Szija lányok!
Norcsi! Tényleg nagyon szép a lakásotok és én is kiváncsi lennék, hogy a berendezést ti találtátok ki vagy újságból néztétek? Csak azért, mert nekem ilyen jó 5letek biztos nem jutnának eszembe.
Gabómano! Én is kérdezni akartam már, hogy ki mit csinál a nap ellen
Hanga mostanában becsukja a szemét, ha belesüt a nap, de én is szoktam pelenkát tenni a babakocsira.
A babakocsinkat sajnos csak egy irányból lehet tolni. Amig kisebb volt Hanga, jobb lett volna, ha úgy tudtam volna tolni, hogy közben láthatom, de mostmár mind1, mert úgyis mindig kifelé forditva ültetném, hogy tudjon nézelödni. Egyébként van egy kis átlátszó ablak a tetején, ott bármikor be tucc nézni, hogy mit csinál a baba.
Nekem az elejétöl ez a kocsim van, mi úgy oldottuk meg régebben, hogy ebbe a kocsiba tettünk egy hordozót, aminek vizszintes az alja, igy teljesen egyenesen feküdhetett a pár hónapos Hangababa. De mostmár nem gond, ha nem vizszintesen fexik a baba, csak az elsö pár hónapban volt ez fontos.
Hanga is olyan tipus volt, hogy hiába szopizott mondjuk csak 50g-ot, nem sirt tovább, hogy éhes lenne. Mondtam a dokinak, hogy szerintem nem éhes, mert ha az lenne, akkor sirna. Erre azt mondta, hogy sok baba mexokja, hogy csak ennyit kap és kész, és elvan ezzel a kicsi adaggal. Pedig többet kéne ennie, dehát mexokja, hogy ennyi van és kész.
Én holnap fogok elöször adni Hangának husit. Egyébként én zömében bébiételt adok, de azért szoktam házilag is fözöcskézni. Mostanában tervezem, hogy sürübben fogok fözni Hangának, mert elég drága, csak bébiételt adni.
Mondjuk én úgy etetem, hogy elöször mindig megszoptatom és csak utána adok neki szilárdat.
Krumplit már én is csináltam, anyatejjel higitottam, de szerintem borzasztó volt. Többet nem csinálok:-)))
Orsi! Akkor kitartás, hiszen már tényleg nincs sok hátra. Olyan gyorsan telik az idö, te is igy érzed? Csak azért, mert mikor terhes voltam, nagyon lassan múlt az idö, de igy utólag pillanatnak tünik.
Ildi! Csak azt vettem észre, az úszáson, hogy már nem vagytok ott...Lilinek ezek szerint nem volt kedve aznap úszni.
Hanga pont most kezdte megkedvelni az úszást, már csapkodott, lubickolt, sikongatott, nevetgélt a vizben, és pont most kell abbahagyni.
Azért kiváncsi vagyok a Forrásra, hátha ott is jó az úszás. Hiányozna szombatonként.Állitólag van a gombában és az Anna kútnál is úszás.
Ágci! Mi az a sürités? Csak nem aerobic oktató vagy? Én pont most akarok elkezdeni járni valamilyen aerobic edzésre. Te jársz valahova?
A május 1-jei reggeli ébresztökre még én is emléxem. Mindig reggel fél7-kor jött a zenekar...
Hanga mostanában azt csinálja, hogy a hasára fordul és mivel utálja a hason fekvö poziciót, elkezd sirni, egészen addig, amig oda nem megyek és vissza nem forditom, pedig vissza tudna ö is fordulni, csak valamiért nem akar, helyette sir. Azt nem tudom, hogy hagyjam sirni, hátha rájön, hogy vissza is tud ö fordulni, vagy inkább forditsam én vissza, mint eddig. Mert lehet, hogy igy hogy mindig segitek neki, nem fogja megtanulni, hogy magától is vissza tud fordulni.
Szerintetek?
Szijasztok, Lara
ui:még gyorsan most megnézem Ágci webcimeit is