Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Találka. Nehéz kérdés ilyen hideg időben. Tavasszal azért könnyebb lesz, mert akkor akár sétálni is el tudunk majd menni.

Nekem estére már semmi erőm sincs mozogni. Eleget rohangálok a kismajom után.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Elnézést, hogy csak így ide tolakodok. Már régebb óta olvaslak titeket, hiszen lassan fél éve, hogy azt tervezgetjük Harasztira költözünk, de a héten aláírtuk a szerződést, nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, nyár végétől-ősz elejétől mi is Haraszti népes táborát gyarapítjuk férjemmel és 8 hónapos kislányommal.
Még némileg messze van, - vagy ki tudja, úgy repül az idő - az ovi kérdés, de elég rémisztő, hogy ott is ilyen zsufi a helyzet. Itt, ahol most lakunk, itt is harcot kell vívni, hogy felvegyék 3 évesen a gyereket, persze sokaknak még így sem sikerül. Azt viszont nem tudom mi alapján veszik fel a gyerekeket. Lakóhely szerinti illetékesség, vagy ilyesmi? És ha a körzetben is túl sok a gyerek?

Kicsit derűsebb téma, hogy jó olvasni titeket, jó, hogy ilyen aktív errefelé a kismamás-babás élet! Kép
szinti

Szia Szinti!

Üdv a csapatban.Hol lesz a házatok?Haraszti melyik részén?A kislányodat hogy hívják? Mesélj kicsit magatokról.

Lányok:Én már nagyon várom a tavaszt!!!!
Mindenki jól van?
E.
szherika

Sziasztok! Kép Kép

Én is Naaaagyon várom a tavaszt!!!
Hát még elég sokat kell várni Kép
kaptam ma virág katalógust, már alig várom, hogy ültethessek...

Üdv. Szinti!
Hol fogtok lakni?
lerika

„Muzsikával az újszülöttekért!”

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Tessék, képek, többre most nincs erőm Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Pusztok!

Sisotris és Máté
14+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
Rájöttem, hogy néhány hozzászólás kimaradt a múltkori olvasásomkor, pont ovitémában, de most pótoltam, és jól el is kenődtem. A kéttannyelvű oviról/suliról mi is hallottunk már, de azt nem, hogy kiknek épül, de Ti biztos jobban ismeritek a helyi viszonyokat.

A kislányom, Bianka első baba, jövő héten lesz 8 hónapos.
A Bezerédi lakóparkba fogunk költözni, vagy legalábbis remélem, mert én csak akkor leszek biztos benne, ha már tényleg ott lakunk, addig viszont még elég sok minden van hátra. Sorházi lakásba megyünk, pont, mint Lerikáék. Remélem mi is szeretni fogunk Harasztin lakni, ugyan Pestről fogunk kiköltözni, de a férjemmel mindketten vidékről költöztünk fel, úgyhogy nem áll távol tőlünk a kisvárosi élet. Persze azt még nem tudom mi lesz, ha visszamegyek dolgozni, hogy fogok bejárni, na és hogy lesz ez az ovi kérdés, de addig majdcsak kitaláljuk.
Nem nagyon tudom mit meséljek még magunkról... viszont csatolok egy képet a kislányomról, aki már nem is olyan kislány.
Kép
szinti

Szia Szinti!

Ne kenődj el ovi ügyben.
1. Még 2 éve van a Gyönyörűségednek, hogy oviba menjen.
2.Nem olyan rossz a helyzet! (mint pl. egy éve volt)
lerika

Sziasztok lányok,ismét egy újdonsült Dunaharaszti lakos kér bebocsátást a társaságba.
Karácsony előtt egy héttel sikerült beköltöznünk a Diófa utcába (ha minden igaz, ez a Határ úti lakópark).
Februárban lesz 2 éves a kisfiam Domi és szintén februárra várom a kislányomat.Az ovis téma engem is érdekel mivel a kisfiam nagyon szereti a gyerek társaságot,jó lenne ha legalább délelőtt sikerülne majd beadni.Igaz előre félek attól mi lesz a testvérféltékenységgel,nehogy azt higgye a kicsi miatt akarom elküldeni.Erről mi a véleményetek,tapasztalatotok?
Puszi
bibir

Szia Bibir!

