Sziasztok!
Hát jót derültem Kíváncsi és Anonymus párbeszédén.
Erre aztán írjon vmit!!!!!
Mindenki betegecske?Akkor
általános jobbulást!!!!
Kíváncsi
Nagy voltál!
Talán szegény nem látta,hogy a táblázatban is benne vagy...
Kati
Volt egy csoport társam az egyetemen és ő is SM-s,és tk semmi baja.Nagyon jól lehet kezelni gyógyszeresen(persze ha elég pénzed van,mert nem támogatják
).Ez egyébként egy autoimmun betegség,amikor a szervezeted az izomsejtjeidet idegennek ismeri fel és elkezdi pusztítani őket.Ezért jár izomsorvadással.Én legalább is így tanultam.Ezt a folyamatot tudják elég jól kezelni és lassítani.
Viszont a tervek nagyon fontosak,csak előre nézz és bízz magatokban!!!!A férjednek pedig láttatlanban is kitartást kívánok!Biztosan előbb-utóbb megemészti és újra a régi lesz
!
Bencének jobbulást!A képek nagyon jók!!!!És milyen legényes Bence a farmerszerkóban!!!
Jó sok mindent kapott ő is!
Szilvi
Igen,igen én is élvezem ezt a fejlődést,ami most egyre gyorsabb!!!
De vmi isteni!Akkor üzenem Katának,hogy még egy picit többet és gyorsabban fusson,hátha akkor menni fog az a fránya fogyózás!
Egyszer ugyan fussunk már össze Almádiban!Mi szinte minden hétvégén megyünk Tobrukba,igazán nem lenne gond egy du-i séta vagy játszótér,nem?
Bringa
Na,voltam a klubban
!De TI is
!
Jelentem 8 számolható fogunk van,a többiről nem tudok,mert Poc nem hajlandó megmutatni!De sokat turkál,nyálzik,aztán ki tudja....És rág is símán...
Tejet ittunk már,de nem minden napos.Van,hogy elfogadja,van hogy nem.A kakaó nem nyerte el a tetszését.De nem erőltetem.Igazán csak a vizet szereti,aminek azért kicsit örülök is.Ti hogy álltok ezekkel a dolgokkal?
Szerintem abszolút jóllátod a bölcsi dolgot.Illetve részben.De abban lehet vmi,hogy ha egy gyereket nehéz beszoktatni,akkor bhová nehéz lehet.Bár ez meg életkortól függ.Szerintem.Én annyiban tartom jónak,amit Giti pl. csinált,hogy talán ha előbb viszed a Manót,akkor abban az életkorban könnyebben beszokik egy közösségben(és most ne a nagyon anyás gyerekeket veygük figyelembe).Mert 1 év múlva is már akkorát változnak,hogy akkor már nem sikerülthet olyan eredményesen.És talán ez attól is függ,hogy eleve mennyit viszed közösségbe.Ha ismer sok gyereket,sokat viszed ide-oda és nem csak a szoknyádon ül,akkor semmi új nem lesz neki se itt,se ott és megy minden,mint a karika csapás.Legalább is ismeretségi körből ezt szűrtem le.
De mondok egy jobbat.Most olvastam vagy hallottam(fogalmam sincs hol),hogy egy gyereket akkor lehet közösségbe vinni és eredményesen beszoktatni,ha megérett rá.És akkor semmi gond nem lesz.A többiben egyet értünk,nem tartom jónak,ha vki elzárkózik a bölcsitől.Hiszen látjuk,milyen jól érzik magukat a gyerekek egymást közt,miért lenne az rossz nekik?
De azt még mondd már meg,hogy ugyan hogy éreznéd Te otthon jól magad,ha !!!
Ja,és ez a topik úgysem a vitáról szól
!
Zsófi
Örülök,hogy jól érzed magad köztünk,gyere csak sűrűn!Majdírok emilt,de nem ígérem,hogy most,mert már így is nagyon késő van
.
Megértem,hogy nem bírod egyedül,mert hát amúgy sem jó ez,pláne ha babát is vártok!!!
hiszen ilyenkor az ember annyi mindenre gondol és szeretné megosztani a párjával!Egy csomó gondolat merül fel benne,amit később már nem lehet elmondani...Jaj de nagyon irigyellek!!!!Annyira szerettem babás lenni,hogy nagyon!!!Anya is imádok lenni,devágyom már a pocakra.
És hogy ne érezd magad egyedül,nekem majdnem a 6. hónapig volt hányingerem
!Úgyhogy fel a fejjel,lesz ez még így se!
Na de annyira csinálnám újra!És hipp-hopp elrepül ám,majd meglátod!
Na pusszantás mindenkinek!
Anyapoc