Sziasztok!
Niki! TEgnap én is kiakadtam a Csepel Plázában. Sportcipőt akartam neki nézni az oviba udvari cipőnek. A Budmil boltban is vannak cipők, hát bementünk körbenézni. A cipőspolcok alatt vannak tükrök (ott lehet gyönyörködni hogy áll a lábon a cipellő) és az én fiam azt forgatta (mert ilyen forgatós tükör) Örültem is,hogy elvan vele,addig én nyugodtan tudtam böngészgetni.
EGyszercsak látom ám,hogy az eladó odasomfordál a fiamhoz és odamormogja neki,hogy ne forgassa mán azt a tükröt.
És itt le sem irom milyen dühös lettem! Megkérdeztem az eladót,hogy lesz-e valami baja a tükörnek,ha forgatjuk? Erre ő:-nem. Én: és akkor mégis miért a 4 éves fiamnak szól és miért nem hozzám jön oda,ha valamilyen problémája van?
Erre azt találta mondani,hogy veszélyes is lehet és ha már én nem szólok rá a gyerekre,majd szól ő. Ekkor már kifelé indultam, és sziklaszilárdan elhatároztam,hogy ebbe a boltba az életbe be nem teszem a lábam, soha többet. Gyerekbarát hely! Persze ezt még tudattam az eladóval is.
A történethez hozzátartozik,hogy a Humanicba találtunk egy jó kis sportcipőt,elfogadható áron, Skippyt, úgyhogy azért jó is történt a Plázában. Sőt,mikor apának mentünk pulcsit nézni,akkor az egyik helyen az eladó meg is cirógatta Gergőmet.
Niki! Teljesen igazat adok neked. Miért nem irják akkor ki,hogy nem működik a játék és ne dobáljanak már bele pénzt feleslegesen. Mert csak egy százas ugyan, de gondold el hányan dobtak bele egy nap esetleg. Jó kis üzleti fogás részükről!
Csütörtökön,ha ilyen jó idő van, akkor elmegyünk déután a Béke térre. Ha van kedvetek gyertek Ti is Gerivel.
lÁnyok! Bocsi,hogy én is panasznapot tartottam
Csak Niki után kikivánkozott belőlem is.
Dec8! Mi azért szeretnénk előre megrendelni a tortácskáját, úgyhogy nem adom fel a reményt, hátha valaki tud egy JÓ CUKIT Csepelen! (ne kiméljetek
Kisbuksi! Kik laknak a pocódban? Nagyon kiváncsi vagyok!
Puszi mindenkinek, kellemes napot!
Giti