Tesó ügyben nem tudok mit mondani,mert nekem még csak egy csajszim van.Szerintem az ovik nem rosszak itt Harasztin.Az óvónők is aranyosak.
Most mennem kell.Később még benézek.
Lányok:Mi lesz velünk.Megfogunk fagyni??
Puszi:E
szherika

SziasztokKép

Üdv az újaknak!!

SzintiKép
Nagyon szép a kislányodKép Ha látok ilyen szép kislányt akkor kicsit megfájdúl a szívemKép

BibirKép
Nálunk sincs tesó viszont a sógorómék nagyon hülyén csinálták. Két év van a két fiú közöttk, de olyan szerencsétlenül oldották meg, hogy a nagyobbikat a kicsi születésekor beadták bölcsibe. szegény gyerek nagyon rosszúl élte meg, elkezdte rágni a körmét és kezelhetetlen lett. Ki is kellett venni a bölcsiből. Szerintem valahogy úgy lenne ideális, hogy mire megszületik a pici (tudom, hogy ez már nálatok nem lehet) addigra a nagyobb baba már szeressen bölcsibe vagy oviba járni. Mi közel lakunk egymáshoz, mert mi a Táncsics utcában lakunk. (kultúrház)

ErikaKép
Hát csak nem fagyunk megKép

SisKép
Nem semmi vigyora van a fiadnakKép Jól látom, hogy nagyon be van dagadva az inye??

Én is rakok fel egy képet Olivérről:

PusziKép

KépKép
gigi28

Gigi28
Köszönjük a dícséretet, de egy ilyen szép kisfiú mellett egy pillanatra se fájduljon meg a szíved! Kép Olivéred egyszerűen zabálni való, na és azok a hatalmas, gyönyörű szemek! Persze azon túl, hogy elsősorban egészséges babát szerettem volna, elsőként egy kislányt, következőleg viszont jó lenne egy ilyen kisfiú! Kép

Most már tényleg megfagyunk. Kép Biankám egész délelőtt nyafogott, hiányzik neki a friss levegő, de hát kinek van kedve megfagyni, viszont azt hiszem nem lesz mese, meg kell ejtenünk egy kis levegőzést.
Remélem azért nem tart sokáig ez a hideg, na és a tél, már mi is nagyon várjuk a tavaszt, bár ha a kilóimra gondolok... Kép
szinti

Sziasztok!

Gigi,
a kép kissé alulnézetből van lőve, lehet, hogy azért látszik ennyire dagadtnak az ínye, de azt hiszem, tényleg kezd jönni Máté foga. Létezik ez ilyen korán? Rág mindent ezerrel.

Olivér nagyon sármos kispasi, a hatalmas genius headsettel KépKépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
Gigi,kösz a tanácsot,egyenlőre én is úgy gondolom,hogy amig bírjuk nem adom sehová,talán sikerül úgy egyeztetni az unokatesókkal veletek babásokkal,hogy legyen gyerek társaság is.
A hideg minket is kezd elrettenteni,bár másról is szó lehet,mert itt Harasztiban még nem nagyon szeret
Domi sétálni szalad befelé,de Pesten a nagyiéknál akár órákig kint van,már én fázom.
Kép
Igaz ez még nyári kép,de legalább felmelegszünk tőle!
bibir

Sziasztok!

Nagyon szépek a Babák! Kép
Én is szeretnék küldeni képet, de nem tudom kicsinyíteni. Kép
Nincs ötletetek hogyan kell?

Köszi. Erika
lerika

Lerika!

Sima Paint progival nyisd meg a képet.
A Wiev menü Attributes pontjára duplaklikk, erre felugrik egy párbeszédpanel.
A közepe táján van két szám, Width és Height címzéssel. Ezt kell átírni, úgy hogy a nagyobbik érték legyen 600, és az alatta lévő keretben a Pixels legyen bejelölve. Ezután az OK-ra kattintasz.

