Igen, hosszú. Ma sűrű sorokban csörögnek a barátnők SMS-ei, mindenki azt kérdezi, hogy egyben vagyok-e még
. Akinek gyereke van, az végigkérdezi a tüneteket: nincs hasmenésed, nem fáj a derekad, fejed? stb.
. A fejem olyan mint egy kaptár, de ez szerintem az idő miatt van. Micsoda lucsok lesz itt, ha bejön a +10 fok tényleg...
Ha rosszul vagy melegben meg zárt helyen, igyekezd elkerülni. Kismamákkal toleránsak sok helyen, bár nem mindenhol, ld. tömegközlekedés.
www.magyarorszag.hu-n nem lehet elintézni az adókártyát? Vagy legalább időpontot foglalni hozzá? (Adókártyám nekem is régi van...) Szerencsére nekünk a lakáson nincs hitel, a kocsi meg jövőre lejár. Akkor akarunk majd egy nagyobb lakásba menni. Kettőnknek ez kénylemes volt, egy gyerekkel megoldjuk, de kettővel nagyon kicsi lenne.
Jaj, ez a nyugdíj-téma. Szerinted normális dolog az, hogy a fiatalokat a nyugdíjból élő szülők, nagyszülők támogatják? Én a főnökömmel vesztem össze ezen egyszer, hogy ő nem megy nyugdíjba (64 évesen) 80.000-ért. Mondtam neki, hogy én meg nem egészen annyiért dolgozom. Ja, de maga fele annyi idős- volt a válasz. Erre megkérdeztem, hogy szerinte az igényeim is feleakkorák?! Õk már kifizették a házukat, sok fiatalnak meg esélye sincs a hitelre se. Ezt nagyon utálom a közszférában. Csak azért kap több pénzt, mert régebb óta dolgozik. Na, hagyjuk, ez nekem vesszőparipám...
Azt számoltam, hogy a GYED meg a családi p. kb. annyi lesz, mintha a fizetésemet kapnám... De a GYES?! Szerencsére akkor jár majd le a hitelünk...De már azon agyalok, hogy maradjak-e Lilivel itthon 3 éves koráig GYES-en, vagy vállaljunk be még egy gyereket - az ugye GYES után öngyilkosság anyagilag, vagy menjek vissza dolgozni 2 hónapra és költözzünk? Na, hátha addig ránkszakad az OTP...
. De legalább egy lottót kéne vennem, nem?
.