Sziasztok!
Az uszoda, nem túl nagy, lakóház alaksorában van. A vize azt hiszem 31 fokos a bacik miatt. Úszáshoz speciális pelust kell vinni, (lehet már minden bev. közp. kapni.) ami nem szívja meg magát vízzel és a tartalom bent marad. Úszógumit nem használunk. Nagy tömeg igazából nincs, de előfordul, hogy egymásba ütközünk. Kedden, csütörtökön 11,30-13-ig van, szombaton 8-10-ig. Babának+mamának 1200Ft. Ja, van szauna, szoli, kozmetika, bár még egyiket sem használtam.
Terika, köszönöm kérdésed, jól van mindenki. Csak ez a fránya idő ne lenne.
Az usziba a köv. úton szoktunk menni: Veres-Szada-Mogyoród-(nyáron Szt. Jakabnál levágom)Kistarcsa, Suzukinál balra, majd jobbra, át a hí alatt. Onnan egyenesen, végig, végig…. aszfaltnak vége, földútun tovább. Csömör tábla, ismét aszfalt. Templomnál balra, majd a másik templomnál ismét balra.
Na, remélem értelmes voltam. Kb 20-30 perc alatt ott vagyok.
Az iskolai uszodában, ha jól hallottam nem lesz bébi úszás. Gondolj bele, az a sok kamasz és kisiskolás, és utána még az utcai emberek. Mennyi baci, gomba és miegymás lehet ott, ami egy 3 hónapos babának (és persze a mi 1 éves gyerekeinknek) nem tenne jót. Nem is erőltetem. Uszoda után beugrunk egy kicsit az Auchenba. Szerencsére a nagyszüleim, az unoka tesóim is Kistarcsán laknak, így megvan a családlátogatás is.
Így télen inkább babás bartnőkhöz jöttünk-mentünk mint program. A nyarat imádom! Rengeteget jártunk strandra, (Palatinusz a kedvenc) és kirándulni. Már 5 hónaposan a Közlekedési Múzeumba jártunk. Tavasztól-őszig a Margitszigeten szokott gyerekprogram is lenni.
Túl hosszú lettem, gyorsan befejezem.
Krisz