Arra figyelj, hogy a fájlra ne ments rá, hanem a File menü Save As parancsával mentsd el más néven.

Remélem, érthető Kép
Sok sikert! Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nagyon köszönöm!
Megpróbálom, holnap. Mert most már Vacsi-fürdetés-lefektetés-mese project van!
lerika

Sziasztok! Kép

Megpróbálok képet küldeni!
Kép
lerika

KépKépKép Még néhány kép a "kicsiről"!
lerika

Sziasztok! Kép

Sis! Köszi szépen az útmutatást! Kép Kép Kép Kép

Megint nagyon hideg van. Kár, hogy nem vagyunk medvék vagy mókusok! A boltba sincs kedvem menni, pedig muszáj lesz!

Nem jöttök zeneoviba? Ha már egyszer ki kell mennünk, oda elmegyünk!
Pussz! Erika
lerika

Jó reggelt Kép

Lerika,
nincs mit, örülök, hogy segíthettem Kép

Nagyon hidegnek néz ki tényleg, pedig nemsoká megyünk fodrászhoz hármasban. Majd jól felöltözünk, Mátéra is megy még egy réteg. Még jó, hogy megszokta a hordozókendőt, sokkal jobban melegítem így, mint akárhány réteg a babakocsiban.

Zeneovit, meg ilyesmit alig várom már, de az még odébb van! Addig is élvezem, hogy ilyen picur, meg hogy nem kell utána rohannom KépKépKép

Pusztok

Sisotris és Máté
14+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szisztok kismamaként találtam egy tuti melot.jol fizet és még könnyü is ,Ha valakit érd. akkor a mariann10@freemail.on kérjen tájékoztatót. Mariann
mariann2

Hali!
Hát Annával muszáj kimennem minden nap, ma is pl. voltunk a CBA-ban. Én akárhogy is felöltözöm, megfagyok 10 perc múlva - ő sokkal jobban bírja. Kár, h. nem esett előtte legalább több hó! Bár legjobban azt szeretném, ha febr. 1-gyel már a tavasz jönne...
A helyi ovik tényleg jók (szakmailag nem igazán tudom megítélni, mert nem vagyok óvodapedagógus). A legjobban felszerelt és legtágasabb persze most az új, de a legcsaládiasabb és ezért legkedveltebb-zsúfoltabb a Napsugár a rendőrséggel szemben.
A gyerekemnek meg pesrez hogy én is a legjobbat akarom, csak 12 év tanítás után azt is nagyon jól megtanultam, h. amit a szülő a legjobbnak gondol, az messze nem mindig a legjobb a gyereknek is! Rengeteg "agyontuningolt", erre-arra rákényszerített gyerekkel találkoztam, aki mégse nagyon találta a helyét tizenévesen sem, hisz épp arra nem hagytak neki időt-erőt a szülők, h. kibontakozhasson, ki is ő valójában :-( Na erről nem óhajtok most szakmai vitát nyitni, csak elgondolkodtatónak szántam. És bízom benne, hogy majd annak idején én se esem hasonló szülői hibákba...
delfin

Ja igen, üdv az újaknak, és a szebbnél szebb babáiknak! :-))
delfin

Hello!
Delf. Már hiányoltalak! Kép
A sétáltatással én is hadilábon állok. Pedig a R nagyon élvezi. Szóval menni kell. Kép
Jaaj! Nagyon félek, hogy én is beleesem a szülő mindent jobban tud, de mégse csapdába. Főleg a nagyokkal vagyok így. Pl. pályaválasztás, tanulás stb. Nagyon nehéz!!!!
lerika

Sziasztok lányok!
Tudom,hogy olvastam már valahol és ezért bocsi,hogy újra kérdezem,de egyszerűen nem találom hol és mikor van zeneovi,baba-mama klub és más "társadalmi" események. Amíg Mesi baba még hajlandó pocaklakó maradni szívesen elnéznénk pár helyre.
A sétálásról csak annyit,hogy mire felöltözöm a nagy pocakkal és felöltöztetem a lurkót csurog rólam a víz nem is vonz annyira,hogy kimenjünk.Kép
Pusz
bibir

