismanó kedvére csúszhat mászhat végre!!!
Lindi a régi munkahelyedre mentél vissza vagy új helyre? Megkérdezhetem hol dolgozol? Jó lesz priviben is
Tényleg, ki is dolgozik az okmányirodában? Edit Te? bocs de már nem emlékszem, de elég sokat járunk a kicsivel a Párizsi udvarba, néha bekukkanthatnánk
))
Móni, biztosan minden rendben lesz!!! Érdekes hogy én a terhesség alatt nem aggódtam, visszont a szüléstől rettegtem!! amikor megláttam szekszárdon a szülőszobát, akkor csak rosszabb lett a helyzet... de végül amint megszületett István azt mondtam jöhet a következő!!
)) ja és örülök hogy meggyógyultatok!
Visszatérve a bababúszásra, kicsit félek ettól a víz alá merüléstől...
Nagyon rossz volt eljönni most otthonról, anyuval annyira feszültek voltunk vasárnap hogy össze is vesztünk aztán persze együtt zokogtunk...
István baba ma a nagyinál alszik így pakolászok, mert csak ledobáltuk a csomagokat amkor hazaértünk, meg kivadaltam ami ki volt mostva. Szóval nem unatkzom.
Tényleg írjátok meg légyszi honnan lehet ebédet rendelni, mer jövő héttől rendelnék, megegyeztünk az urammal, hogy kedd, szerda, csütörtökre, mert hétfőn mindig van vasárnapi maradéák, pénteken meg főznék szombatra is
Szóval várom a címeket
))
Lindi még1x köszi hogy szóltál, pedig most a nagypapi is jött volna velünk
Üdv Mindenkinek!!!
Kismamák vigyázzanak magukra! gyerkőcöknek puszi
Kati