SziasztokKép

DelfinKép
Jó, hogy jöttél, már azt hittem, hogy megbántottunk! Olivér még csak egy éves múlt de már az eddigi rövidke élete során is annyirszor felmerült, hogy jól csinálom- e a dolgom vagy sem. És hát ez csak fokozódni fog. Az az egy biztos, hogy nem az a gyerek lesz aki szólfézsról rohan zongorázni majd onnan külön nyelvórára és azért legyen élsprotoló isKép

Séta: mi kb fél órára megyünk ki. Elvisszük a kutyát Taksonyba a Sziget panzióhoz mert ott el tudom engedni és még a környék is kellemes.

BibirKép
Baba klubb: hétfőnkét 3-5-ig a squas klubban. Zeneovi keddenkét 10-1/2 11-ig ugyanitt. (a piciknek - egy éves formáknak - 1/2 11-11-ig)

Puszi

KépKép
gigi28

Helló csajok!

Már nagyon útálom,ezt a hideget!!
Mi is csak fél órákat vagyunk kint,mert Lili utánna már menni akar befelé.Talán hétvégére már enyhül kicsit az idő.
Kitartás mindenkinek.
Erika.
szherika

Sziasztok lányok!
Már rég találkoztunk Kép) Én már több ízben próbálkoztam az írással de mindig elszállt, nem fogadta el a rendszer a jelszavamat.. lehet hogy mert már olyan rég voltam itt? Lenne egy kérésem: ha esetleg tudnátok albérletről Dunaharasztiban, hálás lennék az infoért. valószínűleg márc. elejétől kellene és nem túl hosszú időre - remélhetőleg... Gondoltam itt is megkérdezem hátha... Köszönöm, köszönöm!!!
judit
csut

Sziasztok lányok!
Már rég találkoztunk Kép) Én már több ízben próbálkoztam az írással de mindig elszállt, nem fogadta el a rendszer a jelszavamat.. lehet hogy mert már olyan rég voltam itt? Lenne egy kérésem: ha esetleg tudnátok albérletről Dunaharasztiban, hálás lennék az infoért. valószínűleg márc. elejétől kellene és nem túl hosszú időre - remélhetőleg... Gondoltam itt is megkérdezem hátha... Köszönöm, köszönöm!!!
judit
csut

bocsánat a duplázásért duplázásért...
csut

Szia Judit.

Nektek kellene az albérlet?
Mi van veletek?Jól eltűntél.

Csajok!
Ebben a hidegben írni sincs kedvetek??
Üdv:Erika
szherika

Hello Csut,
Kár, hogy nem tudtunk többet beszélgetni kedden, de nagyon kellett sietnem haza.
Albérletet sajna nem tudok.
Köv. kedden is jöttök? Szervezhetnénk úgy,hogy tudjunk egy picit beszélgetni előtte vagy utána.

Nagy a hideg, nagyon utálom, nagyon várom a tavaszt!
lerika

Hali! Hát kedvem az éppen lenne, de a munka mellett időm-erőm nem sok van. Ami meg marad, azt ált. lánykámnak, na meg néha páromnak szentelem. És nagyon-nagyon várom a tavaszt, akkor majd talizhatunk is végre! Szerencsére a heti 2 nap kimozdulás legalább a szokásos télvégi depimen átsegít, de már fáj a hideg! Ráadásul napok óta mindenki dáthás itthon... Vigyázzatok magatokra és a babócákra!
delfin

SziasztokKép

Delfin jól mondja, vigyázzatok a törpökre!! Olikám összeszedett egy olyan vírust, hogy kórházba kerültünk. Szerencsére csak két napot voltunk bent. De szörnyű volt. Rota vírusnak hívják és hányással és hasmenéssel jár. AMi veszélyes, mert nagyon hamar kiszáradnak. Szerencsére nem kellett infúziót kapnia mert elkezdett inni, de így is nagyon rossz volt. Pedig már nem is járunk se a zeneoviba, se a baba klubbaKép Szóval figyeljetek nagyon, alatommos egy betegség.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi,remélem már minden a legnagyobb rendben van.
Most mi sem járunk,a baba klubba.Majd ha jobb idő lesz.Én is torokfájással kűzdök,jó lenne ha Lili nem kapná el.De álltalában át szoktuk egymásnak adni.Én is a téli depivel küzdök...
Jöhetne már egykis napsütés!!
Mindenki vigyázzon magára,és a gyerkőcökre!!
Erika
szherika

Sziasztok!

Gigi, jobbulást, ha még tart Kép

Hideg:
Előre rettegek a jövő téltől, én is nagyon fázós vagyok. Most is csak az a szerencsém, hogy elbírom Mátét hosszú távon is a kendőben, így nem kell fáznom Kép
Voltam már párszor boltban, itt-ott nélküle, hát, majd' megfagytam. Nem is gondoltam volna, hogy a nagy mínuszokban is kibírom majd, de most, hogy 0 fok körül jár, még a bugyim is vizes. Már bocs, de ez tény Kép
Úgyhogy jövőre usanka, pufajka, bundabugyi hajrá!

Végezetül egy kis vidító a borús napokra:

http://www.funpic.hu/files/pics/00026/00026722.wmv

Pusztok,

Sisotris és Máté
16+2

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Na mi van, mindenkit betemetett a hó ?? Kép

Ti is mentek minden nap sétálni? Mit adtok a kőcökre? Én az arcocskáját féltem csak, nehogy kifújja a szél nagyon.

Pusztok

Sisotris és Máté
16+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Helló!

Mi azért,egy kicsit minden nap kimegyünk levegőzni.Már nagyon unjuk ezt a telet!!!
Jöhetne gyorsan a tavasz.Én ismét torokfájással küzdök.
Ki hogy van?

Pusz:E.
szherika

Sziasztok!

Sajnos mi is betegséggel küzdünk. Apánk hazahozott egy vírusos toroknyavaját, amit aztán szépen elkapott tőle Bianka is, meg én is. Múlt héten lázzal, ezen a héten orrdugulással szenved/t/ünk. Nagyon megvisel mindkettőnket, szegény még pihenni sem tud rendesen, hiszen cumival alszik, de ha nem kap az orrán levegőt... Kép Orrcsepp, sóoldatos orrspray, orrszívó porszívó, de mind hiába. Már ha csak meglátja akármelyiket, kézzel-lábbal próbál tiltakozni. Kép Nagyon sajnálom.
Rólam már nem is beszélve. A vasárnap óta tartó torokfájásom nem múlik, így ma gondoltam, szoptatás ide, vagy oda, beveszek septofortot (nálam mindig ez segít), mert megőrülök.
Hát mi így vagyuk. Na és várjuk mi is ezerrel a tél végét, habár itt most 5 fok van, és süt a nap! Kép Ha felébredt a csajszi, megyünk is sétálni, mi is szavazunk a rendszeres friss levegőre. Doktor néni szerint segít a hamarabbi gyógyulásban is.

Hétvégén voltunk fotósnál, elkészült a nagylány első portfóliója. Kép Íme egy a kedvencek közül.
Kép
szinti

SziasztokKép

Mit szóltok ehhez a nagy hóhoz?? Ha már hideg van, legalább hó legyen. Mi is mindennap kimegyünk egy kicsit. De fél óránál többet nem nagyon vagyunk kint.

SzintiKép
Nagyon aranyos a kiscsajod a képen. Hol voltatok fotózkodni? Amikor Olivér megszületett, rá kb két hétre már csöngetett egy fotós, hogy akkor fizessek be a gyerekemnek 20 éves koráig előre fényképezkedést. Elhajtottam, de még legalább háromszor visszajött. Hiába mondtam, hogy hagy döntsem már el én, hogy akarom e. Mennyi ideig tarott? HOgyan viselte? Betegséghez kitartást. Nem hinném, hogy bármi baj lenne a septoforttól.

Jó éjt!

KépKép
gigi28

Gigi!
Nálunk is volt egy nő épp, hogy hazaértünk a kórházból, iszonyú tolakodó, és lerázhatatlan volt, ráadásul azt mondta fizessem ki itt és most, és majd ha nagyobb lesz a gyerkőc, akkor jön, és fényképez. És 18 eFt-ot akart, ráadásul a beetető képek, amiket hozott ezer évesek, és nagyon gagyik voltak! Felháborító! Szerencsére azóta nem jött.
Mi végülis a Brendonban csináltattuk a képeket. Kb. egy óra volt öltözködéssel mindennel együtt, ezalatt 85 db képet készítettek róla. Bianka nagyon jól viselte, nagyon szeret fényképezkedni, egészen kicsi kora óta mindig, és rengeteg képet készítek róla, ha már csak meglátja a fényképezőt, vigyorog ezerrel.
Még egy kis kedvcsináló!

Kép

Kép

Köszönjük, már sokkal jobban vagyunk mindketten! Szerencsére. Kép
szinti

Sziasztok!

Egy igéző pillantás a hideg napok ellen, én mindig elolvadok tőle Kép

Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
17+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bocs az offtopikért, de ezt muszáj Kép

Kép

Ezen kívül megtaláltam a kedvenc videómat!

http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=3853&c=5&s=dd&p=15

Babázóknak kötelező darab!

Jó éjszakát!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Képzeljétek! Bújik az első fogacskánk! Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a csajszi egy aprócska fogacskával! Kép

Arra gondoltam, hogy idén az adóm 1%-kát valami kisebb intézménynek adnám, mondjuk egy óvodának, bölcsödének Dunaharasztiban. Nem tudjátok, van valamelyiknek alapítványa?
szinti

Sziasztok!

Ki hogy van?
Szinti:Tudtommal,minden óvodának és a bölcsinek is van.Talán,a haraszti lap.hun megtudod nézni.
Én is az új óvinak adom.
Sis:Tök szupi a videó...
Sziasztok:E
szherika

Sziasztok!
Pár hete (hónapja?!) írtam ide egy üzenetet, azzal kapcsolatban még, hogy most költöztünk Harasztira, a Bethlen G. utcába. Szherika akkor megkérdezte, van-e gyermekem, de azóta sem volt időm válaszolni....mert van :o) Anna 3 hónapos múlt, mostanában kezdem csak kivinni babakocsival sétálni - de mivel nem ismerek itt sok mindent, egyedül elég uncsi....Ki mikor sétáltat és merrefelé?
Köszi,
Kriszta
cskriszta

Szia Kriszta!

Mi itt lakunk hozzád közel,az Andrássy sarkán.Mi minden nap jövünk ki.Álltalában a délutáni alvás után a mi 2óra után van.Szivesen megismernénk benneteket.Ha van időd irj.
Szia:Erika
szherika

Sziasztok!

A közeljövőben sportkocsit akarunk venni Biankának, de nagy a dilemma, hogy lábzsákos, vagy lábzsák nélküli változatot vásároljunk. Ezen a télen, hogy még "csak" ül, nagy hasznát vettük a lábzsáknak, de ki tudja, hogy jövő télen mi lesz. Akkor már valószínűleg menni fog, lehet, többet lesz kinnt a kocsiból, mint benne. Kép
Megírnátok a tapasztalataitokat, véleményeiteket, hogy érdemes-e nagyobb gyereknek lábzsákos kocsi venni?
Előre is köszönöm!
szinti

SziasztokKép

SzintiKép
Nekünk volt egy nagy mózeses kocsink, aztán vettünk egy Cam kétfunkcióst. Ehhez van lábzsák. Tavaly kora tavasszal még használtuk de idén már nem. Kinőtte. Inkább jól betakarom. Viszont a babakocsival én teljesen meg vagyok elégedve. Mert majdnem vizszintesre le lehet dönteni és jókat aludt benne. Most én is gondolkozom, hogy vegyek e ennél kisebb kocsit, van e értelme??? Mert hát ő már elég nagyfiú, szeret sétálni. Viszont nyarláskor jól jönne egy kissebb.

KrisztaKép
Üdv!

SisKép
Sajnos kisfiad pillatntása sem hozta meg a tavaszt. Kérd meg légyszi, hogy koncentráljon jobbanKép

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?